Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 4 минути, insec написа:

копейката работи упорито да го отвърже

Нещо да имаш доказателства за това или така си лалаш?!

преди 2 минути, shishmanovp861 написа:

Няма да получи парламентарна подкрепа за махане на борда и излизане от ЕС

Доказателства, че Костадинов иска това?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

току-що, ncl написа:

Нещо да имаш доказателства за това или така си лалаш?!

носят се слухове, че толкова бил против еврото, та даже рефендуми бил започнал, ама верно може и да съм се заблудил. 😏

преди 3 минути, shishmanovp861 написа:

Няма да получи парламентарна подкрепа за махане на борда и излизане от ЕС.

той даже и не я иска - както и наркоманясалия чалгар, никога не е имал намерение да управлява държавата. Тия утрепки единствено ги интересува да сберат достатъчно мнозинство, че да се наредят на опашката от цоцащи държавна софра, всичко останало им е през дедовия.

току-що, ncl написа:

Референдумът против еврото ли е? Не го знаех това.

аз па не знаех, че бил за еврото. :biggrin:

преди 1 минута, insec написа:

Тия утрепки единствено ги интересува да сберат достатъчно мнозинство, че да се наредят на опашката от цоцащи държавна софра, всичко останало им е през дедовия.

Само ПП-ДБ не са такива, нали?!

преди 1 минута, shishmanovp861 написа:

Да го чуем какво предлага след като се откажем от ЕС и НАТО.

Няма да излизаме нито от ЕС, нито от НАТО.

току-що, ncl написа:

Само ПП-ДБ не са такива, нали?!

възможно е и да са, но няма как да разберем, докато не видят власт.

преди 1 минута, ncl написа:

Няма да излизаме нито от ЕС, нито от НАТО.

то, че няма, няма - ала на копейките много ви се иска. :biggrin:

преди 11 минути, Филипов написа:

Това клипче, преди трансформациата му! ... да си призная тогава и аз му симпатизирах .... но след войната маските паднаха изцяло и се видя , кой, кой е!

преди 1 час, insec написа:

копейката работи упорито да го отвърже - щото левът бил по- велик, даже от евро и долари взети заедно. А абдалите му пригласят, щото лефчето било имало златно покритие.

Лъжеш нагло и тъпо. Има толкова много видеа, дето Коце казва обратното на твоето твърдение. Коце не иска да отвърже лева, искаме си валутния борд и всеки знае, че лева няма златно покритие. Твърдението на Коце е, че лева е стабилен защото е вързан за еврото и ползва силните страни на евро и избягва слабите. Айде като твърдите нещо, нека барем малко да е истина,,,ако може де.

преди 8 минути, Toto2 написа:

.... и всеки знае, че лева няма златно покритие.

па вземете да си синхронизирате опорките най- накрая. А копейката единствено иска да папка от държавната хазна и благодарение на бунаци, като теб му се получава. Инак си му е много добре даже да си харчи евраци, съвсем нищо против няма. Но простотията ви е тази, че ако всичките му предложения хванат дикиш, ще бъдем изритани и от ЕС, и от НАТО, и от валутния борд, и ще се редите на опашка да лапате руZки шнурове, за да получите достъп до удоволствието да си купите баничка и бозичка от по пет стинки.

преди 5 минути, insec написа:

па вземете да си синхронизирате опорките най- накрая. А копейката единствено иска да папка от държавната хазна и благодарение на бунаци, като теб му се получава. Инак си му е много добре даже да си харчи евраци, съвсем нищо против няма. Но простотията ви е тази, че ако всичките му предложения хванат дикиш, ще бъдем изритани и от ЕС, и от НАТО, и от валутния борд, и ще се редите на опашка да лапате руZки шнурове, за да получите достъп до удоволствието да си купите баничка и бозичка от по пет стинки.

Е те тука приказваш като зомбиран. Ние опорки нямаме. Такива като тебе ги турят в устата ни, ма ние никога не сме ги казвали. Явно си правите преразказ по картинка. Или сте чули от комшията, па той чул от една жена на пазара. Ми има видеа по тубата на всички открити срещи на Коце, па има видеа в парламата кво е казал Коце и сие, па гледайте бре, стига с тая СМРАД.....Има го изговорено и на дела . Е верно, требе да се чете и гледа и да се сравнява , но това явно е трудно за умните и красивите. Съдба, кво да ви праим. Живейте си в розовия облак....

преди 2 минути, Toto2 написа:

Е те тука приказваш като зомбиран. Ние опорки нямаме. Такива като тебе ги турят в устата ни, ма ние никога не сме ги казвали.

цела тема пуснахте да обяснявате за златното покритие на лефа - сега не сте били вие. :laughing5:

преди 4 минути, Toto2 написа:

Живейте си в розовия облак....

я кажи колко балона се спукаха до сега - атака, бареков, чалгаря, петреоти ...... много са, можеш ли да ги изброиш? :laughing5:

преди 5 минути, insec написа:

цела тема пуснахте да обяснявате за златното покритие на лефа - сега не сте били вие. :laughing5:

я кажи колко балона се спукаха до сега - атака, бареков, чалгаря, петреоти ...... много са, можеш ли да ги изброиш? :laughing5:

Нещо не ти разбирам бръщолевенето. Ква е тая тема, аз участие нямам.

Да, много балона се спукаха. Освен изброените от тебе, които нямат нищо общо с Възраждане и истинският патриотизъм, да ги почвам ли и другите - ПП ИТН Янев...Ма тея спихнаха за секунди....

Ква е тая тема, аз участие нямам.

да си имал - питай ги твоите другари що не са те поканили

Освен изброените от тебе, които нямат нищо общо с Възраждане ....

общото е, че си им бил гласоподавател патреотарнико. :hit:

преди 4 минути, insec написа:

да си имал - питай ги твоите другари що не са те поканили

Ми не, тъпако. Харесвам Коце отскоро. Преди Сидеров ми беше смешен и непонятен. Харесвах СДС, Царя и до там. Боко ми беше безразличен и не съм си мислил за политика по негово време. Даже по негово време направих бизнес и кинти. Та не си познал и няма как да познаеш къв съм и що съм. Нямаш си идея колко си тъп.

преди 29 минути, Toto2 написа:

Харесвам Коце отскоро

Ми земете се де 

331980952_865988467779665_4241690273728173061_n.jpg

преди 37 минути, insec написа:

Остави младите да се вземат :giggle1:

преди 1 минута, Coco1 написа:

Ми земете се де 

331980952_865988467779665_4241690273728173061_n.jpg

Ти тоя от десно ли си? 

преди 8 минути, Coco1 написа:

Горчиво горчиво

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Еми лапай си го с кеф.

преди 42 минути, Toto2 написа:

Та не си познал и няма как да познаеш къв съм и що съм.

елементарна мурзилка, пък какъв си въобразяваш, че си - е твое лично извращение, което въобще не ме интересува. Тъй, че си спести малоумните лъжи. Цел живот си гласувал за кухи патреотари и такъв ще си умреш другарю спукан балон.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.