Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Такива като тебе гламари няма смисъл. Господ вече ви е наказал. Не можете да се размножавате. Това стига.

преди 22 минути, Toto2 написа:

Такива като тебе гламари няма смисъл. Господ вече ви е наказал. Не можете да се размножавате. Това стига.

Не искаме. И баща ми може, и аз мога 😀

Че искам да си остана добре платен спец, да пътувам в ЕС, туй ли ме прави гламар? Или щото не искам соц затвор?

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Не искаме. И баща ми може, и аз мога 😀

Че искам да си остана добре платен спец, да пътувам в ЕС, туй ли ме прави гламар? Или щото не искам соц затвор?

Всички искат да са високо платени и да си джиткат навсякъде. Гламар си по-други причини. Сещай се сам, нали си ит човече.

преди 39 минути, Toto2 написа:

Защо да не могат да се размножават? Ако не могат да се размножават, тогава защо с всяко следващо поколение, бройката на хората, които са като тях, се увеличава?

преди 43 минути, Toto2 написа:

Всички искат да са високо платени и да си джиткат навсякъде. Гламар си по-други причини. Сещай се сам, нали си ит човече.

Искам мога и го правя. Вие дето не ви се учи, искате да ви носим на гърба си.

В А Ж Н О ! ! ! Освен , че е хубаво да затвърдите вота с хиксче то е хубаво и да го оградите за да се знае точно . :writealetter:

https://papagal.bg/eik/206986712/0974

Цитат

Управител: ВЕЛИНА ДЕНЧЕВА КОСТАДИНОВА (свързан с 1 фирма)

Едноличен собственик на капитала

ВЕЛИНА ДЕНЧЕВА КОСТАДИНОВА (свързан с 1 фирма)

https://boulevardbulgaria.bg/articles/dokato-vazrazhdane-goni-lidl-ot-balgariya-zhenata-na-kostadinov-usvoyava-pari-po-tehen-konkurs

Цитат

"Майсторски клас за начинаещи учители" с пари от Lidl

Велина Костадинова е член на управителния съвет на сдружение "Образователна общност - Варна", първоначално започнало като група по интереси на педагози и родители, по-късно - учредено като юридическо лице с нестопанска цел през 2021 г.

Предметът му на дейност е провеждане на консултации с всички лица, ангажирани с отглеждането на деца и младежи, осигуряване на социално-психологическа подкрепа за деца и младежи и техните семейства, организиране на семинари и обучения, и др.

Като физическо лице, Костадинова притежава и търговско дружество "Дарба Бъдеще", регистрирано през юни 2022 г., което представлява "образователен център за извършване на преподавателска дейност, занимания за подготовка на общообразователни предмети, организиране на чуждоезикова подготовка и езикови курсове, провеждане на курсове, лекции, семинари и др.".

През лятото на 2022 г. сдружението "Образователна общност - Варна" кандидатства по конкурса на Lidl България "Ти и Lidl за по-добър живот" - програма, която се провежда от пет години и вече е инвестирала над 900 000 лв. в български НПО-та по различни направления.

Как се събират средствата? "В определен период от време Лидл България дарява по 3 ст. на всеки касов бон. Събраните средства финансират обществено значими проекти в цялата страна".

Тоест - колкото повече клиенти пазаруват в търговската верига, толкова повече пари има за финансово поощряване на фондации като тази на Костадинова.

Общият фонд за благотворителност по тази програма на Lidl през 2022 г. е над 200 000 лв., като всеки одобрен проект получава до 10 000 лв. за една календарна година.

През ноември 2022 г. "Работилница за граждански инициативи" и Lidl обявяват победителите. Сред тях е и фондацията, в която Велина Костадинова е учредител, предложила проект с име "Майсторски клас за начинаещи учители: Готови за училище".

