Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Загубих бас в тази тема и спирам да пиша в нея. Едва ли имам повече от 10 мнения в нея, но думата си е дума!

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 37 минути, Toto2 написа:

На вашата съвест лежат още плюс 100 иляди привърженици на Възраждане. Дълбок поклон и благодарност за глупостта ви. Дерзайте и продължавайте в същия дух.

Що имам усещане за злорадство, на плъхове, дето ей сега ще наръфат празничната трапеза!

Да се ри те  на метеното, де викаше баба ми!

преди 9 минути, parmobil написа:

Загубих бас в тази тема и спирам да пиша в нея. Едва ли имам повече от 10 мнения в нея, но думата си е дума!

Що? Какъв бас си загубил? На никого не му дреме за никакви думи казани във форум.

преди 4 минути, Гражданин написа:

Що? Какъв бас си загубил? На никого не му дреме за никакви думи казани във форум.

Казах, че "Коце" няма да си повиши резултата при последните избори. 

Спазвам джентълменството и в тази тема не взимам отношение.

преди 1 час, Toto2 написа:

Ни на мене, ни на тебе.

Пишеш глупости и лъжи. Дразни те нещо, дето са ти внушили некои елементи.

Що да са глупости? Тва, че копейката иска да ни подари на Ердоган и Путин си се вижда. Иска да угоди на Путин ама ще ни подари на Ердоган като излезем от НАТО.

Нито ги знаеш, нито си ги виждал, нито си говорил с тях. Във всички други партии тия дето ги говориш важи.

Говорил съм с вас достатъчно по форуми и т.н. и все заплахи, обиди и т.н. Казаното до сега си важи точно за вас. Събрали сте се за келепира и най-неграмотните гласуват за вас. Ни с един не съм общувал дето да може да адресира сериозно въпросите, които съм ви задал и тука по няколко пъти от както съм в този форум.

Познавам хора, дето като са се ръкували с боко и не са си мили ръката със седмици и си се хвалят с това.

То за тва във ваще канали все се събират хора дето пишат как биха целували копейката по ръцете. В прав текст съм виждал как по религиозно разни бабугери му се кланят. Как бил преродения Левски или Исус. Страшна пародия. Тъй че тия работи кой няма да си мие ръцете със седмици е ясно какъв тип хора са и във вашите среди са много. И то не само в преносен ми и в пряк смисъл. Като им гледам простотията изписана на лицата и в блюдолизническото поведение пред вашия фюрер, депутатите са ви точно момчета и лели, дето бая ръка са целували, сигурно и други части. Като кученца са около копейката. Гледат го все едно са кърмачета. Нищо чудно, все пак им дава повече от колото бащите им са им дали. Че къде иначе тия прости хора да имат друг шанс в живота хем в парламента да се намират и чувстват важни и значим, хем и депутатски пачки да лапат?

Те тея ходят като надути пауни и карат скъпарски коли. Наште си карат нормални ефтинджоси като целокупния български народ.

Вашият фюрер ходи като надут паун из улиците. Има и клипчета какво представлява. Изключително противен и нагъл до безобразие тип. И около него облечените с власт депутати. Избрал си ги е да са безгласни и безхарактерни около него. Точно такива дето ще му играят по свирката за една депутатска заплата. Не виждам да имат и особено много акъл, и война да им донесе, не изглеждат хора с морал. Ще гушат квото могат от заплати, ше си изплатят лизингите на автомобилите, ше радват родата. Доста се надуват като чуят, че сина или дъщерята ще стават депутати. То това е еманация точно на народното мислне. На простака мунчо дето случайно става народен представител. То е една суетня, то са едни пози пред камерите. Всичко това им се вижда по лицата.

Нали иванка и ти пускате некви цигане дето ни били симпатизанти и удобно пропускате истината- тея бяха на протеста организиран от Ивелин Михайлов(Исторически парк) и му бяха работници каменоделци. Ма как да е, използвате измислени и преиначени факти и развивате некви футуристични съчинения по картинки. То поне да имахте дар слово, ама нъцки, нищо не става от тебе и иванка. На вашата съвест лежат още плюс 100 иляди привърженици на Възраждане. Дълбок поклон и благодарност за глупостта ви. Дерзайте и продължавайте в същия дух.

