Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Michigan111

Препоръчан отговор

преди 1 минута, Toto2 написа:

Много пъти съм казвал, че пиша тук за забавление

Мдаа, платен-евтин-трол

преди 2 минути, Toto2 написа:

Да дразня отрепки като вас

:giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Toto2 написа:

Ти откъде знаеш, че са истини?

Много пъти съм казвал, че пиша тук за забавление. Да дразня отрепки като вас. Няколко идиота сте тука в умрелия форум. Ако ще правя агитация или пропаганда или квото и да е за каузата, тука точно каква полза бих имал? 

Па може и да има - резултатите на Възраждане постоянно растат. Ти да видиш, благодаря за комплиментите. Явно хората четат все пак темата и като виждат кви са идиоти опонентите и почват да харесват Възраждане!

За забавление друг път! За никакво забавление не пишеш тук. Ако пишеше за забавление аватарът ти нямаше да бъде официалното лого на възраждане и да следиш темата зорко тук както сигурно ти е наредил лично копейката. Ако не беше така щеше да пишеш и по другите теми, ако си тук в този конкретен форум само за ей така. Защо не адресираш нещата от клипа на господарите? Никога не адресираш проблемите, тук си за да помагаш те да се замитат под килима! В най-четената тема за възраждане в интернет! Пиши в гугъл "възраждане форум" и ти илиза на първо място точно тази тема, в която не може да модерирате като в каналите си и да създавате фалшиво усещане за одобрение. Препоръчвам хубаво на всички читатели на темата да видят интервюто. Да си правят сметката кви сте.

https://gospodari.com/razkritiata-za-vazrazhdane-prodalzhavat-rusko-posolstvo-peevski-borisov-i-oshte-reportazh/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Гражданин написа:

За забавление друг път! За никакво забавление не пишеш тук. Ако пишеше за забавление аватарът ти нямаше да бъде официалното лого на възраждане и да следиш темата зорко тук както сигурно ти е наредил лично копейката. Ако не беше така щеше да пишеш и по другите теми, ако си тук в този конкретен форум само за ей така. Защо не адресираш нещата от клипа на господарите? Никога не адресираш проблемите, тук си за да помагаш те да се замитат под килима! В най-четената тема за възраждане в интернет! Пиши в гугъл "възраждане форум" и ти илиза на първо място точно тази тема, в която не може да модерирате като в каналите си и да създавате фалшиво усещане за одобрение. Препоръчвам хубаво на всички читатели на темата да видят интервюто. Да си правят сметката кви сте.

https://gospodari.com/razkritiata-za-vazrazhdane-prodalzhavat-rusko-posolstvo-peevski-borisov-i-oshte-reportazh/

Епа много хубаво. Радвам се. Явно добре си върша забавлението, щом партията ми расте нагоре. Още утре ще ходя при Коце да ме потупа одобрително по главичката.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Toto2 написа:

Типично за момченца в детската градина.

Тъй като нямат какво смислено да кажат, пишат безсмиснели заяждания, псевдо-обиди, като същевременно пускат и подвеждащи, унизителни и дехуманизиращи meme-та, което играе ролята на coping mechanism.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Гражданин написа:

Точно така трябва да се постъпва. Освен @Toto2 такъв е и  @_nib_. Усвояват средства и се умилкват да получат платено и удобно местенце някъде.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Toto2 написа:

Епа много хубаво. Радвам се. Явно добре си върша забавлението, щом партията ми расте нагоре. Още утре ще ходя при Коце да ме потупа одобрително по главичката.

От къде знанеш, че добре си вършиш "забавлението"? Ако така наричаш работата си, лошо няма. На много хора сте забавни копейките.

HN4wDFt.jpg

преди 4 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Тъй като нямат какво смислено да кажат, пишат безсмиснели заяждания, псевдо-обиди, като същевременно пускат и подвеждащи, унизителни и дехуманизиращи meme-та, което играе ролята на coping mechanism.

Zaщо нямаш какво да кажеш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, insec написа:

ссср фалира, а ти още си мечтаеш да сме 16-а република 🤪

А, ти 51 щат на САЩ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Toto2 написа:

Още утре ще ходя при Коце да ме потупа одобрително по главичката.

то туй ще ти е - както Волен не те уреди, нито Шкембето, нито никой, тъй и от копейката ще получиш всичко на всичко, потупване по главичката.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Coco1 написа:

Zащо като рашистки-бот-фейкомет не пишеш на руски

Защо ме наричаш "рашистки-бот-фейкомет"?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 51 минути, insec написа:

ссср фалира, а ти още си мечтаеш да сме 16-а република 🤪

Ех, бабо, нали знаеш, че това твоето не е цитат. Измамница!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Sliderum2 написа:

До тук си прав. Мерси. Искам си държавата да си е наша, а не касичка на сащ.

Eм Копейкин иска да ни даде на Путин. Пак няма да е наша.

преди 1 час, Toto2 написа:

Много пъти съм казвал, че пиша тук за забавление. Да дразня отрепки като вас.

Що отрепка бе, аз съм си чорбаджия на мойте си пари. Отрепките сте вие, дето искате времето, парите и свободата на ДРУГИТЕ!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Ех, бабо, нали знаеш, че това твоето не е цитат. Измамница!

на баба ти кюлотите ги търси връз руZкия шнур, от който си събран, че у соца презервативите бяха дефицит.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, insec написа:

на баба ти кюлотите ги търси връз руZкия шнур, от който си събран, че у соца презервативите бяха дефицит.

Сега кондоми има бол, направи си салата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Toto2 написа:

Много пъти съм казвал, че пиша тук за забавление. Да дразня отрепки като вас. Няколко идиота сте тука в умрелия форум.

Теб няма нужда да те обижда човек.

кажи му фен или активист на Израждане и точка.

:) 

Няма по голямо дъно от вас. Задминахте и Сидерович :getout:

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Искам си държавата да си е наша, а не касичка на сащ.

Че кога сме биликасичка на САЩ ? До последно сме касичка на Рашистан.  тогва го показва всички статистики.

Както на вноса, така и на компаниите като Лукойл .  За прорашистките проекти и политически ориентации в момента са най най силни .

Просто преброй кои са открито деклариращите анти-ЕС и НАТО проекти, и още колко са скрити лимонки с мимикрията "неутралитет" ама с руско знаме .

90% сме прорашистка колония.

А с процентите на Израждане само затъваме още по дълбоко в тази насока и клоака.

За съжаление, това е резултат и на не особенно грамотния и интелигентен електорат .

Но , какво да се прави , човек не си избира Родината и родителите... ще трябва да се съобразяваме с тази грамада идиоти .

Забравих ли да спомена мухльото ни прорашистки пРезилдент ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, miro20 написа:

Че кога сме биликасичка на САЩ ? До последно сме касичка на Рашистан.  тогва го показва всички статистики.

Гледам, от нерви даже не спори писането. 3000 грешки, после малко си се овладял. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Toto2 написа:

Много пъти съм казвал, че пиша тук за забавление. Да дразня отрепки като вас.

Тъй ли ще оправяте бг? 95% от народа, наричате отрепки. Щото виждаме що за стока е фюрер ви!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...