Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 6 минути, Toto2 написа:

Формулирай правилно функциониращо общество и икономика. Кое е правилно и грешно? Природата го е доказала - правилно е когато растеш и процъфтяваш и заемаш все по-голям ареал. Досега поне последните 30 години природата ни казва че правим грешно нещата в България.

Правилно е обществото, към което решилият да напусне своето емигрира. В случая Запада от много, много време. Това с по големият ареал, не е просто глупост, то си е абсолютно безумие. 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 39 минути, Митко Вълчев написа:

Правилно е обществото, към което решилият да напусне своето емигрира. В случая Запада от много, много време. Това с по големият ареал, не е просто глупост, то си е абсолютно безумие. 

Верно ли бе? Ти сериозно...Дефинирай тогава какво е предател, предателсво, роб, слуга.

преди 2 минути, Toto2 написа:

Верно ли бе? Ти сериозно...Дефинирай тогава какво е предател, предателсво, роб, слуга.

Предателство е да работиш за чужд интерес, във вреда на твоето семейство, племе, етнос, държава. Роб е да нямаш собственост, право на свободно придвижване, вземане на решения касаещи съдбата ти. Слуга е наемен работник, в къщата на богаташ. Така, отговорих ти тоти на всички въпроси, хайде сега ти на моите . Докажи , че си нормален мислещ човек, а не тъпа продажна копейка пишеща опорки спуснати от Гранде копейчото.

преди 2 часа, Toto2 написа:

Нямам идея. Интересуват ме хората, които вярват в България. Тея дето вярват в Русия са ми същите, дето вярват в Америка, Германия, Франция и т.н. Една и съща измет.

Добре де, как така разправяш, че тея дето вярват в Русия са ти такива ама са масови на протестите ви и всъщност партията ви разчита на русофилски вот. Което си е така, не можеш да го отречеш. Но защо няма никакви сред редиците ви, които да поддържат запада докато има не дузина, а хиляди такива, които поддържат Русия? Излиза, че реториката ви е такава, че се тези, които харесват поне малко запада се отвращават от вас заради тях. А за да се харесате на първите, излиза че поддържате Русия. А в момента предполагам, че никой не си представя бъдеще заедно с нея като преди насериозно. Такова връщане в миналото би било вредно. Особено че и геополитически да се обърнем ще е както когато земята сменя полюсите си. Земетресения, урагани, цунамита. Не осъзнавате ли колко е вредно? Тези с които съм си говорил и съм им обяснявал колко е вредно геополитически да се преориентираме не вдяват за съжаление. Викат с кухи лозунги досущ като вас. А тези от вас които са по-усетени са едни такива хитри и лукави и с лисичава физиономия като на търговци омайват тези дето първите, за които казах, че не вдяват от политика. Вие сте в политиката не за да вярвате в България. Достатъчно сме ги чували такива дето "вярват в България". Кажи ти лично защо си в политиката?

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

Чета мненията в темата на Гражданин и на toto2 и ncl и съм отчаян, че неговият глас ще има тежест на изборите, колкото на някой от тия двамата. Мъка.

Чакай сега! Ако не съм забравил да броя, споменал си трима, а си разочарован от един. Who is the dog now?

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Чакай сега! Ако не съм забравил да броя, споменал си трима, а си разочарован от един. Who is the dog now?

Както винаги си прав. Казва се дебило-русофил, антибългарин олигофрен, в конкретния случай идентифициран с нещо нарекло се sliderum.

Утре 02.03 в Плевен от 17 часа ще се проведе пресконференция в БТА. Гост ще бъде Тодор Беленски от инициативния комитет.

преди 2 часа, Coco1 написа:

Комуниста Слидерум :giggle1:

И на теб ти се иска, ама не си годен.

преди 20 минути, Coco1 написа:

Дядо а така, дай нещо от извънземните

Дядо ти ще спи. Ти си бълтай с кукумявките.

