Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Нямаме армия, тъпо е да излезем от НАТО. Финландците по-тъпи ли са, че влизат в НАТО?

Ако слушаш копейките ще разбереш че целият свят са тъпи само подръжните на копейкин и руснаците не. То си има и диагноза за такива, ама на коне с капаци какво да обясняваш.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Глупости е да принуждаваш младите да живеят сред неграмотни циг ански банди. Ти си невръстен, мислиш, че казармата има нещо общо с военна подготовка.

Глупост е да излезем от ЕС и да ни върнат всички циг аньори, дето в момента са там на помощи.

Глупост е да вкараш визи за западния свят, и визи за нас към тях.

Нямаме армия, тъпо е да излезем от НАТО. Финландците по-тъпи ли са, че влизат в НАТО?

Глупост е да вкарваш нов данъчен хаос, с прогресивен данък. Тъпо е да пуснеш енергетиката в ръцете на бивша бавачка. Едва ли различава кабел от жица.

Злобният музеен плъх иска да ограби бизнеса, че да има повече за него, да си харчи. Ей туй им е възрожденското на мишоците. Още повече преразпределение, на чуждо време, пари и свободи. Ако случайно приберат повече данъци, искат политика за насърчаване на раждаемостта, от която ще се възползват едни малцинства, дето не могат и името си да напишат.

Програмата им е тотална катастрофа. Само нап икан дъртак може да се върже, че горните неща са нещо хубаво.

Копейкин гъделичка по соц носталгията, и с туй прибира вота на лумпените на Волен. Винаги ще го има тоя "патриотичен" резервоар, след Копейкин ще дойде друг. Той отсега цоца от сорос, не сварват да си крият имотите, ако го пуснете на власт ще почне да пандизи както в момента пандизи Путин. За рисунка или карикатура.

Глупост е да казваш, че Коце ще вкарва младите да живеят сред неграмотни цигански банди.

Глупост е , че хоп веднага излизаме от ЕС. Още по-глупаво е, че като излезем от ЕС и всички цигани и нецигани магически ще ги върнат тука.

Глупост е, че излезем ли от ес ще върнем визите, още по глупаво е да се страхуваш от визов режим. И сега американците искат визи за българи и всякакви, пък няма проблем да скочиш до америката(ако имаш кинтите).

Тъпо е да твърдиш, че сме в нато щото нямаме армия. И преди не бяхме в нато десетина години и нямахме адекватна армия. А излизане от нато ще отнеме година две и за това време се прави армия....

Глупост е да твърдиш че ще стане данъчен хаос при прогресивен данък. Счетоводителите са твърде много и това им е работата. Не ги мисли. Прогресивен данък има навсякъде по света и не са умрели.

Тъпо е да твърдиш, че Коце ще даде енергетиката точно на малкото булдокче. Винаги е твърдял и ще го направи - поста ще отиде в способен човек с опит и професионалист.

И така нататък и така нататък. Пишеш пълни глупости и хората ти се радват на твоята лична глупост и злоба. Давай смело напред, наесен ще ни докараш лично ти още сто хиляди гласа без да се напъваме особено.

Интересна работа, как пък прибрахме 30 хиляди гласа от пп?

Ти да видиш, ква е тая проверка модераторска, ми не псувам бре...Неудобни неща ли пиша, другарю карабойчев?

