Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Michigan111

Препоръчан отговор

преди 5 минути, Toto2 написа:

Боже, колко простотия има в главите ви. 

Ми не се боря да ви променям разбиранията. Това е мисия невъзможна. Забавлявам се. 

Защо да е простотия? Обоснови се?

България достигна до дъно, в което в страната се култивира цяла армия от орки, млади и стари, които ще се радват на наказания за интелигентни хора, които задават въпроси, затвор за цивилни и нов 9-те септември. Мутри, мурви и "политически елит" от "възрожденци", които се облякоха във власт и яхнаха най-необразованата тълпа, която се умножи по време на прехода. Да искаш държавата да се управлявана с руски методи, вън от съюзите на западните държави и ценностите им като свободата е равносилно на това да плюеш на идеите на някогашните истински възржденци. Кога Ботев или Левски са давали за пример Русия или еднопартийна система (че ще управлявате сами)?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Гражданин написа:

Ти с какво ще я оправиш тая работа?

Много е трудно да се оправи, ако изобщо може да се оправи. Процесът на колониалната дерационализация, доколкото знам, е необратим.

Ако една ваза се счупи, колкото и да я лепиш, няма да се върне в предишното си (ново) състояние. Същото се отнася и до обществото; деградира ли веднъж, няма как да си върне в предишното си състояние. И дори да си върне предишното състояние, винаги ще носи белезите на деградацията. Примерно, каквото и да правиш в САЩ, нивото на наркоманизация и публични стрелби ще продължи да расте; голяма част от хората ще си останат психически нестабилни наркомани и публични стрелци. Това не винаги е било така. Колкото по-назад във времето се връщаме, толкова по-ниско е нивото на наркоманизация и публични стрелби, примерно.

Наркоманизацията и публичните стрелби са сравнително нови явления, които започнаха да си налагат след 70те години на 20век, когато ЦРУ започна да създава идеологически дисиденти. Едни от първите поколения на тези дисиденти бяха част от сексуалната революция и феминизма. Второто поколение беше част от ЛГБТ+ революцията. Третото поколение беше "хипита, вземащи наркотици". Четвъртото поколение представлява съвкупност от индивиди, имащи наличие на едно или повече от средните неща:

1. Пристрастяване към субстанции;

2. Незнание за това дали са мъже или жени;

3. Незнание за това дали харесват мъже или жени;

4. Желаните да убият някого (тук става въпрос за хора, извършващи публични стрелби и/или убийсство-самоубийство);

5. Объркани с изкривена преценка за реалност и изкривено възприятие за света и останалите хора;

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Toto2 написа:

За кво са ти, на оня свят не мож ги занесе

Може да стане филантроп и да ги дари* за построяване на хирургия за "смяна" на пола, с педиатричен отдел в нея.

*П.П. Пардон, под формата на завещание, не да ги дари приживе. Той сега не дава и стотинка от сърце, докато още мърда.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Toto2 написа:

оже, колко простотия има в главите ви. 

Да мислите мизерии на хората не е простотия, да ни сисипете бизнеса не е простотия, моето е. Че не ви ща ни шапкарите в живота ми, ни баба ви Искра бавачката.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Гражданин написа:

Да искаш държавата да се управлявана с руски методи, вън от съюзите на западните държави и ценностите им като свободата е равносилно на това да плюеш на идеите на някогашните истински възоржденци.

Покажи ми един възрожденец, който е казал, че иска България да бъде денационализирана, деиндустриализирана, със съкратено население, без национален суверенитет, с даден статут на външно управляема колония, управлявана през частни НПО-та, фондации и организации. И всичко това на фона на постоянното изнасяне на пари от икономиката, било то под формата на грантове, купуване на самолети от САЩ или подаряване на пари на НАТО, че да се финансират военните действия на САЩ в Средния Изток, целящи политическа дестабилизация, кражба на нефт и износ на злато.

