Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Michigan111

Препоръчан отговор

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Къде се буташ в Италия? Г8? Или Г20? 

Еми като ще ми правели прогресивен данък като в ЕС, да направят и ставките като в ЕС. Цените без туй ги догонихме.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Toto2 написа:

че аз плащам на тролове

А платения-трол Тото 3 се събуди в интерната и му отвити краката. Наследствен комуняга от последните редици.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Еми като ще ми правели прогресивен данък като в ЕС, да направят и ставките като в ЕС. Цените без туй ги догонихме.

Няма, ще връщаме показните мазини.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, IvanKirov написа:

А работниците произвеждат качествен труд ли? С неквалифицирана работна ръка, едва ли ще стане.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

А работниците произвеждат качествен труд ли? С неквалифицирана работна ръка, едва ли ще стане.

Ем кат ще копирате ЕС, копирайте изцяло. Не само да ми се оправдавате, че данъците тъй па инак у Франция. Въртите се кат фурнаджийска лопата, в зависимост както ви изнася.  И все в чуждото гледате. Крещяли сте като изоглавени УВОЛНЕНИЕ, едва ли ви е било кеф у казармата, ся да си го върнете на младите. С какво са ви виновни?

преди 19 минути, Coco1 написа:

А платения-трол Тото 3 се събуди в интерната и му отвити краката. Наследствен комуняга от последните редици.

На Теточков са му обещали топло общинско местенце. Няма нормален човек да иска още данък, казарма и да му затварят ЕС пазара на стоки и труд. Мерзавци до последния копейковец, кат почнат да лъжат и края не му се види.

Турция само туй чака, да излезем от НАТО, да направи второ Косово, и да си прибере родопите. И Путин няма да дойде да ни варди, има си други кахъри в момента.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Toto2 написа:

Ми лъжеш, Все още слава богу намирам истински слънчев домат с истински български соц вкус.

соц. вкус има шнура, дето не ти излиза от устата - инак по соца доматите все си ги отглеждаме по домовете; преди соца е било същото. Софиянци не ги броим. Та където и да идеш по света, в който и магазин да влезеш промишления домат, който ще си купиш, няма как да има вкуса на домашния домат и причината е, че ако втория го изкараш на пазара, трябва да го продадеш в рамките на 2- 3 дена.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

13.png.1a3e7762c7e2cf61f650b0046f2f3fd8.png839164910_4.jpg.0079832ae250288cba7edfaf83517473.jpg74n.jpg.899806345cc078d3a9654db10dc911ea.jpg82_n.thumb.jpg.18aef70df298597a7634aa718579d935.jpg

Цитат

Miroslav Chakarov

Заради такива младите бягат на запад,защото на избори са първи кукувици да определят бъдещето на младите гласувайки за проруски пеартии. Само че младите не ги интересува посраната им Русия,а искат нормален европейски живот. Никой не емигрира в Русия,никой не иска там,но те продължават да ни я натрапват,че чак 90%....

Цитат

Miroslav Chakarov

Заради такива младите бягат на запад,защото на избори са първи кукувици да определят бъдещето на младите гласувайки за проруски пеартии. Само че младите не ги интересува посраната им Русия,а искат нормален европейски живот. Никой не емигрира в Русия,никой не иска там,но те продължават да ни я натрапват,че чак 90%....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, IvanKirov написа:

На Теточков са му обещали топло общинско местенце. 

А реалноста е няколко лева на ден. 

преди 12 минути, Toto2 написа:

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'blitz.bg анкета герб- сдс пп-дб 25.23% дпс 28.37% бсп 0.4% възраждане 5.25% има такъв народ 31.36% 0.93% български възход друга партия 0.58% няма да гласувам 1.88%'

Теточка почна ли със анимациите като 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кво значи топло общинско местенце? В моя град общински съветник зима 800 лева, което е 10 пъти по-малко от това, което си докарвам. Тука верно идиоти пишат небивалици. Тоя форум сега ли стана детска градина, или винаги си е бил такъв?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Айде отиваме директно в средновековието.

