Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 4 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Не съм те излъгал. Когато имам свободно време ще довърша отговора.

Защо 4 месеца нямаш свободно време? И то за един скрийншот?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 28 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

да налагат данъци и такси с цел инфлация и обедняване

Данъците генерират обедняване и инфлация. Копейкин иска да ги вдига почти двойно.

Туй гледа ли го? Гуруто на лумпените и "единиците", що не гласува той за вожда ви? Нали се прегръщаха лично с Копейкин преди година?

преди 31 минути, IvanKirov написа:

Данъците генерират обедняване и инфлация. Копейкин иска да ги вдига почти двойно.

Туй гледа ли го? Гуруто на лумпените и "единиците", що не гласува той за вожда ви? Нали се прегръщаха лично с Копейкин преди година?

Зависи как се инвестират.

току-що, BANKATA написа:

Зависи как се инвестират.

Тука се крадат!

Цитат

ДА ВЪРНЕМ КОСТЯ КОПЕЙКИН В РУСИЯ

Petko Rusanov  · 1 ч.  ·

КОСТЯ ПЕЧЕЛЕЛ ИЗБОРИТЕ - ПАК НЕ МОЖА И КВО ПРАИМ СЯ ?

преди 1 час, PigMan9GolqmotoPrase написа:

"Комсомолец, комсомолец, комсомолец, комсомолец..."

"Кух, кух, кух, кух, кух..."

Кога ще научиш и други думи, че да не ти се налага да повтаряш едно и също? Аз съм поддръжник на ПП Възраждане не защото съм "кух комсомолец", а защото не искам да живея в държава, в която престъпленията са легализирани, аз бивам потиснат и репресиран, докато престъпни малцинства (и изкуствено създадени радикални групировки) могат да правят с мен и останалите каквото си поискат, но да не носят наказателна отговорност.

Поддръжник на ПП Възраждане съм и защото не искам идеологически подривници да са инфилтрирали правителството, да рушат държавата, да налагат данъци и такси с цел инфлация и обедняване, а парите, които се вземат от таксите, да отиват за "безплатни" джендър операции, разпространение на наркотици (приватизация на трафика на наркотици - "Harm Reduction"), програми за индоктринация по училищата, както и редица други неща, които все още не са се случили, но предстои да се случат.

Успокой се бре. Това е само форум.

За твое успокоение днешните избори показаха че над 50% от хората в държават милят различно от теб. По-скоро могат да мислят.

Само ще ти припомня че по същия начин се пенявехте и за АТАКА, и ви го наби четвъртит. Ама толкова ви е акъла и никога не си взомате поука.

А ти докато чакаш някой да дойде и да ти подреди живота ще си навършил 80, ама и тогава няма да разбереш къде си грешил.

ПП: не няма да му довършиш отговора! Никога не го правиш.

преди 1 час, PigMan9GolqmotoPrase написа:

"Комсомолец, комсомолец, комсомолец, комсомолец..."

"Кух, кух, кух, кух, кух..."

Кога ще научиш и други думи, че да не ти се налага да повтаряш едно и също? Аз съм поддръжник на ПП Възраждане не защото съм "кух комсомолец", а защото не искам да живея в държава, в която престъпленията са легализирани, аз бивам потиснат и репресиран, докато престъпни малцинства (и изкуствено създадени радикални групировки) могат да правят с мен и останалите каквото си поискат, но да не носят наказателна отговорност.

Поддръжник на ПП Възраждане съм и защото не искам идеологически подривници да са инфилтрирали правителството, да рушат държавата, да налагат данъци и такси с цел инфлация и обедняване, а парите, които се вземат от таксите, да отиват за "безплатни" джендър операции, разпространение на наркотици (приватизация на трафика на наркотици - "Harm Reduction"), програми за индоктринация по училищата, както и редица други неща, които все още не са се случили, но предстои да се случат.

ми комсомолец си.  И то кух . Много кух.

:)

преди 2 минути, BANKATA написа:

За твое успокоение днешните избори показаха че над 50% от хората в държават милят различно от теб. По-скоро могат да мислят.

Само ще ти припомня че по същия начин се пенявехте и за АТАКА, и ви го наби четвъртит. Ама толкова ви е акъла и никога не си взомате поука.