Буквално никой възрожденец или патриот не е казал, че иска държавата да е денационализирана и редуцирана до нищо повече от една колония - географска територия, експлоатирана от колонизаторите, поставящи военни бази за окупация, имитиращи "военни учения", изнасящи пари от държавата, корумпиращи политическа система на държавата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Много е трудно да се оправи, ако изобщо може да се оправи. Процесът на колониалната дерационализация, доколкото знам, е необратим.

Ако една ваза се счупи, колкото и да я лепиш, няма да се върне в предишното си (ново) състояние. Същото се отнася и до обществото; деградира ли веднъж, няма как да си върне в предишното си състояние. И дори да си върне предишното състояние, винаги ще носи белезите на деградацията. Примерно, каквото и да правиш в САЩ, нивото на наркоманизация и публични стрелби ще продължи да расте; голяма част от хората ще си останат психически нестабилни наркомани и публични стрелци. Това не винаги е било така. Колкото по-назад във времето се връщаме, толкова по-ниско е нивото на наркоманизация и публични стрелби, примерно.

Наркоманизацията и публичните стрелби са сравнително нови явления, които започнаха да си налагат след 70те години на 20век, когато ЦРУ започна да създава идеологически дисиденти. Едни от първите поколения на тези дисиденти бяха част от сексуалната революция и феминизма. Второто поколение беше част от ЛГБТ+ революцията. Третото поколение беше "хипита, вземащи наркотици". Четвъртото поколение представлява съвкупност от индивиди, имащи наличие на едно или повече от средните неща:

1. Пристрастяване към субстанции;

2. Незнание за това дали са мъже или жени;

3. Незнание за това дали харесват мъже или жени;

4. Желаните да убият някого (тук става въпрос за хора, извършващи публични стрелби и/или убийсство-самоубийство);

5. Объркани с изкривена преценка за реалност и изкривено възприятие за света и останалите хора;

Чакам си оня скрийншот, където обясняваш, че си писал до DW. Цял ден го искам и не го пращаш. 

Какво имам да коментирам по тези неща тук? Възрожденец ли стана сега? Или copyrighter позицията изисква и тук да пишеш?

Искам от 1 до 5 да ми напишеш доказателства за "революцията". Ама дай в нова тема или на лични, а не тук, че я акаш.

преди 6 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Покажи ми един възрожденец, който е казал, че иска България да бъде денационализирана, деиндустриализирана, със съкратено население, без национален суверенитет, с даден статут на външно управляема колония, управлявана през частни НПО-та, фондации и организации. И всичко това на фона на постоянното изнасяне на пари от икономиката, било то под формата на грантове, купуване на самолети от САЩ или подаряване на пари на НАТО, че да се финансират военните действия на САЩ в Средния Изток, целящи политическа дестабилизация, кражба на нефт и износ на злато.

Буквално никой възрожденец или патриот не е казал, че иска държавата да е денационализирана и редуцирана до нищо повече от една колония - географска територия, експлоатирана от колонизаторите, поставящи военни бази за окупация, имитиращи "военни учения", изнасящи пари от държавата, корумпиращи политическа система на държавата.

Не си разбрал какво пиша или се правиш, че не си разбрал, но защо така стана толкова активен изведнъж като се появих и в тази тема при условие, че се направи и скри за скрийншота? Ако ми покажеш сега скрийншота, ще ти отговоря още сега! Дай да е интересно!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

деиндустриализирана

Еми Копейкин го иска. Западнякът хич няма да е доволен, да дава още 7% за същата услуга. Още малко като му оскъпеем, и ще се пренасочи към някой данъчен рай. Простият човек не може да го схване това. Има една крива за събираемост на данъците, от определен % нагоре като ги вдигаш, приходите не се вдигат, ами почват да намаляват. Ся ме мързи да я търся.

