Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

...невиждана в историята ни катастрофа...

К'о, къде, кога?

P.S. Прасето, като го изкараш от кочината се чувства неконфортно, хич не му е добре, за него не е катастрофа, а цяло бедствие да живее извън нея, и квичи, квичи т.е. иска обратно в нея! Така и затворниците с по-дълги присъди не могат да свикант със свободата след повече от половин живот зад решетките и бързо намират начин да се върнат "на топло"!

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Никой информиран не се заблуждава, че резултата от изборите ще е различен от предвидения от Козяк 16.

Дядо-папагал дай някой соц линк за потвърждение

преди 39 минути, Joss Bomon написа:

Поредния във възрастта на "протеста срещу родителите"... Старите ви пречат, не ви разбират, режат ви крилете... Колко познато!

Е, видяхме ви умнокрасивите млади, като поехте кормилото какво се случи - невиждана в историята ни катастрофа! Лошото е, че докато поумнеете /ако някога/, ще направите още непоправими поразии и... пак други ще са ви виновни!

Дядо комунист дай потвърждение от някой соц чугун по високо от теб

преди 1 час, WhiteHart написа:

остава на нас, нормалните хора

Не сте такива. Тъпи подпиндосники войнолюбци. Тъпото е че съдбата на света зависи от старческата деменция на кравар и изхвърлянията на надрусан наркоман.

преди 50 минути, Joss Bomon написа:

Поредния във възрастта на "протеста срещу родителите"... Старите ви пречат, не ви разбират, режат ви крилете... Колко познато!

Е, видяхме ви умнокрасивите млади, като поехте кормилото какво се случи - невиждана в историята ни катастрофа! Лошото е, че докато поумнеете /ако някога/, ще направите още непоправими поразии и... пак други ще са ви виновни!

Младите бяха саботирани от дъртите. 

Москов като се опита да оправи здравната каса му се изсипа цялата пумия от БСП-то на главата. 

преди 4 часа, Joss Bomon написа:

Никой информиран не се заблуждава, че резултата от изборите ще е различен от предвидения от Козяк 16.

Да разбираме, че няма да ходиш да гласуваш ? 

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Вие нахлухте в Украйна, нас наричате военолюбци.

Единственото по-голямо от кретенията на Филиповци е наглостта им. 

преди 6 часа, BANKATA написа:

Младите бяха саботирани от дъртите. 

Не е вярно.

Не е имало саботаж, а просто план, при който "едните стават, за да седнат другите".

"Младите" се финансират от Отворено Общество и Америка за България, както и получават заповеди от БХК и директно от САЩ. Същото се отнася и за "старите".

"Младите" и "старите" се финансират от едно и също място; и двата лагера - млади и стари - са част от колониалната администрация в България.

Става въпрос за контролирана опозиция, която се финансира и контролира от едно и също място. Ти знаеш ли какво е контролирана опозиция? Контролирана опозиция е състоянието на "младите" и "старите", новите и старите партии.

Смяната на властта в България и свалянето на ГЕРБ представлява следната ситуация: Да станат едните, че да седнат другите.

Това, което правеха старите партии, точно това ще правят и новите партии. Депопулацията, деиндустриализацията, денационализацията и дехуманизация са сред задължителните за изпълнение цели във всяка една съвременна Англо-Саксонска колония, каквато е България. Да, България е денационализирана територия, имаща статут на външно управляема колония.

На старите партии им души възложена да изпълняват деиндустриализация, денационализация и депопулация; същите агентури се поръчани и на новите партии и коалиции.

преди 2 часа, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Не е вярно.

Не е имало саботаж, а просто план, при който "едните стават, за да седнат другите".

"Младите" се финансират от Отворено Общество и Америка за България, както и получават заповеди от БХК и директно от САЩ. Същото се отнася и за "старите".

"Младите" и "старите" се финансират от едно и също място; и двата лагера - млади и стари - са част от колониалната администрация в България.

Става въпрос за контролирана опозиция, която се финансира и контролира от едно и също място. Ти знаеш ли какво е контролирана опозиция? Контролирана опозиция е състоянието на "младите" и "старите", новите и старите партии.

Смяната на властта в България и свалянето на ГЕРБ представлява следната ситуация: Да станат едните, че да седнат другите.