Целта му е "Подпомагане на интеграцията и мотивацията на начинаещите учители, за да развият професионални умения и да придобият самоувереност в класната стая, като активни и компетентни участници в учебния процес". Това е един от 2-та одобрени проекта за граждански организации от Варна и един от дванадесетте, подкрепени по профил "Образование" за 2022. Вече си изпълняват проекта и надлежно отчитат поредния етап от дейностите по него пред варненски медии и БТА. Курсът им за обучение е създаден за 30 души.

преди 7 часа, JohnTRIVOLTA написа:

В А Ж Н О ! ! ! Освен , че е хубаво да затвърдите вота с хиксче то е хубаво и да го оградите за да се знае точно . :writealetter:

Това се отнася за полддръжниците на хартиената бюлетина...Ние ще гласуваме на машинките,баце...

преди 11 часа, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо да не могат да се размножават? Ако не могат да се размножават, тогава защо с всяко следващо поколение, бройката на хората, които са като тях, се увеличава?

Zaщо си платен-бот-фейкомет

преди 1 минута, Coco1 написа:

Zaщо си платен-бот-фейкомет

А, радио фашингтон се събудили. Добро утро, dear coco.

преди 14 часа, PigMan9GolqmotoPrase написа:

преди 43 минути, Гражданин написа:

Еми съзнателно кастрирани(не искат да имат деца), лгбт как биха се размножавали?

преди 8 минути, Toto2 написа:

Еми съзнателно кастрирани(не искат да имат деца), лгбт как биха се размножавали?

Съзнателно е, Теточков. Как да си посветя живота, да взема решение вместо поколението си, за да живее живота си сред идиократи като менте патриотите?

Ето, един зеленчукопроизводител ми разправя оня ден. Гледа си зеленчуци за себе си. Ни взема субсидии, ни нещо виси на държавата. Вика като стършели ме нападат данъчните, префинили и софистицирали средствата за терор, гледат от сателитните снимки де има оранжерия, и му се домъкват да проверяват. Изтребиха животните в Странджа, изтребиха прасетата, сега е ред на доматите.

Как да оставя поколение, което ще бъде принудено да работи за готованци и паразити, като "възрожденци"? Ояли се от соросоидни организации и субсидии. Па излезете отгоре. Кат въшка на чело!

То си е показателно, ето излязоха далаверите на Копейковата жена. Не ви бърка, не ви пука. Туй е катализатор, че грам не ви дреме за морал или бъдеще. Днес и сега да се наплюскате, след вас и потоп. Следващата копейка чака на опашката, да ви обязди. Има си твърд 10%-ов лумпениат, дето много е патриот, ама другите да ходят да служат. Използват ви като животни!

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Съзнателно е, Теточков. Как да си посветя живота, да взема решение вместо поколението си, за да живее живота си сред идиократи като менте патриотите?

Ето, един зеленчукопроизводител ми разправя оня ден. Гледа си зеленчуци за себе си. Ни взема субсидии, ни нещо виси на държавата. Вика като стършели ме нападат данъчните, префинили и софистицирали средствата за терор, гледат от сателитните снимки де има оранжерия, и му се домъкват да проверяват. Изтребиха животните в Странджа, изтребиха прасетата, сега е ред на доматите.

Как да оставя поколение, което ще бъде принудено да работи за готованци и паразити, като "възрожденци"? Ояли се от соросоидни организации и субсидии. Па излезете отгоре. Кат въшка на чело!

То си е показателно, ето излязоха далаверите на Копейковата жена. Не ви бърка, не ви пука. Туй е катализатор, че грам не ви дреме за морал или бъдеще. Днес и сега да се наплюскате, след вас и потоп. Следващата копейка чака на опашката, да ви обязди. Има си твърд 10%-ов лумпениат, дето много е патриот, ама другите да ходят да служат. Използват ви като животни!

Постоянно си противоречиш, евнухчо. ИТ специалист, явно не можеш да си изложиш смислена теза. Слава богу, че не искаш да се размножиш с тоя акъл, това е огромно облекчение за мен..

