Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Моля колеги, не се карайте на иванка. Ще го ядосате пак, ще се изтърве нещо и после пак ще ми е скучно дълго време.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 7 минути, Toto2 написа:

Ми не. Влез в редит и си у вас. Такива като тебе. Но и там почва леко по леко да огрява слънце. Ето още малко:

За ППДБ

renderTimingPixel.png

Понеже много хора тук са симпатизанти на ППДБ и се написа много след изборите може спокойно да изкажа няколко основни проблеми и причини, които аз и вероятно много други са отблъснати от партията. Не е хейт, а рационален съвет/мисъл за вбъдеще.

1. Надменното мислене, че вие сте най-умните и останалите сме "прости българи" - може да се обидите, но много от вас не са интелигентни.

2. Идеалогическата шизофрения - значи повечето от вас са хардкор капиталисти - най-добрите от нас би трябвало да прогресират. А тогава защонвашата партия неистово защитава и проповядва феминизма и "равенството"?

3. ЛГБТ - вашата партия така и не разбра, че средностатистическия българин НЕ иска гейове, транс, НЕ иска и НЕ приема тези идеи. Изключително дразнят гей-парадите - единствено, което направиха е озлобиха останалите от нас.

4. "евро-ценности", "евро-толерантност" и други глупости - на българите ни интересува колко ще получим, да живеем в безопасност, да е чисто. Тези лозунги звучат като корпоративен ПР.

5. Евро - аз съм ЗА левът да си остане, защото: Валутният борд е гаранция, че наши политици не могат да печатат пари когато си искат. Особено дразнещо, е че не искате да се проведе и референдум, а да е насила и "отгоре".

Какви са тия глупости?

Виж, просто не ща тъпи копейки, които да ме набутат в евразийския клозет, а те да получат апартаменти и коли срещу това долно дело.

До един ми излеждат като чиста проба мошенници всички от копейките. И неадекватни. Завистливи, злобни и противни също.

Какво има да споря за ценности? Ценностите всеки който както сам си ги избере. На копейките ценностите им са личната изгода за сметка на друг. Това, че не съм за миризливия живот на евразия и с достойнство бих работил, за да печеля, а не бих се отърквал с лице в нечии партийни задни части хвалейки руско българската дружба и плюейки запада не ме прави лош герой. Прави ме лош герой единствено в очите на тия, на които им развалям сметките. България се напълни с лизачи на задни партийни части като едно време, продаващи родината си. Копейките сте срам за родината ми. Някой ден ще сте нелегални както обявиха за престъпен и комунистическия режим. 

преди 2 минути, Toto2 написа:

Малко да ви издразня утрепняците

Post image

Дано да стане нещо. Да не се замете като на Слави референдума.

Защото в парламента някои се държат като богоизбрани. Примерно от ГЕРБ, ПППП и Дай, България.

преди 4 минути, Toto2 написа:

Post image

Браво!

преди 10 минути, Гражданин написа:

Какви са тия глупости?

Виж, просто не ща тъпи копейки, които да ме набутат в евразийския клозет, а те да получат апартаменти и коли срещу това долно дело.

До един ми излеждат като чиста проба мошенници всички от копейките. И неадекватни. Завистливи, злобни и противни също.

Какво има да споря за ценности? Ценностите всеки който както сам си ги избере. На копейките ценностите им са личната изгода за сметка на друг. Това, че не съм за миризливия живот на евразия и с достойнство бих работил, за да печеля, а не бих се отърквал с лице в нечии партийни задни части хвалейки руско българската дружба и плюейки запада не ме прави лош герой. Прави ме лош герой единствено в очите на тия, на които им развалям сметките. България се напълни с лизачи на задни партийни части като едно време, продаващи родината си. Копейките сте срам за родината ми. Някой ден ще сте нелегални както обявиха за престъпен и комунистическия режим. 

