Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Michigan111

Препоръчан отговор

Мали и и , хор от братята близнаци завихте на умряло..Голям кеф. Ми гледайте я тая отворена среща във Видин(клипа по горе), Коце отговори и за ЕС и Нато и данъци и всичко...Ем го цитираш, ем не си го гледал, че да коментираш тезите. Идиотите са си идиоти, мрънкате все едни и същи глупости. Които не са верни. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Toto2 написа:

Идиотите са си идиоти

Защо си такъв

преди 25 минути, Toto2 написа:

едни и същи глупости.

Така е, скоро ше свърши соц хранилката. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Toto2 написа:

Мали и и , хор от братята близнаци завихте на умряло..Голям кеф. Ми гледайте я тая отворена среща във Видин(клипа по горе), Коце отговори и за ЕС и Нато и данъци и всичко...Ем го цитираш, ем не си го гледал, че да коментираш тезите. Идиотите са си идиоти, мрънкате все едни и същи глупости. Които не са верни. 

И мен ми омръзна да чета едни и същи простотии от соросоидите. Едно време бяха са се концентрирали срещу ИТН.  Сега се вижда атаката срещу Възраждане. Като цербери са. 

Никаква конструктивна критика. Социализъм, комунизъм, буквата Z, Россия. Липса на въображение и липса на ум. Друго не могат да измислят.

преди 16 часа, Гражданин написа:

Какво какво?

HNcKEbV.md.jpg

HNcK05x.jpg

Същото е и за ЕС. Торовете, газта, откъде идват? 

https://money.bg/economics/targovskiyat-oborot-mezhdu-rusiya-i-sasht-skochi-s-blizo-50.html

https://epicenter.bg/article/Targoviyata-mezhdu-Rusiya-i-ES-prez-2022-g--e-s-osemgodishen-rekord/310335/4/0

Търговията между ЕС и Русия достига 258,6 млрд. евро през 2022 г., което е връх през последните осем години.

Търговският оборот между Русия и Европейския съюз (ЕС) достигна 258,6 млрд. евро през миналата година. Цифрата е рекордна за последните осем години, като вносът на стоки от Русия е достигнал рекордно високи стойности, изчисли РИА Новости на 7 март въз основа на данни на Евростат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Toto2 написа:

За омръзване омръзват, но е радващо, че толкоз си могат. Липсват им мозъчни гънки просто, което кефи,

За много умни ли се имате? На точната секунда ви засякох, електоратът ви, дърти пенсии щели да ходят да се бият ЗА Путин, и да връщали соца. С тях ли се отъждествяваш?

преди 1 час, Toto2 написа:

Мали и и , хор от братята близнаци завихте на умряло..Голям кеф. Ми гледайте я тая отворена среща във Видин(клипа по горе), Коце отговори и за ЕС и Нато и данъци и всичко..

Я дай да видя за данъците, досега дума не е отварял, пък и ми омръзна да му гледам речите. Инак Копейкин има дар слово, не можем да не признаем. Разбираемо и човещинка е, да има кой да се залъгва по велики приказки. Ще набутаме младите в казарма, ще им затворим ЕС пазара на труд, и с маймуняшки викове ще направим велика България. Само вас да не занимаваме, нали, за вас общинската службица с държавен кюмюр и парнаджия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, IvanKirov написа:

За много умни ли се имате? На точната секунда ви засякох, електоратът ви, дърти пенсии щели да ходят да се бият ЗА Путин, и да връщали соца. С тях ли се отъждествяваш?

Я дай да видя за данъците, досега дума не е отварял, пък и ми омръзна да му гледам речите. Инак Копейкин има дар слово, не можем да не признаем. Разбираемо и човещинка е, да има кой да се залъгва по велики приказки. Ще набутаме младите в казарма, ще им затворим ЕС пазара на труд, и с маймуняшки викове ще направим велика България. Само вас да не занимаваме, нали, за вас общинската службица с държавен кюмюр и парнаджия.

И в края на краищата кво рече? Клиповете са малко по-нагоре в темата, как да ти ги дам, като вече съм ти ги дал? Баси малоумника.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Toto2 написа:

И в края на краищата кво рече? Клиповете са малко по-нагоре в темата, как да ти ги дам, като вече съм ти ги дал? Баси малоумника.

Е не ми се гледат всички тия бабички, дай ми на точната минута. Дълги са им събранията, пък аз имам друга работа.

Втори път го гледам тоя изтрещелник. Дето ви го засякох на секундата. Туй да си "възрожденец" е диагноза. Украинци щял да бие, милия, в Русия. С бастонката ще ги челастри!