Гов ното на държавна издръжка никога няма да го схване това. Че като прекалява с данъци прави лоша услуга, и на себе си, и на другите прошляци. Като се изнесе Ханс и Джон, оправията на Ганя я видяхме каква е. Магистър, по специалността, не мога да си платя тока. Напълнили са ви главите с гръмко звучащи простотии, ама истината е точно наобратно. Първи ти ще пострадаш от копейкиновите иновации. Ние знаем как да крием доходи, преди 15 г. се осигурявахме на минимума. Вие мизерниците пак ще сте мизерници.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Гражданин написа:

Защо да е простотия? Обоснови се?

България достигна до дъно, в което в страната се култивира цяла армия от орки, млади и стари, които ще се радват на наказания за интелигентни хора, които задават въпроси, затвор за цивилни и нов 9-те септември. Мутри, мурви и "политически елит" от "възрожденци", които се облякоха във власт и яхнаха най-необразованата тълпа, която се умножи по време на прехода. Да искаш държавата да се управлявана с руски методи, вън от съюзите на западните държави и ценностите им като свободата е равносилно на това да плюеш на идеите на някогашните истински възоржденци.

Много точно казано. За 30 години преход, от които над 20 в ЕС се случи точно това. Разсипия, мутрофия и разпасана младеж, копнееща само за пари, коли и наркотици. За което възрожденците нямат капка вина, по простата причина, че сме партия на 8 години а само от две години сме опозиция в парламента. Нито сме управлявали държавата, нито сме имали гласност по медиите. Че даже и не искаме да управляваме със съветски методи или руски или там каквито бръмбари ви жужат в кухите кратуни. Така де дефинирай руски методи. 

Та така, коги политически елит от възрожденци се е облякъл във власт, ти нещо да не си бил в бъдещето и да имаш темпорален колапс? Е много есеистчета по картинка станахте бе, тука не е литературен кръжок да се упражнявате в бездарно дращене. Или е? Все тая, забавно е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Гражданин написа:

Чакам си оня скрийншот, където обясняваш, че си писал до DW. Цял ден го искам и не го пращаш. 

Какво имам да коментирам по тези неща тук. Възрожденец ли стана сега? Или copyrighter позицията изисква и тук да пишеш? Виж се какво написа

Въпросният screenshot ще го видиш, когато публикувам отговора, за който говорихме по-рано днес. Тъй като снимката на имейла е предназначена за контекста на този специфичен отговор, който смятам да публикувам, снимката ще се публикува точно в този специфичен отговора който смятам да публикувам.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Искам от 1 до 5 да ми напишеш доказателства за "революцията". Ама дай в нова тема, не тук.

Вече стигна до там, че отричаш и съществуването на либералните революции през 20ти век, така ли?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Въпросният screenshot ще го видиш, когато публикувам отговора, за който говорихме по-рано днес. Тъй като снимката на имейла е предназначена за контекста на този специфичен отговор, който смятам да публикувам, снимката ще се публикува точно в този специфичен отговора който смятам да публикувам.

Вече стигна до там, че отричаш и съществуването на либералните революции през 20ти век, така ли?

Тоест лъжеш, че го имаш налице.

Моето единствено условие беше да ми дадеш скрийншота сега. Или го представяш сега, защото е скрийншот и не съм ти поискал анализите сега (тях можеш и да си ги запазиш и за по-късно, но него го искам сега), или просто лъжеш, че изобщо си писал на DW.

Иначе потвържаваш всички психологически анализи, които ти направих (че трол и си подготвяш реториката във форума по указания).

Колко пъти едно и също днес???

преди 3 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Този въпрос после, скрийшота в миг, защото можеш! Моля! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Toto2 написа:

Разсипия, мутрофия и разпасана младеж,

Друго си е, като по твое време, караха ви да се кълнете във вярност на БКП. Кво ми е разпасаното, не спираш да твърдиш, че съм пинтия, щото не си давам парите на бюджетни бок луци. Туй ви е зора на вас, да съсипете и ограбите квото докопате, след вас и потоп!