преди 5 минути, Toto2 написа:

Постоянно си противоречиш, евнухчо. ИТ специалист, явно не можеш да си изложиш смислена теза. Слава богу, че не искаш да се размножиш с тоя акъл, това е огромно облекчение за мен..

За кое точно си противореча? Смислено изречение можеш ли да съставиш? Чат бота вече е по-надобрял, от неоправени бабки и дядки, към които и ти се числиш!

Изкарах ти фирмата на Велина, намира се за 10 секунди! Явно не ви дреме, че ви изкарват лумпени. Борят се против туй, което правят в момента. Обещали са ви топло от общински кюмюр, и те така! Друго не ви вълнува!

преди 3 минути, IvanKirov написа:

За кое точно си противореча? Смислено изречение можеш ли да съставиш? Чат бота вече е по-надобрял, от неоправени бабки и дядки, към които и ти се числиш!

Изкарах ти фирмата на Велина, намира се за 10 секунди! Явно не ви дреме, че ви изкарват лумпени. Борят се против туй, което правят в момента. Обещали са ви топло от общински кюмюр, и те така! Друго не ви вълнува!

И те така. Изкарал си нещо, което не значи нищо. И не ме интересува личния живот на човека, а какво прави. Докато прави това, което очаквам от него съм с него. Просто е.

Както не ме интересува кирчо дали е хващал къхлките на ленчето, а какво е обещавал и какво е направил като беше във властта. Даже му се кефя, че е онодил курвето, ама хич не ми харесва кви ги надроби като премиер. 

преди 44 минути, IvanKirov написа:

Изтребиха животните в Странджа, изтребиха прасетата, сега е ред на доматите.

И това Възраждане ли го направи, или новата дружинка герб - пп - дб войнолюбците ?!

Всички поразии след 89-та, лежат на съвестта на тези, за които ще гласувате!

преди 12 минути, Toto2 написа:

И те така. Изкарал си нещо, което не значи нищо. И не ме интересува личния живот на човека, а какво прави. Докато прави това, което очаквам от него съм с него. Просто е.

Еми плюе огън и жупел по соросоидите и Лидл, пък жена му точно с тях работи. И това не е личен живот. Турили сте капаци на очите, запушили ушите, и "папапапа... Не те чувам не те чувам!"

Кво очакваш от Копейкин, да набута младите да озеленяват поделения, бидейки малцинство сред мангусти? Да ми качи данъка, и Ханс да се реди на опашка за виза, че да ми дойде на командировка!  Или да ни върнат циг анорите, които в момента висят на западните пенсионни системи?

Туй ли очакваш от фюрер ти? Членуваш в партията, явно очакваш друго. Общински съветник едно друго, па може и параджия в селсъвета. Все е кирия, да чопнеш от чуждото.

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

И това Възраждане ли го направи, или новата дружинка герб - пп - дб войнолюбците ?!

Дядо пак ли поразии си направил в интерната

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Аз не виня Възраждане за това. С "патриотичната" си политика ще удари последния пирон в ковчега на Клета Майка. Младите не са толкоз улави, да предпочетат честта да носят течащи кубинки, и да нямат достъп  до насъщната им по Устав баня, 1 път седмично. Вместо да си гледат живота и семейството. Лично съм го преживял. Презирам всеки нещастник, който иска да върне всичко това. Ама за чуждите синове, него да не закачат!

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Аз не виня Възраждане за това. С "патриотичната" си политика ще удари последния пирон в ковчега на Клета Майка. Младите не са толкоз улави, да предпочетат честта да носят течащи кубинки, и да нямат достъп  до насъщната им по Устав баня, 1 път седмично. Вместо да си гледат живота и семейството. Лично съм го преживял. Презирам всеки нещастник, който иска да върне всичко това. Ама за чуждите синове, него да не закачат!

Кубинките ще ви ги обуят останалите пронатовци и проевроатлантици бре, не се ли усещате малко от малко?!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.