Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 3 минути, Гражданин написа:

Това беше най-тъпият аргумент до сега, който бях чел от теб, защо сме били писани имената на градовете на табелите и на латиница? Еми защото не сме резерват затворен само за българи. Не сме се затворили като Северна Корея. Ти искаш да сме като тях ли? Затова да има латиница винаги на второ място е, защото е напълно нормално да сме с отворени пътища, през които да минават тирове част от международната търговия например. Или ти очакваш тираджиите, които минават транзит от тука да се учат да ни четат кирилицата, защото сме много велики.

Виждаш ли сега от страни колко са ви глупави и популистки опорките на копейките, с които ви ловят като канарчета? Язък че уж се интересуваш от модерни науки като мрежи и операционни системи като си толкова скаран с други елементарни неща.

Върви и виж в Унгария какво е. Само на унгарски и върви се оправяй. Едва намерих някой да говори английски език. Всичко е на унгарски език. Хоби Путкииванок и това е. Jó napot kívánok! 😁

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Върви и виж в Унгария какво е. Само на унгарски и върви се оправяй. Едва намерих някой да говори английски език.

Тя щото Унгария трябва да ни е държавата за пример. И дай щото там нещо е със задните си части на опаки и ние да правим така, за да се наложим като резерват за българи, който цял свят ще се принуди да уважава. Щото е много унизително видиш ли да сме достъпни за чужденците, милиони от които идват тук не само транзит ми и на почивка понеже ооо, чудо, имаме много развит туризъм! Не, туристите нека се помъчат да сричат с речници с картинки. Кой йероглиф какво значи. Защото "тука сме горди Булгар-Булгар! Мигар вие ни пишете азбуките по ваще пътни знаци, Булгар-Булгар?" И апропо, дай по тая логика да се скараме и с програмистите, които кодят на латиница. Да измислим друго, на Булгар-Булгар! 

преди 3 минути, Гражданин написа:

Тя щото Унгария трябва да ни е държавата за пример. И дай щото там нещо е със задните си части на опаки и ние да правим така, за да се наложим като резерват за българи, който цял свят ще се принуди да уважава. Щото е много унизително видиш ли да сме достъпни за чужденците, милиони от които идват тук не само транзит ми и на почивка понеже ооо, чудо, имаме много развит туризъм! Не, турстите нека се мъчат да сричат с речници с картинки. Кой йероглиф какво значи. Защото "тука сме горди Булгар-Булгар! Мигар вие ни пишете азбуките по ваще пътни знаци, Булгар-Булгар!" И апропо, дай по тая логика да се скараме и с програмистите, които кодят на латиница. Да измислим друго, на Булгар-Булгар! 

Резерват за българи? Какво значи резерват за българи? Държавата се казва България и живеят българи, които говорят на български език. Пишат с български букви. Щом не ти е приятно това. Взимаш куфара и отиваш в страна, която смяташ за хубава и отворена към чужденците. Или преди да идваш в България това го знаеш. Все едно аз когато дойдох в Германия, да не знаех, че тук се говори на немски език.

току-що, АСПЕКТ написа:

Резерват за българи? Какво значи резерват за българи? Държавата се казва България и живеят българи, които говорят на български език. Пишат с български букви. Щом не ти е приятно това. Взимаш куфара и отиваш в страна, която смяташ за хубава и отворена към чужденците. Или преди да идваш в България това го знаеш.

Резерват става като ти затворят границите. Туй искате вие копейките. Визи за ЕС щото преди сме били велики щото хората като са били затворени в резервата и са се множали. Супер беше като бай Тошо беше забранил контрацептивите, за да може да се множи народонаселението. И като имаше телени огради с ток та да не можеш никъде да излезеш. Ето ти резерват, Народен резерват! А ти що тъй си горкия в Германия, а не тука дето искаш да станеме резерват и гласуваш за вън от НАТО и ЕС?

преди 22 минути, Филипов написа:

Хубаво, но фактическото състояние в момента е леко различно... 

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Върви и виж в Унгария какво е. Само на унгарски и върви се оправяй. Едва намерих някой да говори английски език. Всичко е на унгарски език. Хоби Путкииванок и това е. Jó napot kívánok! 😁

Те открай време са си твърди националисти! 

преди 31 минути, АСПЕКТ написа:

преди 31 минути, Гражданин написа:

Това беше най-тъпият аргумент до сега, който бях чел от теб, защо сме били писани имената на градовете на табелите и на латиница? Еми защото не сме резерват затворен само за българи. Не сме се затворили като Северна Корея. Ти искаш да сме като тях ли?

Тъпите копейки, да бяха ходили в Ирландия. Щото аз съм. На първо място табели на английски, на второ място - табели на тяхната си ирландска азбука, малко на арабски прилича.