Турчетата при ходжата, българчетата при дядо поп. Единия даскал обяснява, че Земята е на 4,5 милиарда години, после другия ги изпитва как е създадена за 6 дни.

вероучение.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Айде отиваме директно в средновековието.

Турчетата при ходжата, българчетата при дядо поп. Единия даскал обяснява, че Земята е на 4,5 милиарда години, после другия ги изпитва как е създадена за 6 дни.

вероучение.jpg

Бе ти пак по тъча бягаш. Зададох ти въпрос, на който нямаш акъл да отговориш и бац, пускаш друго направление. 

Между другото съм атеист( дано знаеш кво значи) но съм прочел стария и новия завет няколко пъти и нямам проблем с това да се учи религия в училище.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Toto2 написа:

Бе ти пак по тъча бягаш. Зададох ти въпрос, на който нямаш акъл да отговориш и бац, пускаш друго направление. 

Освен да ми викаш идиот, щот неща още данъци, друго не съм забелязал да си ме питал.

Цитат

BIRD.BG

16 март в 15:31 ч.  ·

#ДеянНиколов - секретар на #Възраждане София, кандидат за #депутат и противник на еврото, е оперативен директор (COO) на IT компания, която получава милиони #еврофинансиране от програмата EIC към Европейския съюз.

Николов е син на #СузанаНиколова - бивш зам.-председател на Общинския съвет в #Пловдив от #ГЕРБ, обиколила АБВ, Воля и „Изправи се.БГ”, а сега по предложение на #Възраждане е назначена от #ЦИК за зам.-председател на #РИК Пловдив. По времето на ГЕРБ Николова е съдена за крупна измама с терен на детски център. Впоследствие обаче е оправдана.

"Най се лъже преди избори" каза преди време #БойкоБорисов.

Внимавайте какво ви агитират политически номади, ваксинирани антиваксъри, противници на еврото с депозити в евро, антинатовци и антиевропейци получаващи еврофинансиране, открито подкрепящи #Русия.

деян.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 минути, Toto2 написа:

....Между другото съм атеист( дано знаеш кво значи) но съм прочел стария и новия завет няколко пъти и нямам проблем с това да се учи религия в училище.

Атеист борещ се за християнските ценности 😂

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, _nib_ написа:

Като веете руски байраци и голямо Z на гърба - това пак е вземане на страна във войната, на страната на агресора. То и Хитлер го подкрепяхме като нападна Полша, ама после ни излезе през носа.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, Toto2 написа:

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'blitz.bg анкета герб- сдс пп-дб 25.23% дпс 28.37% бсп 0.4% възраждане 5.25% има такъв народ 31.36% 0.93% български възход друга партия 0.58% няма да гласувам 1.88%'

Феновете на ИТН не четат блиц. 😁

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, _nib_ написа:

Какви нещастници трябва да сте само, за да плашите бедния българин със заминаване на фронта, ако не гласува за вас?

Мизерия и лакомия за власт сте само! Как пък с едно положеително нещо не можете да спечелите хората? Има такива дето преди избори ходят по ромските махали да плашат ромите как от ЕС ще им взимат децата, ако не се гласува за тях. Тоест ходят по най-бедните махали с най-простото население и плашат. Вие ползвате същата хищническа тактика, обикаляте по простите хора и ги плашите с джендъри, кемтрейлс, ГМО и ваксини, а сега накрая и война!

Единствената ви цел е да дестабилизирате България изкарвайки я от НАТО и ЕС маскирайки това зад уж народната воля (референдуми) докато умишлено палите народа с плашене към поска вашия сценарий. С тези действя ще ни подарите на Путин без да ви мигнат очите! Действията ви не са в интерес на България. Коя държава в 21 век при наличие на война наблизко иска излизане от ЕС и НАТО при положение, че е джудже с 6 милиона население? Как ще се защитаваме? 

