Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 10 минути, IvanKirov написа:

Всичко туй

е само в главата ти. Нищо общо с истината.

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 минути, ncl написа:

е само в главата ти. Нищо общо с истината.

Иванка е в цикъл ..... Моля проявете нужното разбиране и не Я закачайте .  ;) 

преди 2 часа, БаалБек написа:

Защо въобще си харчите парите за референдум, който няма да бъде признат, защото отдавна вече е решено. Още с приемането в ЕС. Минаваме на евро рано или късно.

Теб кой те излъга  ???? Страните в Европа с най-висок жизнен стандарт не са приели еврУтУ и нямат никакво намерение да си сменят валутата . Защо ли са толкова неуки и прости ... ?

То референдума не е срещу еврото, но как да им го набиеш. На прост човек друго се набива както се беше изказал  един наш известен бивш политик...

преди 3 часа, NewRedDragon написа:
преди 3 часа, ncl написа:

Какъв като мен? На мен не ми е проблем. Гласувал съм за Възраждане и пак ще гласувам. И подписката ще подпиша. И си държа на мнението.

Не ти е проблем ли? Ами ще ти стане проблем! Пък ти си гласувай за копейкин

Който е избрал да си е прост и тъп, никой неможе да го разубеди.

Нещо повече.. той го прави "напук" .

преди 3 часа, Toto2 написа:

Добре че такива като тебе са доволно малко. На двайсе питани от мене един такъв дървен философ съм попадал. Малко повече са дето ги е шубе да си дават лични данни. Един на сто като чуе Възраждане и бега с двеста. Останалите подписват с радост.

Да има, ама по моя град нема. Хората чули, питам ще се подпишат за референдум за лева, подминават реи крачки докато осъзнаят че е за лева. После се връщат и подписват щом е за лева.

Тия дето се подписват " с радост" са сигурно банкерите и икономическите съветници ?

Реално сте като телефонните измамници . Плюс спекулиране, по точно експлоатиране на националистическите нотки в хората. Но това не променя сщъността ви която е същата както на онея цигани с телефонните измами . Те ще се престорят на каквото пожелаеш. Стига да хвърлиш торбичката с парите ....

преди 6 часа, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Теб кой те излъга  ???? Страните в Европа с най-висок жизнен стандарт не са приели еврУтУ и нямат никакво намерение да си сменят валутата . Защо ли са толкова неуки и прости ... ?

Да, така е. Наскоро имаше и още една държава, богата и успяла, която отказа да приеме еврото.

Колкото се отнася до България, тук конците се дърпат от евроатлантичеки структури, като САЩ и ЕС. Ако те ни натискат за приемане на еврото, най-вероятно ще се приеме еврото - дори и повечето хора да са против еврото.

Игнорирай казаното от БаалБек, тъй като този човек не разбира от политика и икономика; повторя заучени фрази и пропагандни реторики, които звучат достоверно, но са измислици и лъжи.

Иначе, виж какво стана в Хърватия, след като приеха еврото (сигурно са ги излъгали, че еврото е нещо невероятно, което ще реши всичките им проблеми и ще подсили икономиката - подобна европейска дезинформация се вихри и в България, като се разпространява по основните медии чрез платени и фалшиви икономисти, пропагандиращи лъжи и измами в полза на еврото):

IMG-20230111-195117.jpg

IMG-20230111-195131.jpg

IMG-20230111-195147.jpg

От историята трябва да се учим.

Нито референдумът на Слави беше успешен, нито новият референдум ще бъде успешен.

За Слави и неговия референдум знаете, какво се случи.

Давам друг пример с (((великата))) страна с добро име в света. Люлка на демокрацията. Само по филмите. Това само в либералните масмедии. Пропаганда.

🇧🇬🇧🇬🇧🇬

Същото положение е и в Германия. Уж, демократична страна. Така поне се води.

https://www.investor.bg/a/109-imoti/336331-berlin-glasuva-za-otchuzhdavane-na-zhilishtata-na-golemite-naemodateli

1. Референдум в Берлин. БЕЗ УСПЕХ

Гласоподавателите в Берлин подкрепиха референдума за отчуждаване на жилищата на големите имотни компании в германската столица на фона на обществен гняв заради увеличаването на наемите, предаде Bloomberg.

2. РЕФЕРЕНДУМ В БЕРЛИН. ПАК БЕЗ УСПЕХ

Друг референдум, който се опита да запази популярното, но сравнително малко летище Тегел отворено, също не успя да промени крайния резултат. Въпреки че берлинчани гласуваха в подкрепа на този ход, летището беше затворено.

преди 1 час, PigMan9GolqmotoPrase написа:

заучени фрази и пропагандни реторики, които звучат достоверно, но са измислици и лъжи.

Повтаряш като папагал защото си фейкомет

преди 8 часа, IvanKirov написа:

и за 1 изключение не се сещам.

Кофти, май капацитет не достига. Що не се съберете няколко души да мислите заедно. Може да успеете да завиете крушката, която не успяваш сам.