404

Най-големият проблем
(отворено писмо към политическият ни „елит“)
Минаха поредните парламентарни избори у нас. Излязоха крайните резултати и дойде време за равносметка. Изведнъж най-големият проблем на повечето национални медии и политически „безпристрастни“ анализатори, както и на някои партии се оказа изборният резултат на ПП „Възраждане“ . Започнаха се изказвания и диалог относно голямата опасност , как трябва да се справят с този проблем, та чак до призиви как „Възраждане“ трябва да бъде спряна СЕГА.
Ама вие сериозно ли?
Да не би да сте пострадали от управлението на „Възраждане“ ? За разлика от повечето партии , които се упражняваха да ръководят държавата за сметка на българския народ, техните политици не са се докосвали до изпълнителната власт.
Или може би на това се дължат вътрешно-партийните трусове в розовата коалиция ?
Та в тази връзка се питам , защо ПП „Възраждане“ са най-големият ви проблем ?
Защото :
1. Забравихте проблемите в държавата ли ? С :
- изборният процес – хаоса , купуването на гласове и манипулациите в Турция;
- инфалцията ;
- високите цени на енергоносителите ;
- безконтролният внос на стоки от Украйна, който създава дъмпинг на собственото Ни производство .
2. Защитавате собствените си решения , за които от Възраждане бяха против :
- вдигането на ветото срещу Македония ;
- закупуването на чертежи на самолети ;
- сключването на дългосрочен договор за закупуване на нелицензирано ядрено гориво за атомната Ни електроцентрала ;
- с изпращането на оръжия за Украйна и постепенното Ни въвличане във военен конфликт , който не желаем ;
- налагането на санкции срещу Русия, които имат огромен негативен ефект върху собствената Ни икономика ;
- бруталното налагане на ЛГДБ+ идеологията ;
3. Може би ви е страх , че Възраждане иска :
- предоговаряне на условията ни за членство в ЕС (само да припомня , че искат да закриването на ТЕЦ-овете Ни, както и да ни налагат санкции на АЕЦ, но това е само малка част от нещата) ;
- запазване на българският финансов суверенитет ;
- запазването на неутралитет и предпазването на България от влизането на страната Ни във военен конфликт ;
- защита на християнските и семейните ценности на народа Ни .
4. Може би е засегнато елитарното ви усещане, тъй като за разлика от повечето партии които са създадени на жълтите павета, ПП „Възраждане“ в основата си е създадена в провинцията – във Варна (учредителното и‘ събрание е в Плиска) . И може би точно поради тази причина тази организация има най-голяма чуваемост и разбиране на проблемите на българският народ. А вие не ги разбирате! Може би защото сте свикнали да се съобразявате с чужди решения.
С неуважение :
Владимир Костадинов
ВЪЗРАЖДАНЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!
преди 4 минути, Филипов написа:

Скоро и копейката!

преди 1 час, Филипов написа:

Първо: Доналд Тръмп е достатъчно богат - зад "решетките" - на кукуво лято :)

Второ: Ако знаеш на костя копейкин, каква шапка сме му скроили.....отиде къшурката

преди 15 часа, Toto2 написа:

Глупост е да казваш, че Коце ще вкарва младите да живеят сред неграмотни цигански банди.

Що да е глупост? Да не би да се направят две казарми. Едната за малцинствата и другата за българи? Да не би да има входящи изпити за казарма? 

Глупост е , че хоп веднага излизаме от ЕС. Още по-глупаво е, че като излезем от ЕС и всички цигани и нецигани магически ще ги върнат тука.

На базата на какво смяташ, че ще си ги държат при тях, когато няма да има никакви приничини за това веднъж щом излезем от ЕС?

Глупост е, че излезем ли от ес ще върнем визите, още по глупаво е да се страхуваш от визов режим. И сега американците искат визи за българи и всякакви, пък няма проблем да скочиш до америката(ако имаш кинтите).

Ти въобще не си в час да сравняваш САЩ с ЕС. И кво, визи ше връщаме за всички, които искат някъде да ходят. А може и да минем в режим да не се и дават изобщо на младите и да им се отказват както е в Русия, там не дават на мъжете, на които им предстои казарма да напускат страната. Сега ги взимат във военкоматите да мрат в Украйна. Копейката това иска, съюз с Русия както се вижда в програмата му. Тоест кво става, заменяме натото, за да ставаме охрана на Путин. И вие продажниците ще захлебите за сметка на почернени български семейства. А смяташ ли, че децата на копейката ще отидат на казарма?

Тъпо е да твърдиш, че сме в нато щото нямаме армия. И преди не бяхме в нато десетина години и нямахме адекватна армия. А излизане от нато ще отнеме година две и за това време се прави армия....

