Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Michigan111

Препоръчан отговор

току-що, Toto2 написа:

Като ученик баничка и боза харчех 20 стотинки. Сега баничка и голяма боза колко излизат? В моя град 3 и 20. По софето сигур повече.

Ето, отново те вълнува плюскането! Никакви други идеали и ценности!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Toto2 написа:

Като ученик баничка и боза харчех 20 стотинки. Сега баничка и голяма боза колко излизат? В моя град 3 и 20. По софето сигур повече.

Да де ама 1 месец годишно - безплатен студентски труд. 2 години и 3 месеца казармена каторга, моряците 3 години. Заплатите почват от 60-70 лева. Месечно. Колко да е баничката, при тия цени?

Ето гледай, бай ви Сашо, разправя що годе подробно, каква простотия неземна искате да възкресявате. С туй ли ще примамвате младите?

Ето и за софийския канал. Освен издевателства към народа, друго не знаят червените изверги.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, IvanKirov написа:

Да де ама 1 месец годишно - безплатен студентски труд. 2 години и 3 месеца казармена каторга, моряците 3 години. Заплатите почват от 60-70 лева. Месечно. Колко да е баничката, при тия цени?

Ето гледай, бай ви Сашо, разправя що годе подробно, каква простотия неземна искате да възкресявате. С туй ли ще примамвате младите?

Ето и за софийския канал. Освен издевателства към народа, друго не знаят червените изверги.

нямаше безплатен студентски или ученически труд. Лъжеш. Това което го знам го знам, щото съм бил на такива мероприятия. Лъжец мръсен си ти. Казармата не беше каторга по соца. Всяка неделя и събота бях гарнизонна отпуска, в София имаше тогава 50 кина и за две години съм изгледал повече филми от всеки друг период в живота ми. Обичах уестърни и музикални. Джон Траволта и Оливия Нютън Джон и прекрасният филм Ксанаду....Ех, спомени. Ходел съм си и по родния край доволно пъти. Пак лъжеш. Не всъщност не лъжеш. Каторга е била казармата след соца по време на промените. Тука няма нищо общо соца или Костадин. Проблема е във собствената ти куха кратуна, не осъзнаваща очевадни неща. 

Реално, минималната заплата, с която почваха младите тогава беше 90 лева и по покупателна способност беше двойно повече от сегашните 800 лева. По това време квартирите в софето за студент започваха от 60 лева нагоре, сега 600 лева трудно ще се уредиш в скапан квартал и то без паркомясто. Реално сега за средна заплата човек живее доста по-зле от тогавашен средняк. Ама ти имаш удобна загуба на памет. 

Не хваля соца, правя сравнение на сегашното прехвалвано от тебе състояние на държавата като цяло в сравнение със тогавашното. Не сме напреднали , а сме назад. Има отделни индивиди, които живеят по-добре според тях, но говорим за масата като цяло. 

Но за егоист като тебе това няма значение, знам го много добре. И нямам намерение да те разубеждавам . Само се замисли обаче, колко ще ти продължи рахатлъка и дали въобще ще продължи още година две или ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Toto2 написа:

нямаше безплатен студентски или ученически труд. Лъжеш. Това което го знам го знам, щото съм бил на такива мероприятия. Лъжец мръсен си ти. Казармата не беше каторга по соца. Всяка неделя и събота бях гарнизонна отпуска, в София имаше тогава 50 кина и за две години съм изгледал повече филми от всеки друг период в живота ми. Обичах уестърни и музикални. Джон Траволта и Оливия Нютън Джон и прекрасният филм Ксанаду....Ех, спомени. Ходел съм си и по родния край доволно пъти. Пак лъжеш. Не всъщност не лъжеш. Каторга е била казармата след соца по време на промените. Тука няма нищо общо соца или Костадин. Проблема е във собствената ти куха кратуна, не осъзнаваща очевадни неща. 

Реално, минималната заплата, с която почваха младите тогава беше 90 лева и по покупателна способност беше двойно повече от сегашните 800 лева. По това време квартирите в софето за студент започваха от 60 лева нагоре, сега 600 лева трудно ще се уредиш в скапан квартал и то без паркомясто. Реално сега за средна заплата човек живее доста по-зле от тогавашен средняк. Ама ти имаш удобна загуба на памет. 

Не хваля соца, правя сравнение на сегашното прехвалвано от тебе състояние на държавата като цяло в сравнение със тогавашното. Не сме напреднали , а сме назад. Има отделни индивиди, които живеят по-добре според тях, но говорим за масата като цяло. 

Но за егоист като тебе това няма значение, знам го много добре. И нямам намерение да те разубеждавам . Само се замисли обаче, колко ще ти продължи рахатлъка и дали въобще ще продължи още година две или ...

Щото в софето някой работи за 800 лева, мдааа :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 59 минути, Toto2 написа:

нямаше безплатен студентски или ученически труд. Лъжеш. Това което го знам го знам, щото съм бил на такива мероприятия. Лъжец мръсен си ти.