Е точно това им куца на комсомолците и комунетата. Мисленето .

Кой не ги хване, той не ги клати както си иска. И точно със същите благи обещания и лозунги.

:) 

После пита... "що ми викаш кух ' :) 

Споко Прасчо, наричайки те комсомолец, гейпросащесср трололинките всъщност те почитат. Комсомолец, е чиста дума, свята. 

преди 32 минути, Sliderum2 написа:

Споко Прасчо, наричайки те комсомолец, гейпросащесср трололинките всъщност те почитат. Комсомолец, е чиста дума, свята. 

Знаех си че си комуне. Путинисто-рашисти комунета.

Профил класика.

Всъщност... повечето фенове на ИЗраждане сте такива.

Реално откъснахте много от малоумния електорат на БСП :) 

преди 2 минути, miro20 написа:

Знаех си че си комуне. Путинисто-рашисти комунета.

Профил класика.

Всъщност... повечето фенове на ИЗраждане сте такива.

Реално откъснахте много от малоумния електорат на БСП :) 

Комуниста Слидерум как успокоява бота само:giggle1:

6.jpg.c72eb088b888e12133d20d88a283fdd9.jpg

Цитат

839164910_4.jpg.0079832ae250288cba7edfaf83517473.jpg12_n.jpg.e22c7eeefb475ad7973ff05a6b027cd1.jpg

Ех,иванке, на тая карикатура стадо програмисти и кодери на едно място. Затова кода е кофти, краден, мешан с краката и му трябва желязо с половин киловат и отгоре консумация, да може да го раздвижи колкото да не е без хич.

преди 16 минути, Sliderum2 написа:

Ех,иванке, на тая карикатура стадо програмисти и кодери на едно място. Затова кода е кофти, краден, мешан с краката и му трябва желязо с половин киловат и отгоре консумация, да може да го раздвижи колкото да не е без хич.

63340884_.jpg.d8c2acac771525b5fd517ce065624bf1.jpg

Честито на бавачки, склададжии, сервитьорки, гумаджии, бензинджии и т.н. Направи се добро преброяване, а някои ще имат за наяждане сега. В руското посолство сигурно са отворили шампанско. Гледам из фейсбук, че яко възрожденци празнуват победата с трапези и думба-лумба. Все едно е Коледа или Великден. Много се радват и подскачат. Из коментарите на каналите си рипат и пишат неграмотни поздрави. Не знам дали е заради липса на образование или защото не са спали и са пили до сутринта от радост за победата. Всъщност на 3 място ама за тях това си е победа. Доказаха си, че са много и няма значение какъв ценз имаш, "можеш да спечелиш и ти от тотото". В следващия парламент влизат щастливи бавачки, склададжии, сервитьорки, гумаджии, бензинджии, които ше седнат на нардоната софра и цялата им рода ше си хапва от хубавото. Само ше трябва да слушкат лидера си кат им говори как да гласуват. Внимателно и в инаги в името на руските интереси. Защото което е добро за Русия е добро за... абе и за България! Щом лидерът го казва, значи е така! Кво има да му мислят много. Мигар 45 години не е ималО реки от салам кат сме били с Русия? Ся стратегията им ше бъде да продължават с плашенето с война и романтична реторика как кат Русия няма втора. Очевидно работи. Бетонират си представителство и твърд електорат от хора, които най-много обичат трапези, чалга, трапези... За кво им е НАТО и ЕС като сами могат да си гледат прасе, без да е европейско, натовско и с ГМО? Възрожденците мислят и за децата, искат да ги подготвят за живота с казарма по руски образец. Само така България ще стане като Беларус. Символ на православната държава близнак на Русия в каквато възрожденците искат да живеят. Искат нашия диктатор да е копейката. С такова хубаво управление и развой на събитията, след някоя друга година да може да излезем от тоя пустия жендърски ЕС и НАТОто и да търгнем да си присъединим Македония. Русия ше ни помага в замяна на това да ѝ лъскаме паметниците за вечна дружба. И нови паметници ше се построят, защото копейката каза, че ще има тричане на национални предатели. Сиреч сигурно Русия пак ше дойде. Какви ли светли бъднини очакват българския народ в Евразия?

