Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Ти се оплакваше, че много ти спамим темата за Израждане и се коментират други неща, нали ? :rolleyes:

Мисля, че депутатин му обещават да стане и за целта искат от него да наблюдава темата и да я разводнява с подходящи клипчета за отнемане на вниманието. "Като зададат някой по-така въпрос пущай по некое клипче, за да не се застояват много да коментират, а ей от тия тука може да избираш, качвамИ всекидневно.".

Явно работи, виж как сега се отклони вниманието от простотиите им.

Гледай иначе какво става тука

https://www.dnevnik.bg/sviat/2023/03/09/4458114_vlastta_v_gruziia_se_otkaza_ot_zakona_za_chujdite/

Възрожденците дали ще си вземат поука или пак ще вкарат закона си за четене след април?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 4 минути, Гражданин написа:

Ако питаш @ivottoshev фейкомета раздавани са козунаци, а пардон сникърси на протестиращите. После защо РФ нахлула в Грузия. За всичко е виновен 

baiden-2.png

преди 1 час, Гражданин написа:

Какво добре? Нямаш скрийншот от DW, лъжеш постоянно за срокове, че ще го представиш. Чакаш форума да забрави и си продължаваш с копирането на фейк нюза и опити да се набиеш на очи като ПР на възрожденците. Даже си пускаш скрийншотове на собствените си коментари какви неща им пишеш в техните канали във фейсбук, за да вземат ако не там, поне тук да ги забележат... Защо?

Казах "Добре.", за да ти отговоря. Ти каза това:

преди 1 час, Гражданин написа:

Обяснил съм доста подробно защо си фейкомет. 

Аз казах това:

преди 1 час, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Добре.

Какво друго искаш да кажа? Като попитам защо ме наричаш "фейкомет", не даваш конкретен отговор. Най-лесно е просто да кажа "добре" и да спра да си губя времето.

преди 6 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Казах "Добре.", за да ти отговоря. Ти каза това:

Аз казах това:

Какво друго искаш да кажа? Като попитам защо ме наричаш "фейкомет", не даваш конкретен отговор. Най-лесно е просто да кажа "добре" и да спра да си губя времето.

Дал съм ти конкретен отговор. Не даваш скрийншота от DW вече втори месец и лъжеш, че ще ми отговориш понеже уж ти онемало много време докато в същото време се изписват стени от текст от твоя страна из другите теми. За мен е очевидно, че чакаш да се забрави и продължаваш да си следваш целта във форума каквато и да е тя (най-вероятно целенасочен спам за наводняване с руски тези по темите в раздел политика). 

преди 1 минута, Гражданин написа:

Дал съм ти конкретен отговор. Не даваш скрийншота от DW вече втори месец и лъжеш, че ще ми отговориш понеже уж ти онемало много време

Както казах, въпросната екранна снимка е предназначена за конкретен отговор. Многократно обясних, че нямам намерения да разпространявам информация по случайни тези - тук и там, без да организирам тази информация и да я концентрирам в една тема или един отговор. Аз харесвам подредените неща.

преди 3 минути, Гражданин написа:

докато в същото време се изписват стени от текст от твоя страна из другите теми.

Това е така, защото вероятно "другите теми" имат по-голямо значение за мен и са ми по-интересни.

преди 3 минути, Гражданин написа:

За мен е очевидно, че чакаш да се забрави и продължаваш да си следваш целта във форума каквато и да е тя (най-вероятно целенасочен спам за наводняване с руски тези по темите в раздел политика).

Няма да се забрави! Когато съм готов с отговора, ще го публикувам.

Къде ме видя да спамя целенасочено?

преди 16 минути, Coco1 написа:

Защо си платен-бот-фейкомет

Защо ме наричаш "платен-бот-фейкомет"?

преди 5 минути, Гражданин написа:

За мен е очевидно, че чакаш да се забрави и продължаваш да си следваш целта във форума каквато и да е тя (най-вероятно целенасочен спам за наводняване с руски тези по темите в раздел политика)

@PigMan9GolqmotoPrase е типичен представител на бабата от снимката. Но коментара на Иво Джоков е мноого на място.

babentse.png

преди 1 минута, БаалБек написа:

@PigMan9GolqmotoPrase е типичен представител на бабата от снимката. Но коментара на Иво Джоков е мноого на място.

babentse.png

Грешка.