Хубаво е от време на време да излизате от село, копейките визирам. Не да хленчите как сте ходели по 10 дена почивка в някоя мизерна соц почивна станция на завода, с общ нужник.

Е да, евтино било. Той Хитлер тъй се харесал на народа, правил круизи на пролетариата. Почивните му станции още седят.

преди 23 минути, АСПЕКТ написа:

Все едно аз когато дойдох в Германия, да не знаех, че тук се говори на немски език.

Да ама не си отишъл само за туризъм. Ти какво очакваш, милиони туристи всяка година, които идват тук да учат български специално за това. Българите дето ходят да посетят европейските градове (все още без визи докато сме в ЕС ама вие дето сте в чужбините странно по каква логика искате да отнемете това право за всички дето са все още тук), трябва ли да учат френски, немски, италиански, испански, шведски и т.н.?

преди 1 час, Гражданин написа:

Децата на казарма да се радват на ракети и военни паради по телевизора бабугерите.

Поправка, без ракети. Аз служих ВВС  и само веднъж ме пуснаха в някакъв L 39, да се снимам. Военната техника отдавна е на скрап.

Taбела в Ирландия. Аз дето ги гледах на първо място беше латиницата, ама да добиете представа.

http://gotireland.com/wp-content/uploads/2012/01/Irish-Road-Signs1.jpg

преди 25 минути, Гражданин написа:

Да ама не си отишъл само за туризъм. Ти какво очакваш, милиони туристи всяка година, които идват тук да учат български специално за това. Българите дето ходят да посетят европейските градове (все още без визи докато сме в ЕС ама вие дето сте в чужбините странно по каква логика искате да отнемете това право за всички дето са все още тук), трябва ли да учат френски, немски, италиански, испански, шведски и т.н.?

Няма значение дали туризъм или не. Немски език. Това е. Като не знаеш посоката, ти казват имаш телефон. Виж там.

преди 20 минути, IvanKirov написа:

Поправка, без ракети. Аз служих ВВС  и само веднъж ме пуснаха в някакъв L 39, да се снимам. Военната техника отдавна е на скрап.

Taбела в Ирландия. Аз дето ги гледах на първо място беше латиницата, ама да добиете представа.

http://gotireland.com/wp-content/uploads/2012/01/Irish-Road-Signs1.jpg

Ирландия или Ейре (на ирландски: Éire; Poblacht na hÉireann – Поблахт нъ х'Ейрън) е държава в Северозападна Европа, която заема около 5/6 от територията на остров Ирландия. Останалата 1/6 е заета от Северна Ирландия – част от Обединеното кралство.

преди 26 минути, IvanKirov написа:

Тъпите копейки, да бяха ходили в Ирландия. Щото аз съм. На първо място табели на английски, на второ място - табели на тяхната си ирландска азбука, малко на арабски прилича.

Хубаво е от време на време да излизате от село, копейките визирам. Не да хленчите как сте ходели по 10 дена почивка в някоя мизерна соц почивна станция на завода, с общ нужник.

Е да, евтино било. Той Хитлер тъй се харесал на народа, правил круизи на пролетариата. Почивните му станции още седят.

Умния соросоид и небинарен, безполов хуманоиде. Ирландия е част от Великобритания. Естествено, че ще има английски език.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Няма значение дали туризъм или не. Немски език. Това е. Като не знаеш посоката, ти казват имаш телефон. Виж там.

И това ти е аргумента последно? Да махнем табелите, където е написано на наименованията на улици и населени места латиница. Ще ни издигне като нация, ще ни укрепи суверенитета. Браво! Супер логика! Тва ще ни направи световен лидер!

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

Умния соросоид и небинарен, безполов хуманоиде. Ирландия е част от Великобритания. Естествено, че ще има английски език.

Защо трябва да ме обиждаш, просто защото съм по-кадърен и оправен от теб, и съм видял повече свят? За последен път ти казвам, че съм нормален хетеросексуален бял мъж, образован и служил. Следващия път ще ви подкарам с вашите, мерзавски похвати. Които ненавиждам!

преди 17 минути, АСПЕКТ написа:

Абсолютно не е вярно! С немци най съм работил, най много в Германия съм ходил. Досега не са ми отказвали помощ.

преди 17 минути, АСПЕКТ написа:

Кво каза, кво каза?

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Абсолютно не е вярно! С немци най съм работил, най много в Германия съм ходил. Досега не са ми отказвали помощ.

Сега за Германия ли ще спорим? Вярно е. 😀

току-що, АСПЕКТ написа:

Сега за Германия ли ще спорим? 😀

Ми за Германия спорим, изглежда имат лично отношение към външния ти вид, за да те пращат нах уй, както обясняваш. Дори като те гледам - може да съм бил на повече места в Германия, от тебе.