преди 11 минути, Coco1 написа:

А така дядо-комуняга, не ти дават повече

Като гледам кога отговаряш, си заспал преди мен. Аз борих жената още час.

преди 12 минути, Sliderum2 написа:

Нарадваха ти се казаците, брау комАнисте Слидерум

преди 18 минути, Sliderum2 написа:

Както казал доктора на дядото.- Хвали се и ти бе, кой те спира.

преди 58 минути, Митко Вълчев написа:

Както казал доктора на дядото.- Хвали се и ти бе, кой те спира.

Хихи, с куку сте все едно от един козел ярета. Не съм паднал още, че да позволя да бъда налитан от лапета с акъл колкото на мъжка(?) чалгарка.

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

Хихи, с куку сте все едно от един козел ярета. Не съм паднал още, че да позволя да бъда налитан от лапета с акъл колкото на мъжка(?) чалгарка.

Абе тука всички сме големи мъже и голема работа, давай хвали се .

преди 18 минути, Митко Вълчев написа:

Абе тука всички сме големи мъже и голема работа, давай хвали се .

Не съм си правил цяла фейсбук страница да хваля господарския сащ и себе си там.

преди 11 минути, Sliderum2 написа:

Не съм си правил цяла фейсбук страница да хваля господарския сащ и себе си там.

Кой е правил такъв, от пишещите в този форум? Бих те питал, да не си се нещо объркал, но на вас путинофилите, да сте объркани е нормалното ви състояние.

Посланичката на САЩ в Грузия е против приемането в страната на закон за чуждестранните агенти, даже и да е 1:1 взет от американския.

https://sova.news/2023/02/27/posol-ssha-o-zakone-ob-inoagentah-gruziya-ne-nuzhdaetsya-v-rossijskom-zakone/

В САЩ има такъв от много години и е основан на презумпцията за виновност на чуждестранните агенти.

Интересно е, дали краварите от Козяк са против същата идея на "Възражадане" тук? И ако "да", то защо фамерика може, а в Грузия и тука – не? :wub:

П.П. Плаче ли още тука иванчо кировчето? :D

преди 39 минути, Митко Вълчев написа:

Кой е правил такъв, от пишещите в този форум? Бих те питал, да не си се нещо объркал, но на вас путинофилите, да сте объркани е нормалното ви състояние.

Айде, айде един твой адаш Митко "президента". Все тая, сте ми еднакви.

преди 17 минути, Sliderum2 написа:

Айде, айде един твой адаш Митко "президента". Все тая, сте ми еднакви.

Нал писах, че всичката Вата сте с един общ мозък. И то вдлъбнат. Та толкоз с еднаквостта.

преди 1 час, Аралампи написа:

Посланичката на САЩ в Грузия е против приемането в страната на закон за чуждестранните агенти, даже и да е 1:1 взет от американския.

https://sova.news/2023/02/27/posol-ssha-o-zakone-ob-inoagentah-gruziya-ne-nuzhdaetsya-v-rossijskom-zakone/

В САЩ има такъв от много години и е основан на презумпцията за виновност на чуждестранните агенти.

Интересно е, дали краварите от Козяк са против същата идея на "Възражадане" тук? И ако "да", то защо фамерика може, а в Грузия и тука – не? :wub:

П.П. Плаче ли още тука иванчо кировчето? :D

Ей, лъжец! Чете ли какво пише? "Цель этих законов совершенно отличается от тех, что есть в США.."

Тоест целите на законите, които планират в Грузия за чуждестранни агенти са различни от тези на законите, които имат в САЩ!

Ама така става като не четете, а само папагалствате! И в Грузия си имат възрожденци въпреки, че Русия ги нападна 2008!!!