Моля, за две години ше направиш армия? Абе, ти знаеш че без НАТО нямаме достъп до оръжията на пазара на НАТО, което означава ПРИНУДИТЕЛНО ЗАКУПУВАНЕ НА ОРЪЖИЯ ОТ РУСИЯ И НЕНАТОВСКИ ДЪРЖАВИ. ИЛИ МИСЛИШ, ЧЕ АРМИЯТА СА САМО ПУШЕЧНОТО МЕСО МОМЧЕТА?

ЗАЩО НИКОЙ НЕ АДРЕСИРА ТЕЗИ ВЪПРОСИ, МИ САМО НА ТЕЛЕТАТА ОБРАБОТВАТЕ МОЗЪЦИТЕ С ГЛУПОСТИ?

Глупост е да твърдиш че ще стане данъчен хаос при прогресивен данък. Счетоводителите са твърде много и това им е работата. Не ги мисли. Прогресивен данък има навсякъде по света и не са умрели.

ДА ЦОЦАТЕ ПАРИ ИСКАШ, А?

Тъпо е да твърдиш, че Коце ще даде енергетиката точно на малкото булдокче. Винаги е твърдял и ще го направи - поста ще отиде в способен човек с опит и професионалист.

КАТО РУСКО КУЧЕНЦЕ, ЩЕ ОТИДЕ ПРИ РУСКИ ЕНЕРГИЙНИ СПЕЦИАЛИСТИ

И така нататък и така нататък. Пишеш пълни глупости и хората ти се радват на твоята лична глупост и злоба. Давай смело напред, наесен ще ни докараш лично ти още сто хиляди гласа без да се напъваме особено.

Дали?

Няма как да се знае от къде сте ги прибрали тези гласове. Как може някой да седне и да ти разправя сериозно такива неща като вотът уж е таен и ти да вярваш? 

преди 16 часа, Toto2 написа:

Казармата е на 99% това. Пак ти казвам, не е теория, хем ВВС служих, не някаква дива кашимерия.

Пропищели са от наще циг ани. Кметът на Виена разправяше, че взема двама "бежанци", да се отърве от един наш циг анин.

Да де ама едно е да прескочиш за туризъм, друго е да правиш съвместен бизнес със западняци. Ти не си го виждал това, аз от 23 години това работя. Айде всеки бакшиш или монтьор, да не разбира от международен бизнес. Бавачка си имаме до Копейкин, стига ни че и хартисва!

За година две се правело армия. Дори да ги имаше дивите милиарди за въоръжение, каквито нямаме, оръжие не се купува от онлайн каталог. Ето, остаряхме да чакаме, морално остарелите Ф-16, на чертеж.

Ти си го чувал, фантазирал, аз съм го живял. 60% от заплатата под форма на социални. Няма не искам. И като се разболееш, напускаш (което често се случва при нас) - оставаш сина практика без последна заплата. Знам, че ви радва това, ненавиждате кадърните хора, работещи с последна дума технологии.

Баба ти Искра днес и сега се изказва за енергетика. Не внимаваш!

Аз не съм си въобразявал, че имам някакво влияние в/у лумпениатът ви. За вас гласуват бабишкери, които дори с Интернет не се справят.

То не е трудно да прибереш гласове от Кирчо и Кокорчо. Нагласиха им изборите, аз не познавам и един да гласува за тях. Ос раха се по-мощно и от Боко.

Ти да видиш, ква е тая проверка модераторска, ми не псувам бре...Неудобни неща ли пиша, другарю карабойчев?

404

Глупост е да казваш, че Коце ще вкарва младите да живеят сред неграмотни циг ански банди.

Казармата е на 99% това. Пак ти казвам, не е теория, хем ВВС служих, не някаква дива кашимерия.

Глупост е , че хоп веднага излизаме от ЕС. Още по-глупаво е, че като излезем от ЕС и всички цигани и нециг ани магически ще ги върнат тука.

