Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

3n.png.2f41524ca09fd9eb2385ecd64492504c.png634_n.jpg.6724ddf683465aca78b3800ed2193db1.jpg

преди 3 минути, Toto2 написа:

За хиляден път ти казвам, че се заблуждаваш. Това е мекото изказване. Всъщност, не знаеш кво пишеш. Няма такова нещо. Всичко в опорките ти е откровена лъжа и съчинения по картинка и без никаква логика. Което е забавно и радваш, щото много помагаш на каузата. И там другите идиоти и те. Хората като прочетат тука какви екземпляри плюят и си правят извода за кой да гласуват. 

Кое е лъжа? Че в казармата възпитават в омраза към родината? Че големите данъци водят до ниска събираемост? Че излизане от ЕС ни ограничава избора, и Ганю почва да беснее. Че не можех да си покривам режийните със заплатата? Кое не е вярно?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 7 минути, IvanKirov написа:

3n.png.2f41524ca09fd9eb2385ecd64492504c.png634_n.jpg.6724ddf683465aca78b3800ed2193db1.jpg

Кое е лъжа? Че в казармата възпитават в омраза към родината? Че големите данъци водят до ниска събираемост? Че излизане от ЕС ни ограничава избора, и Ганю почва да беснее. Че не можех да си покривам режийните със заплатата? Кое не е вярно?

И как точно големите данъци водят до ниска събирателност? Ако държавата има блестяща система за събиране на данъци и се разпределят добре в зависимост, от това което работи човека.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Не знам какво още трябва да направят, че да се съфиресат избирателите им.

ти явно не вдяваш, че избирателите им са злобни, завистливи, некадърни, мързеливи и крадливи соц. сдуханяци, които мечтаят тъкмо за концлагери, казарми, репресии, терор и всичко останало, което цитираш от речите на копейката - как да се съфирясат, като точно това искат: да имат правото да те пребият, даже да те убият и да ти вземат не просто парите, ами всичкото имане.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

И как точно големите данъци водят до ниска събирателност?

Има една крива на събираемостта, важи за цял свят. Високи данъци водят до пари в плик. Кой е луд да си дава половината от доходите, че после да ги разпределят за помощи на циг аните?

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Точно така, всичко това е невярно.

Казарма отдавна няма, младите си мразят родината и всички искат в европата. Даже вече и средно образование извън България се предлага, ти да видиш. Е, за хиляди евраци все пак...

Големите данъци в европата хич не водят до ниска събираемост. Там искат и знаят как да ги събират. Лщбимата ти европа, мда...Излизане от Ес не ни ограничава, ограничава ни орисъствието в ес. Не можем да произвеждаме много неща, които сме произвеждали преди.. Превърнаха ни в търговци, услугаджии и купувачи. Производител го превърнаха в мръсна дума. 

Та така. Ти не си могъл да си покриваш режийните, просто щото си некадърен да се издържаш сам, без мама да ти помага, просто е.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Не можем да произвеждаме много неща, които сме произвеждали преди.

Не ожете да произвеждате, защото не въпроса само да се произведе, а и да се продаде със съответната доходност за собственика. А вие призвеждахте само боклуци, които не вършат никаква работа

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Има една крива на събираемостта, важи за цял свят. Високи данъци водят до пари в плик. Кой е луд да си дава половината от доходите, че после да ги разпределят за помощи на циг аните?

Да разбирам ли, че българите не прибягват пари от борсата? Помощи? Само и единствено ромите взимат помощи? И то взети от работещите българи? Това значи, че ромите не работят.

От това следва, че ти твърдиш, че в България само и единствено българите работят, не ползват помощи, пари от трудовата борса, не ползват нищо, само каквото си изработят, а техните удръжки отиват единствено за ромите?

преди 2 минути, insec написа:

ти явно не вдяваш, че избирателите им са злобни, завистливи, некадърни, мързеливи и крадливи соц. сдуханяци, които мечтаят тъкмо за концлагери, казарми, репресии, терор и всичко останало, което цитираш от речите на копейката - как да се съфирясат, като точно това искат: да имат правото да те пребият, даже да те убият и да ти вземат не просто парите, ами всичкото имане.

Ми не, не е вярно. Тука злобни, завистливи и т.н. сте вие, от писанията ви лъха злоба и омраза. Възраждане е за спазване на закона и който го нарушава да си носи последиците. 

преди 5 минути, insec написа:

+1

преди 4 минути, Toto2 написа:

Точно така, всичко това е невярно.

Казарма отдавна няма, младите си мразят родината и всички искат в европата.

Ми мразят я, колебаещият се младеж ще вземе лесно решение, ако е на кантар дали да учи в Германия, или да слугува на циг ани в казарма.

.

Големите данъци в европата хич не водят до ниска събираемост. Там искат и знаят как да ги събират. Лщбимата ти европа, мда...