Ми за това те пращам там бре. При такива като тебе. Да се нахортувате колко сме лоши, да срешнеш разбиране че и отгоре. Вервай ми, там има и по-големи убитаци от тебе, иванка, гущер-мущер, бълбукащи и те така. Доволен ще останеш и ще спиш спокойно.

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Дано да стане нещо. Да не се замете като на Слави референдума.

Защото в парламента някои се държат като богоизбрани. Примерно от ГЕРБ, ПППП и Дай, България.

Браво!

Ми на слави референдума предстои и той да внася подписите. Може би до седмица. Ма в моя град така и никой не дойде да събира подписи, щях да се подпиша. Сега идва и друга подписка, да видим ква организация ще организират. Подозирам и че това ще е кйоркфишек. За тая дейност се иска нещо, което Възраждане доказаха че имат.

преди 7 минути, Toto2 написа:

Ми за това те пращам там бре. При такива като тебе. Да се нахортувате колко сме лоши, да срешнеш разбиране че и отгоре. Вервай ми, там има и по-големи убитаци от тебе, иванка, гущер-мущер, бълбукащи и те така. Доволен ще останеш и ще спиш спокойно.

Не ме интересува за какво ме пращаш. Аз искам да гледам сеир тука. Като в зоопарка съм като ви гледам, а вие сте тия зад решетките. На безопасно разстояние да ме забавлявате.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Не ме интересува за какво ме пращаш. Аз искам да гледам сеир тука. Като в зоопарка съм като ви гледам, а вие сте тия зад решетките. На безопасно разстояние да ме забавлявате.

Ми не е баш така. Но аз не те разкарвам от тука. Искам да ти помогна просто. Аз съм и там и тук и на много други места. Или ти не можеш? Да те съжали човек направо....Искам просто да ти помогна да си щастлив, показвам ти място на твои съмишленици, които мислят като тебе и взаимно да се успокоявате, че не всичко е загубено и слънце ще огрее и вашата улица. Н якога и може би.

преди 2 минути, Toto2 написа:

Ми не е баш така. Но аз не те разкарвам от тука. Искам да ти помогна просто. Аз съм и там и тук и на много други места. Или ти не можеш? Да те съжали човек направо....Искам просто да ти помогна да си щастлив, показвам ти място на твои съмишленици, които мислят като тебе и взаимно да се успокоявате, че не всичко е загубено и слънце ще огрее и вашата улица. Н якога и може би.

Вече ти казах, че тук съм като на първи ред в цирка. Напълно съм удовлетворен от това да гледам автентични копейки как се мъчат да защитават колко висша ценност е да продадеш България на Русия, да искаш хората да обеднеят, ако изкарват малко повече от социалния минимум и да дадеш власт на тъпи бавачки и таксисти в парламента. 

преди 29 минути, Гражданин написа:

Вече ти казах, че тук съм като на първи ред в цирка. Напълно съм удовлетворен от това да гледам автентични копейки как се мъчат да защитават колко висша ценност е да продадеш България на Русия, да искаш хората да обеднеят, ако изкарват малко повече от социалния минимум и да дадеш власт на тъпи бавачки и таксисти в парламента. 

И аз така. Пълен кеф е да гледам такива като тебе как се гърчат да защитават как е висша ценност да слугуваш на сащ и урсулка, да искаш хората да са смачкани и да вярват че са големи късметлии, ако могат свободно да робуват по европата и да даваш власт на дебили като кирчо, кокорчо и малко по-умния бойко, карадая и ицо христов. Евала тарикатчето, гледай цирка и аз гледам и се забавлявам повече от тебе. Особено в парламента как наште възрожденци правят на мармалад останалата в болшинство помия.

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'неудобнитебг свободният глас на народа! PRESS CARD журналистическа карта Journalist card № 93 валидна до: 31.12. 2025г. николай георгиев караколев Nikolai Georgiev Karakolev журналист /journl'

Костадин Костадинов 

2 ч.  · 

Това е Николай Караколев. Завършил е висше образование със специалност "Журналистика" и цял живот е работил като журналист - вече 15 години. В момента Николай е главен редактор на медията Неудобнитебг.