Не ме интересуват и другите простаци. Вие буквално сте престъпнци. Може би по НК не, но по морален начин сте, защото затривате българския народ. На всеки нормално интелигентен човек му е ясно къв е вожда ви. Всичко друго, но не и някого на когото му пука за България. И религиозните прости хорица гласуват за него. И вие около него чакате да падат кокали.

преди 19 минути, parmobil написа:

Спазвам джентълменството и в тази тема не взимам отношение.

Е кво ти пука? Копейката да не би пък да е джентълмен? Национален предател е според мен, защото иска да ни подари на Русия за резиденции и други привилегии. В това джентълменство няма. Защо ти пука изобщо ква дума си дал? Покажи и ти малко народен гняв.

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

Вие сте тези, които правите война и искате война. Байдън пое поста и веднага почна войната.  Вие демократите давате оръжия на Украйна и искате да продължи войната. Путин предложи 12 точков план, вие демократите отхвърлихте този план. Операции под чужд флаг пак демократите правят.

Чудесен пример ще си "преди и след предозиране с кремълска пропаганда", подобно на примерите с наркоманите :D

на 1.03.2022 г. в 14:48, АСПЕКТ написа:

В Украйна всеки си нахлува, обявява си каквото си иска.

Ей, така. Ето другия не.нормалник.

Чий го дири в Украйна?

https://news.bg/world/belaruski-voyski-nahluha-v-ukrayna.html

Хората искат ЕС и НАТО. Кой е Путин да се меши в избора на свободна суверенна държава? Да си гледа своята държава.

Все едно през 2007 година Путин да беше против България да влиза в ЕС и да бе пратил войски в България.

Защото 70 процента не искат в ЕС. И са русофили.

на 10.03.2022 г. в 10:28, АСПЕКТ написа:

Зеленски спи много малко, пие огромни количества кафе и всеки ден говори по телефона. Има безброй много разговори.

И това в името на украинците. На разположение е денонощно. Семейството му е в Украйна. Двете му деца и съпругата му.

Не е като при Путин. В швейцарска вила или в лошия запад. Путин точи л.иги за Молдова, Балтика. Даже и Полша.

Иска да възроди СССР. Щом и такива знамена се веят.

на 5.03.2022 г. в 10:44, АСПЕКТ написа:

Защо бягащите от Украйна не отиват в Русия. А искат в лошата Европа.

Нали това в Украйна не е война, а миротворна операция от великия Путин. Според тях и русофилите. Русия е голяма, могуща, велика там няма ли място?

А и са един народ, пак думи на Путин. Един език.

И изобщо защо бягат, един духов оркестър, цветя и бонбони.

на 2.03.2022 г. в 23:09, АСПЕКТ написа:

Как да помогнете Украйна?

1. Да спрете да се доверявате на всичко написано, Россия има навсякъде диверсанти, шпиони и дезинформацията е тяхна стихия. 

Пропагандата я владеят много добре. До основи. Затова проверявайте по няколко различни източници. И бъдете нащрек за нещата.

2. Републиките, които Россия или по-точно Путин ги обяви за негови,  са купени, републики. Марионетни републики.

3. Има разбира се, и подкупени войници, люде и в Украйна, които действат за Путин, на Путин хора.

4. Протести, бойкот на руски неща. Стоки, телевизия, всякакви услуги.

5. Финансова помощ на достоверни организации.

...

https://uacrisis.org/en/help-ukraine

преди 15 часа, Toto2 написа:

Ни на мене, ни на тебе.

Teточков, ей точно тука ви е робското мислене! Клекнал си дотам, че да не вярваш, че имаш каквато и да е свобода на тялото си. Свирне ли Кокорчо или Боко - отиваш дето те пратят, против личните ти убеждения, на почти сигурна смърт. Ей това каза преди малко!

И питали ли сте се - що все мишоци се радват на копейката? Разни бабички основно, кланят му се като на господ. Хленчове за пенсии, безработица, соца и силна бащина тоталитарна ръка.

Сещаш ли се що ви викат лумпени?

преди 12 часа, N1K17Y написа:

Чудесен пример ще си "преди и след предозиране с кремълска пропаганда", подобно на примерите с наркоманите :D

Това беше преди 1 година. Вече имам друга информация. Украйна, НАТО искат да има война. Преди украинците също си мислиха, че са биха за родината, а след 1 година вече осъзнават, че се бият за нечий интереси.