Абе нали го играхме това, половината ми заплата идеше като социални осигуровки. И кат се разболееш или напускаш - греда!

Излизане от Ес не ни ограничава, ограничава ни орисъствието в ес. Не можем да произвеждаме много неща, които сме произвеждали преди.. Превърнаха ни в търговци, услугаджии и купувачи. Производител го превърнаха в мръсна дума. 

Ми мръсна е, затуй Копейкин всячески се чуди как да ограби производителите.

Та така. Ти не си могъл да си покриваш режийните, просто щото си некадърен да се издържаш сам, без мама да ти помага, просто е.

Еми напротив, кадърен съм си по слециалността, ама перспективата на млад инженер очакващ повиквателна от военните, хич не е розова. Всеки младеж имаше тая тегоба, и нито на военно дело ме научиха, ни на патриотизъм.

току-що, Toto2 написа:

Ми не, не е вярно. Тука злобни, завистливи и т.н. сте вие, от писанията ви лъха злоба и омраза. Възраждане е за спазване на закона и който го нарушава да си носи последиците. 

Ми да го спазваме, де, Дренчев се скъсва да заплашва с убийство, това по НК е за затвор.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Да разбирам ли, че българите не прибягват пари от борсата? Помощи? Само и единствено ромите взимат помощи? И то взети от работещите българи? Това значи, че ромите не работят.

Данъците се пилеят и крадат, тука има ли 2 мнения, или още вярваме в щъркела и дядо Коледа?

преди 3 минути, Toto2 написа:

некадърен да се издържаш сам,

Колко ли трябва да си кадърен наследствен комунист Тото 3 за да те вземат за платен-трол във соц утопията Възраждане 

току-що, NewRedDragon написа:

Не ожете да произвеждате, защото не въпроса само да се произведе, а и да се продаде със съответната доходност за собственика. А вие призвеждахте само боклуци, които не вършат никаква работа

Ми лъжеш, Все още слава богу намирам истински слънчев домат с истински български соц вкус. Най-добрия. Но...не от вАШИТЕ супер пупер търговски вериги. А от собстсвената си градина. От пазара няма как. И краставици и всякаква земеделска продукция. И всякакво месо. Истинската храна да ти е вкусна трябва да си я отгледаш сам, в магазина няма- всичко е боклук.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Данъците се пилеят и крадат, тука има ли 2 мнения, или още вярваме в щъркела и дядо Коледа?

Големите риби не плащат данъци.

преди 2 минути, Coco1 написа:

Колко ли трябва да си кадърен наследствен комунист Тото 3 за да те вземат за платен-трол във соц утопията Възраждане 

Бе ти не разбра ли с пилешкия мозък, че аз плащам на тролове? Имам пари и си угаждам. Ей тъй , за кеф. Много ми е гот такива идиоти като теб да им увират фъшкиите от яд. 

Да жпозная ли отговора?

Нещо с моисейково, чугун и трол. 

преди 7 минути, Toto2 написа:

Ми лъжеш, Все още слава богу намирам истински слънчев домат с истински български соц вкус. Най-добрия. Но...не от вАШИТЕ супер пупер търговски вериги. А от собстсвената си градина. От пазара няма как. И краставици и всякаква земеделска продукция. И всякакво месо. Истинската храна да ти е вкусна трябва да си я отгледаш сам, в магазина няма- всичко е боклук.

Ей големи мрънкалници голямо нещо. Някой да ти произведе, па да ти го донесе, да ти го сдъвче и изплюе. Домати си гледам аз, препоръчвам ти мотика за лозето, не молитва. И кански писъци за патриотизъм.

И стига си се мръщил че ти било под нивото, дори Доган сарай има оранжерии, като не щеш ти да се каляш наеми си градинар!

преди 16 минути, Toto2 написа:

Възраждане е за спазване на закона и който го нарушава да си носи последиците. 

Абе, те хубаво говорят, ама викат за Мухосранск.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Ей големи мрънкалници голямо нещо. Някой да ти произведе, па да ти го донесе, да ти го сдъвче и изплюе. Домати си гледам аз, препоръчвам ти мотика за лозето, не молитва. И кански писъци за патриотизъм.

И стига си се мръщил че ти било под нивото, дори Доган сарай има оранжерии, като не щеш ти да се каляш наеми си градинар!

Бе ти идиот ли си? Аз обяснявам че си има градина и си гледам храната, ти ми говориш да се запозная с мотиката????

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Абе, те хубаво говорят, ама викат за Мухосранск.

Хубаво говорим и го правим.

току-що, Toto2 написа:

Бе ти идиот ли си? Аз обяснявам че си има градина и си гледам храната, ти ми говориш да се запозная с мотиката????