Днес този журналист беше изхвърлен и на път да бъде пребит от охранителите на ППДГБТ+ от пресконференцията на ръководството на коалицията. Нарочно изчаках да минат 6 часа от случката, за да видя каква ще е реакцията на медиите. Бруталната саморазправа с журналиста се случва пред очите на всички медии, но реакция в негова защита няма никаква!

Това е особено интересно на фона на това, че само преди няколко дни същите тези медии създадоха измислен скандал с друга журналистка, която според тях била изгонена от Възраждане. В този случай обаче мълчат. Мълчат грозно, позорно, гнусно и слугински. Мълчат от Свободна Европа, Дойче Веле, Капитал, Дневник, Медиапул, Клуб Z и останалата плеяда от американски отходни канали. Мълчи и американското НПО, представящо се като Асоциация на европейските журналисти. Мълчи и Съюзът на българските журналисти.

Сега разбирате ли защо в нашата страна българските медии са на изчезване? Защото може безнаказано да гониш и биеш българските журналисти.

Възраждане застава твърдо зад българските журналисти и ще работи за изчистване на медийната среда от агентите на чужди влияния, маскирани като медии.

преди 8 минути, Toto2 написа:

И аз така. Пълен кеф е да гледам такива като тебе как се гърчат да защитават как е висша ценност да слугуваш на сащ и урсулка, да искаш хората да са смачкани и да вярват че са големи късметлии, ако могат свободно да робуват по европата и да даваш власт на дебили като кирчо, кокорчо и малко по-умния бойко, карадая и ицо христов. Евала тарикатчето, гледай цирка и аз гледам и се забавлявам повече от тебе. Особено в парламента как наште възрожденци правят на мармалад останалата в болшинство помия.

Първо аз на никого не слугувам. Това да не слугуваш явно копейките не могат да си го представят защото са неграмотни и скоти. Защо като сте толкова развити, масово вашите фенове със знаменцата на пежо във фейсбук са неграмотни? Имам предвид, че не правят разлика между "и" и "й" например. И такива хора непрекъснато целуват задните части на копейката и Русия. Щото смятат, че и двете ще им дадат по дефолт нещо. Ще го вземат от умните и ще им дадат на тях мързеливите и прости копейки. Не смятам, че съм на едно ниво с такива хора. Също така това, че сега сте повече е защото имате тенденции да се размножавате като рака. Имате метастази. Защото винаги ще има мързеливи кретени. И винаги ще харесват някоя копейка, която им обяснява, че нещата ше станат с кражба от другите. Само да му гласуват. А за малко по-усетените момчета и лели, може да станат част от ударните групички дето бият демократи, които много много знаят. Показателно е как с маймунски врясъци се нахвърляте с юмруци върху журналисти. Пещерни истории. Някой ден няма да ви има в България, надявам се. Но до тогава бая поразии ще направит за съжаление. 

Може да бъде изображение с 2 души

Todor Belenski

4 ч.  · 

Внесохме в Народното събрание близо 600 000 подписа. Човекът до мен Деян Николов свърши изключителна и дори свръхчовешка работа тези месеци. Той няма да каже колко нощи не е спал и какво му е минало през главата и ръцете.

Няма да каже колко незаслужени обиди е понесъл през тези месеци, за да бъде в основата на този подвиг. Същото важи в пълна степен за всички, ангажирани с идеята за референдума. Честността изисква да се признае, че ангажирани с каузата на Възраждане хора свършиха поне 95% от работата.

Докато ги плюха, заклеймяваха и обиждаха. Десетки хора, включително ученици изкараха цели нощи в електронното въвеждане на подписите. Дълбок поклон, приятели. С чисто сърце мога да ви нарека братя и сестри!

Благодаря и на хората извън Възраждане, които не спряха да се раздават тези месеци. Постигнахме нещо изключително. Скоро ще направим интервю с Деян за Хляб или свинец , за да ви разкажем за всеки един етап, който не беше напълно видим за вас.

