Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 34 минути, Toto2 написа:

😂 Това дали не е потребителя @PigMan9GolqmotoPrase? Щом говори за постиженията на социализма и храни запада как вместо небостъргачи като в Манхатън не ни е дал друго освен ... абе "Кой ще ни дадее паариии?" и храни ЕС... Абе ясна е работата... Ама и вие до къде го докарахте, някакви деца да ви правят пропагандните клипчета?

Докато нормалните млади се занимават с биткойн и изкуствен инетелект и се чудят коя страна да посетят и колко още свят да обиколят и видят преди да навършат 30, тия младите от възраждане се занимават да връщат визите за ЕС, за да зарадват бабите си и да обясняват глупости. Чудя се на тоя сладур, какво ли му е мнението и за казармата, която смятат да му натресат възрождоженците?

преди 54 минути, Toto2 написа:

Абонирах се, има и харесване, не обещавам да гледам всички видеа, но колкото успея.

преди 15 минути, Sliderum2 написа:

Абонирах се, има и харесване, не обещавам да гледам всички видеа, но колкото успея.

Естествено! Фейкометите трябва да се подкрепяте, за да се множат жълтите стотинки/сребърните копейки!😂

преди 53 минути, Гражданин написа:

Това дали не е потребителя @PigMan9GolqmotoPrase?

Не, не съм аз.

преди 12 минути, Гражданин написа:

Естествено! Фейкометите трябва да се подкрепяте, за да се множат жълтите стотинки/сребърните копейки!😂

За какви копейки говориш?

преди 7 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

За какви копейки говориш?

Иска да се подмаже и на руснаците, та да намаже от тролене и в двете посоки. 

преди 22 минути, Гражданин написа:

Какви копейки бре, и те не ги искат. Искат си гущери и евраки.

Да не мислиш че на копейкин и компания парите са им в рубли ?

Само в зелено.

току-що, BANKATA написа:

Какви копейки бре, и те не ги искат. Искат си гущери и евраки.

На мен никой не ми дава евро. А и да ми даваше, това пак нищо не би означавало. Еврото не би те направило богат, тъй като не така работи икономиката. Ако замениш лева с еврото, примерно, как това би те направило богат? Да не би да си мислиш, че еврото всъщност е някакво магическо нещо, което има някакви магически сили, с които по някакъв магически начин може да превърне бедняка (аз не съм бедняк) в богаташ, осветявайки мрака, превръщайки света в утопия? Ахахахаха...

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

На мен никой не ми дава евро. А и да ми даваше, това пак нищо не би означавало. Еврото не би те направило богат, тъй като не така работи икономиката. Ако замениш лева с еврото, примерно, как това би те направило богат? Да не би да си мислиш, че еврото всъщност е някакво магическо нещо, което има някакви магически сили, с които по някакъв магически начин може да превърне бедняка (аз не съм бедняк) в богаташ, осветявайки мрака, превръщайки света в утопия? Ахахахаха...

Да, прав си. Забравих че комунистите сте социално и душевно бедни.

преди 1 час, Гражданин написа:

😂 Това дали не е потребителя @PigMan9GolqmotoPrase? Щом говори за постиженията на социализма и храни запада как вместо небостъргачи като в Манхатън не ни е дал друго освен ... абе "Кой ще ни дадее паариии?" и храни ЕС... Абе ясна е работата... Ама и вие до къде го докарахте, някакви деца да ви правят пропагандните клипчета?

Докато нормалните млади се занимават с биткойн и изкуствен инетелект и се чудят коя страна да посетят и колко още свят да обиколят и видят преди да навършат 30, тия младите от възраждане се занимават да връщат визите за ЕС, за да зарадват бабите си и да обясняват глупости. Чудя се на тоя сладур, какво ли му е мнението и за казармата, която смятат да му натресат възрождоженците?

Не го знам детето..Ученик е и приятелите му също и знам че все още не може да гласува...И почти никъде не споменава Възраждане или че им е фен. Как да е, типично за либерастите - щом не е с нас, значи е враг. То това беше типично и за комунягите.

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

На мен никой не ми дава евро

Рашистки-бот-фейкомет, мечтае за евра

току-що, Toto2 написа:

комунягите

Защо си кплатен-трол-комуняга, теточка

преди 3 минути, Coco1 написа:

Рашистки-бот-фейкомет, мечтае за евра

Защо си кплатен-трол-комуняга, теточка

Защо ме наричаш "Рашистки-бот-фейкомет"?

Защо наричаш Toto2 "платен-трол-комуняга"?

преди 9 минути, Toto2 написа:

Не го знам детето..Ученик е и приятелите му също и знам че все още не може да гласува...И почти никъде не споменава Възраждане или че им е фен. Как да е, типично за либерастите - щом не е с нас, значи е враг. То това беше типично и за комунягите.

Възраждане си е партия на младите комуняги, а той си е признавал че е такъв.

преди 6 минути, Coco1 написа:

Защо Рашистки-бот-фейкомет, като тебе, мечтае за евра

Защо продължаваш да задаваш безсмислени, заядливи въпроси, като същевременно ме наричаш с думи, които възприемаш за обидни, но те не са обидни?

Какво е "рашистки бот"?

преди 36 минути, Toto2 написа:

Докато нормалните млади се занимават с биткойн

Значи с престъпна дейност. Извинявай, че форума прихвана теб като автор, а е цитат от твоя цитат на другаря гражданка(игнориран), което нарича престъпниците нормални и им симпатизира, не бих се учудил ако сади марихуана и мак на терасата си, нито ако продава екстази и балони с наркотичен газ в някое училище наблизо. Влиза в неговото определение за нормалност. 

преди 40 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо продължаваш да задаваш безсмислени, заядливи въпроси, като същевременно ме наричаш с думи, които възприемаш за обидни, но те не са обидни?

