Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 10 минути, Coco1 написа:

Всеки комунист-трол като тебе, яде в Мосейково 

Тва не го знам къде е. Но ако отида в Карлуково, 100 процента ще ти оскубя трътката, да си по-лесен на карлуковчани.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 6 минути, Toto2 написа:

Тва не го знам къде е. Но ако отида в Карлуково, 100 процента ще ти оскубя трътката, да си по-лесен на карлуковчани.

Много те скубят в Мосейково троле-комунисте, заедно със копейката

277439150_1300493783689551_8873326531003229781_n.jpg

преди 8 минути, Coco1 написа:

Много те скубят в Мосейково троле-комунисте, заедно със копейката

277439150_1300493783689551_8873326531003229781_n.jpg

Лягай си в карлуковското легълце, преди санитаря да е дошъл да ти стегне ризката.

преди 2 минути, Toto2 написа:

Лягай си в карлуковското легълце, преди санитаря да е дошъл да ти стегне ризката.

Троле-комунисте, знаеш си процедурата в Мосейково. 

Заработи ли за лосион 

Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

преди 4 минути, Coco1 написа:

Троле-комунисте, знаеш си процедурата в Мосейково. 

Заработи ли за лосион 

Може да бъде изображение с 2 души и текстово съобщение

Ми не знам, кажи ти, нали си осведомен.Сподели опит.

преди 14 минути, Coco1 написа:

Комунето-трола  получи раздвоение 

38891157_2106711312983120_7967541569647542272_n.jpg

:giggle1:

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'копейката на думи копейката в PATREON долу еврото imgflip COmE дайте некое евро,'

Шизофренията ти явно вече не се влияе от хапчета.

преди 20 минути, Coco1 написа:

Комунето-трола  получи раздвоение 

/cdn-cgi/mirage/803b28e1ef67dfe346275527e8bc99e2e2d197b1e6761caf6cd9e8328ff1a260/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/monthly_2023_02/38891157_2106711312983120_7967541569647542272_n.jpg.c164773e2bf89f5d73a88bac3429a1c2.jpg

/cdn-cgi/mirage/803b28e1ef67dfe346275527e8bc99e2e2d197b1e6761caf6cd9e8328ff1a260/1280/https://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_giggle1.gif

Коко, стойката на червения е много позната. Като на някой адаптирал се идеално към капитализма роб, но нещо леко непослушен и накривил калпака на господаря си и получаващ наказание..

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Коко, стойката на червения е много позната. Като на някой адаптирал се идеално към капитализма роб, но нещо леко непослушен и накривил калпака на господаря си и получаващ наказание..

Защо си червен-трол-чугун

преди 10 минути, Toto2 написа:

Шизофренията ти явно вече не се влияе от хапчета.

Zащо и хаповете не ти помагат троле-комунистически 

преди 32 минути, Coco1 написа:

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'копейката на думи копейката в PATREON долу еврото imgflip COmE дайте некое евро,'

ааааа не вярвам - той копейката евро не приема и да получи такова, сигурен съм, че е обещал да го върне: както със партийната субсидия.

преди 15 минути, Coco1 написа:

Защо си червен-трол-чугун

Не се осветявай така, че ще станеш непригоден за употреба.

Странна комбина - буба и скопен петел. И двамцата мечтаят за некое евро, ма накрая ЕС ще ги хапне и ще пита за още...

преди 12 минути, Toto2 написа:

.....ма накрая ЕС ще ги хапне....

нима искаш да кажеш, че ще влезем в ЕС - ма недей такива кошмарни пророкувания моля ти се пу пу да не чува господ :laughing5:

преди 28 минути, insec написа:

нима искаш да кажеш, че ще влезем в ЕС - ма недей такива кошмарни пророкувания моля ти се пу пу да не чува господ :laughing5:

Аха, ти си мислиш че не сме в Ес . Леле мале изплиска легена бубата

преди 4 часа, Toto2 написа:

Аха, ти си мислиш че не сме в Ес .

аз ли съм бил казал, че накрая ЕС щял да ни хапне - извинявай, объркал съм се. :laughing5:

преди 18 часа, Coco1 написа:

Zащо си соц бот-фейкомет

Защо ме наричаш "соц бот-фейкомет"?

преди 15 часа, БаалБек написа:

Къде е текста от Закон за Международните договори на България където пише, че може да се провежда допитване след ратификацията на международен договор?

И защо Костадинов лъже неграмотните хора, лесно податливите и неразбиращите?

Какво общо има това? Като повечето хора са против еврото, защо еврото трябва да се приеме? Каква е причината, поради която трябва да приемем еврото Само не ми казвай, че трябва да приемем еврото, за да можем да пием кафе в Гърция. Да пием кафе в Гърция? Това е точно толкова глупаво, колкото е възможно да бъде.

Как Костадинов "лъже неграмотните хора"? И кои са "неграмотните хора"?

преди 15 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Какво общо има това?

цел живот ще има да се чудиш. 😏

преди 15 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

...Като повечето хора са против еврото, защо еврото трябва да се приеме? Каква е причината, поради която трябва да приемем еврото Само не ми казвай, че трябва да приемем еврото, ...

Само 800хил. Лади (пловдивски) са против еврото! Москвичите не влизат в бройката :)

Цяла Източна Европа избра ЕС и НАТО.Каква ни е алтернативата?

Понякога държави членки могат да се договорят да не прилагат част от законодателството или някои договори на Европейския съюз, както и да постигнат споразумение да не участват в определени области на политиката. Що се отнася до единната валута, такъв е случаят с Дания. Тя запази предишната си валута, след като стана член на ЕС.

Дания

преди 8 часа, shishmanovp861 написа:

Що се отнася до единната валута, такъв е случаят с Дания.

случая с Дания е, че има такава клауза в договорите, още преди да влезе в ЕС. А договорите не са иди ми, дойди ми на комунистическите мензиси.

преди 5 минути, shishmanovp861 написа:

Той левът е стабилен защото е вързан за еврото а не че е велик.

копейката работи упорито да го отвърже - щото левът бил по- велик, даже от евро и долари взети заедно. А абдалите му пригласят, щото лефчето било имало златно покритие.

Идеята е свободна икономическа зона с една валута.Преди бяха много валути и печелеха чейнджбюрата и банките.

преди 4 минути, insec написа:

копейката работи упорито да го отвърже - щото левът бил по- велик, даже от евро и долари взети заедно. А абдалите му пригласят, щото лефчето било имало златно покритие.

Няма да получи парламентарна подкрепа за махане на борда и излизане от ЕС.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.