Ще поканя и тези млади хора, които студуваха, гладуваха и дори не спяха за общото благо. Те са съвременните герои на България! Няма да се отпускаме, защото предстои още много работа, за да ангажираме милиони, които да гласуват на референдума. Но първата стъпка беше паметна! Това е наистина историческо постижение!

преди 1 минута, Toto2 написа:

Ще поканя и тези млади хора, които студуваха, гладуваха и дори не спяха за общото благо. Те са съвременните герои на България! 

Ой милите бойци за обединение с Русия! Гладували, студували, страдали... Като истински партизани!

🤣

Първо аз на никого не слугувам. Това да не слугуваш явно копейките не могат да си го представят защото са неграмотни и скоти. Защо като сте толкова развити, масово вашите фенове със знаменцата на пежо във фейсбук са неграмотни? Имам предвид, че не правят разлика между "и" и "й" например. И такива хора непрекъснато целуват задните части на копейката и Русия. Щото смятат, че и двете ще им дадат по дефолт нещо. Ще го вземат от умните и ще им дадат на тях мързеливите и прости копейки. Не смятам, че съм на едно ниво с такива хора. Също така това, че сега сте повече е защото имате тенденции да се размножавате като рака. Имате метастази. Защото винаги ще има мързеливи кретени. И винаги ще харесват някоя копейка, която им обяснява, че нещата ше станат. Само да му гласуват. А за малко по-усетените момчета и лели, може да станат част от ударните групички дето бият демократи, които много много знаят. Показателно е как с маймунски врясъци се нахвърляте с юмруци върху журналисти. Пещерни истории. Някой ден няма да ви има в България, надявам се. Но до тогава бая поразии ще направит за съжаление. 

Тезата ти не струва. 12 години доказаха, че тия дето ги изброяваш и описваш са привърженици герберови. На един мързелив и неграмотен за чий е да се подлага на напрежение и унижения(обиди от такиви умни и красиви като тебе) за да получи нещо в некво неясно бъдеще( би бил получил нещо ако свърши огромна работа) , като е много по-лесно да се пришие към герб и да черпи с пълни шепи сега и на момента изпънявайки чинно кво да прави от шефчетата, които в момента имат вличние? 

преди 1 час, Toto2 написа:

Post image

От които 589 888 ще се обявят за невалидни. Бате Бойки няма да позволи, каквото и да е свързано с израждане да мине. Закривай!

преди 2 минути, Гражданин написа:

Ой милите бойци за обединение с Русия! Гладували, студували, страдали... Като истински партизани!

🤣

Отново си на позиция гроздето кисело. Ми да беше пробвал ей така за спорта да видиш как се сбират подписи. Това че подценяваш усилието на некои хора и не можеш да си обясниш що го правят, не значи че тези хора са бойци за обединение с Русия или партизани. Означава просто че се сблъскваш с нещо, което не можеш да си обясниш. Поради некои ограничения в пространството под челото. И баце, ако искаш да се бориш с някого, много по-успешен си ако познаваш врага и се отнасяш с уважение към него. Такива като тебе с подигравки винаги губят. Е , доказателството е на лице и на следващите избори подигравките и тъпия хумор и мемета само ще ви загробят още повече. 

Тезата ти не струва. 12 години доказаха, че тия дето ги изброяваш и описваш са привърженици герберови. На един мързелив и неграмотен за чий е да се подлага на напрежение и унижения(обиди от такиви умни и красиви като тебе) за да получи нещо в некво неясно бъдеще( би бил получил нещо ако свърши огромна работа) , като е много по-лесно да се пришие към герб и да черпи с пълни шепи сега и на момента изпънявайки чинно кво да прави от шефчетата, които в момента имат вличние? 

А, моля, моля! Скоро ше гепсате с пълни шепи квото можете! Вашия ред настъпва! Ето ти го мисленето! Демонстрира си го! Че всеки трябва да се "пришие" някъде.