Добре де, технически съм излъгал без да искам. Мизерно заплатени бяха. 15 ли 18 ли лева месечно ми беше войнишката заплата през демокрацията. 2-3 лева беше кутия цигари, 8 кутии горе-долу помня.

Ученическа бригада лично съм ходил, не по соца. За седмица изкарах 7 лева.

По соца също такава мизерия, може да питам конкретно, но си беше принудителен, ниско заплатен труд. Верно, хранеха, в интерес на истината в учебния център на казармата храната беше СУПЕР. В цивилния живот не се занимавам толкова да си угаждам.

Казармата не беше каторга по соца. Всяка неделя и събота бях гарнизонна отпуска, в София имаше тогава 50 кина и за две години съм изгледал повече филми от всеки друг период в живота ми. Обичах уестърни и музикални. Джон Траволта и Оливия Нютън Джон и прекрасният филм Ксанаду....Ех, спомени. Ходел съм си и по родния край доволно пъти. Пак лъжеш. Не всъщност не лъжеш. Каторга е била казармата след соца по време на промените. Тука няма нищо общо соца или Костадин. Проблема е във собствената ти куха кратуна, не осъзнаваща очевадни неща. 

Айде не на мене, от 6 месеца казарма месец и половина бях по отпуски. Точно на тая тема не ми се отваряй, срещу ми да бягаш няма да ме стигнеш. За няма и 5 месеца толкова да ме назлобят, за цял живот да намразя държава и род български, смятай на какво се нагледах. И не са ни юркали да бачкаме, искам да съм откровен. Лека казарма като моята рядко ще намериш някой да се похвали. Не е щото съм лабав, мразя ги щото са мерзавци.

Мдам, с тия 90 лева ще работиш точно 9 месеца за цветен ТВ. (п.с. ако караш на фотосинтеза). Кола нова 12 г. чакане и 6 бона за Лада. На старо са двойно, без чакане.

Ся с 2 заплати ще си купиш ТВ и кола по-добра от нова Лада.

Еми аз за мене говоря, вие като сте мизерници - не съм ви осиновил.

Ми засега си намирам работа за 2 седмици макс, конкретна сума няма да споменавам, знаеш каква е хавата в ИТ сектора.

И да, ЕГОИСТ СЪМ! Не съм ви осиновявал.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Добре де, технически съм излъгал без да искам. Мизерно заплатени бяха. 15 ли 18 ли лева месечно ми беше войнишката заплата през демокрацията. 2-3 лева беше кутия цигари, 8 кутии горе-долу помня.

Ученическа бригада лично съм ходил, не по соца. За седмица изкарах 7 лева, стигнаха за евтини гащи.

По соца също такава мизерия, може да питам конкретно, но си беше принудителен, ниско заплатен труд. Верно, хранеха, в интерес на истината в учебния център на казармата храната беше СУПЕР. В цивилния живот не се занимавам толкова да си угаждам.

Айде не на мене, от 6 месеца казарма месец и половина бях по отпуски. Точно на тая тема не ми се отваряй, срещу ми да бягаш няма да ме стигнеш. За няма и 5 месеца толкова да ме назлобят, за цял живот да намразя държава и род български, смятай на какво се нагледах. И не са ни юркали да бачкаме, искам да съм откровен. Лека казарма като моята рядко ще намериш някой да се похвали. Не е щото съм лабав, мразя ги щото са мерзавци.

Мдам, с тия 90 лева ще работиш точно 9 месеца за цветен ТВ. Кола нова 12 г. чакане и 6 бона за Лада. На старо са двойно, без чакане.

Ся с 2 заплати ще си купиш ТВ и кола по-добра от нова Лада.

Еми аз за мене говоря, вие като сте мизерници - не съм ви осиновил.

Ми засега си намирам работа за 2 седмици макс, конкретна сума няма да споменавам, знаеш каква е хавата в ИТ сектора.

И да, ЕГОИСТ СЪМ! Не съм ви осиновявал.

Ти като айтишник много добре требе да знаеш, че нова технология е безбожно скъпа. Но понеже си безбожно тъп няма да ти обяснявам подробно. Само пример, сега ако излезе холограмен телевизор, дали би могъл да си го купиш въобще с твоята мизерна ит заплата. Тъп, тъп, та дрънка...

А па еоцентрик, пък тръгнал да отваря очите на хората колко лош бил Коце...Лош лош колко да е лош? Нито те е мандръцал, нито е мандръсал жена ти, нито те е юркал в казарма, нито ти е плащал заплата. Откъде пък тая загриженост за ората, като си егоист? Не бе, просто си тъп баламурник.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Toto2 написа:

Ти като айтишник много добре требе да знаеш, че нова технология е безбожно скъпа. Но понеже си безбожно тъп няма да ти обяснявам подробно. Само пример, сега ако излезе холограмен телевизор, дали би могъл да си го купиш въобще с твоята мизерна ит заплата. Тъп, тъп, та дрънка...

А, като си почнал. Освен че нямахме цветен ТВ - нямахме и пералня. За сметка на това нямахме кола. Майка ми с полувисше, бачкаше по специалността си, да не речеш, че сме били врагове някакви. Соца го помня само с немотия. Ток няма зимата, вода няма лятото... Капачки за буркани, тоалетна хартия няма.