преди 6 минути, Toto2 написа:

копнееща само за пари,

За кво да копнее бе Теточков, за шаячната правда на старшинката ли? За глада и студа, и безсмисления гърч. За визите до Германия, когато ни имаха за хора втора ръка. Пазарът им за труд беше затворен, щот сме мизерници и индианци.

Те това ви е мило и драго.

До Германия ходех по-често, отколкото виждах майка си. Туй ли ви боде, че ся сме свободни да работим дето искаме? Назадничави еснафи сте, бесни ганювци, да ни натикате у мизерията, че да имаш евтини чираци!

Гледам прас ето и тука оспамило, по туй може да познаеш аутсайдера. Мечтае за времената, когато всички бяхме еднакво бедни. С изкл. на шепа червени изверги.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Гражданин написа:

Тоест лъжеш, че го имаш налице.

Моето единствено условие беше да ми дадеш скрийншота сега. Или го представяш сега, защото е скрийншот и не съм ти поискал анализите сега (тях можеш и да си ги запазиш и за по-късно, но него го искам сега), или просто лъжеш, че изобщо си писал на DW.

Иначе потвържаваш всички психологически анализи, които ти направих (че трол и си подготвяш реториката във форума по указания).

Колко пъти едно и също днес???

Този въпрос после, скрийшота в миг, защото можеш! Моля! 

Защо толкова искаш да видиш снимката?

Имейла на DW е публично показан във формата за контакт, която е на техния сайт. Като съм им писал съобщение, не съм направил нещо тайно, интересно и вълнуващо, че толкова силно да искаш да видиш снимката на имейла.

И защо мислиш, че лъжа? Ако толкова исках да докажа, че съм им писал, а реално не съм им писал, просто щях да им напиша едно съобщение набързо, да го снимам и да покажа снимката.

Отново ти казвам, че снимката на имейла е предвидена да се използва в отговора, който смятам да публикувам. Няма да пусна снимката в момента. Не искам снимката да има по-ранна дата на публикация от датата на публикация на отговора. Както вече казах, ако не си видял, снимката е предвидена да се използва в специфичния контекст на отговора, който все още не съм публикувал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мечтата на комсомолеца: Да строим живота нов.

Мечтата на евроатлантическата измет: Да обера банка и да си купя бело и кЪрви, от който ми харесва в момента пол и възраст и куп лъскави вещи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо толкова искаш да видиш снимката?

Имейла на DW е публично показан във формата за контакт, която е на техния сайт. Като съм им писал съобщение, не съм направил нещо тайно, интересно и вълнуващо, че толкова силно да искаш да видиш снимката на имейла.

И защо мислиш, че лъжа? Ако толкова исках да докажа, че съм им писал, а реално не съм им писал, просто щях да им напиша едно съобщение набързо, да го снимам и да покажа снимката.

Отново ти казвам, че снимката на имейла е предвидена да се използва в отговора, който смятам да публикувам. Няма да пусна снимката в момента. Не искам снимката да има по-ранна дата на публикация от датата на публикация на отговора. Както вече казах, ако не си видял, снимката е предвидена да се използва в специфичния контекст на отговора, който все още не съм публикувал.

Както казах, АЗ ще ти дам скрийншот още ТАЗИ ВЕЧЕР, че съм им писал, ако ми изпратиш скрийншота СЕГА! 

Защото, ако ми го беше дал днес, още днес щях да им пиша и да попитам същото, което си питал и ти!

За мен е важно и вече ти обясних много пъти защо!

Аз също търся истината! Ако ти не предоставиш скрийншота, значи потвърждаваш моите съмнения, че такъв няма към момента и само си измисляш и по-късно ще си съчиниш нещо!

Това със "снимката предвидена да се изпозлва в специфичния текст" е много калпаво обяснение, защо не искаш да се публикува. Обоснови се много хубаво защо за да ти повярвам. Не пречи да публикуваш тук!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Мечтата на евроатлантическата измет: Да обера банка и да си купя бело и кЪрви, от който ми харесва в момента пол и възраст и куп лъскави вещи.