И не само те, а и чехите, поляците, повечето хора.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Това беше преди 1 година. Вече имам друга информация. Украйна, НАТО искат да има война. Преди украинците също си мислиха, че са биха за родината, а след 1 година вече осъзнават, че се бият за нечий интереси.

А за какво се бият украинците тогава? Русия викаш не е влязла вътре да се бие с тях, за да ги завзема, а да се бие с НАТО. 

преди 2 минути, Гражданин написа:

А за какво се бият украинците тогава? Русия викаш не е влязла вътре да се бие с тях, за да ги завзема, а да се бие с НАТО. 

В Германия заплашват да спират от движение украинските автомобили | Днес.dir.bg

За нечии интереси вече. Предложиха им куп мирни договори. Те не искат. Искат още война и да перат пари.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

За нечий интереси вече. Предложиха им куп мирни договори. Те не искат. Искат още война и да перат пари.

Какви бяха мирните договори?

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Очевидно четеш само заглавия!

https://www.fmprc.gov.cn/mfa_eng/zxxx_662805/202302/t20230224_11030713.html

Моля те да прочетеш точка по точка и да ми кажеш къде виждаш да са предложили незабавно прекратяване на военните действия и изтегляне от окупираните територии.

Китай просто затвърди отношенията си с Русия като си я направи свой суровинен придатък. Цялото събитие показа как две тоталитарни системи се гушнаха. Загуба на Русия в Украйна би бил лош знак за Китай, който иска Тайван. Ще даде послание на света, че Украйна си има правото да отстоява своята териториална цялост независимо, че го напада империя така както и Тайван ще има това право, ако Китай го нападне. Така че Китай ще си подкрепя Русия до последно и тези точки са просто про форма и пародия на предложения. Че какво друго би спряло войната освен незабавното прекратяване на огъня? "gradually deescalate the situation and ultimately reach a comprehensive ceasefire. "

Все едно да ти дойдат в къщата и да те изнасилват с опрян пистолет в главата ти, да се предадеш и да престанат да те клатят постепенно.

преди 15 часа, parmobil написа:

Само почакай до есента най-късно... Има 65% негласували...

преди 31 минути, Joss Bomon написа:

По 20 000 лева на работещ човек, му висят външен дълг. Ето затова Копейкин иска да ми набута собствените, лични пари. Да покривам борчове, които не съм правил аз!

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Е аз какво казах ? 

Цитат

Чудесен пример ще си "преди и след предозиране с кремълска пропаганда"

Но напълно очаквано, предвид останалите ти виждания и изказвания в темите.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

За нечии интереси вече. Предложиха им куп мирни договори. Те не искат. Искат още война и да перат пари.

Я си кажи адреса в Германия, да дойда да те пребия и да се настаня в хола ти, а после да ти предложа да ми го прехвърлиш, да видим дали ще го направиш или като злобен войнолюбец, биещ се за Сорос, ще извикаш полиция. 

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Есента като не събере 51%, до пролетта ли да чакаме ? 

преди 22 часа, АСПЕКТ написа:

Да. И пак ще го направя. За 6 път. Що? Имаш нещо проблеми ли?

Явно имаш проблеми. Щом пишеше тук.

Да ти кажа честно, тия, дето са гласували за копейката, донякъде ги разбирам и дори ги съжалявам. Глуповати хорица, тесногръди, мислещи, че от Искъро по-длибоко и от Витоша по-високо нема, и като се появи някакъв сладкодумен фашага да ги омайва с приказки за лошия Запад, злите хамериканци и гадните джендъри, дето ще ни развратят децата, те вярват, горките. Толкова им е акъла. Ама тия, дето гласувате за несбъднатата мутра и сбъднат чалгар от Учин дол, вас вече наистина не ви разбирам. Тия нямат кампания. Нямат приоритети. Нямат програма. НЯмат никаква идея каква политика изповядват. Имат един болен (физически, а явно и психически) човек с мания за величие, излъчващ злоба към всичко и всички, и няколко сценаристчета-гъзолизчета, начело с шебека Тошко. Толкова отвратителна пасмина са, че даже Коцето Копейкин ми е симпатичен в сравнение с тях. Не знам. Дано поне ти си знаеш защо си гласувал за тях...

