Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Както ви бях казал и преди. Възраждане ще е 3 сила и ще гласуват много от чужбина. Така и стана. Пожелавам ви успех още веднъж.

Поне ще видим нови лица наред и както беше с ИТН. И не разбирам какъв е проблема?

Проблемът е, че не може някой, който да е бил шеф на кенеф да стане шеф на нещо в Народното Събрание. Там е проблема! Некфи сервитьорки да си правят селфита от Народното Събрание. Половината роднини и милиционери. И да искат да връщат казарма по руски образец и да се гушнем с Путин. 

Тотални ... хората са полудяли, искат комунизъм и копейче да ги управлява. Шапки, наряд, военни паради. Думба-Лумба. Ще стане много, много зле. Целта на копейката е да унищожи средната класа. По учебник на КГБ буквално. В Русия Путин така унищожи средната им класа. Останаха само палячовците до него. Превърна държавата си във виц. Тоя натам ни води с всичките си депутатчета. Жалко че толкоз аморфна маса има да не си напъне мозъка. Да го плашат в ваксини ваксинираните антиваксъри и после да го наплашат и с война. Тотална тоалетна трябва ти е в главата, за да си толкова сбъркан, че да те уловят със заплахи, а не поне с обещания за хубаво бъдеще.

Изберете нас или избирате войната. Ше ви направим закон за чуждестранните агенти - който изкарва кинти от западни фирми да му мисли! Това е държавата, в която ще управляват хората с акъл за 1000 лв!  

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Не е безплатно.

Достъпно, от мен да мине. Ако си мислиш, че някой ще си посвети живота, на маймуняшките ви крясъци, много сте се объркали. Патриоти сте колкото сте космонавти.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Проблемът е, че не може някой, който да е бил шеф на кенеф да стане шеф на нещо в Народното Събрание. Там е проблема! Некфи сервитьорки да си правят селфита от Народното Събрание. Половината роднини и милиционери. И да искат да връщат казарма по руски образец и да се гушнем с Путин. 

Тотални ... хората са полудяли, искат комунизъм и копейче да ги управлява. Шапки, наряд, военни паради. Думба-Лумба. Ще стане много, много зле. Целта на копейката е да унищожи средната класа. По учебник на КГБ буквално. В Русия Путин така унищожи средната им класа. Останаха само палячовците до него. Превърна държавата си във виц. Тоя натам ни води с всичките си депутатчета. Жалко че толкоз аморфна маса има да не си напъне мозъка. Да го плашат в ваксини ваксинираните антиваксъри и после да го наплашат и с война. Тотална тоалетна трябва ти е в главата, за да си толкова сбъркан, че да те уловят със заплахи, а не поне с обещания за хубаво бъдеще.

Изберете нас или избирате войната. Ше ви направим закон за чуждестранните агенти - който изкарва кинти от западни фирми да му мисли! Това е държавата, в която ще управляват хората с акъл за 1000 лв!  

Вие сте тези, които правите война и искате война. Байдън пое поста и веднага почна войната.  Вие демократите давате оръжия на Украйна и искате да продължи войната. Путин предложи 12 точков план, вие демократите отхвърлихте този план. Операции под чужд флаг пак демократите правят.

току-що, IvanKirov написа:

Достъпно, от мен да мине. Ако си мислиш, че някой ще си посвети живота, на маймуняшките ви крясъци, много сте се объркали. Патриоти сте колкото сте космонавти.

То за теб може и да е достъпно, както и за повечето нормални хора също, но тук става въпрос за хора които и даже и безплатно да им беше, нямаше да седнат да учат. Затова и крякат като маймуни колко им е жесток тоя капиталистически режим ама като копейката дойде на власт ще се заяде с айтитата. В техните очи ще има справедливост. От къдЯ на къдЯ някой ши пИчели така за месец както те за цяла година? Я па я! Ко кат е учил? То това не е аргумент. По комунистическо и училите и хигиенистката зимаха равно, а даже в някои случаи чистотата беше по-важна.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Вие сте тези, които правите война и искате война. Байдън пое поста и веднага почна войната.  Вие демократите давате оръжия на Украйна и искате да продължи войната. Путин предложи 12 точков план, вие демократите отхвърлихте този план. Операции под чужд флаг пак демократите правят.

Китай публикува мирен план за Украйна в 12 точки | Свят | Новини от България и Света | OFFNews.bg

Планът се състои от 12 точки. Накратко те са както следва:

1. Зачитане на суверенитета на всички държави.
2. Отказ от манталитета на Студената война.
3. Прекратяване на враждебните действия.
4. Възобновяване на мирните преговори.
5. Решение на хуманитарната криза.
6. Защита на цивилни и военнопленници.
7. Осигуряване на безопасността на атомните електроцентрали.
8. Намаляване на стратегическия риск.
9. Подпомагане на износа на зърно.
10. Прекратяване на едностранните санкции.
11. Поддържане на стабилни вериги за производство и доставки.
12. Улесняване на възстановяването след конфликт.