Не, драги. Политиката в нормалните държави е за достойните хора, онези които не се пришиват никъде, за да гепят с шепи както твоя вожд се нагепса с пари и си уреди семейството за поколения напред!

И за онези на 12-те години, аз никого не хваля от тях. Но поне не искат да ни изкарат от съюзите и да ни продадат на Русия. Копейките и майките си биха продали на Русия. Просто щото ся капитализират от народния гняв, немотия и простотия. Истинските гробокопачи на България са копейките, защото са прости и алчни и са от най-елементарния слой на живота в страната. Що никой дето работи нормални хубави неща не гласува за копейките? Защо депутатите на копейките са прости бавачки, сервитьорки, таксисти и т.н.?

Ще имаш да се тюхкаш много, съвсем скоро много работи ше станат ясни на народа за схемата на копейките!

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

От които 589 888 ще се обявят за невалидни. Бате Бойки няма да позволи, каквото и да е свързано с израждане да мине. Закривай!

Бе ти не разбра ли ,че бате ти бойко е бита карта? Ега ти олигофрена си. Новия амбасадор вече си е избрал друг първенец. Губиш бре...

преди 10 минути, Toto2 написа:

Отново си на позиция гроздето кисело. Ми да беше пробвал ей така за спорта да видиш как се сбират подписи.

Не съм тъпанар, че да събирам подписи срещу обещания да стана дептутат или нещо друго там. :D Да събирам за на копейката новата му вила ли? Да си ги събира той сам, мама му стара!

Това че подценяваш усилието на некои хора и не можеш да си обясниш що го правят, не значи че тези хора са бойци за обединение с Русия или партизани. Означава просто че се сблъскваш с нещо, което не можеш да си обясниш. Поради некои ограничения в пространството под челото.

Няма какво и да надценявам усилията на тия хубавци, които копейката ги лъже, че ще ги прави я депутати, я нещо друго там. От чий няма да ходят на работа, за да събират подписи срещу еврото, ЕС, НАТО и т.н.? Това се прави само, ако знаеш, че после работодателите ще са ти били блока навсякъде и си сигурен, че с целуване на задни политически части ще падне нещо и за тебе. Виждам ви много добре манталитета. Ако не ви беше лчино финансово изгодно нямаше да сте за Русия, против НАТО и ЕС. Само хора, на които им е изгодно точно такава вредна позиция за България могат да са против НАТО и ЕС.

И баце, ако искаш да се бориш с някого, много по-успешен си ако познаваш врага и се отнасяш с уважение към него. Такива като тебе с подигравки винаги губят. Е , доказателството е на лице и на следващите избори подигравките и тъпия хумор и мемета само ще ви загробят още повече. 

Не ме интересува да се боря с вас, нали ти казах. Тук съм като в зооото. Смешно ми е и гледам сеира зад решетките дето се случва.

А, моля, моля! Скоро ше гепсате с пълни шепи квото можете! Вашия ред настъпва! Ето ти го мисленето! Демонстрира си го! Че всеки трябва да се "пришие" някъде.

Не, драги. Политиката в нормалните държави е за достойните хора, онези които не се пришиват никъде, за да гепят с шепи както твоя вожд се нагепса с пари и си уреди семейството за поколения напред!

И за онези на 12-те години, аз никого не хваля от тях. Но поне не искат да ни изкарат от съюзите и да ни продадат на Русия. Копейките и майките си биха продали на Русия. Просто щото ся капитализират от народния гняв, немотия и простотия. Истинските гробокопачи на България са копейките, защото са прости и алчни и са от най-елементарния слой на живота в страната. Що никой дето работи нормални хубави неща не гласува за копейките? Защо депутатите на копейките са прости бавачки, сервитьорки, таксисти и т.н.?

Ще имаш да се тюхкаш много, съвсем скоро много работи ше станат ясни на народа за схемата на копейките!

