Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 3 часа, Toto2 написа:

Не искам да ходя никъде. Ни в америчко, ни в немско, ни в руско, китайско или индийско. Бе кви хора сте - гледате къде хората са си подредили къщата, де са си изчистили кенефа и тръхпнете да отидете там, където е най-убаво. Щото сте некадърни да си подредите къщичката, да си почистите кенефа и градинката. Същи кукувици. Егати манталитета....

Обикновено в България след като направиш тази процедура съседа идва и ти разваля идилията. Затова не може само при теб да е хубаво, а на цяло село да е зле. В България вместо всички да се обединят за добро, се мъчат да развалят единствената къща, която е добре.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 5 часа, Joss Bomon написа:

Решено е, но може и да ви излязат криви сметките! Ти плетеш и се оплиташ, като приемаш желанията си за бъдещето за нещо непроменимо.

Какви желания бълнуваш, ти си този който лъже, че от Козяк решават резултатите. Бих те питал, как е възможно да "объркат" сметките, ей така теоритично поне, ама си ясен. 

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

Ползваш иначе китайски продукти? Що не ползваш европейски или американски продукт от САЩ? Ако въобще има такъв.

Не ми отговори.

преди 4 часа, Toto2 написа:

Не искам да ходя никъде. Ни в америчко, ни в немско, ни в руско, китайско или индийско. Бе кви хора сте - гледате къде хората са си подредили къщата, де са си изчистили кенефа и тръхпнете да отидете там, където е най-убаво. Щото сте некадърни да си подредите къщичката, да си почистите кенефа и градинката. Същи кукувици. Егати манталитета....

Питай колегата си, как се подрежда къщичка, когато Сорос натиска копчето и вади резултатите на изборите. На мен не обича да отговаря. 

Иванке, здравей. Баш под теб излезе реклама "не бива да миете месото", посетете сайта. Няма да посещавам сайт, който ми пропагандира да пестя от къпане, за да не му се случи на есср режим на тока.

преди 3 часа, Toto2 написа:

иванка се събуди от комата

Бан бе, бан си заработих. Имам 2 други за глупости, ама за тоя се постарах здраво. Като ми мина чак мене ме хвана срам какви ги натворих.

Подписах се против еврото. Както е тръгнало току виж съм зяпнал за двойно вдигане на данъка, и развял руския байрак. Да стана един от вас, демек. И войник ще се запиша, пак с циг аните в спалното, да си наваксам възмъжаването.

Майтапя се. На другия комп имам още мемета за Койейкин, ама ся ме мързи да ги прехвърлям.

преди 11 часа, IvanKirov написа:

4ujbina.jpg

Не е той МЕСИЯТА! Той е ПЛАГИАТЪТ!

Това са думи на една  пророчица - Слава Севрюкова, за която даже Ванга казва - всичко казано от нея ще се сбъдне.

Слава Севрюкова: До 2025 г. всеки българин зад граница да се прибира в България!

“Когато светът тръгне на зле, ние ще сме малко настрани от това, което го чака!”, казва пред своя ученик – доц. Лозенски пророчицата. Друг неин изследовател и биограф – Христо Нанев, предава още от казаното от нея: „Започват световни катаклизми. 20 правителства в България ще се сменят, преди да дойде доброто за българския народ. Дете, родено някъде около 1981 г., ще поведе България на добро”.

Според Севрюкова детето е от женски пол. За жена, която ще изведе България по пътя на Доброто, говори и Ванга, както и руската предсказателка Тамара Глоба.

Севрюкова казва следното: „Преди да дойде жената, държавата ще се срине. Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив – ще я крадат. Ще минават тия, ония… И ще дойде тази жена, която ще оправи нещата.

България ще се изправи на крака едва тогаз. Но предупреждавайте младите хора, които са зад граница, някъде от 2022 докъм 2025 година всеки да се е прибрал в България. Да си идват тука, защото започват едни световни катаклизми и там, където е земя – няма да бъде повече земя.

Хората ще оцелеят по високото. А те да се връщат в България, защото тя е защитена свише територия от тези катаклизми. От народа ни ще се роят бъдещи духовни водачи. Това не е случайно – писмеността на славянското племе преди повече от хилядолетие се яви чрез нас. Предстои ние да разширим неговата култура. Рано или късно предстои обединение на славянството. То ще предостави велики завоевания. България ще е резерват на Духовност.

------

Бележка: Слава Севрюкова - "Аз не гадая - аз знам", умира през 1991.

преди 2 минути, MZ/X написа:

Рано или късно предстои обединение на славянството. То ще предостави велики завоевания. България ще е резерват на Духовност.

😂😂😂😂 😂😂😂😂

100% тей ше стане!