преди 4 минути, Гражданин написа:

Възрожденците мислят и за децата, искат да ги подготвят за живота с казарма по руски образец. Само така България ще стане като Беларус.

Eми руско ядрено оръжие вече е инсталирано в Беларус. Копейкин няма да миряса, докато не ни маркира като валидна цел на НАТО-вските ядрени ракети.

Не знам, отдавна ме сърбят ръцете, да пусна една тема за казармата. Ама такава, каквато са я видели дядовците, дето искат да се връща. Вероятно е било нещо принципно различна от тая дето аз я служих. Моето беше 100% градинарство, вардене на празни складове, и затворнически взаимоотношения. Тъй ме правиха мъж.

Ето, пуснах им тема, на чалгарските шкембета. Да си излеят радостта, от приближаване до изконната им цел - да им е гадно на младите и на кадърните.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Eми руско ядрено оръжие вече е инсталирано в Беларус. Копейкин няма да миряса, докато не ни маркира като валидна цел на НАТО-вските ядрени ракети.

Не знам, отдавна ме сърбят ръцете, да пусна една тема за казармата. Ама такава, каквато са я видели дядовците, дето искат да се връща. Вероятно е било нещо принципно различна от тая дето аз я служих. Моето беше 100% градинарство, вардене на празни складове, и затворнически взаимоотношения. Тъй ме правиха мъж.

Пускай, ше е интересно!

Днес мисля, че ми се затвърдиха представите, че една огромна част от народа не вижда щастието като нещо повече от некфи къси кинти в джоба, нужник на двора и прасе в обора. Да има думба-лумба, гюбек и т.н..

Погледни радостта в очите на тези хора например. Дреме им за ядрени ракети. 

HOx2IKx.jpg

Двама несбъднати некадърни писателчета на детски приказки.

преди 20 минути, Toto2 написа:

Двама несбъднати некадърни писателчета на детски приказки.

Теточков, сбъдна ли се мечтицата, на средностатистическия таксиджия? Местенце на общински кюмюр, да не въртиш геврека по цял ден, да не си в хорските катраняци, цял живот!

Минимална заплатица, ама РЕДОВНА!

Редовна, гарантирана мизерия! Като в панделата.

преди 2 часа, Гражданин написа:

Честито на бавачки, склададжии, сервитьорки, гумаджии, бензинджии и т.н. Направи се добро преброяване, а някои ще имат за наяждане сега. В руското посолство сигурно са отворили шампанско. Гледам из фейсбук, че яко възрожденци празнуват победата с трапези и думба-лумба. Все едно е Коледа или Великден. Много се радват и подскачат. Из коментарите на каналите си рипат и пишат неграмотни поздрави. Не знам дали е заради липса на образование или защото не са спали и са пили до сутринта от радост за победата. Всъщност на 3 място ама за тях това си е победа. Доказаха си, че са много и няма значение какъв ценз имаш, "можеш да спечелиш и ти от тотото". В следващия парламент влизат щастливи бавачки, склададжии, сервитьорки, гумаджии, бензинджии, които ше седнат на нардоната софра и цялата им рода ше си хапва от хубавото. Само ше трябва да слушкат лидера си кат им говори как да гласуват. Внимателно и в инаги в името на руските интереси. Защото което е добро за Русия е добро за... абе и за България! Щом лидерът го казва, значи е така! Кво има да му мислят много. Мигар 45 години не е ималО реки от салам кат сме били с Русия? Ся стратегията им ше бъде да продължават с плашенето с война и романтична реторика как кат Русия няма втора. Очевидно работи. Бетонират си представителство и твърд електорат от хора, които най-много обичат трапези, чалга, трапези... За кво им е НАТО и ЕС като сами могат да си гледат прасе, без да е европейско, натовско и с ГМО? Възрожденците мислят и за децата, искат да ги подготвят за живота с казарма по руски образец. Само така България ще стане като Беларус. Символ на православната държава близнак на Русия в каквато възрожденците искат да живеят. Искат нашия диктатор да е копейката. С такова хубаво управление и развой на събитията, след някоя друга година да може да излезем от тоя пустия жендърски ЕС и НАТОто и да търгнем да си присъединим Македония. Русия ше ни помага в замяна на това да ѝ лъскаме паметниците за вечна дружба. И нови паметници ше се построят, защото копейката каза, че ще има тричане на национални предатели. Сиреч сигурно Русия пак ше дойде. Какви ли светли бъднини очакват българския народ в Евразия?