А не, драги, тея цценарии са си само в твоята и на иванка кратунките. Ти да видиш, баш в нормалните държави постоянно се доказва че не е баш така в политиката са само достойни хора. И ти дадох прост логичен пример как стават нещата лесно и как трудно. Всеки, който иска да използва политиката за лично облагодетелстване - ползва герб, пп, дб. дпс особено. Там е ясно и резултата е мигновен. Питай утрепаняка гущер. Той е герб и иска място в общинския съвет. Просто и ясно. Нал знае - герб е първи, втори и ще се уреди. Е, ще е лапал салама на бойко ама нишо. Възраждане преди година бехме 1 процент. Кой гущероподобен отпадък ще инвестира в такава партия и да се надява на нещо?

А не, драги, тея цценарии са си само в твоята и на иванка кратунките. Ти да видиш, баш в нормалните държави постоянно се доказва че не е баш така в политиката са само достойни хора. И ти дадох прост логичен пример как стават нещата лесно и как трудно. Всеки, който иска да използва политиката за лично облагодетелстване - ползва герб, пп, дб. дпс особено. Там е ясно и резултата е мигновен. Питай утрепаняка гущер. Той е герб и иска място в общинския съвет. Просто и ясно. Нал знае - герб е първи, втори и ще се уреди. Е, ще е лапал салама на бойко ама нишо. Възраждане преди година бехме 1 процент. Кой гущероподобен отпадък ще инвестира в такава партия и да се надява на нещо?

Бе какви достойнства бе, шефът ти е потъмнял от лъжи! :D

Нормалните държави са богатите европейски държави, където ако някакъв политик го хванат да лъже за субсидия, ваксини и да иска да прокарва руски закони за тормоз над хора веднага го отстраняват от общесвения живот.

Ся копейките чакате с отворени усти да падне кокал и за вас. Надъхани, а някои просто прости. Противна история да продадеш майка България на Русия, за да можеш да се уредиш с апартаменти коли. Това виждам аз в момента. Другите не ме интересуват. Интересува ме, че копейките са вредни и колкото мога ще го повтарям, белким у някоя кратуна може и нещо да заври

А ти си личи, че си за лично облагодетелстване от всякъде. Няма как да изписваш толкова много харесване на задни части и носа ти да е толкова кафяв от душенето им. Това на нищо не причила, хора, хванете си истинска работа. По-лесно ще забогатеете от това да чакате на копейката парите. 

Ше видите, ше ви питам пак след някоя друга година като копейката е затрил партията както златката затри атаката. То повечето копейки са бивши почитателки на златката де. Нещата съвсем естествено ще си дойдат по местата. А ваще сиви жилищни условия няма да са се сменили. Само тия на шефа... Ама така ви се пада.

преди 6 минути, Гражданин написа:

Не съм тъпанар, че да събирам подписи срещу обещания да стана дептутат или нещо друго там. :D Да събирам за на копейката новата му вила ли? Да си ги събира той сам, мама му стара!

Няма какво и да надценявам усилията на тия хубавци, които копейката ги лъже, че ще ги прави депутати или ще им даде нещо друго. От чий няма да ходят на работа, за да събират подписи срещу еврото, ЕС, НАТО и т.н.? Това се прави само, ако знаеш, че после работодателите ще са ти били блока навсякъде и си сигурен, че с целуване на задни политически части ще падне нещо и за тебе. Виждам ви много добре манталитета. Ако не ви беше лчино финансово изгодно нямаше да сте за Русия, против НАТО и ЕС. Само хора, на които им е изгодно точно такава вредна позиция за България могат да са против НАТО и ЕС.

Не ме интересува да се боря с вас, нали ти казах. Тук съм като в зооото. Смешно ми е и гледам сеира зад решетките дето се случва.

Явно си тъпанар, че да вярваш, че всички хиляди събирачи на подписи и хиляди въвеждащи и проверяващи подписите са изкушени от обещания за място в парламента. Местата са малко, хората много. И знаят че са хиляди. Не помисли ли че има някаква друга движеща сила за тези хора? Наистина ли си толкоз тъп?