Пропищели са от наще циг ани. Кметът на Виена разправяше, че взема двама "бежанци", да се отърве от един наш циг анин.

Да де ама едно е да прескочиш за туризъм, друго е да правиш съвместен бизнес със западняци. Ти не си го виждал това, аз от 23 години това работя. Айде всеки бакшиш или монтьор, да не разбира от международен бизнес. Бавачка си имаме до Копейкин, стига ни че и хартисва!

За година две се правело армия. Дори да ги имаше дивите милиарди за въоръжение, каквито нямаме, оръжие не се купува от онлайн каталог. Ето, остаряхме да чакаме, морално остарелите Ф-16, на чертеж.

Ти си го чувал, фантазирал, аз съм го живял. 60% от заплатата под форма на социални. Няма не искам. И като се разболееш, напускаш (което често се случва при нас) - оставаш сина практика без последна заплата. Знам, че ви радва това, ненавиждате кадърните хора, работещи с последна дума технологии.

Баба ти Искра днес и сега се изказва за енергетика. Не внимаваш!

Аз не съм си въобразявал, че имам някакво влияние в/у лумпениатът ви. За вас гласуват бабишкери, които дори с Интернет не се справят.

То не е трудно да прибереш гласове от Кирчо и Кокорчо. Нагласиха им изборите, аз не познавам и един да гласува за тях. Ос раха се по-мощно и от Боко.

404

Аха и мене ме улови тъпо-цензурата. Циг анин се пише, зарад тебе в цитат - и на мен ми задържа мнение.

преди 58 минути, Гражданин написа:

И вие продажниците ще захлебите за сметка на почернени български семейства. А смяташ ли, че децата на копейката ще отидат на казарма?

Гледаме кво се случва в момента, тоталитарен военизиран строй. Децата на SS-овците не ги прибират на война. Развяват си ГЗ-вете по екзотични курорти, че се и снимат по Инстаграм.

преди 1 час, Гражданин написа:

Моля, за две години ше направиш армия? Абе, ти знаеш че без НАТО нямаме достъп до оръжията на пазара на НАТО, което означава ПРИНУДИТЕЛНО ЗАКУПУВАНЕ НА ОРЪЖИЯ ОТ РУСИЯ И НЕНАТОВСКИ ДЪРЖАВИ. ИЛИ МИСЛИШ, ЧЕ АРМИЯТА СА САМО ПУШЕЧНОТО МЕСО МОМЧЕТА?

ЗАЩО НИКОЙ НЕ АДРЕСИРА ТЕЗИ ВЪПРОСИ, МИ САМО НА ТЕЛЕТАТА ОБРАБОТВАТЕ МОЗЪЦИТЕ С ГЛУПОСТИ?

То по туй се познава мерзавеца. Неистов мерак да се бърка в живота на другите, само по вектори, които не касаят лично него. Патриоти големи, ама те другите да си попилеят живота в глупости!

Оф, дива мизерия с таз ваща цензура. Циг анин не е обидно бе, те самите се самоопределят като такива!

Цитат

И вие продажниците ще захлебите за сметка на почернени български семейства. А смяташ ли, че децата на копейката ще отидат на казарма?

Гледаме кво се случва в момента, тоталитарен военизиран строй. Децата на SS-овците не ги прибират на война. Развяват си ГЗ-вете по екзотични курорти, че се и снимат по Инстаграм.

Цитат

То по туй се познава мерзавеца. Неистов мерак да се бърка в живота на другите, само по вектори, които не касаят лично него. Патриоти големи, ама те другите да си попилеят живота в глупости!

преди 10 минути, IvanKirov написа:

Оф, дива мизерия с таз ваща цензура. Циг анин не е обидно бе, те самите се самоопределят като такива!

Споко, бе, човек!

Имам зад гърба най-малко десет регистрации, баннати от Карабойчето завинаги по политически причини.

А тези причини срещу мен са на твоя страна и на останалата ви гнила карабойчевска гмеж.

Бъди спокоен в боя, учѝ се да умееш да губиш, детенце.