Те не грабят просто банки, а цели държави. Вече над 90% от нефта на Сирия е под американски контрол.

Ето примери за грабежи, извършвани под претекст "правим инвазия да спасяваме хора от опасни диктатори и терористи":

main-qimg-d08aaab75794d48c16cfd7fb7affd4

main-qimg-fbe25495a53aee9aa90b30c8b8b004

main-qimg-13b1b984540306fb60e66a18b4e3c7

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Прасчо, май не успя да доловиш причината зад използването на множествено число за комсомолеца и единствено за евроатлантика. Последният е егоист, почти* абсолютен. 

*В холивудските романтични филми не е егоист и вервай им, даже е с добро сърце.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

и единствено за евроатлантика

преди 17 минути, Sliderum2 написа:

Аз от тая измет ли съм? Щото неща да съм при ман галите в казарма, и неща визи да си върша работата дето ме храни?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Аз от тая измет ли съм? Щото неща да съм при ман галите в казарма, и неща визи да си върша работата дето ме храни?

Така, като си пише човек общи приказка и някой се припознае, ми става едно драго.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Sliderum2 написа:

Така, като си пише човек общи приказка и някой се припознае, ми става едно драго.

Ми нали евроатлантик ме водите...

Комсомолците изобщо не вярваха в соц простотиите, дето ви караха да плямпате. Шепа леко наивен народ им се е вързал, ся тия гласуват за Копейкин.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Внимание!!!

Неолибералните медии за фалшиви новини са започнали кампания, целяща дискредитирането на Костадин Костадинов. Това, което тези медии правят е да пускат спекулативни новини, според които Костадин Костадинов е измамник и не декларира доходите си. Те правят това, за да разклатят общественото доверие в Костадин Костадинов, да може по-малко хора да гласуват за него.

Медиите започнаха да оплюват Костадинов, тъй като той започна референдум против еврото. Грантомотивираните медии получават пари, да лъжат хората, че трябва да приемат еврото, тъй като то ще оправи проблемите на България. Тъй като действията на Костадинов противоречат на официалния наратив и намеренията на колониалната администрация, те противодействат на Костадинов, като разпространяват дезинформация срещу него.

Ето какво казва Костадинов по този въпрос:

"Трогателен е опитът на някои "медии" да създадат поредния компромат.

Това, което ме радва, е че очевидно медийната среда в България започна да се противопоставя на подобен род кампании. Само до преди две години клеветата щеше да е публикувана във всички медии и то за няколко часа.

Поздравявам журналистите, които очевидно проверяват информацията и източниците си на информация и не се поддават на провокации, създавани от някои "медии", финансирани от "Америка за България".

От вчера те разпространяват клевета, от която е видно, че освен че пресмятат така добре както и пишат, очевидно не притежават добри умения за събиране и обработване на информация.

Това, че са разглеждали имуществените ми декларации, е явно, но те и заради това са публични, за да може да ги разгледа всеки. По тях обаче е създаден неверен компромат, който съдържа грешни сметки, манипулативни твърдения и внушения. Докато законът за регистрация на чуждите агенти в страната ни, който внесе "Възраждане" в 48-то и ще внесе и в 49-то Народно събрание, започне да действа, за да се осигури прозрачност на информационния поток, то съдът ще трябва да се произнася по подобен тип клевети. Вече сме подготвили исковата молба срещу автора на новината, който знаем кой е, въпреки че не се е подписал.

Това, което е скрито в статията, е че авторът ѝ се е интересувал как може да подаде заявка да ми бъде направена данъчна ревизия от НАП без да се знае кой я е подал. Или как да напише донос, а името му да остане скрито. Оказва се, че това не е рецидив за автора, който и друг път е пускал подобни доноси. Този път обаче ще има съдебно дело срещу доносника!

Припомням, че вече ми е правена такава ревизия преди година и половина не само на мен, но и на всички близки до мен. Ревизията, тогава поръчана от прокуратурата на Гешев, показа напълно изрядни за мен и близките ми резултати. Днес подобна ревизия искат да ми правят критиците на Гешев. Изводите оставям на вас.