преди 17 минути, АСПЕКТ написа:

Както ви бях казал и преди. Възраждане ще е 3 сила и ще гласуват много от чужбина. Така и стана. Пожелавам ви успех още веднъж.

Поне ще видим нови лица наред и както беше с ИТН. И не разбирам какъв е проблема?

Какво е станало, казах дори, когато викаха 500-600 хил. че реално максимума е около 350х. Да постигнаха максимума, който могат да постигнат.

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Какво е станало, казах дори, когато викаха 500-600 хил. че реално максимума е около 350х. Да постигнаха максимума, който могат да постигнат.

Възраждане е единствения победител на тези избори. От 70 хиляди на 400 хиляди.

orig.jpg?_=1680532720

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

И я да видим твоя план какъв е. Някой ако дойде в къщата ти и почне да те изнасилва и е опрял пистолет в главата ти и ти каже, че ако мърдаш още повече ще те застреля, ти какво ше направиш? Това прави Русия в момента в Украйна. А копейките чистосърдечно одобряват това, даже съжаляват, че Путин не бил направил блицкриг. Айде моля ти се, демократите са ти виновни, че войната почнала. Просто тамошната копейка му трябваше ПР да се прави на цар. Присъединяването на територии винаги е положителен ПР за сред скотонаселението. Копейките и там и тука се радват на евтин салам, гордеят се с величие (тук с "да живее България"). Празни думи от към съдържание ама на по-семплите с мечти за здраво прасе тая година това минава. На него ни му е до култура, ни до европейски политики за развитие. Иска баш копейката да му каже от телевизора, че е велик. Ама на Путин му се объркаха плановете. Даже Китай му показа среден пръст, не буквално де. А ся тукашната копейка иска буквално да ни подари на Русия. А бабите тука ше зацъкат положително с език как отдавна е трябвало да дойде някой така да ни оправи. За младите казарма, за ИТ-тата затвори и лагери ... За тебе не знам кво. За всеки по нещо явно. 

преди 2 минути, Гражданин написа:

И я да видим твоя план какъв е. Някой ако дойде в къщата ти и почне да те изнасилва и е опрял пистолет в главата ти и ти каже, че ако мърдаш още повече ще те застреля, ти какво ше направиш? Това прави Русия в момента в Украйна. А копейките чистосърдечно одобряват това, даже съжаляват, че Путин не бил направил блицкриг. Айде моля ти се, демократите са ти виновни, че войната почнала. Просто тамошната копейка му трябваше ПР да се прави на цар. Присъединяването на територии винаги е положителен ПР за сред скотонаселението. Копейките и там и тука се радват на евтин салам, гордеят се с величие (тук с "да живее България"). Празни думи от към съдържание ама на по-семплите с мечти за здраво прасе тая година това минава. На него ни му е до култура, ни до европейски политики за развитие. Иска баш копейката да му каже от телевизора, че е велик. Ама на Путин му се объркаха плановете. Даже Китай му показа среден пръст, не буквално де. А ся тукашната копейка иска буквално да ни подари на Русия. А бабите тука ше зацъкат положително с език как отдавна е трябвало да дойде някой така да ни оправи. За младите казарма, за ИТ-тата затвори и лагери ... За тебе не знам кво. За всеки по нещо явно. 

Малорусия е винаги била руска територия, както и Северна Македония е българска територия. Там живеят българи.

току-що, АСПЕКТ написа:

Малорусия е винаги била руска територия.

И кво? Да изберем копейкин сега? 

преди 1 минута, Toto2 написа:

Разбира се.

Защото ше направи депутат ли?

Малорусия е винаги била руска територия, както и Северна Македония е българска територия. Там живеят българи.

Стига гледа това минало и научи кога и как е създадена такава губерния, държава не е имало! По тази логика Монголия може да претендира граници от времето на Ченгис Хан, тогава какво правим!

преди 2 минути, Гражданин написа:

Защото ше направи депутат ли?

Мене не. Но депутат оъ Възраждане не е за завиждане. Нали лудото ленче разправяше, че Коце ти взима заплатата и ти пуска 50 кинта на ден, и то ако вършиш зададената работа...Там комисии, извиване на ръхце, трошене на глави и т.н. Ако искаш такава работа, заповядай....

Това го говорите ваште тролове, аз цитирам,

преди 34 минути, АСПЕКТ написа:

Кои сме ние, дето искаме война?

преди 27 минути, IvanKirov написа:

Кои сме ние, дето искаме война?

Номер 12 и номер 2 в бюлетината.

Иванка риве против казармата, ма тия дебили гроб и лезбос много скоро ще го извикат да оди да трепе руснаци. Бил е бил в казармата все пак . 

Ако не е Възраждане да му спаси задника, де. Ма той не ще Възраждане да му спасява задника.

Чехия протести срещу високата инфлация, искане за спиране на помощите за Украйна. Или както казва Hanc на протеста само наливат масло в огъня

преди 1 час, Toto2 написа:

Мене не. Но депутат оъ Възраждане не е за завиждане. Нали лудото ленче разправяше, че Коце ти взима заплатата и ти пуска 50 кинта на ден, и то ако вършиш зададената работа...Там комисии, извиване на ръхце, трошене на глави и т.н. Ако искаш такава работа, заповядай....