Повечето възрожденци обичат да цитират ванга или Севрюкова като типични православни комунета. Е, това по-горното едва ли не посочва, че копейкин няма да е спасителя, но пък другите глупости, които лелите споделят като цитати във фейсбуците си не пречат на основния наратив. Обединение на славянството, велики завоевания, България резерват.. всичко това звучи в ушите на копейките като ново руско освобождение, та защо не?

преди 8 минути, MZ/X написа:

Не е той МЕСИЯТА! Той е ПЛАГИАТЪТ!

Това са думи на една  пророчица - Слава Севрюкова, за която даже Ванга казва - всичко казано от нея ще се сбъдне.

Слава Севрюкова: До 2025 г. всеки българин зад граница да се прибира в България!

“Когато светът тръгне на зле, ние ще сме малко настрани от това, което го чака!”, казва пред своя ученик – доц. Лозенски пророчицата. Друг неин изследовател и биограф – Христо Нанев, предава още от казаното от нея: „Започват световни катаклизми. 20 правителства в България ще се сменят, преди да дойде доброто за българския народ. Дете, родено някъде около 1981 г., ще поведе България на добро”.

Според Севрюкова детето е от женски пол. За жена, която ще изведе България по пътя на Доброто, говори и Ванга, както и руската предсказателка Тамара Глоба.

Севрюкова казва следното: „Преди да дойде жената, държавата ще се срине. Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив – ще я крадат. Ще минават тия, ония… И ще дойде тази жена, която ще оправи нещата.

България ще се изправи на крака едва тогаз. Но предупреждавайте младите хора, които са зад граница, някъде от 2022 докъм 2025 година всеки да се е прибрал в България. Да си идват тука, защото започват едни световни катаклизми и там, където е земя – няма да бъде повече земя.

Хората ще оцелеят по високото. А те да се връщат в България, защото тя е защитена свише територия от тези катаклизми. От народа ни ще се роят бъдещи духовни водачи. Това не е случайно – писмеността на славянското племе преди повече от хилядолетие се яви чрез нас. Предстои ние да разширим неговата култура. Рано или късно предстои обединение на славянството. То ще предостави велики завоевания. България ще е резерват на Духовност.

------

Бележка: Слава Севрюкова - "Аз не гадая - аз знам", умира през 1991.

zdp9wineu2s.jpg

Аз още не вдявам, тия великите приказки дето ги плямпат вгъзрожденците, що не пробват от себе си. Тръгнали на другите да  редят живота, пък читава работа не могат да си намерят. Велики истории начи, турили един портрет на Левски и Ботев, оплевиха по един паметник и айде, останалото от нас. Да се лиша от трудовия и бизнес пазар на ЕС, от моите си пари, от правата дето ми дава ЕС задграничния паспорт...

Че на тях да им е убаво, докат гледат поредното риалити по зомбивизора. Ще обеднеят реално, като излезем от ЕС. Като утрепят бизнеса после те и децата им ще седят безработни. Що не отиде Ивелин за военен, що не пратите децата си за войници? А, двуличници, дето се тупате за възрожденци и мърсите националните светини! Колкото сте вие възрожденци, толкоз съм аз космонавт.

преди 14 минути, Гражданин написа:

100% тей ше стане!

Повечето възрожденци обичат да цитират ванга или Севрюкова като типични православни комунета. Е, това по-горното едва ли не посочва, че копейкин няма да е спасителя, но пък другите глупости, които лелите споделят като цитати във фейсбуците си не пречат на основния наратив. Обединение на славянството, велики завоевания, България резерват.. всичко това звучи в ушите на копейките като ново руско освобождение, та защо не?

Комунягите още държат последните редици с тяхна пропаганда от соца и карат троловете да я разпространяват

Малко се стараете. Айде още малко остана до 2 април. Давайте, че е скука...

преди 40 минути, Toto2 написа:

Малко се стараете. Айде още малко остана до 2 април. Давайте, че е скука...

Търпение! Има още мемове, останаха на другия комп. Копейкин и Киро Брейка са от най-бъзиканите фигури в Нета. Не мога да се сетя защо! Да не е заради соц носталгията по времената с режима на тока, и празните магазини? Лично ги помня, не ми разправяй, че не е вярно.

Изтрили са програмата си, на сайта им само общи приказки. Да не се усетиха с бавачките и коминджиите, че на бизнеса няма да му хареса двойно вдигане на данък общ доход?

преди 7 часа, Toto2 написа:

Давайте, че е скука...