Това, което правеха старите партии, точно това ще правят и новите партии. Депопулацията, деиндустриализацията, денационализацията и дехуманизация са сред задължителните за изпълнение цели във всяка една съвременна Англо-Саксонска колония, каквато е България. Да, България е денационализирана територия, имаща статут на външно управляема колония.

На старите партии им души възложена да изпълняват деиндустриализация, денационализация и депопулация; същите агентури се поръчани и на новите партии и коалиции.

Абе момко. 45 години бяхме управлявани от вън, даже искахме добровлно да се откажем от суверенитета си като станем 16-та република на СССР. Два пъти. Но ти нямаш проблем с това, дори милееш за такива хора и времена.

И как човек като теб ще държи сметка на съвременните политици управляващи България.

преди 13 часа, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Не е вярно.

Защо си платен-бот-фейкомет

на 13.03.2023 г. в 21:27, N1K17Y написа:

Когат сам си признаеш, че си продажник :giggle1:

Продавам си труда, а не г..ъ.з като теб. Да направим разлика, нали? Едното е труд, а твоето е г.ъз. Като бонус гъ.зоблизане, щото си много доволен от арендаторите. Но като гледам гз си го оценяваш безплатно и се ползва като в градския кенеф. Всеки мине и пуска нещо.  Общодостъпен г..ъз. 

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Продавам си труда, а не г..ъ.з като теб. Да направим разлика, нали? Едното е труд, а твоето е г.ъз. Като бонус гъ.зоблизане, щото си много доволен от арендаторите. Но като гледам гз си го оценяваш безплатно и се ползва като в градския кенеф. Всеки мине и пуска нещо.  Общодостъпен г..ъз. 

Щеше "само" да си продаваш труда, ако беше някой сезонен работник, който после се връща тук или си ходи "на хубавото", ама не си, там си живееш. Сред "тъпите германци" (не, че живееш сред тях де, сякаш не си се забил изолиран в някое гето, като всички неудачници), с пропадналите западни ценности и всичкото лошо. Продал си си "принципите" (то па едни принципи) за парата, докато живееш заобиколен от свят, който мразиш :) 

Ти "като ме гледаш" не можеш да видиш нищо, щото като "видиш" нещо, после следва анализ и размишления, на които си неспособен. 

преди 27 минути, N1K17Y написа:

Щеше "само" да си продаваш труда, ако беше някой сезонен работник, който после се връща тук или си ходи "на хубавото", ама не си, там си живееш. Сред "тъпите германци" (не, че живееш сред тях де, сякаш не си се забил изолиран в някое гето, като всички неудачници), с пропадналите западни ценности и всичкото лошо. Продал си си "принципите" (то па едни принципи) за парата, докато живееш заобиколен от свят, който мразиш :) 

Ти "като ме гледаш" не можеш да видиш нищо, щото като "видиш" нещо, после следва анализ и размишления, на които си неспособен. 

Ау разкри ма, ма муцко 3полов, ялов, импотентен небинарен джендеро хуманоид и соросоид! И това ми го казва, хуманоид живеещ в кочината България, и ми го пише къде аз живея. 😅 Даже под моста в Берлин е по-хубаво от кочината ти. Смешник си бил ти голям. Продължавай с хумореските. Калта ти приляга. Взе ли от партия Пипай Парапета(ПП)? Или още трябва да пишеш?

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Ау разкри ма, ма 3полов, ялов, импотентен небинарен джендеро хуманоид и соросоид! И това ми го казва, хуманоид живеещ в кочината България, къде аз живея. 😅 Даже под моста в Берлин е по-хубаво от кочината ти. Смешник си бил ти голям. Продължавай с хумореските. Калта ти приляга.

Така е, сички сме кални джендери тука :lol6:

Истинско удоволствие е да ви гледа човек, как все повече се зомбирате с пропагандата си и се радикализирате. Все едно затворени в клетка и ви се правят експерименти. Дано някои учен също гледа и си записва резултатите. 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Така е, сички сме кални джендери тука :lol6:

Истинско удоволствие е да ви гледа човек, как все повече се зомбирате с пропагандата си и се радикализирате. Все едно затворени в клетка и ви се правят експерименти. Дано някои учен също гледа и си записва резултатите. 

Аз не съм от партия Възраждане и не съм гласувал за Възраждане.