Това го говорите ваште тролове, аз цитирам,

Това го каза оня в господарите че им взима заплатите дето някога е бил близък с копейката и сподели неща от кухнята.

Но никъде не съм чул, че пуска им само по 50 кинта. Едва ли тия късметлии дето са му целували ръцете, а може би и други части ше го правят за 50 лева. Все пак и те ипотеки имат и лизинги за лускозни автомобили и т.н.. 

Мен ме дразни, че са келеприджии и нямат според необходимите качества, за да се депутати. Народни представители дето да имат моралните качества, за да заслужат да са там и да цоцат народна пара, за да луксозен живот. Тия пари директно ги зимат от храната за сираците в тая държава. И безропотно слушат вожда ви, който ги реди там като пътни конуси за пресконференции и говори такива глупости... Просто не знам за тая клоуниада как човек се склонява да няма никакво достойнство. И с тоя зомбиран народ дето им напълни гушите сега... Не знам дали знае какво го очаква с русията. Копейката си личи, че натам ни е запътил. Като ви чете програмата един образован човек и вижда, че сте измекяри. А тая копейка с физиономията му, баш на хитрец селски гаден лъжец мяза, който ще те преебе без да му мигне окото. Не знам колко малоумни разсъждения трябва да прехвърчат в главата на избирателите му, за да не им свети червените лампички за мислене. То е ясно, че мисълта им бавно се зарежда ама поне някъде мъъничко трябва да светва като гледаш такъв хитър мишок като тоя и му слушаш глупостите как ще ни прави велики и на 3 морета.

преди 32 минути, АСПЕКТ написа:

Номер 12 и номер 2 в бюлетината.

Не съм гласувал за такива!

преди 28 минути, Toto2 написа:

Иванка риве против казармата, ма тия дебили гроб и лезбос много скоро ще го извикат да оди да трепе руснаци. Бил е бил в казармата все пак . 

Ще ми хванат опинците. Имай предвид, че рашките могилизираха и 65 годишни пенсионери. Няма да ти се размине!

преди 1 час, IvanKirov написа:

Не съм гласувал за такива!

Ще ми хванат опинците. Имай предвид, че рашките могилизираха и 65 годишни пенсионери. Няма да ти се размине!

Ни на мене, ни на тебе.

преди 1 час, Гражданин написа:

Това го каза оня в господарите че им взима заплатите дето някога е бил близък с копейката и сподели неща от кухнята.

Но никъде не съм чул, че пуска им само по 50 кинта. Едва ли тия късметлии дето са му целували ръцете, а може би и други части ше го правят за 50 лева. Все пак и те ипотеки имат и лизинги за лускозни автомобили и т.н.. 

Мен ме дразни, че са келеприджии и нямат според необходимите качества, за да се депутати. Народни представители дето да имат моралните качества, за да заслужат да са там и да цоцат народна пара, за да луксозен живот. Тия пари директно ги зимат от храната за сираците в тая държава. И безропотно слушат вожда ви, който ги реди там като пътни конуси за пресконференции и говори такива глупости... Просто не знам за тая клоуниада как човек се склонява да няма никакво достойнство. И с тоя зомбиран народ дето им напълни гушите сега... Не знам дали знае какво го очаква с русията. Копейката си личи, че натам ни е запътил. Като ви чете програмата един образован човек и вижда, че сте измекяри. А тая копейка с физиономията му, баш на хитрец селски гаден лъжец мяза, който ще те преебе без да му мигне окото. Не знам колко малоумни разсъждения трябва да прехвърчат в главата на избирателите му, за да не им свети червените лампички за мислене. То е ясно, че мисълта им бавно се зарежда ама поне някъде мъъничко трябва да светва като гледаш такъв хитър мишок като тоя и му слушаш глупостите как ще ни прави велики и на 3 морета.

Пишеш глупости и лъжи. Дразни те нещо, дето са ти внушили некои елементи. Нито ги знаеш, нито си ги виждал, нито си говорил с тях. Във всички други партии тия дето ги говориш важи. Познавам хора, дето като са се ръкували с боко и не са си мили ръката със седмици и си се хвалят с това. Те тея ходят като надути пауни и карат скъпарски коли. Наште си карат нормални ефтинджоси като целокупния български народ. Нали иванка и ти пускате некви цигане дето ни били симпатизанти и удобно пропускате истината- тея бяха на протеста организиран от Ивелин Михайлов(Исторически парк) и му бяха работници каменоделци. Ма как да е, използвате измислени и преиначени факти и развивате некви футуристични съчинения по картинки. То поне да имахте дар слово, ама нъцки, нищо не става от тебе и иванка. На вашата съвест лежат още плюс 100 иляди привърженици на Възраждане. Дълбок поклон и благодарност за глупостта ви. Дерзайте и продължавайте в същия дух.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.