Немец не ми е отказвал упътване. Нито веднъж.

Веднъж дори им върнах, наетата от мен rent-a-car, без да дозаредя резервоара. Не ми взеха и един цент допълнително.

Бих гласувал за който обещае, че ще ви забрани да гласувате от чужбина. Тотално сте неориентирани, и само изкривявате изборния процес. Дето викаше Симеонов - като искаш да се месиш у вътрешните ни дела - бъди така добър да си вземеш самолетчето, и да видиш лично за какво гласуваш!

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Ми за Германия спорим, изглежда имат лично отношение към външния ти вид, за да те пращат нах уй, както обясняваш. Дори като те гледам - може да съм бил на повече места в Германия, от тебе.

Немец не ми е отказвал упътване. Нито веднъж.

Веднъж дори им върнах, наетата от мен rent-a-car, без да дозаредя резервоара. Не ми взеха и един цент допълнително.

Бих гласувал за който обещае, че ще ви забрани да гласувате от чужбина. Тотално сте неориентирани, и само изкривявате изборния процес. Дето викаше Симеонов - като искаш да се месиш у вътрешните ни дела - бъди така добър да си вземеш самолетчето, и да видиш лично за какво гласуваш!

Аха, в демократична, европейска държава имат проблем как изглеждам. Сигурно нямам прашки, а съм обут с панталони и облечен с една риза. Знаех си, че това е проблема. Трябва да се боядисам косата в розово, да обуя едни прашки и едни обувки с висок ток. Значи затова никой не ми отговоря. Прав си!

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Аха, в демократична, европейска държава имат проблем как изглеждам. Сигурно нямам прашки, а съм обут с панталони и риза. Знаех си, че това е проблема. Трябва да се боадисам в розово, да обуя едни прашки.

Не ти знам какъв ти е проблемът с немците, аз такива проблеми не съм имал. Някои не знаят английски, тия по-дъртите.

И да ти кажа, до скоро имахме двама немци в екипа, от сутрин до вечер опъваме каиша заедно. Не съм забелязал дискриминация, кадърни и нормални колеги са си. Ама не са бабунгери, дето ще възраждат велика Германия!

Eй това, необразовани юроде, никога няма да го разберете, дори от центъра на Берлин. Ганю излиза от село, селото не излиза от Ганя!

01.jpg

4699.jpg?width=465&quality=85&dpr=1&s=no

2019-09-06T191153Z_1490621698_RC1F347727

Цитат

Докато стоим с лице към миналото, сме със задник към бъдещето.

Да добавя за картинките горе. Fast track се превежда "бърз път". Менте възрожденци го имат за положително качество, да не знаят чужди езици, превеждам за тях.

Бързият път минава митница, само с показване на лична карта или паспорт. Показва се документът отдалеч, без дори да се спира на гишето. Само ако се усъмнят, че ги будалкам, са ме спирали. Поглежда снимката и толкоз.

Тарамбуките по Non EU citizens, за бабишкера превеждам - "чужденци извън ЕС". Тарашат им куфарите, още като бяхме извън ЕС са ми пребърквали всички джобчета на сака. Не е приятно, да ви кажа, особено като стигнаха до презервативите...

И от мен да знаете, тарашат само който е любезен и им се усмихва. Никога не бъдете любезни с митничар.

преди 35 минути, IvanKirov написа:

Менте възрожденци го имат за положително качество, да не знаят чужди езици, превеждам за тях.

Те това искат! Не само да ни набутат по опашките ми направо да ни затворят в резерват за българи! Щото като заградиш с ограда и охраняваш мястото, то какво е? Резерват! Отвратен съм толкова от тия, че като чумави са ми! Такава гнусота скоро не съм изпитвал към същества. Щото това не могат да бъдат хора, а същества! Да искат затваряне на границите, казарми и сгъстяване на отношенията с оркистранската джамахирия, когато целия модерен свят върви в друга посока и се пази от оня скапан режим там да не дойде и при тях. Ма тия същества от деградация и скотуване искат да ни натресат баш най-лайняния режим, дето да те вкарват в трудова колония, ако задаваш въпроси що на копейката депутатите са прости и за нищо не стават, а идеите за връщането на казармата идват от най-големите глупаци да угодят на изпускащите се бабугери.

преди 38 минути, IvanKirov написа:

Да добавя за картинките горе. Fast track се превежда "бърз път". Менте възрожденци го имат за положително качество, да не знаят чужди езици, превеждам за тях.

Бързият път минава митница, само с показване на лична карта или паспорт. Показва се документът отдалеч, без дори да се спира на гишето. Само ако се усъмнят, че ги будалкам, са ме спирали. Поглежда снимката и толкоз.