И ква финансова изгода имаме от Русия? Обясни подробно и напоително как бихме били забогатели, ако сме с Русия, като твърдите, че от Русия българия няма полза. Чисто икономически ми обясни. Аз като собственик на автосервиз кво ме брига кви коли оправям?

преди 3 минути, Гражданин написа:

Бе какви достойнства бе, шефът ти е потъмнял от лъжи! :D

Нормалните държави са богатите европейски държави, където ако някакъв политик го хванат да лъже за субсидия, ваксини и да иска да прокарва руски закони за тормоз над хора веднага го отстраняват от общесвения живот.

Ся копейките чакате с отворени усти да падне кокал и за вас. Надъхани, а някои просто прости. Противна история да продадеш майка България на Русия, за да можеш да се уредиш с апартаменти коли. Това виждам аз в момента. Другите не ме интересуват. Интересува ме, че копейките са вредни и колкото мога ще го повтарям, белким у някоя кратуна може и нещо да заври

А ти си личи, че си за лично облагодетелстване от всякъде. Няма как да изписваш толкова много харесване на задни части и носа ти да е толкова кафяв от душенето им. Това на нищо не причила, хора, хванете си истинска работа. По-лесно ще забогатеете от това да чакате на копейката парите. 

Ше видите, ше ви питам пак след някоя друга година като копейката е затрил партията както златката затри атаката. То повечето копейки са бивши почитателки на златката де. Нещата съвсем естествено ще си дойдат по местата. А ваще сиви жилищни условия няма да са се сменили. Само тия на шефа... Ама така ви се пада.

Бе ти луд ли си? Урсулка като я уличиха за ваксините що е още началник?

Как да е, аз кво те питам, ти кви ми ги ръсиш? Давай, веселиш ме на макс.

преди 13 минути, Toto2 написа:

Явно си тъпанар, че да вярваш, че всички хиляди събирачи на подписи и хиляди въвеждащи и проверяващи подписите са изкушени от обещания за място в парламента. Местата са малко, хората много. И знаят че са хиляди. Не помисли ли че има някаква друга движеща сила за тези хора? Наистина ли си толкоз тъп?

Аз не познавам умни хора дето да не искат да им плащат в евро.

преди 13 минути, Toto2 написа:

И ква финансова изгода имаме от Русия? Обясни подробно и напоително как бихме били забогатели, ако сме с Русия, като твърдите, че от Русия българия няма полза. Чисто икономически ми обясни. Аз като собственик на автосервиз кво ме брига кви коли оправям?

Ми има. Как да няма? Русия плаща добре за големи държавни предателства. Виж го Лукашенко, диктатор, попръцква си в държавни резиденции, никой не може да го смени. Едно време и той така като копейката дошъл на власт с популизъм. Искал интеграция с Русия. Както копейката. То го пише в програмата на копейките, че искате да сме партьнори на Русия. Т.е. вън от НАТО и от ЕС, за да се върнеме където бяхме до 89-та - в евразийския клозет. Ние сме извървяли толкоз път, за да станем нормална държава или поне да вървим натам... Ама не, тия дет ще сте новото АБПФК ше облажните от това да се извъртим и да се върнем в клозета. Включително и ти със сервиза. Лади ше почнеш да ремонтираш, а те 10 пъти повече се развалят все пак. На изгода ти е, не се прави!

преди 3 минути, Гражданин написа:

Аз не познавам умни хора дето да не искат да им плащат в евро.

Ми има. Как да няма? Русия плаща добре за големи държавни предателства. Виж го Лукашенко, диктатор, попръцква си в държавни резиденции, никой не може да го смени. Едно време и той така като копейката дошъл на власт с популизъм. Искал интеграция с Русия. Както копейката. То го пише в програмаста, че искате да сме партьнори на Русия. Т.е. вън от НАТО и от ЕС, за да се върнеме където бяхме до 89-та - в евразийския клозет. Ама тия дет ще са новото АБПФК ше облажните. Включително и ти със сервиза. Лади ше почнеш да ремонтираш, а те 10 пъти повече се развалят все пак. На изгода ти е, не се прави!