преди 1 минута, rado_svet написа:

Споко, бе, човек!

Имам зад гърба най-малко десет регистрации, баннати от Карабойчето завинаги по политически причини.

А тези причини срещу мен са на твоя страна и на останалата ви гнила карабойчевска гмеж.

Аз не съм карабойчовец. Живият език предполага и малко вулгарност понякога, той си мисли, че цензурата му е като рецептата на Кока Кола. Поне не ми трие като пиша за Копейкин, щото Филипов триеше.

преди 1 минута, rado_svet написа:

Бъди спокоен в боя, учѝ се да умееш да губиш, детенце.

Не съм ти детенце! И няма какво да науча, от неудачници! Да хвалиш казармата, че те научила, значи, че си по-тъп и от военните, дето ти наляли акъл!

Детенце си, възрастно детенце, както и останалата ви гмеж, вмирисана по рождение.

Не мога да ти го докажа, ще ти го докаже твоят живот – и твърде късно.

Айде, живей си засега.

преди 5 минути, rado_svet написа:

Детенце си, възрастно детенце, както и останалата ви гмеж, вмирисана по рождение.

Не мога да ти го докажа, ще ти го докаже твоят живот – и твърде късно.

Айде, живей си засега.

Какво значи гмеж? На имота съм си, на образованието, опита и парите съм си.

Вие сте гладните плъхчета, дето искате  от моето, от на колегите, и от времето на всички млади семейства.

Аз дали ще живея не го решават аутсайдери като тебе! Набийте си го в главите, че повече партсек няма да бъдеш!

преди 43 минути, IvanKirov написа:

Поради някаква причина обаче клозетниците не смятат, че тях това ще ги застигне. Вървят на опаки на цивилизацията, искат връщане в руския затвор. Точно като животни със стокхолмски синдром. Вола като попасе се връща да му нахлузят пак хомота. Учудвам се и колко млади като тях има, не знам подведени ли са или просто като се размножават копейките вече е с повреда и произвеждат завършени копейки, просто размножени копия на старите. Едни завистливи, нагли, готови да те бият като им обясняваш за тяхно добро при това, че им скрояват номер, с който да ги вържат като животни в двора на Русия. В програмата си им го пише, излизане от НАТО и за някакви малоумни съюзи с Русия

"Крайно време е да стане ясно, че Русия не ни е враг априори, а може да ни бъде и партньор и съюзник!"

Само клозетник без никаква обща култура може да вижда в подобно съществуване перфепектива. Да се гушнем с най-сбърканата възможна държава да станем и ние още по-сбъркани. 

преди 43 минути, IvanKirov написа:

Това са клозет патриоти! Завистници с увяхнал и безличен живот, искат да попилеят на хората младостта, да им затворят границите и всичко това скрито зад "да живее България". 

преди 18 часа, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Какво общо има това с политиката в България, нямам идея. "Копейкин" не е име на човек, а е strawman-ски аргумент, информация, която е умишлено подвеждаща, за да може целта (Костадин Костадинов) да се "дискредитира" и да се създаде впечатление за успешно "оспорване" на Костадинов.

По темата:

IMG-20230406-005833.jpg

Да, всеки българин нормален в чужбина е гласувал за Възраждане. Другите са поставени лица на ГЕРБ и на Дай, България. Сигурно държавни служители.

преди 4 минути, Гражданин написа:

всичко това скрито зад "да живее България". 

Чак вече ми е гнусно да слушам тия крясъци, омерзиха всички свети слова. Само като ги видиш - сенилни старчоци, тропат с бастоняците, дърви се, че щял да ходи да убива украинци. Има го снето на видео, тия последните агитации, у Видин.

преди 5 минути, Гражданин написа:

Едни завистливи, нагли, готови да те бият

Тоя Стопанинът, дето направи клипчето "Наборната армия, робство и позор". Наистина му търсили адреса, да го бият. Тия "биячите " не са станали войници доброволно, ама бият другите, които искат всички ние да имаме избор. А те с отрицателния си избор са заклеймили казармената мизерия.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Да, всеки българин нормален в чужбина е гласувал за Възраждане. Другите са поставени лица на ГЕРБ и на Дай, България. Сигурно държавни служители.