А, ти си нобелов лауреат с 5 висши образование. Висше образование от САЩ, Финландия, Германия, България, Израел.  Професор по физика и разбира се, не си гласувал за Възраждане, защото ти е под нивото и затова си предпочел LGTBQ+ комуната. Защото това е бъдещото. 

Да сме безполови същества, ходещи като маймуните голи по улиците да се съвкупяваме, когато нагона дойде, ходещи с надупчени по ръцете ваксини и антиспайкови течности, защото така са ни казали други като нас умни хора. От нашата партия.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

А, ти си нобелов лауреат с 5 висши образование. Висше образование от САЩ, Финландия, Германия, България, Израел.  Професор по физика и разбира се, не си гласувал за Възраждане, защото ти е под нивото и затова си предпочел LGTBQ+ комуната. Защото това е бъдещото. 

Да сме безполови същества, ходещи като маймуните голи по улиците да се съвкупляваме когато нагона дойде.

Точно същата опорка, на нап ик аните баби, от подблоковия Фейсбук.

Значи, който иска безвизово движение по ЕС, плосък данък да ни води нови инвеститори, някаква икономическа предвидимост...

Е от LGTBQ+ комуната.

Сори за директния изказ, старомоден хетеро сексуален съм. Не, че съм длъжен, да го обсъждам, с такива като тебе. 

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Точно същата опорка, на нап ик аните баби, от подблоковия Фейсбук.

Значи, който иска безвизово движение по ЕС, плосък данък да ни води нови инвеститори, някаква икономическа предвидимост...

Е от LGTBQ+ комуната.

Сори за директния изказ, старомоден хетеро сексуален съм. Не, че съм длъжен, да го обсъждам, с такива като тебе. 

И как точно безвизовото движение ти помага сега? Великобритания са затънали, че са излезли от ЕС. Гледам рухват UK.

Какво ще правят сега в UK?

И от 2007 година къде видя инвестиции в България? Оня завод за албански коли на Кирчо ли?

03-3k-1_5668873693782313331_original.jpg

току-що, АСПЕКТ написа:

И как точно безвизовото движение ти помага сега? Великобритания са затънали, че са излезли от ЕС.

Хихи, поне бегло да имахте представа, как се движи тая икономика, която храни и вас!

Безвизовото движение храни цяла клета майка, такива като мене будали, дето плащат по 1500 лева ДАНЪК всеки месец!

Ако не е ЕС ще работим за 100$ заплата, както лично съм го правил.

Как да обясниш нещо на някой, с когото ни делят 2 вагона книги (Т. Колев)?

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Хихи, поне бегло да имахте представа, как се движи тая икономика, която храни и вас!

Безвизовото движение храни цяла клета майка, такива като мене будали, дето плащат по 1500 лева ДАНЪК всеки месец!

Ако не е ЕС ще работим за 100$ заплата, както лично съм го правил.

Как да обясниш нещо на някой, с когото ни делят 2 вагона книги (Т. Колев)?

Не ми обяснявай простотии и да ми цитираш някакви цитати извън контекста. Аз съм на терен и виждам нещата, не само на теория. На теория е всичко идеално, в действителност пълни л.айна. Пак сме робите на Европа. Най-ниските заплати, най-бедната държава в ЕС. Феод. Чифлик. Крепостни селяни на Германия и Франция.

току-що, АСПЕКТ написа:

Не ми обяснявай простотии и да ми цитираш някакви цитати извън контекста. Аз съм на терен и виждам нещата, не само на теория. На теория е всичко идеално, в действителност пълни л.айна. Пак сме робите на Европа.

2 пъти съм обиколил Планетата! Нотариално си заверих задграничните паспорти, да имам доказателство за нови визи до САЩ.

Точно на мене не разправяй, какъв си практик.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.