Интересно е, че с най-новата си клевета сайтове мотивирани финансово от чужди фондации пишат, че съм си закупил къщата с кредит, с което опровергават по-старата си клевета, според която съм си закупил къща с партийната субсидия.

За субсидията имам вече постановление на Прокуратурата, че е използвана без никакви нарушения в съответствие с партийните цели на "Възраждане".

За последната клевета от вчера на същия сайт ще се произнесе отново съдът.

Не е отразено в статията кой е нейният физически автор, но пресцентъра на "Възраждане" е получавал въпроси от Атанас Чобанов. Същият в мейла си не посочва срок, в който очаква отговорът и съответно не дочакал да го получи. Изводите оставям на вас.

Апелирам всички български граждани да бъдат внимателни какво четат и внимателно да проверяват кой финансира медията,която четат, за да не стават жертва на пропагандата на чужди фондации, която ни се представя като журналистическо разследване или обективна журналистика."

Източник: Публикация от Костадин Костадинов във Фейсбук

Това е снимката, която Костадинов добави към публикацията си във Фейсбук:

FB-IMG-1675883401317.jpg

Хубаво е тази информация да се разпространи, за да може хората да се информират по този въпрос и да не бъдат подвеждани от медиите на колониалната пропаганда.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Прасе, защо отделяш толкова време за политически свирки вместо до сега да си ми изпратил скрийншота на имейла си към DW?

Нали осъззнаваш колко много логически аргументи вече събрах само за една вечер, така че да ги доказам и за в бъдеще колко си нелеп и неискрен? Работата ти ще се дискредитира и ще се наложи да си правиш нов профил.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Гражданин написа:

Прасе, защо отделяш толкова време за политически свирки вместо до сега да си ми изпратил скрийншота на имейла си към DW?

Защото снимката на имейла е предвидена да се използва в контекста на конкретен отговор, а не в случайни отговори.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цитат

AUSGEWÄHLTE STELLENANGEBOTE

Direkt online bewerben:

Disponent (w/m/d) - Dienst- und Einsatzpläne   

Controller (w/m/d)

Project and Process Manager (w/m/d) - Design, Visual and Archives

2 TikTok Producer (w/m/d)

(Junior) Partnerships Manager & Digital Business Development (w/m/d)

преди 23 минути, Гражданин написа:

Нали осъззнаваш колко много логически аргументи вече събрах само за една вечер, така че да ги доказам и за в бъдеще колко си нелеп и неискрен? Работата ти ще се дискредитира и ще се наложи да си правиш нов профил.

иванке, понеже много наблегна на туй дойче зеле, реших да се пробвам да попълня онлайн апликация за работа, ама се затрудних като какво да се отбележа. Мъж(m), жена(w), или нещо друго(d).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защото снимката на имейла е предвидена да се използва в контекста на конкретен отговор, а не в случайни отговори.

Отговорът ти няма да е случаен, защото отговаряш на мое мнение, което аз провокирах (Линкът, който АЗ ти дадох за аргумент към свое мнение, което ти уж сега оборваш с този мейл!) ! Аз мога да получавам и лични съобщения, нали знаеш че има такава опиция във форума?

Правейки се на ударен просто сега доказваш на сумати хора, че аз съм прав във всичките си предположения за теб (че си трол), които обясних доста обстоятелствено и това е поредното доказателство!

И накрая винаги, когато ще имаш уж да кажеш нещо то ще омеква, защото ще ти вадя "досието"! Последен шанс да ми покажеш скрийншота! Може и на лични, а аз си давам мъжката дума, че ще кажа на всички, че дискусията ни е приключила, ако го получа тази вечер или до утре!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

иванке

Чакай ся, намекваш, че пиша с 2 профила ли? Нормалният съм аз, не познавам и един около мене, да гласува за музейния съсел. Злобните безработни дядки, дето светът им все крив - сте единици.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...