Вие сте тотални майцепродавци понеже едва ли през колкото и алчни да са ви мозъците не ви преминава през мисълта, че утре може би тук ще живеете колкото и да се нагушите покрай властта и не ви се иска реално да се отнася и за вас да сте последна дупка на кавала пак в Европа, ама този път в още по-раздумкана държава. Че каква да стане като излезе и от НАТО и ЕС? Доказва го факта, че колкото и да виехте срещу ваксините, половината ви остриета от партията ги показаха, че са ваксинирани докато тотално лъжат в очите народа доказвайки му, че го мислят за дебилен. Тоест може би тайничко си се надявате и вашите глупости да не се свършат, а просто сте решили, че така малко келепир ще падне от русофилската глупост както обикновено.

Проблемът обаче е много по-голям, защото представи си, че успеете? Няма ли да се чувстваш като тотален нещастник да си затриеш държавата си, изтирвайки я от съюзите на най-развитата част на света и потенциално подарявайки я на парчета на съседите ни?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Гражданин написа:

Как ще се защитаваме? 

Путин е далеч, ама Ердоган само туй чака. Вече не го и крие. Правят си дружески влакове на османската империя. случайно сбъркват картата и си включват половин БГ в пределите на Турция. Само един случай на провокация им трябва, да има уж тормозени малцинства, и Ердоган ще ни емне, както кюрдите в момента. Армията му е 10 пъти колкото нашата. И ако ни нападне няма да има кой да отиде да се бие. Отвратени сме от поредните менте патриоти, аз ще съм от първите дето ще избягат, чудя се м/у натовска Македония, и Сърбия, кой по-малко ни мрази.

Прост народ слаба държава.

https://www.facebook.com/istinata20/videos/1193168808012124/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Путин е далеч, ама Ердоган само туй чака. Вече не го и крие. Правят си дружески влакове на османската империя. случайно сбъркват картата и си включват половин БГ в пределите на Турция. Само един случай на провокация им трябва, да има уж тормозени малцинства, и Ердоган ще ни емне, както кюрдите в момента. Армията му е 10 пъти колкото нашата. И ако ни нападне няма да има кой да отиде да се бие. Отвратени сме от поредните менте патриоти, аз ще съм от първите дето ще избягат, чудя се м/у натовска Македония, и Сърбия, кой по-малко ни мрази.

Прост народ слаба държава.

https://www.facebook.com/istinata20/videos/1193168808012124/

Така е, не е като да си нямат повод (Възродителният процес). Хм, сега като се замисля на благозвучие "възраждане" ми звучи като типична кодировка на ДС операция, точно като другата операция "възродителен процес". Тая дума се е превърнала в нещо мръсно благодарение на именно такива простотии. И о, чудо, как така са били против обявяването на обявяването на принадлежност към ДС да е задължение на всеки кандидат за публична длъжност?

https://m.offnews.bg/news/Politika_8/BSP-i-Vazrazhdane-sa-protiv-obiaviavaneto-na-prinadlezhnostta-kam-Da_773946.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е гледай кви дядки се изказват за излизане от ЕС. Все ЕС им крив, не е той некадърен! Иска връщане на соца, в прав текст. Щял да ходи с наборите си да се бие на страната на Путин. Типичният лумпено пролетариат на Копейкин.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цитат

Aleksandar Tomchev

Той нямаше и да се ваксинира, пък и той и цялата му група ваксинирани. Щеше да гони веригите супермаркети, пък пазарува в Лидл. Щеше да връща субсидията, пък забрави нещо. Кара западна кола, а не Лада. Получава евра от американски сайт. Жена му цоца пари от западна фондация. Още два референдума и ще изплати къщата на Шиши, Буци и Доган. Абе държи си на думата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...