Сам го каза, ТИ не си нормален българин, след като не си гласувал за копейковите паразити.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Чак вече ми е гнусно да слушам тия крясъци, омерзиха всички свети слова. Само като ги видиш - сенилни старчоци, тропат с бастоняците, дърви се, че щял да ходи да убива украинци. Има го снето на видео, тия последните агитации, у Видин.

Тоя Стопанинът, дето направи клипчето "Наборната армия, робство и позор". Наистина му търсили адреса, да го бият. Тия "биячите " не са станали войници доброволно, ама бият другите, които искат всички ние да имаме избор. А те с отрицателния си избор са заклеймили казармената мизерия.

Сам го каза, ТИ не си нормален българин, след като не си гласувал за копейковите паразити.

Но не съм и гласувал за ГЕРБ или за Кирчо. Нито пък за ДПС, за БСП пък да не говорим. Тъй,че ... 🙂

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Да България държавни служители нямат. 

току-що, АСПЕКТ написа:

Но не съм и гласувал за ГЕРБ или за Кирчо. Нито пък за ДПС. 🙂

Нито пък аз. Ето, как сам си противоречиш. Копейковите мажоретки сте следствие на отрицателен подбор.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Да България държавни служители нямат. 

Така си мислиш ти.

преди 47 минути, IvanKirov написа:

Какво значи гмеж? На имота съм си, на образованието, опита и парите съм си.

Вие сте гладните плъхчета, дето искате  от моето, от на колегите, и от времето на всички млади семейства.

Аз дали ще живея не го решават аутсайдери като тебе! Набийте си го в главите, че повече партсек няма да бъдеш!

Гмеж тъпа вмирисана.

Това сте вие, но не ви се иска, а, по-скоро, нямате човешки дух да го разберате, още повече, че не искате, защото сте жалка вонеща гмеж.

В казармата бях избран без мое желание за комсомолски секретар на батареята.

Изчаках да дойде мартенския набор и изманипулирах комсомолското събрание да изберем и ме сменим с  един новобранец от този набор. Основното е, че ЗКПЧ-то на полка беше на стрелби, извън полка.

Като се върна и видя как съм се детронирал, бълваше огън и жупел и ме заплаши с военен съд.

Удържах защото новото секретарче много повече му подхождаше, и защото вече официално батальонният командир ми беше обявил, че при война първо мен ще застреля и ритне в канавката – и беше прав.

Но такива работи за вас, тъпата вмирисана гмеж по рождение, са на двайсет вселени далече. Грухкайте си и се правете на хора.

току-що, rado_svet написа:

Гмеж тъпа вмирисана.

Това сте вие, но не ви се иска, а, по-скоро, нямате човешки дудух да го разберате, още повече, че не искате  защото сте жалка вонеща гмеж.

Ни си ми на образованието, ни на парите, да решаваш дали съм гмеж. Той пазарът те е оценил, "бедността е наказание за некадърността". Рейгън.

Затуй се радвате на данъчните копейкови облекчения. За 800 лева да работиш цял месец, си е диагноза. Гладни плъхове, дето само в нащо гледате!

току-що, rado_svet написа:

В казармата бях избран без мое желание за комсомолски секретар на батареята.

Изчаках да дойде мартенския набор и изманипулирах комсомолското събрание да изберем един новобранец от този набор. Основното е, че ЗКПЧ-то на полка беше на стрелби, извън полка.

Като се върна и видя как съм се детронирал, бълваше огън и жупел и ме заплаши

Обърнал си се към миналото, с ГЗ към бъдещето. Никой не го интересува за партийните ти премеждия. Миришете на пръст, тръгнали сте на нас да ни го обяснявате, какъв дълг съм имал, кво било чест, ама под заплаха от Наказателен Кодекс.

Тя природата си ви прибира, по естествен път!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.