преди 10 минути, Toto2 написа:

А па еоцентрик, пък тръгнал да отваря очите на хората колко лош бил Коце...Лош лош колко да е лош? Нито те е мандръцал, нито е мандръсал жена ти, нито те е юркал в казарма, нито ти е плащал заплата. Откъде пък тая загриженост за ората, като си егоист? Не бе, просто си тъп баламурник.

Егоцентрик съм. В капитализма такива виреем.

Вие виете по Татовия златен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Копейкин лъже! В Аврамов (Ново село) работят около 40 бг граждани на постоянни договори. Аз лично през няколко месеца съм там. Да, достъпа е ограничен, което е нормално

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Костадин Костадинов:

😫 Омраза. Така мога само с една дума да опиша това, с което асоциирам Доносническа България (ДБ) и Прати ни Посолството (ПП).
😫 Омраза към България, наричана от тях с най-различни грозни епитети.
😫 Омраза към нас българите, наричани всякак - най-ласкавата оценкй е простолюдие.
😫 Омраза към българските традиции, история и фолклор, върху които храчат без свян и срам от сутрин до вечер.
😫 Омраза към православната ни вяра.
😫 Омраза към семейството.
😫 Омраза към човешките ценности.
😫 Омраза към всичко и всеки, понякога дори към тях самите.
🔔Но да не бъда голословен. Вчера гледах един народен представител и бивш министър, Даниел Лорер. Обясняваше по телевизията как Християн Пендиков бил пребит от лице с българско гражданство (което е лъжа), как отскоро е проявявал българско самосъзнание (втора лъжа) и как след като той самият нямал българско гражданство едва ли не държавата ни нямала ангажимент към него. Ще напомня, че от Прати ни Посолството бяха приготвили декларация за Македония, в която за антибългарските действия в тази държава се обвиняваха български политици и народни представители!
Но не само българите в Македония възпаляват омразата на тези "хора". Миналата седмица Възраждане успя да спре техния проект на Закон за домашното насилие, с който се вкарваха елементи на Истанбулската конвенция в България. Елементи, с които се разрушаваше семейството. От петък насам истеричната омраза на тези същества заплашва да срине интернет - такъв вой и рев са надали заради провалените им планове да посегнат безнаказано на децата ни.
❓А какво да кажем за референдума в защита на лева? Те не просто леят омразата си върху българската парична единица, но и се задавят от омраза по адрес на самата демокрация! За тях дори самият референдум като процедура се оказа обект на омраза, защото чрез него простолюдието (сиреч ние, българите), ще може да управлява държавата. Държава, която те истерично мразят, но и искат да контролират.
🇧🇬 Уважаеми сънародници, на 2 април отново отиваме на избори. Имате достатъчно време, за да си направите изводи и заключения за това кой да управлява България. Аз и моите съмишленици от Възраждане отдавна сме ги направили.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е ся, аз съм бачкал и работник и началник. Та затова много добре знам, че работника ако иска много яко може да прецака "началника". Та тея "елити" ако не го знаят това, яко са прецакани.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цитат
Вижте добре този квадратен спонджроб. Това празноплътско притежание на руската пропаганда тази вечер, навръх годишнината на Холокоста, заяви в национален ефир, че единственият му упрек към Путин е, че се е подмотвал, вместо да направи блицкриг.
Този политикопитек е бивш военен, служил в армията на България. Тия негови кафеви устни са целували знамето ни. Днес тази купчина робски телеса, затегнати във вратовръзка, е в българския парламент.
Партия Възраждане беше допусната в политиката с пълното съзнание, че са наемници на Кремъл. Смятам, че е време да се намери воля тази партия да бъде забранена със закон и тези “хора” да не получават право да говорят по националната ни телевизия.
Стига толкова.
Р. Бимбалов

dren4ev.jpg

babait.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, miro20 написа:

И ти ми приличаш на плакат ама смея ли ти се.

photo-thumb-281548.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, IvanKirov написа:

dren4ev.jpg

babait.jpg

Откъде можем да знаем, че тези твърдения са верни?

Защо сина на Костадинов би искал да се бие с този, скъсал бележката?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

7 ч.  ·

БЕЗКОРИСТЕН СЪВЕТ
Давам този съвет, защото много съм преживял. Разбрах, че у нас една проруска партия щяла била да организира референдум за запазване на лева. Чисто теоретично, а и практически, няма как такава партия да е по-умна от французи, германци, италианци, австрийци, гърци и всички останали европейски народи, които отдавна приеха еврото и се отказаха от своите франкове, марки, лири, шилинги и драхми, които при това бяха и по-стари, а и по-ценни, от нашето левче. Нямам впечатление те да са по-прости от българските русофили. А и помня добре какво се случи с българския лев през 1995-1997 г. Та затова и давам следния съвет: Преди да се вържете на тенекията за такъв референдум бъдете така добри да си обмените левовете в евро по настоящия курс. За всеки случай. Защото след това може да се окаже късно. Приятна вечер!
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...