Аз съм гласувал и ще гласувам за ИТН 1000 пъти, ти го казвам, и ти го пиша, явно и не помните, освен че нямате мозък. Явно отвсякъде сте с ограничени функции, но не се и учудвам, каквото ви спуснат от САЩ, това говорите. От партия Пипай ми Парапета. Дисфункционални хуманоиди. Идва юни парада ще е готов, ще пее Рут Колева. Малко да се разтовариш от писането и пропагандата.

https://psychology.framar.bg/какво-е-дисфункционално-семейство

преди 18 минути, АСПЕКТ написа:

Аз съм гласувал и ще гласувам за ИТН 1000 пъти, ти го казвам, и ти го пиша, явно и не помните, освен че нямате мозък. Явно отвсякъде сте с ограничени функции, но не се и учудвам, каквото ви спуснат от САЩ, това говорите. От партия Пипай ми Парапета. Дисфункционални хуманоиди. Идва юни парада ще е готов, ще пее Рут Колева. Малко да се разтовариш от писането и пропагандата.

Да гласуваш за Слави или за копейката е равнозначно на да нямаш IQ.

Единият иска министерство по ромските въпроси, другият да ни дава на Русия.

Като им отвориш министерство следващото кое е? Да наемеш професори от БАН да им създадат писменост, а по-натам и да претендират за самоопределение на своя си област в държавата и самоуправление отделено от нея и създаването на първата си собствена държава на Балканите. Толкова опасно е за нас колкото и да излезем от НАТО и ЕС.

И двете партии са вредни!

преди 7 минути, Гражданин написа:

Да гласуваш за Слави или за копейката е равнозначно на да нямаш IQ

Единия

И кой го казва? Ти си? Нобелов лауреат с 5 висши? А, да гласуваш за Пипай ми Парапета пръщиш от мозък? Ставаш като Лъчо Мозъка.

АйКю 150!

%D0%BB%D1%8A%D1%87%D0%BE3.png

преди 22 часа, Реджеп Иведик написа:

Вие нахлухте в Украйна, нас наричате военолюбци.

А Сърбия в Косово. Скоро България е Северна Македония.😅

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

И кой го казва? Ти си? Нобелов лауреат с 5 висши? А, да гласуваш за Пипай ми Парапета пръщиш от мозък? Ставаш като Лъчо Мозъка.

АЙКю 150!

Ти ми кажи защо ти е ромско министерство? Каква работа ще ти върши то? По-горе ти писах за опасностите.

И не знам защо ми говориш за ПП и от къде ги намеси, аз никъде не агитирам ни за една партия. Ти си този, който трябва да защити ИТН като натурален техен агитатор, вестоноцес, горд гласоподавател ли... и аз не знам, но очевидно го показваш и си горд с избора си. Трябва да знам, това заради вицовете на Слави ли е или заради бенда? С кое те спечелиха?

преди 5 минути, Гражданин написа:

Ти ми кажи защо ти е ромско министерство? Каква работа ще ти върши то? По-горе ти писах за опасностите.

И не знам защо ми говориш за ПП и от къде ги намеси, аз никъде не агитирам ни за една партия. Ти си този, който трябва да защити ИТН като натурален техен агитатор, вестоноцес, горд гласоподавател ли... и аз не знам, но очевидно го показваш и си горд с избора си. Трябва да знам, това заради вицовете на Слави ли е или заради бенда? С кое те спечелиха?

С ферарито. Раздава Ферари. Ти не знаеш ли? Не е само с цвят червен. Има и зелен, има и бяло Ферари.

преди 16 минути, Coco1 написа:

Адаш и адаш не е едно и също

Не ти стига да си прасе, ами държиш да си на първо място по определение. Добре, наречи се тогава най-голямото от прасетата. Дори, бих ти харесал коментар, в който го напишеш.

. :)

преди 35 минути, АСПЕКТ написа:

Да съм казал, че си от Възраждане ? Громящите пропадналият Запад сте си почти всякакви, даже и ГЕРБери има доста, дето уж са евроатлантици. И аз не се учудвам вече на несвързаните ти брътвежи, идиот+идиотска пропаганда = равно на такива като теб. Взе ли си билет, да ходиш на парада, гледам постоянно го споменаваш, че даже и някаква Рут Колева следиш, дано въпреки кризата са ти останали парички, за да си изкараш хубаво на почивката. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.