Какво е "рашистки бот"?

Защо Рашистки-бот-фейкомет, като тебе, мечтае за евра

Защо не можеш да отговориш, бот

BGtsar.png

Паспорт от ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ - документ, с който си можел да пътуваш по целия свят. Елементарно човешко право на придвижване, практикувано свободно дори по времената на османския гнет.

1944 година. Когато малограмотни говедари, хамали и кундурджии идват на власт с решаващата помощ на Господаря си в Кремъл и отнемат ТВОЕТО човешко право на свободно придвижване. Откъсват те от останалите европейци и ти натякват за "ВЕЧНАТА ДРУЖБА". Нямаш право дори да посетиш роднините си в Сърбия и Македония.

2007 година. България заема достойното си място сред ЕВРОПЕЙСКИТЕ народи. Пътуваш почти в цял свят свободно. Имаш право на работа и солиден доход в най-богатата част на земното кълбо.

2023 година. Лъжливи пастири, изпратени от вълците, нашепват на стадото, че е по-добре да се върнем към крепостното право и да напуснем семейството на ЕВРОПЕЙСКИТЕ народи - нашият общ дом.

Бог да пази България ... от българите.

преди 13 часа, Toto2 написа:

Да, очевидно от тъмбнейлите такова нещо въобще не се набива на очи. И изобщо не е анти ЕС и НАТО. Въобще не ви отделя специално време.

HNIKD4S.jpg

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Я качи среща от Възраждане Русия. 

В Русия сякаш ни един възрожденец не ще да отиде? Всичките от най-активният контингент на възраждане (гледачки, таксисти и склададжии) все в прогнилия запад драпат да ходят, въпреки че все го кълнат как им унищожава семейството с ваксини, ГМО, кемтрейлс, НАТО и ЕС, а ни един не е отишъл да работи и живее в стожера на ценностите православна майка Русия? Е що така другари, при положение, че толкова много веете руски знамена и оказвате такава мощна Z подкрепа във фейсбук и ютуб?

преди 14 часа, БаалБек написа:

BGtsar.png

Паспорт от ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ - документ, с който си можел да пътуваш по целия свят. Елементарно човешко право на придвижване, практикувано свободно дори по времената на османския гнет.

1944 година. Когато малограмотни говедари, хамали и кундурджии идват на власт с решаващата помощ на Господаря си в Кремъл и отнемат ТВОЕТО човешко право на свободно придвижване. Откъсват те от останалите европейци и ти натякват за "ВЕЧНАТА ДРУЖБА". Нямаш право дори да посетиш роднините си в Сърбия и Македония.

2007 година. България заема достойното си място сред ЕВРОПЕЙСКИТЕ народи. Пътуваш почти в цял свят свободно. Имаш право на работа и солиден доход в най-богатата част на земното кълбо.

2023 година. Лъжливи пастири, изпратени от вълците, нашепват на стадото, че е по-добре да се върнем към крепостното право и да напуснем семейството на ЕВРОПЕЙСКИТЕ народи - нашият общ дом.

Бог да пази България ... от българите.

И сега по-време на демокрация и близки отношение със САЩ, колония на САЩ, можеш спокойно с български паспорт да пътуваш в САЩ? Да работиш? Поне в Хавай на почивка можеш ли?

преди 48 минути, АСПЕКТ написа:

И сега по-време на демокрация и близки отношение със САЩ, колония на САЩ, можеш спокойно с български паспорт да пътуваш в САЩ? Да работиш? Поне в Хавай на почивка можеш ли?

И по какви признаци си личи да сме колония на САЩ?

Има ли куплет за Вашингтон в химна ни? Английският задължителен ли е за изучаване в училищата както едно време беше руския? Стърчат ли 30 - 40 метрови паметници разпръснати из цялата страна, които да напомнят, че сме освобдени от САЩ? 

И последен въпрос. Германия след ВСВ не е ли колония на САЩ и защо си там? Германицте пък нямат нужда от визи за пътуване в САЩ со 90 дни. Ти възполозвал ли си се от това, за да видиш малко да видиш малко свят? Искаш ли да се откажеш от този така унизителен за антиколониалист като теб немски колониален паспорт?

преди 11 минути, Гражданин написа:

И по какви признаци си личи да сме колония на САЩ?

Има ли куплет за Вашингтон в химна ни? Английският задължителен ли е за изучаване в училищата както едно време беше руския? Стърчат ли 30 - 40 метрови паметници разпръснати из цялата страна, които да напомнят, че сме освобдени от САЩ? 

И последен въпрос. Германия след ВСВ не е ли колония на САЩ и защо си там? Германицте пък нямат нужда от визи за пътуване в САЩ со 90 дни. Ти възполозвал ли си се от това, за да видиш малко да видиш малко свят? Искаш ли да се откажеш от този така унизителен за антиколониалист като теб немски колониален паспорт?

Под свят разбираш САЩ? Всичко, което е извън САЩ какво е? 😁

След ВСВ не е било само САЩ. Било е Франция, СССР, Великобритания. 

Английски е задължителен  - да. Относно паметниците.

https://kostadin.eu/2017/11/04/хроника-на-едно-национално-безчестие/

На 4 октомври 2010 г. в София беше открит паметник на американските летци-военнопрестъпници, бомбардирали българската столица по време на Втората световна война и причинили смъртта на 4208 българи.

За откриването на паметника Столичният общински съвет гласува единодушно „за“, като знаково е участието в това гласуване на общинският съветник от „патриотичната“ партия ВМРО-БНД Ангел Джамбазки. За да е националното ни унижение пълно, в церемонията по откриването участва и националната гвардейска част, а надписите върху монумента са само на английски.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.