то се чува, че Марешки пак щял да се връща, та на копейката няма да му е скучно.😏

преди 13 минути, insec написа:

то се чува, че Марешки пак щял да се връща, та на копейката няма да му е скучно.😏

Тоя нещо много обедня, та...нема да намери и 100 човека да гласуват за него. Ма нема лошо да се пробва...Карабойчев да земе да пусне тема и за него препоръчвам

на 18.03.2023 г. в 22:16, BANKATA написа:

Да. Работи против интересите не България. Иска да ни вади от ЕС и НАТО.

България няма интерес да е в ЕС и НАТО.

ЕС и НАТО са колониални и неолиберални структури, обслужващи интересите на Западните и неолибералните пазари, които причиняват социално и икономическо неравенство, което е документирано, показано, доказано.

И защо не даде конкретен отговор? Попитах какви са престъпленията, които Костадинов е извършил. Ако имаш доказателства, че Костадинов е извършил някакви престъпления, покажи доказателствата. Ако нямаш доказателства, доказващи извършено престъпление от Костадинов, недей да спориш и да опитваш да докажеш нещо, което всъщност не съществува (престъпление, изпълнено от Костадинов).

преди 9 часа, Coco1 написа:

Комунягите още държат последните редици с тяхна пропаганда от соца и карат троловете да я разпространяват

За каква "пропаганда" говориш? Дай конкретни примери за "пропаганда, разпространявана от комунягите", ако може.

И кои са "комунягите"? Дай конкретни имена, за да не изглежда, че си измисляш и повтаряш клишета.

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

ЕС и НАТО са колониални и неолиберални структури, обслужващи интересите на Западните и неолибералните пазари, които причиняват социално и икономическо неравенство, което е документирано, показано, доказано.

И защо не даде конкретен отговор? Попитах какви са престъпленията, които Костадинов е извършил. Ако имаш доказателства, че Костадинов е извършил някакви престъпления, покажи доказателствата. Ако нямаш доказателства, доказващи извършено престъпление от Костадинов, недей да спориш и да опитваш да докажеш нещо, което всъщност не съществува (престъпление, изпълнено от Костадинов).

Самото му съществуване на копейкин е престъпление. Малко му бяха шамарите на Весо Марешки

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Малко му бяха шамарите на Весо Марешки

Ако харесваш Марешки, иди да те ошамари и теб. 

преди 3 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

ЕС и НАТО са колониални и неолиберални структури, обслужващи интересите на Западните и неолибералните пазари, които причиняват социално и икономическо неравенство, което е документирано, показано, доказано....

Ясно, всички други държави са гламаци и пропаднали и за това са членки!

Кажи само къде ни виждаш , че не разбрах? Вероятно, като 97ма, когато си бил във висящо положение, с кеф сядаш на заведение един път в месеца и си поръчваш кафе втора цедка :super:

преди 10 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

И кой ще замести тези инвестиции бре умник? Русия, Китай?

Даваш ли си сметка че в момента безработицата в България е най-ниската от както се води статистистика.

Плямпаш си едни и същи глупости без грам акъл да влагаш в написаното.

Иска да ни вади от ЕС и НАТО с лъжливи обвинения. Достатъчно е.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Ако харесваш Марешки, иди да те ошамари и теб. 

Не съм казал, че го харесвам - аз си има партия тука. Съученици сме, правим туй онуй - изобщо става дума само за пари, не за харесване. Ама копейкин не го харесвам - автоматично рова значи, че трябва да яде шамари

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

не го харесвам

Ко да се прави. Да не харесваш мъже, според мен е нормално. Но според мен. А ти може просто да не харесваш визията му. Хи-хи-хи.

преди 13 минути, BANKATA написа:

И кой ще замести тези инвестиции бре умник? Русия, Китай?

Защо не те да заменят тези "инвестиции", които въснощ не съществуват, но се показват по плакати, реклами, билбордове? Не, няма инвестиции за България. Ако има някакви инвестиции, това са инвестиции за София, която е ЕДИНСТВЕНИЯТ регион, който все още не е в упадък. Но тъй като населението в София също спада, то рано или късно и София ще е в състояние на упадък, като останалата част от държавата.

преди 15 минути, BANKATA написа:

Даваш ли си сметка че в момента безработицата в България е най-ниската от както се води статистистика.

Безработицата е ниска, тъй като няма работа и хората бягат в други държави, заминавайки от държавата. Когато хората бягат, процента на безработните спада, което създава илюзията, че всички имат работа. Причината, поради която няма много безработни в България е, че тези безработни не могат да си намерят работа и бягат навън. Когато всички безработни хора са прогонени от държавата, в държавата няма да има безработни хора. Сега разбра ли защо статистиките показват ниска безработица.

Истината е, че България е една деиндустриализирана и денационализирана държава, която от 1989г насам е със статут на външно управляема колония.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.