В горното изображение има частно финансирана политическа дестабилизация, целяща предотвратяването на прокарването на законодателства, които да попречат на инфилтрацията и подривната дейност.

Законодателството в Джорджия няма общо с "руски фашизъм". Въпросното законодателство цели да направи така, че организациите, получаващи 20% (или повече проценти) от финансирането си от външни източници, да се класифицират като чуждестранни агенти. Защо? Защото са такива - чуждестранни агенти.

преди 4 минути, Coco1 написа:

Защо си бот

Защо ме наричаш "бот"?

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Грешка.

В горното изображение има частно финансирана политическа дестабилизация, целяща предотвратяването на прокарването на законодателства, които да попречат на инфилтрацията и подривната дейност.

Законодателството в Джорджия няма общо с "руски фашизъм". Въпросното законодателство цели да направи така, че организациите, получаващи 20% (или повече проценти) от финансирането си от външни източници, да се класифицират като чуждестранни агенти. Защо? Защото са такива - чуждестранни агенти.

Чужденец ли си, за да не знаеш, че в България тази страна се нарича Грузия?

преди 6 минути, Гражданин написа:

Не!!! Бот-фейкомет!!!! Изкуствен Интелект!!!

ПП: Постоянно пита следното "защо ме наричаш", това е показателно...

А @PigMan9GolqmotoPrase, така ли е?

преди 49 минути, Гражданин написа:

Извинявам се за грешката си. От сега вече ще знам, че правилно е да се каже "Грузия", а не "Джорджия".

преди 47 минути, БаалБек написа:

Не!!! Бот-фейкомет!!!! Изкуствен Интелект!!!

ПП: Постоянно пита следното "защо ме наричаш", това е показателно...

А защо не наричаш, този, който постоянно пита:

• "защо си бот-фейкомет?"
  • "защо си соц-бот-фейкомет?"
  • "защо си платен бот-фейкомет?"
  • "защо си платен соц-бот-фейкомет?"

...бот? Защо ме наричаш "бот", просто защото задавам въпрос и искам да знам защо бивам наричан "бот"?

преди 49 минути, БаалБек написа:

А @PigMan9GolqmotoPrase, така ли е?

Не е така.

преди 56 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Грешка.

Защо ме наричаш "бот"?

Ама ти харесват времената когато бяхме руска губерния нали ?

преди 4 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Извинявам се за грешката си. От сега вече ще знам, че правилно е да се каже "Грузия", а не "Джорджия".

А защо не знаеше? Това не е ли съмнтелно?

преди 5 минути, Гражданин написа:

А защо не знаеше? Това не е ли съмнтелно?

Защо не знаех, че е правилно да се напише "Грузия", а не "Джорджия"? Защото не мога да знам всичко, а това беше едно от нещата, които не знаех.

преди 9 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо не знаех, че е правилно да се напише "Грузия", а не "Джорджия"? Защото не мога да знам всичко, а това беше едно от нещата, които не знаех.

Да, но за човек интересуващ се толкова много от международни отношения и уж изчел толкова много литература, където се пише Грузия, а не Джорджия тази грешка много те издава като бот работещ с анлийски модели в софтуера си. Само англоговорящите ботове биха казали Джорджия.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Да, но за човек интересуващ се толкова много от международни отношения и уж изчел толкова много литература, където се пише Грузия, а не Джорджия тази грешка много те издава като бот работещ с анлийски модели в софтуера си. Само англоговорящите ботове биха казали Джорджия.

Името на английски се пише така: "Georgia".

Щом се изговаря "Джорджия", как мога да знам, че е правилно да се изговаря и пише "Грузия", след като произношението на "Грузия" няма общо с произношението на "Georgia"? "Georgia" се чете и изговаря "Джорджия" по принцип.

Няма как да знам всичко.

преди 4 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Името на английски се пише така: "Georgia".

