Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 31 минути, N1K17Y написа:

Громящите пропадналият Запад сте си почти всякакви

Коцето е елитен лъжец. Чак мене излъга.

Хем съм карал два семестъра психология на зачот.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 41 минути, Sliderum2 написа:

Не ти стига да си прасе, ами държиш да си на първо място по определение. Добре, наречи се тогава най-голямото от прасетата. Дори, бих ти харесал коментар, в който го напишеш.

. :)

Комунисте Слидерум това ли ти измъдри съветския чугун

България е заплашена от фалит. Има сериозен проблем с поддържането на фискалната стабилност. Съществува риск за промяна на съществуващия курс на лева към еврото. За неопределено време се налага отлагане на присъединяването ни към еврозоната. Може да се наложи взимането на заем от МВФ, за да се спаси фискалната стабилност. Това ще наложи сериозни финансови рестрикции. В тази ситуация ще се стигне и до замразяване на доходите. Това са само част от сериозните проблеми, пред които е изправена страната ни. Това се твърди в доклад на министъра на финансите Росица Велкова.
На 2 април излезте и изберете същото! Дано има осъзнаване...

Поздрав за всички

преди 3 минути, Toto2 написа:
България е заплашена от фалит. Има сериозен проблем с поддържането на фискалната стабилност. Съществува риск за промяна на съществуващия курс на лева към еврото. За неопределено време се налага отлагане на присъединяването ни към еврозоната. Може да се наложи взимането на заем от МВФ, за да се спаси фискалната стабилност. Това ще наложи сериозни финансови рестрикции. В тази ситуация ще се стигне и до замразяване на доходите. Това са само част от сериозните проблеми, пред които е изправена страната ни. Това се твърди в доклад на министъра на финансите Росица Велкова.

Поздрав за всички

Ами лено е бе изрожденецо - сменяме министъра! Е, няма да сега след тези избори, защото е предвидено да има още 2-3 "кръга" извънредни такива. Но вече при друг президент - този фатмак и бита карта

преди 8 минути, Toto2 написа:

Това е за тебе драконче, явно мисленето ти е проблем...

Хубава песничка! Аз проблеми с мисленето нямам - доказва го факта, че не съм фен на копейкин. Умствено увредените сте вие изрижденците от семейната пратийка! Ще ви резнем главите и на вас, както стана с болен сидеров

Може да бъде изображение с 2 души, седнали хора и текстово съобщение

Поздрав за всички гербаджийки, пепейки и дебейки и всичката останала евроатлантическа помия

Тая калдата почна яко да ме дразни с тъпите реклами. И адблок не помага. Казвам ви збогом алчни копелета калдатовски...

преди 59 минути, Toto2 написа:

Поздрав за всички

https://www.bta.bg/bg/news/economy/424392-nyama-osnovanie-za-promyana-na-kursa-na-leva-kam-evroto-komentiraha-ot-bnb-pred

Бе хубаво, успокои ме. Ма на кой да вярваш? И бнб и министър от правителството говорят различни неща...Голям смях е, на който му е до смях. Все държавни институции, па говорят различно....Леле мале, щом тия не моат да се разберат...Кофти е положението...Да живее бийко, той ще оправи нещата. Ако требе ще даде гъзо къде требе и всичко ще е о кей. Дракончо ще има да лапка още малко...

преди 1 час, Toto2 написа:

Поздрав за всички гербаджийки, пепейки и дебейки и всичката останала евроатлантическа помия

Всяка платена-соц-фейкометка като тебе така казва, ма не мърда към рая на земята Евразия

Мекернце

преди 23 минути, Coco1 написа:

Всяка платена-соц-фейкометка като тебе така казва, ма не мърда към рая на земята Евразия

Мекернце

Леле, научи граматиката бе кокошчо. Аз си имам моето си място и не ми трябва друго. Ти фащай куфара и беж от тука дето ти е кеф. Европата те чака.

Тъй тъй, посеркото взе да заплашва. Я си виж дали  пампарса ти е за смяна...

преди 8 минути, Toto2 написа:

Леле, научи граматиката бе кокошчо. Аз си имам моето си място и не ми трябва друго. Ти фащай куфара и беж от тука дето ти е кеф. Европата те чака.

Било помия ама си имал място. 

преди 1 минута, Toto2 написа:

пампарса 

Лосиона те е разредил 

преди 57 минути, Toto2 написа:

Бе хубаво, успокои ме. Ма на кой да вярваш? И бнб и министър от правителството говорят различни неща...Голям смях е, на който му е до смях. Все държавни институции, па говорят различно....Леле мале, щом тия не моат да се разберат...Кофти е положението...Да живее бийко, той ще оправи нещата. Ако требе ще даде гъзо къде требе и всичко ще е о кей. Дракончо ще има да лапка още малко...

Нали сме във валутен съвет/борд и лева е обвързан с еврото? За каква промяна на съществуващия курс на лева към еврото говориш?

Леле къв си неграмотник

кокошката имам в пред вид

преди 1 минута, parmobil написа:

Нали сме във валутен съвет/борд и лева е обвързан с еврото? За каква промяна на съществуващия курс на лева към еврото говориш?

Не говоря аз, а министърката от правителството на пернатия

Чета си пресата официалната...Министърката реве, банката успокоява....

преди 3 минути, Coco1 написа:

Тежък съветски чугун си, мекере. 

Имаш ли идея ква е тая дума мекере? Виж се в огледалото...

преди 1 минута, Toto2 написа:

Имаш ли идея ква е тая дума мекере? Виж се в огледалото...

Мекере дет живяло в помия ама било си имало местенце. Соц мекере 

Така си е, магнитната буря уби една от двете мозъчни клетки на пернатия

преди 3 минути, Coco1 написа:

Съсипаха ти го съветския чугун 

нещо запецна май. Скоро само ко ко ко ще успееш да напишеш. Пази мозъчната клетка, ей.

Обичайно, в такава напрегната обстановка, на другата сутрин като прегледаме новините и четем за земетресение. Стига да се събудим. Все пак, дано не е в България.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.