Ние да сме управлявали Европа, и Копейкин вика даа дааа. Куковци!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Поръчковото видео е готово.

https://gospodari.com/bivsh-chlen-na-vazrazhdane-kostadinov-razpredelya-zaplatite-na-deputatite-reportazh/

Савов потвърди и че лидерът на партията получава заплатите на депутатите, а после лично определя кой каква сума да получи.

По думите му Костадинов се държи като “фюрер” пред своите. Затова и така и не е обяснил каква е причината за провала на предишния референдум срещу еврото през 2018 година.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

/Л.Канов/

Войната на Путин отдавна не се води само с оръжия. Тя е била винаги и преди всичко информационна война. Сметката е проста. Един сложен снаряд, за който са нужни западни процесори и задълбочени научни разработки, струва примерно 40,000 долара или половин милион рубли. За ракета “ Сатана” “Калибър” или “Бук” с които да се обстрелват жилищни сгради или да се свалят пътнически самолети са нужни десетки и стотици милиони рубли. Даже милиарди. А военно-стратегически цели, като например да се възпре военна помощ за Украйна или да се отклони България от нейната политическа принадлежност към Запада могат да се постигнат много по-ефтино. Ето, купуваш Копейкин срещу нищо и половина — едно къщѐ на морето, някаква дискретна разплащателна сметка обаче в конвертируема валута в странство, обещание за политическа кариера и за достъп до държавната пара̀. Буквално, срещу нищожна сума печелиш битка, информационна битка и то в цяла натовска държава, където вече си инсталирал за държавен глава един “натовски” генерал. Стотици хиляди бетонни глави, замръзнали в спомените и мечтите си за Живковска България, която не е “колония” на САЩ, а директно една от Съветските републики, заедно с цялата съветофилска медийна армия начело с пропагандиста Волгин от Националното Радио, плюс децата на всички ченгета и борци срещу капитализма и фашизма с пари в офшорки, че дори и внуците им — всичко това работи за Путин, без дори един “ патрон” на бойното поле, изстрелян при военни действия. Информационната и хибридната война са много ефикасни и най-важното — в България не струват почти нищо. Бетоноглавието е могъщ помощник, непознаването на руско-съветската история в България помага също, подаянията за подлогите (израз на Митрофанова) са скромни, резервоарът от “дебили” (израз на проф Иво Христов) е почти неизчерпаем. Какво му плащаш? А ако се обърне “палачинката” (на което отчаяно се надяват русофилите дегизирани като патриоти), бъдете сигурни, че още на моста в Русе и на пристанището Варна лично ще посрещнат съветските танкове с хляб и сол. Разбира се, при положение, че “палачинката” се обърне, а танковете “Армата” не са се превърнали междувременно в старо желязо някъде в Украйна. За танковете обаче ще имат грижата украинците, а за Копейките и противопоставянето на тяхната информационна и хибридна война сме отговорни ние. Унтерофицер Копейкин не трябва да бъде произведен с помощта на хибридни избори в местен български оберщурмбанфюрер от щаба на своя московитски господар. Така че всеки, който умее да мисли, е длъжен да го направи в деня за размисъл, но още повече когато дава своя глас.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Toto2 написа:

Отново безгранично тъп и глупав памфлет. Дерзайте и продължавАЙте все така.

Много сте умни вие, кат се ежите с бастонките, как ще ходите да убивате украинци. Сборищата ви са пенс клуб, пищите що ви вземали 2 лева месечно за банкова карта. Един пък се изцепи, че му вдигали цените на рентата, не бил доволен и се жалвал на общинарите. 5000 декара гледал.

Тоя цирк вашия напоследък взе да тъпее. Как да вземете повече, и да дадете по-малко. Много възрожденско.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, IvanKirov написа:

Много сте умни вие, кат се ежите с бастонките, как ще ходите да убивате украинци. Сборищата ви са пенс клуб, пищите що ви вземали 2 лева месечно за банкова карта. Един пък се изцепи, че му вдигали цените на рентата, не бил доволен и се жалвал на общинарите. 5000 декара гледал.

Тоя цирк вашия напоследък взе да тъпее. Как да вземете повече, и да дадете по-малко. Много възрожденско.

Стига рива, това е недостатък на целокупното човечество. Ти на извънземен ли се правиш или на Исус Христос?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Toto2 написа:

Стига рива, това е недостатък на целокупното човечество. Ти на извънземен ли се правиш или на Исус Христос?