Отново се дъниш логически. Къде е логиката ако не сме в ес и нато да сме с рус? Има китай бе, бастун. Има сърбия, има турция, босна и не знам си колко държави. Има собствен съюз. Има обединение около Възраждане в самата ес от такива като назе. Има америка с тръмп. има хиляди варианти, не само русия. Има и без никого. Квото ни е в интереса икономически. Коце е толкоз лют към русия както и към сащ. Ще си извоюваме истински партнерски отношения без значение с кого. Това е целта, а не да лижем задника на бай дън или путин.Ма ваште кратуни не могат да допуснат вариант да не лижем нечий задник. Имате просто пристрастие точно кой задник да бъде.

преди 5 минути, Toto2 написа:

Коце е толкоз лют към русия както и към сащ. Ще си извоюваме истински партнерски отношения без значение с кого. Това е целта, а не да лижем задника на бай дън или путин

Кой беше Копейката русороба на Путя тамагочито

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

преди 22 минути, Toto2 написа:

Отново се дъниш логически. Къде е логиката ако не сме в ес и нато да сме с рус? Има китай бе, бастун. Има сърбия, има турция, босна и не знам си колко държави.

Логиката е проста. Като излезеш от НАТО Ердоган е свободен да си прави с нас квото си поиска. Засега това, че сме в НАТО е гаранция с всякакви дипломатически лостове, които го спират от това да си ни поиска. Съседите ни също. Никой не ни обича. И затова е нормално да има някакви задкулисни договорки с Русия тя да ни вземе под крило. Няма начин със 7 милиона население да се справим с всички около нас, които ни точат сатъра. Освен това няма да имаме достъп до оръжия и пазари и т.н.. заради всичко това ще трябва да търсим нови партньори. А те не са в голямо изобилие като гледаш къде сме на картата. Възможностите са ограничени и е съвсем естествено логически да стигнем до заключение, че искате да сме с Русия. Още повече, че не сме малоумни - виждаме как са оцветени вашите протести. Не ме подценявай, виждам с очите си на къде теглите. И ЕС е същото, за чий ще излизаме от най-богатия икономически съюз на света? За да правим съюз с кого? Малоумни истории за канарчета са това. 

Има собствен съюз. Има обединение около Възраждане в самата ес от такива като назе.

Какво е това "обединение около Възраждане в самата ес" от "такива като вас"? Къв е тоя "собствен" съюз? Разшири малко разсъжденията, моля.

Има америка с тръмп.

Къв е тоя виц бе? Хахаха. Съюз с америка с тръмп. Ти 3 клас ли си?

има хиляди варианти, не само русия.

Дай другия хиляден вариант. Ако не е с Русия, с кого, за да стане най-комфортно за всички българи.

Има и без никого.

С ограда, нали? Сами ше сме си достатъчни. Като Северна Корея. НалЕ?

Квото ни е в интереса икономически.

Икономическите ни интереси са най-добре в ЕС. Всеки умен човек го знае това. Всеки млад студент също. Вие имате ли умни хора в партията? А млади студенти? Толкоз ли няма някой който логически да ти го обясни? Понеже ще е твоята боя и сигурно ше му вярваш повече.

Коце е толкоз лют към русия както и към сащ.

Лют, друг път! Брани паметника на съветската армия заедно с корнела. Сваля украински знамена - врага на Русия. И кви ли още не изцепки!

Ще си извоюваме истински партнерски отношения без значение с кого. Това е целта, а не да лижем задника на бай дън или путин.Ма ваште кратуни не могат да допуснат вариант да не лижем нечий задник. Имате просто пристрастие точно кой задник да бъде.

Вие сте тия дето го правите. Толкова много, че чертата изчезва. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.