Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 часа, Аралампи написа:

Некои момченца тука тъй, юноши блэдни сигурно, разправат, че за "Възраждане" гласували само "старчоците", с което се стремят да внушат, че партията е назадничава и каузата ѝ сред избирателите е загубена, щото старчоците измират.

Ми назадничава е. Искат връщане на казармата и да си плащаш, ако не ти се ходи. Милиони младежи да останат без работа или никой да не иска да ги наеме, ако им предстои служба. Т.е. да лапат едни допълнителни кинти от богаташките синчета, а бедните деца да ядат дървото. Искат излизане от НАТО и "предоговаряне" с ЕС. Де факто ще е излизане, защото няма как да се предоговаряш от позицията на джудже от 6 милиона срещу мощен 500 милионен ЕС и да му поставяме условия. Тоя съюз не е за простаци, които мислят, че е това е някаква крава дето трябва да се дои и да дава. За да си вътре, трябва и да дадеш, а умните и тия дето четат условията му, могат да го използват по предназначение. Ония дето развяват байряци и бият тъпани и са татуирани целите със "суверенитет" по себе си, не заслужават друго освен да се пукат от яд, че са прости, а не да управляват. Тая партия доказва, че събира в едно почти всички прости индивиди дето вярват в Путин, 5Г чипове, джендър заплахата идваща да ги зарази с кемтрейлс оръжия и прочее.

Плямпате непрекъснато за някакъв мизерен "суверенитет", на който ще се радват само тия дето взимат минимална работна заплата, защото масово ще се обеднее и ще се докара страната до тяхното дередже като се затворят границите заради "суверенитета" и се изнесат всички работодатели наемащи по-умните момчета и момичета, които работят на компютри. Мечтата на ядосаните татуирани шкембечорба патриоти, че по цял ден се мъчат с някаква проста работна дейност и не знаят как да се възползват от ЕС и възможностите му. Разбира се, че на тях друго освен да ги пратят на казарма в кухите им кратуни няма. Не им влиза в семплата кратуна, че сам като пушечно месо, ако ще и на 2000000 да се напомпа армията, тя ще е безполезна срещу модерните технологии, от които ще сме лишени излизайки от НАТО. А нашите съседи са вече в него. Като излезем от него преспокойно могат да ни разпокъсат и унижат. Ама тия татуирани със суверенитет по телата си хора сигурно ще се радват много и тогава. Нито един до сега дето съм попитал от тях не може да ми отговори как ще се защитаваме. А тия дето знаят пък за какво се бутат в тая партия, те са много добре наясно, че идеята е малоумна, но им трябва електрорат от плитките води на знанието, за да си напомпат бройката. И в главите им са само апартаменти, вили и коли. И сметки в евро разбира се!

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 917,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 час, Гражданин написа:

Ми назадничава е. Искат връщане на казармата и да си плащаш, ако не ти се ходи. Милиони младежи да останат без работа или никой да не иска да ги наеме, ако им предстои служба. Т.е. да лапат едни допълнителни кинти от богаташките синчета, а бедните деца да ядат дървото. Искат излизане от НАТО и "предоговаряне" с ЕС. Де факто ще е излизане, защото няма как да се предоговаряш от позицията на джудже от 6 милиона срещу мощен 500 милионен ЕС и да му поставяме условия. Тоя съюз не е за простаци, които мислят, че е това е някаква крава дето трябва да се дои и да дава. За да си вътре, трябва и да дадеш, а умните и тия дето четат условията му, могат да го използват по предназначение. Ония дето развяват байряци и бият тъпани и са татуирани целите със "суверенитет" по себе си, не заслужават друго освен да се пукат от яд, че са прости, а не да управляват. Тая партия доказва, че събира в едно почти всички прости индивиди дето вярват в Путин, 5Г чипове, джендър заплахата идваща да ги зарази с кемтрейлс оръжия и прочее.

Плямпате непрекъснато за някакъв мизерен "суверенитет", на който ще се радват само тия дето взимат минимална работна заплата, защото масово ще се обеднее и ще се докара страната до тяхното дередже като се затворят границите заради "суверенитета" и се изнесат всички работодатели наемащи по-умните момчета и момичета, които работят на компютри. Мечтата на ядосаните татуирани шкембечорба патриоти, че по цял ден се мъчат с някаква проста работна дейност и не знаят как да се възползват от ЕС и възможностите му. Разбира се, че на тях друго освен да ги пратят на казарма в кухите им кратуни няма. Не им влиза в семплата кратуна, че сам като пушечно месо, ако ще и на 2000000 да се напомпа армията, тя ще е безполезна срещу модерните технологии, от които ще сме лишени излизайки от НАТО. А нашите съседи са вече в него. Като излезем от него преспокойно могат да ни разпокъсат и унижат. Ама тия татуирани със суверенитет по телата си хора сигурно ще се радват много и тогава. Нито един до сега дето съм попитал от тях не може да ми отговори как ще се защитаваме. А тия дето знаят пък за какво се бутат в тая партия, те са много добре наясно, че идеята е малоумна, но им трябва електрорат от плитките води на знанието, за да си напомпат бройката. И в главите им са само апартаменти, вили и коли. И сметки в евро разбира се!