преди 36 минути, WhiteHart написа:

Да ти кажа честно, тия, дето са гласували за копейката, донякъде ги разбирам и дори ги съжалявам. Глуповати хорица, тесногръди, мислещи, че от Искъро по-длибоко и от Витоша по-високо нема, и като се появи някакъв сладкодумен фашага да ги омайва с приказки за лошия Запад, злите хамериканци и гадните джендъри, дето ще ни развратят децата, те вярват, горките. Толкова им е акъла. Ама тия, дето гласувате за несбъднатата мутра и сбъднат чалгар от Учин дол, вас вече наистина не ви разбирам. Тия нямат кампания. Нямат приоритети. Нямат програма. НЯмат никаква идея каква политика изповядват. Имат един болен (физически, а явно и психически) човек с мания за величие, излъчващ злоба към всичко и всички, и няколко сценаристчета-гъзолизчета, начело с шебека Тошко. Толкова отвратителна пасмина са, че даже Коцето Копейкин ми е симпатичен в сравнение с тях. Не знам. Дано поне ти си знаеш защо си гласувал за тях...

Да, защото нямат приоритети, нямат програма, няколко сценаристи и сме пасмина. Нямат никаква идея каква политика изповядват.

преди 40 минути, WhiteHart написа:

Тия нямат кампания. Нямат приоритети. Нямат програма.

преди 40 минути, WhiteHart написа:

че даже Коцето Копейкин ми е симпатичен в сравнение с тях.

А, моля моля! Копейкин си вече си няма програма. Имаше. Само дето я скри, на тия избори. Ама аз си я пазя!

danyk.png.04557eb096deb4cfdab826a88bcd3c3c.png

преди 1 час, N1K17Y написа:

Есента като не събере 51%, до пролетта ли да чакаме ? 

Ти чакаш друго, къде си се наредил?! Докато обаче ББ, ПП, твоят ХИ и цялата шайка статукво не се подредят в съда да отговарят за криминалното си минало и настояще, нищо добро няма да се случи. Има два начина това да се случи, и повярвай, че втория начин няма да се хареса на никого...

преди 1 час, WhiteHart написа:

Не знам кой е по-луд, но и двамата си мислят, че могат да пеят. 

Иначе се вижда от презентацията долу, че това е еманация на простия човек, на селската душа (нищо лично срещу хората от село). Даже пее за да им се хареса. Смятай! Затова го харесват баш такива дето верно не са излизали от селото си. Идва им с форда, носи високоговорителите, влиза в местното читалище и почва да говори на бабиерите за злия запад, който ше им открадне кокошките, за да може да си купуват яйца само от Лидъл. Малко и попява. И айде, нови 20 бюлетини. Добре си е изпипал схемата.

Е тоя ше ни измъкне от Европата и НАТОто и ше ни води към светли бъднини! Гледайте хубаво!

преди 17 минути, Гражданин написа:

Не знам кой е по-луд, но и двамата си мислят, че могат да пеят. 

Иначе се вижда от презентацията долу, че това е еманация на простия човек, на селската душа (нищо лично срещу хората от село). Даже пее за да им се хареса. Смятай! Затова го харесват баш такива дето верно не са излизали от селото си. Идва им с форда, носи високоговорителите, влиза в местното читалище и почва да говори на бабиерите за злия запад, който ше им открадне кокошките, за да може да си купуват яйца само от Лидъл. Малко и попява. И айде, нови 20 бюлетини. Добре си е изпипал схемата.

Е тоя ше ни измъкне от Европата и НАТОто и ше ни води към светли бъднини! Гледайте хубаво!

Мисля, че подценяваш гласоподаватели на Възраждане. Хората са били дълги години на Запад и имат опит. Знаят кое е лошо и кое добре за тях. Не чух ти коя партия предлагаш? Или си поредния, който не е гласувал и вечно недоволен. Като селска клюкарка оплуваш всички.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Мисля, че подценяваш гласоподаватели на Възраждане. Хората са били дълги години на Запад и имат опит. Знаят кое е лошо и кое добре за тях. Не чух ти коя партия предлагаш? Или си поредния, който не е гласувал и вечно неводелен. Като селска клюкарка оплуваш всички.

Кое е добре за тях, именно Копейкин ще им отреже възможността, да работят и правят бизнес с ЕС. И ако случайно се осигуряват в България - ще им вдигне данъка почти двойно. Защото в нашия бранш има сума ти фриленсъри, които се само-осигуряват в БГ.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.