Щом се изговаря "Джорджия", как мога да знам, че е правилно да се изговаря и пише "Грузия", след като произношението на "Грузия" няма общо с произношението на "Georgia"? "Georgia" се чете и изговаря "Джорджия" по принцип.

Няма как да знам всичко.

Не съм чувал от българин да бърка Грузия с Джорджия и да се извинява позовавайки се на това, че на английски език е "Джорджия" така сякаш първият му език не е български, а в съзнанието му думите изскачат първо на английски.

Даже като човек изгледал толкова много часове речи на Пасков на български или дори руски, чу ли го някъде да казва "Джорджия", ако не e говорил за американския щат?

преди 28 минути, Гражданин написа:

Не съм чувал от българин да бърка Грузия с Джорджия и да се извинява позовавайки се на това, че на английски език е "Джорджия" така сякаш първият му език не е български, а в съзнанието му думите изскачат първо на английски.

Даже като човек изгледал толкова много часове речи на Пасков на български или дори руски, чу ли го някъде да казва "Джорджия", ако не e говорил за американския щат?

Тъй като работя с много езици, понякога думите/изреченията изникват не на езика, в който пиша в момента. Когато това стане, се получават обърквания и неясни текстове.

Тъй като не мога да знам всичко, а това беше едно от нещата, които не знаех, се обърках и направих грешен превод на думата, която исках да напиша; вместо "Грузия" написах "Джорджия".

Както вече казах, поправих грешката си и вече знам как е правилно да се напише.

току-що, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Тъй като работя с много езици, понякога думите/изреченията изникват не на езика, в който пиша в момента. Когато това стане, се получават обърквания и неясни текстове.

Тъй като не мога да знам всичко, а това беше едно от нещата, които не знаех, се обърках и направих грешен превод на думата, която исках да напиша; вместо "Грузия" написах "Джорджия".

Както вече казах, поправих грешката си и вече знам как е правилно да се напише.

И колко езици говориш и кои? 

преди 4 минути, Гражданин написа:

И колко езици говориш и кои? 

Езиците, които говоря много добре или отлично, са следните:

• Български език
  • Английски език
  • Бинарен език (Двоична бройна система)
  • Pawn

В бъдеще мога да науча и още езици...

„ГНИЛА ЯБЪЛКА” В СЪДА – В ПОЛИТИКАТА?

*** Прочулата се бивша съдийка Румяна Ченалова - от виден фактор в партия "Възраждане" до виден фактор в разни НПО - граждански мрежи

.

Във връзка със задържания в Ташкент убиец Илиян Тодоров медиите масово припомниха името на оправдалата го навреме съдийка Румяна Ченалова.

Давам онова, за което мълчат медиите: нейно дело преди години роди от френския посланик публичното определение за "гнили ябълки" в съдебната система, беше разследвана за фалшифициране на протокол от съдебно дело (и оправдана поради "недоглеждане") и т.н.

Тя беше кандидат-депутат от „Възраждане” - водач на листата им за Кюстендилска област на изборите през април 2021 г. На парламентарните избори през юли 2021 г., вече беше не само "възрожденски” водач на листата в 10 МИР Кюстендил, но и и 2–ра поред в листата в 24 МИР София.

За предстоящите избори не съм проверявал фигурира ли в някоя листа.

Наред с това Ченалова е сред вдъхновителите на "БГ мрежа" - обществена организация, ратуваща за подписване на нов договор с "Газпром", никакви доставки на патрони и снаряди за Украйна, осъждаща "войнолюбците" във Вашингтон като диригенти (?!?) на руската агресия в Украйна и подкрепяща президента Румен Радев. Тя е в борда и на др. НПО - "Български общо народен съюз” заедно с Елена Гунчева – доскорошна депутатка от „Възраждане”.

Питам се и как се е получила тази едноименност на „Български общо народен съюз” с „Български общонароден съюз” (бел.: без интервала след „общо”), който пък си е поставил за цел да укрепва бойната дружба с армиите на Русия, Беларус, бивши съветски републики, руски сателити като Куба, Монголия и т.н.

Григор Лилов

Така са изрожденците...Все умно-красиви

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.