Та и тук така. Щом там дори и след война има такива индивиди, които се застъпват за Русия, то и тук сигурно ще има такива даже ако например Русия с помощта на русофилските си партии тук ни изкара от НАТО и ни нападне, за да си прибере Варна и да ни унижи, тук ще има болни мозъци, които ще величаят този акт, ще обвиняват за него запада и пак ще подкрепят закони за "чуждестранни агенти" по руски образец ама ще лъжат до дупка, че е същото като в Америка. Това е патология и явно не се лекува! Синдрома на роба. Като вола. Като го пуснат да пасе на свобода и пак се връща при стопанина да му сложат хомота!

Нагледен пример е цитатът на Аралампи, че вероятно много от възрожденците не четат, не мислят, а папагалстват. Само гледайте как му започна мнението внушайки едно, а в съдържанието се говори за съвсем друго. Даже не си е чел съдържанието на текста (а даже не говори и руски и си позволвява да цитира чуждестранната новина). Без да вниква. Просто така каквото му е харесало си цитира и си добавя мнението срещу САЩ съвсем изкривявайки реалността предадена в текста. И ще го разпространи сега тук, за да може и други възрожденци да цитират същото и без и те самите да са чели или да разбират. Така се генерира фейк нюз и внушения. Оръжия на пропагандата. Ами пък ако Аралампи осъзнава какво прави? Оставям му да се защити какво се опитва да прави като лъже.

преди 1 час, Гражданин написа:

Ей, лъжец! Чете ли какво пише? "Цель этих законов совершенно отличается от тех, что есть в США.."

Тоест целите на законите, които планират в Грузия за чуждестранни агенти са различни от тези на законите, които имат в САЩ!

Ама така става като не четете, а само папагалствате! И в Грузия си имат възрожденци въпреки, че Русия ги нападна 2008!!!

Та и тук така. Щом там дори и след война има такива индивиди, които се застъпват за Русия, то и тук сигурно ще има такива даже ако например Русия с помощта на русофилските си партии тук ни изкара от НАТО и ни нападне, за да си прибере Варна и да ни унижи, тук ще има болни мозъци, които ще величаят този акт, ще обвиняват за него запада и пак ще подкрепят закони за "чуждестранни агенти" по руски образец ама ще лъжат до дупка, че е същото като в Америка. Това е патология и явно не се лекува! Синдрома на роба. Като вола. Като го пуснат да пасе на свобода и пак се връща при стопанина да му сложат хомота!

Нагледен пример е цитатът на Аралампи, че вероятно много от възрожденците не четат, не мислят, а папагалстват. Само гледайте как му започна мнението внушайки едно, а в съдържанието се говори за съвсем друго. Даже не си е чел съдържанието на текста (а даже не говори и руски и си позволвява да цитира чуждестранната новина). Без да вниква. Просто така каквото му е харесало си цитира и си добавя мнението срещу САЩ съвсем изкривявайки реалността предадена в текста. И ще го разпространи сега тук, за да може и други възрожденци да цитират същото и без и те самите да са чели или да разбират. Така се генерира фейк нюз и внушения. Оръжия на пропагандата. Ами пък ако Аралампи осъзнава какво прави? Оставям му да се защити какво се опитва да прави като лъже.

Момченце, цитирам твое педераско шорошко издание – Сова-Центр.

Момченце, мислиш ли, че някога ще станеш човек ( а пък, отделно, и – мъж)?

Много сте зле.

Не искам да съм "младеж" като вас, тъп та тъп и тъп, свиня, и съм доволен, че ще умра по-скоро от настъпването на вашето свинско царство.

преди 26 минути, Аралампи написа:

Момченце, цитирам твое педераско шорошко издание – Сова-Центр.

Момченце, мислиш ли, че някога ще станеш човек ( а пък, отделно, и – мъж)?

Много сте зле.

Не искам да съм "младеж" като вас, тъп та тъп и тъп, свиня, и съм доволен, че ще умра по-скоро от настъпването на вашето свинско царство.

И защо АЗ да съм зле, когато ти беше ХВАНАТ УМИШЛЕНО ДА ЛЪЖЕШ?

Така ли се борите!? С лъжи!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.