Поне не се правете на света вода ненапита. Гнусно е да се снимаш до Левски, овъртолен до шията с далавери и грантове.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Поне не се правете на света вода ненапита. Гнусно е да се снимаш до Левски, овъртолен до шията с далавери и грантове.

Ми не се правим на света вода ненапита. Коце винаги си признава, че е грешен в живота. Но в политиката си е без грешка. Аз не се правя на света вода ненапита, на младини си бех айдук. Но никога не съм наранил някой невинен. Не съм на принципа ако ме ошамарят по едната буза да подлагам другата. За една буза късам главата на копелето...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

Поръчковото видео е готово.

https://gospodari.com/bivsh-chlen-na-vazrazhdane-kostadinov-razpredelya-zaplatite-na-deputatite-reportazh/

Савов потвърди и че лидерът на партията получава заплатите на депутатите, а после лично определя кой каква сума да получи.

По думите му Костадинов се държи като “фюрер” пред своите. Затова и така и не е обяснил каква е причината за провала на предишния референдум срещу еврото през 2018 година.

Ако ще получава от заплатите на депутатите си и лично ще определя кой каква сума да получи, редно е да се опише какво става с тези пари, които той им удържа. Тази партия частен проект ли е? Колкото до провала на предишния му референдум. Много странно наистина. Ако тогава са се събирали подписи, то къде са изчезнали? Защо изведнъж останахме с впечатление, че почва да събират подписи от 0-та? Старите подписи какво ли ги е направил? Аз лично не бих се доверил да ми попаднат личните данни във възраждане. Изглежда ми, че не боравят с тях много внимателно.

https://www.mediapool.bg/prokuraturata-iska-zalichavane-na-partiya-vazrazhdane-news310031.html

"Установени са били множество нарушения, свързани с регистрацията на партията.

Проверката е показала, че са били декларирани неверни данни за присъствието на най-малко 500 граждани с избирателни права на Учредителното събрание на партията.

Към датата на провеждане на събранието 86 лица, вписани като учредители, са били в чужбина.

От 580 учредители, 108 са заявили, че подписите в списъците не са техни, а 87 лица са заявили, че не са подписвали Декларация за индивидуално членство по Закона за политическите партии.

Други 120 лица са заявили, че изобщо не са присъствали на Учредително събрание на ПП "Възраждане".

Констатирано е било още, че две лица, за които са положени подписи като участници в Учредително събрание, са починали два месеца преди Учредителното събрание."

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Костя Копейкин има партия "Възраждане" - звучно изплюване в лицето на всички наши народни дейци от епохата на Възраждането, които са имали съвсем противоположните цели на днешната шайка. Престъпление срещу българската история. По пътя на тази логика ако си направят телевизия, то тя трябва да се изплюе в постиженията на науката и да бъде престъпление срещу човешкия интелект. Затова най-вероятно ще се казва "Просвещение" и там редовно ще канят интелектуални гиганти и вечни всезнайковци от рода на Киро Брейка, Пламен Пасков, Цанов и подобни да образоват българите на теми като кемтрейлс, ХААРП, облъчване с 5G, жестокостта на войнолюбците от САЩ и НАТО и безкрайното миролюбие на братска от векове за векове Русия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Айде ее, пак претоплени манджи. Бе мушмороци, що пускате лъжи, отдавна разобличени? Що се излагате толкоз елементарно? Кой ще ви се върже бре? Пълно дъно сте, постигате обратен ефект. То след седмица ще се види. Официозите още от сега "предвиждат", че пребиваме депесето....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Toto2 написа:

Айде ее, пак претоплени манджи. Бе мушмороци, що пускате лъжи, отдавна разобличени? Що се излагате толкоз елементарно? Кой ще ви се върже бре? Пълно дъно сте, постигате обратен ефект. То след седмица ще се види. Официозите още от сега "предвиждат", че пребиваме депесето....

Не че не знаем нещата, ама благо ми става, когато вашите ви развенчават :super:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Toto2 написа:

Никъде не е станало ясно дали са разобличени или не. Официално нищо не знаем. До сега не съм чул копейката да спори със съдебната власт. Закача се само с НАТО и ЕС, плаши с война и т.н. Според мен него перфектно си го устройва статуквото, и си има физиономия на класически изпечен мошенник. Няма и адекватни дето да го харесват. Кво ще стане след седмица ше видим. И трети да сте по случайност, от тук сте само за надолу.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Казва си го в прав текст за Копейкин, само дето ме мързи да го гледам пак, че да ви кажа точна секунда. Дългичко е.

https://www.facebook.com/100079170524319/videos/1422488524956397

п.с. 13 мин.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...