Тук във форума започнаха да изпълзяват на светло всички плиткомозъчни ( без значение от възрастта), които нямат никаква представа какво ще правят, ако се случат събитията за които скандират - вън от НАТО и ЕС, да запазим бълграския лев. Страхуват се от  "джендъри", от "химически следи в небето",  от ваксини и т.н. И милеят за социализма, СИВ, СССР и боготворят Путин...

преди 8 минути, Аралампи написа:

Видях в интерфейса три цитирания от подчовеци – не си губя времето с вас, скапаняшки полухора, далеч по-долу от животните даже.

Ама не видя ли, гражданката се е самоопределил като мислещ, а нас като животни.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Къде съм писал, че сте животни? Цитат моля, за да видя. Комплексите ти за малоценност нещо те издават сам какво смяташ за себе си явно. Не е мой проблем.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Къде съм писал, че сте животни? Цитат моля, за да видя. Комплексите ти за малоценност нещо те издават сам какво смяташ за себе си явно. Не е мой проблем.

Между редовете, няма нужда да молиш.

преди 56 минути, БаалБек написа:

https://fb.watch/j5FLF-aJYO/

Гласувайте правилно, да не вземете да сгрешите...

Ние си знаем, но се съмнявам дали вие знаете на какво се обричате с вашия избор на някои от останалите!

Що не си коментирате "вашите", а сте ми дошли да серете в тази тема? Щото "вашите" са света вода ненапита и не им сърбахме попарата ли?! Сега искаме да пробваме от друго! Хубаво или лошо, времето ще покаже!

Айде всеки по кочинката си и да не гледа в канчето на другите!

преди 37 минути, Joss Bomon написа:

Ние си знаем, но се съмнявам дали вие знаете на какво се обричате с вашия избор на някои от останалите!

Що не си коментирате "вашите", а сте ми дошли да серете в тази тема? Щото "вашите" са света вода ненапита и не им сърбахме попарата ли?! Сега искаме да пробваме от друго! Хубаво или лошо, времето ще покаже!

Айде всеки по кочинката си и да не гледа в канчето на другите!

Знаете звънци. Никога не сте създали читаво общество поне на средно ниво, хора с идеологията на копейките. Няма такъв случай в историята.

преди 9 часа, Аралампи написа:

Некои момченца тука тъй, юноши блэдни сигурно, разправат, че за "Възраждане" гласували само "старчоците", с което се стремят да внушат, че партията е назадничава и каузата ѝ сред избирателите е загубена, щото старчоците измират.

Я, тогава, да видим, какво става в по-напредналата "европейски" Унгария?

Я! Сред избирателите, по-млади от 30 години, на първо место по симпатии е Mi Hazank (Our country, Наша родина), родствена на "Възраждане":

Preference list of parties under the age of 30 eligible to vote:

Our country , 20 percent

Hungarian Two-Tailed Dog Party , 19 percent

Momentum , 17 percent

Fidesz–KDNP 14 percent

Better , 9 percent

Democratic Coalition , 5 percent

LMP , 4 percent

The People's Hungary Movement led by Péter Márki-Zay , 4 percent

Péter Jakab's A Nép Pártján Movement , 3 percent

Dialogue , 2 percent

MSZP , 1 percent

Other parties in total , 2 percent

https://www.blikk.hu/politika/magyar-politika/mi-hazank-mozgalom-nepszeruseg-median-felmeres/3dcjn4c

Партията на Орбан е на четвърто место.

Ето информация за Mi Hazank:

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Наша_родина

Форца, Магярорсаг!

Момченца бледи, изоставате от европейските връстници! Излезте вече от децката ви градина!

ПъПъ: Не съм виждал информация за възрастовото разпределение на гласуващите за "Възраждане"... Крият ли?

Потърси такова за образователен ценз. За психическа уравновесеност, ясно че няма да покажете никога.

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Ами сравнен с гражданина си такова. Факт.

преди 21 минути, Митко Вълчев написа:

Ами сравнен с гражданина си такова. Факт.

Щото не пускам пространни просащ/есср и антосоца пропаганди? Ма моля ти се. Нямам намерение да се подмазвам на сорос. Ти ако искаш, продължавай.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Щото не пускам пространни просащ/есср и антосоца пропаганди? Ма моля ти се. Нямам намерение да се подмазвам на сорос. Ти ако искаш, продължавай.

Не бе. Просто щото си умствено ощетен. Прочети си пак мнението. Прочети някое на Гражданин и сравнявай.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Не бе. Просто щото си умствено ощетен. Прочети си пак мнението. Прочети някое на Гражданин и сравнявай.

Сравних, аз съм полу-хора и според теб, нали?

преди 30 минути, Sliderum2 написа:

Сравних, аз съм полу-хора и според теб, нали?

Не си полухора, ти си путиноид. Ако беше нормален, ПОЛУинтелигентен поне, щеше да пишеш получовек. Но ти се пробваш, да ми припишеш фашистката терминология на главната ви копейка.