Тарамбуките по Non EU citizens, за бабишкера превеждам - "чужденци извън ЕС". Тарашат им куфарите, още като бяхме извън ЕС са ми пребърквали всички джобчета на сака. Не е приятно, да ви кажа, особено като стигнаха до презервативите...

И от мен да знаете, тарашат само който е любезен и им се усмихва. Никога не бъдете любезни с митничар.

Стига си измисля простотии. Не е вярно.

преди 1 час, IvanKirov написа:

Не ти знам какъв ти е проблемът с немците, аз такива проблеми не съм имал. Някои не знаят английски, тия по-дъртите.

И да ти кажа, до скоро имахме двама немци в екипа, от сутрин до вечер опъваме каиша заедно. Не съм забелязал дискриминация, кадърни и нормални колеги са си. Ама не са бабунгери, дето ще възраждат велика Германия!

Eй това, необразовани юроде, никога няма да го разберете, дори от центъра на Берлин. Ганю излиза от село, селото не излиза от Ганя!

01.jpg

4699.jpg?width=465&quality=85&dpr=1&s=no

2019-09-06T191153Z_1490621698_RC1F347727

Ау, на летището сложили английски табели. Ами в хотела? Хаха, естествено, че там ще сложат английски табели. Туристическия сектор, ако не сложат друг език, къде другаде ще сложат. То остана и там да не сложат.

Покажи от вътрешността. От администрацията.

преди 4 минути, Гражданин написа:

Те това искат! Не само да ни набутат по опашките ми направо да ни затворят в резерват за българи! Щото като заградиш с ограда и охраняваш мястото, то какво е? Резерват! Отвратен съм толкова от тия, че като чумави са ми! Такава гнусота скоро не съм изпитвал към същества. Щото това не могат да бъдат хора, а същества! Да искат затваряне на границите, казарми и сгъстяване на отношенията с оркистранската джамахирия, когато целия модерен свят върви в друга посока и се пази от оня скапан режим там да не дойде и при тях. Ма тия същества от деградация и скотуване искат да ни натресат баш най-лайняния режим, дето да те вкарват в трудова колония, ако задаваш въпроси що на копейката депутатите са прости и за нищо не стават, а идеите за връщането на казармата идват от най-големите глупаци да угодят на изпускащите се бабугери.

Да, то сега не е резерват и не е затворена границата.

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Стига си измисля простотии. Не е вярно.

Кое не е вярно пък сега! Какво работиш в Берлин? Азне съм намирал и един ИТ колега, досега, да не говори английски. Е, сигур има някой жив SS-овец, да говори само немски.

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Да, то сега не е резерват и не е затворена границата.

Не е.

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Покажи от вътрешността. От администрацията.

Е не знам. Аз не съм живял там, но съм ходил по безброй командировки.

Изглежда някои хора вече се готвят за другите избори. Добре че беше тяхната активна пропаганда против Възраждане, иначе нямаше да са само 100 000 отгоре гласовете, а 150 000. Продължавайте все така.

преди 52 минути, bioid написа:

Изглежда някои хора вече се готвят за другите избори. Добре че беше тяхната активна пропаганда против Възраждане, иначе нямаше да са само 100 000 отгоре гласовете, а 150 000. Продължавайте все така.

Така им диктуват от Гейропа.

1548325409124094836.jpg

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

Така им диктуват от Гейропа.

Мой, що отиде в ГЕЙропа? Крим ей къде е, с надуваема лодка може да преплуваш дотам, един двигател Ветерог, 2 туби бензин, и си ти! Само дето почнаха да моГилизират и такива с двойно гражданство, и дават зелена карта на ИТ-та. Понеже техните избягаха с милионите. Лично знам за един такъв, работили са с колега от екипа.

Всички ли сте такива двуличници, дето правите наколенки на Копейкин?

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Мой, що отиде в ГЕЙропа? Крим ей къде е, с надуваема лодка може да преплуваш дотам, един двигател Ветерог, 2 туби бензин, и си ти! Само дето почнаха да моГилизират и такива с двойно гражданство, и дават зелена карта на ИТ-та. Понеже техните избягаха с милионите. Лично знам за един такъв, работили са с колега от екипа.

Всички ли сте такива двуличници, дето правите наколенки на Копейкин?

Парите са средство за обмен на стоки. Тук в Германия ги има в наличност и мога да обменя за тях определена стока. Но за съжаление има и от твоите. Децата на дъгата. 

току-що, АСПЕКТ написа:

Парите са средство за обмен на стоки. Тук в Германия ги има в наличност. Но за съжаление има и от твоите. Децата на дъгата.

Абе момко, стига с тая дъга, че ми поникнахте на оная работа вече! Не познавам и един от дъго-носителите. Ама червения ботуш ни е*а ма ма та, още не можем да се отърсим от тия, дето щяха да ни правят равни. Само те по-равни.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.