Ем гледай си градината и стига си мрънкал за соц. Като ще правите европейкси данъци, що не копирате и ставките, под 1500 евро дават помощи по бедност. Не да ми вдига Копейкин всичко над 1200 лева, по дебелата тарифа.

zatvori.jpg.a9f385478dcecda353381cd634aba3d3.jpg

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Ем гледай си градината и стига си мрънкал за соц. Като ще правите европейкси данъци, що не копирате и ставките, под 1500 евро дават помощи по бедност. Не да ми вдига Копейкин всичко над 1200 лева, по дебелата тарифа.

Ти наистина си идиот.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Кой дава 1500 евро за помощи?

179393490_.jpg.c3e3e0a5cea400fba393af4fe2e57b5e.jpg

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Кой дава 1500 евро за помощи?

В Италия границата на бедност е нещо такова, под минималната заплата почват помощи. За цифрата не съм сигурен. Па копирайте техните ставки, цените ни без туй изпревариха техните.

Цитат

https://www.facebook.com/groups/1047095422873919/

Костя Копейкин, Беше управител на музея в Старият Добрич, съсипа го и трудно го изгонихме.
Добричлии си го знаем и го гоним

"Чак 14-годишен Климент започва да чете на български. Благодарен е на своите родители, които като емигранти в Канада са плащали за негови уроци по български."

източник https://sliveninfo.bg/той-се-отказва-от-канадското-си-гражда/

HNcFF3b.jpg\\

HNcFAFa.jpg

Цитат

Tatiana Christy

3 дни  ·

Някои казват, че на партията, нарекла се „възраждане,“ трябва да се гледа като на умствено предизвикани хора с психично разстройство, които да се подминават като кварталния луд. Някои казват, че не трябва да им се обръща внимание, „за да не им се прави реклама.“ Категорично не съм съгласна с това!

Активистите на „възраждане“ са опасни, те са обсебили както националния ефир, така и интернет, така и улицата! Мултимилионната им „кампания“ за референдум е на ръчно управление на мутрафанова. Лидерът на копейките – сипе от личния си профил и от страницата на партията си заплахи, обиди, насърчава насилие – дори побой над деца в училището на сина му – на деца „евроалтлантици.“ Институциите не реагират – нито над заплахите за убийства, народен съд, концлагери, ежедневна реч на омразата и ксенофобията. Институциите са в будна кома. Държавата е на ръчно управление на путин – чрез жалката мy марионетка – националният предател радев.

„възраждане“ се държат като сбирщина готова да разиграва сценки от Кристал нахт и Нощта на дългите ножове – само да получат шанс. Ескалацията и провокациите нарастват. Всеки, който е чел заплахите им и обидите във Фейсбук срещу българи и украинци, би добил пълната представа за това какво се случва. Същата путинофилска реторика идва и от целия лагер на путиноидите в България, но „възраждане“ са най-агресивните и кресливите, напълнени с криминални елементи, които сеят заплахи за садистични убийства на инакомислещите.

„възраждане“ не са уникални, путин спонсорира подобни формации в цяла Европа, но в България тези имат най- плодородна почва за развитие. Затова българските истински демократи не трябва да оставят действията на агресивните путиноиди без отпор! Винаги и навсякъде. Политическите формации – тези, които искат да придадат едно цивилизовано, демократично и хуманно лице на България -- тези, които нормалните хора подкрепяме – ПП–ДБ—не трябва да стоят и да гледат на цирка на рубладжиите на Копейкин от страни –сякаш те са над нещата, сякаш това не ги касае! Така копейките стават все по-гласовити и арогантни. Усмихнатото, модерно, образовано, морално и толерантно лице на политиците на промяната и хората около тях, не трябва да игнорира озъбените чудовища, които са ги заобиколили, а трябва да влязат в двубой с тях – ежедневно да им разобличават опорките, ежедневно да напомнят на институциите, за това че не реагират на реч на омразата и призивите към насилие и ежедневно да алармират обществото за агресията на тази руска партия в България! Знам, че на много не им се цапа, но политиката не е за бели ръкавици и паркетни сбирки с фракове! Поне не в България!

преди 3 минути, Гражданин написа:

"Чак 14-годишен Климент започва да чете на български. Благодарен е на своите родители, които като емигранти в Канада са плащали за негови уроци по български."

източник https://sliveninfo.bg/той-се-отказва-от-канадското-си-гражда/

HNcFF3b.jpg\\

HNcFAFa.jpg

Е и какво?

преди 9 минути, IvanKirov написа:

179393490_.jpg.c3e3e0a5cea400fba393af4fe2e57b5e.jpg

В Италия границата на бедност е нещо такова, под минималната заплата почват помощи. За цифрата не съм сигурен. Па копирайте техните ставки, цените ни без туй изпревариха техните.

Къде се буташ в Италия? Г8? Или Г20? 

току-що, АСПЕКТ написа:

Е и какво?

Какво какво?

HNcKEbV.md.jpg

HNcK05x.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.