преди 15 минути, Филипов написа:

Само да попитам, вярно ли че този господин е бил военен пилот или само е учил за такъв? Ако е бил на какво е летял , какво сам е управлявал? Питам чисто информативно!

преди 6 минути, Филипов написа:

Не е трудно сам да си го намериш - МИГ23

Ама летял ли е или само е учил? Понеже се познавам с тези от Габровница и не го помнят!

преди 10 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ама летял ли е или само е учил? Понеже се познавам с тези от Габровница и не го помнят!

При положение, че са ваксинирани анти-ваксъри, евроскептици получаващи евро, нормално и да са пилоти на хартиен изтребител от тетрадката по математика. 

преди 18 минути, N1K17Y написа:

При положение, че са ваксинирани анти-ваксъри, евроскептици получаващи евро, нормално и да са пилоти на хартиен изтребител от тетрадката по математика. 

Е сега ясно, че е бил курсант, но вероятно е от тези дето не са станали за пилот в края на обучението . Те стават офицери от наземния състав , то и за там трябват хора, ама после нали ги деполитизираха та той е бил от тези вероятно индоктринираните по политическата част!

преди 16 часа, Митко Вълчев написа:

Потърси такова за образователен ценз. За психическа уравновесеност, ясно че няма да покажете никога.

Ми, кът са пънеш, намерѝ ти и докажи нещо... да речем тъй... навпримерно?

Любопитен и малкоизвестен факт:

На изборите, на които "Атака" влезе с гръм, екзитполовете (доброволно споделяне на току-що гласувалия на лична информация и за кого е гласувал) показаха, че партията има най-висок процент гласували висшисти – 28%. Също така любопитно е, че тази информация веднага бе спряна по новините, скрита, та от следващия ден до днес повече не съм я чувал. Гласувах тогава за "Атака", разбира се, даже бях застъпник в секционна комисия на кандидат-депутата В. Сидеров :D

За първи път обърнах внимание на "Възраждане", когато мой приятел с две висши образования в различни области каза, че ще гласува за тях.

Аз също съм с образование, по-високо от това на "средния" българин; гласувам за "Възраждане".

Моя позната, с висше техническо образование, след като се отврати от гейропей-евроатлантиците, гласува за "Възраждане"; замисли се по въпроса, струва ми се, когато дъщеря ѝ, млад човек с висше хуманитарно образование, твърдо беше решила да гласува за "Възраждане", макар че родителите ѝ, дългогодишни сини парцали, са я убеждавали да не.

Та... статистиката на близкото ми обкръжение показва голям процент висшисти, гласуващи за "Възраждане".

Ти с вишу ли си?

преди 15 минути, Аралампи написа:

Ми, кът са пънеш, намерѝ ти и докажи нещо... да речем тъй... навпример?

Любопитен и малкоизвестен факт:

На изборите, на които "Атака" влезе с гръм, екзитполовете (доброволно споделяне на току-що гласувалия на лична информация и за кого е гласувал) показаха, че партията има най-висок процент гласували висшисти – 28%. Също така любопитно е, че тази информация веднага бе спряна по новините, скрита, та от следващия ден до днес повече не съм я чувал. Гласувах тогава за "Атака", разбира се, даже бях застъпник в секционна комисия на кандидат-депутата В. Сидеров :D

То е ясно, че си бивш атакист. Същото положение и сега, просто нови ... те лъжат с постове за мед, мляко и салам на бай тошови цени.

За първи път обърнах внимание на "Възраждане", когато мой приятел с две висши образования в различни области каза, че ще гласува за тях.

Щом е учил 2 висши, значи се е провалил в първото, а за второто едва ли е имал сили да го научи по-качествено. Най-вероятно не практивкува нито едната специалност от тях, защото по принцип човек с 2 висши е провал. Няма как да работиш по 2 висши специалности едновременно. По света ще ти се смеят, ако кажеш, че си станал 2 пъти висшист. Това го можем само в България.

Аз също съм с образование, по-високо от това на "средния" българин; гласувам за "Възраждане".

Сравнението със "средното положение" не е много висока топка, особено за България, където средното положение е доста ниско като цяло. 

Моя позната, с висше техническо образование, след като се отврати от гейропей-евроатлантиците, гласува за "Възраждане"; замисли се по въпроса, струва ми се, когато дъщеря ѝ, млад човек с висше хуманитарно образование, твърдо беше решила да гласува за "Възраждане", макар че родителите ѝ, дългогодишни сини парцали, са я убеждавали да не.

Звучи като някаква соц леля, типичен таргет за партията. А дали е питала дъщеря си дали тя иска да не може повече да влезе в някоя държава на ЕС без визи и дали е съгласна, ако има мъж или син да ги прати в армията, от където може да се върнат малко повредени или директно да ги пратят на фронта, защото ще излизаме от НАТО?

Та... статистиката на личното ми обкръжение показва голям процент висшисти, гласуващи за "Възраждане".

Висшето образование в България не е на много високо ниво. Пълно е с висшисти с купени дипломи или такива без покритие. Така че личното ти обкръжение не е аргумент.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.