преди 15 минути, Sliderum2 написа:

Кофти, май капацитет не достига. Що не се съберете няколко души да мислите заедно. Може да успеете да завиете крушката, която не успяваш сам.

преди 7 часа, ncl написа:

Няма да се повтарям. Писал съм по-назад и не смятам да си губя времето с теб.

Напротив, няма какво да  ми кажете насреща, не сте ме опровергавали, ни веднъж, просто защото няма с какво. Гладни издивели плъхове сте, Копейкин ви е обещал мръвка, ама не от царе папи патриарси, ами мръвка от мойте братя сиромаси (по Ботев).

Мерзавци сте да цапате националните ни светини, а мен лично не ме кефи да връщате соц порядки. Някой застрелян аутсайдер, пенсионер, може да му дойде блажно на душата. Не щото ще стане той по-добре, ами защото ще направите по-зле, на младите, кадърните, образованите. Ердоган само чака да излезем от НАТО, да дойде да ни пита що сме без шапка. А като ни затворят трудовия пазар на ЕС - Теточков потрива мазни пръсти, как щели да му идат роби за без пари,  да му изриват катраняците.

Имах нещастието да стартирам кариерата си извън ЕС, извън НАТО, с прогресивен данък, затворени граници. 2 г. преди казарма ме нещат на работа, щото хем без опит хем остава ангажимент на работодателя, като ме прибере шапкарят. Голяма миозерия беше.

А западняците направо се гнусяха от нас. Доста след влизането си в ЕС не ни пущаха да работим там. Не искам пак да връщате това. Няма нормален човек да го иска.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Напротив, няма какво да  ми кажете насреща, не сте ме опровергавали

Има ли нужда да се опровергават абсурди твърдения?

преди 19 минути, Sliderum2 написа:

Има ли нужда да се опровергават абсурди твърдения?

КОЕ е абсурно, КОЕ не е вярно? Искате казарма, извън ЕС, затворен трудов пазар на Европа, и нови 7% данък. Излизане от НАТО.

КОЕ е абсурдно? Вие сте абсурдни чичаци с шкембаци. Много добре виждате, че е вярно. Прияла ви се е общинска чорбица, затуй са маймунските крясъци по сборищата на Копейкин. СамИ виждате, че ни дърпате назад.

преди 20 минути, IvanKirov написа:

КОЕ е абсурно, КОЕ не е вярно? Искате казарма, извън ЕС, затворен трудов пазар на Европа, и нови 7% данък. Излизане от НАТО.

КОЕ е абсурдно? Вие сте абсурдни чичаци с шкембаци. Много добре виждате, че е вярно. Прияла ви се е общинска чорбица, затуй са маймунските крясъци по сборищата на Копейкин. СамИ виждате, че ни дърпате назад.

Иди в Израел да протестираш против казармата. Още веднага след това ще те разпънат на кръст, буквално. 

преди 39 минути, IvanKirov написа:

Няма смисъл да спориш с псевдо-интелекти. 

Ето ти един пример:

преди 9 часа, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Страните в Европа с най-висок жизнен стандарт не са приели еврУтУ и нямат никакво намерение да си сменят валутата . Защо ли са толкова неуки и прости ... ?

А що се касае за мега-псевдо-интелекта. Пресен пример:

Намериха теле под Мадарския конник

Яко смЕх...

преди 23 часа, Sliderum2 написа:

Иди в Израел да протестираш против казармата. Още веднага след това ще те разпънат на кръст, буквално. 

Навряли сте се да ни носите най-големите мизерии, и претенции да сте първа сила. Нещо за Северна Корея да ми напишеш? Все някой ще да е по-зле от нас, с него ли ще се равняваме?

Мерзавци!

преди 22 минути, IvanKirov написа:

Навряли сте се да ни носите най-големите мизерии, и претенции да сте първа сила. Нещо за Северна Корея да ми напишеш? Все някой ще да е по-зле от нас, с него ли ще се равняваме?

Мерзавци!

В сащ има военни училища и някои семейства там, пращат такива проблемни деца като теб, да ги дисциплинират. А, забравих че не си дете, уж.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

В сащ има военни училища и някои семейства там, пращат такива проблемни деца като теб, да ги дисциплинират. А, забравих че не си дете, уж.

В САЩ никого не принуждават да се занимава с най-долната прослойка на обществото, като шапкарите. В САЩ плащат подобаващо на който се занимава с най-долната прослойка на обществото. Мене казармата ми струваше немалка сума пари, фуражко носците дори влака им досвидя да ми поемат.  Шапкарската повинност е присъща на най-пропадналите държави. Към каквато ни теглите усилено. 

Като видя някой да го влекат шапкари директно си правя изводи що за стока е. Умножавам по минус единица. 

Дренчев бе, главатарят на рода Дренчеви в парламента. Даде личен пример. Държавата му подари най-скъпото обучение, изгори тонове гориво, за да напусне на втората година след дипломиране. Че да мами хората с фирмата "Братя Градеви", и заплашва хората с инвалидна количка. Дори пищова не са му прибрали, на тоя мерзавец, с него заплашва народа, който мами. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.