Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Абе момко, стига с тая дъга, че ми поникнахте на оная работа вече! Не познавам и един от дъго-носителите. Ама червения ботуш ни е*а ма ма та, още не можем да се отърсим от тия, дето щяха да ни правят равни. Само те по-равни.

Все още виждам продуктите на червения ботуш. Магистрала, панелки, къщи. Все още ги ползваме тези неща.

И ти си продукт на червения ботуш. Роден си тогава.

Къде са продуктите на дъгата? Кои са? Какви са? Прашки, токчета, химическа кастрация и дехуманизация? Изкуствен интелект. Дотук виждам, само неща за изтребления.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Пак мобилизираха врескалата с кофите с помия, което красноречиво говори едно - настъпихме кота за опашката.

Ако някой още не знае по какъв начин се манипулират избори, нека има търпение да изслуша следното:

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Пак мобилизираха врескалата с кофите с помия, което красноречиво говори едно - настъпихме кота за опашката.

Ако някой още не знае по какъв начин се манипулират избори, нека има търпение да изслуша следното:

Дядо-комундел ти пак ги знаеш нещата, щом извънземния ти господар от БКП-младежи-Мосейково го казВА.

Ади комуняги бягайте в Расия :giggle1:

В Русия спечели ''Възраждане''

Очаквано "Възраждане" спечели в Русия. Формацията на Костадин Костадинов получава 50,64% от гласовете на избирателите там, показват данните на ЦИК.

В двете секции в Русия - в Москва и в Санкт Петербург, "Възраждане" получава 159 гласа - 50,64% от всички гласували.

https://m.offnews.bg/news/Izbori_18760/V-Rusiia-specheli-Vazrazhdane_798359.html

На кокошката почна да му излиза пяна от човката...Що така бе, пиле шарено? Айде скок подскок в тенджерата.

преди 17 часа, АСПЕКТ написа:

И ти си продукт на червения ботуш. Роден си тогава.

Що няма и един от вас, да живее в Москва, и да кара Лада?

преди 17 часа, АСПЕКТ написа:

Изкуствен интелект. Дотук виждам, само неща за изтребления.

Като няква бабичка мрънкаш, против компютрите.

Възражданката накрая как му избухна, че нямал бил право да разпитва народните представители "по този начин". Явно в акъла ѝ е, че щом са вече народни представители, трябва да им се целуват ръцете и ближат задните части. Типично възприемане на модела да целуваш задници и да не задаваш въпроси като едно време. Щот "народните представители" са видиш ли вече голямата работа, нямаш право да ги закачаш, тва е "политбюро" вече. "Как ше им задаваш такива въпроси, ти луд ли си?" 

преди 38 минути, IvanKirov написа:

Компютър или изкуствен интелект, соросоиде? Забравих, вие сте с айкю под 80 и не правите разлика. Ми, освен мъже по прашки и носещи перуки,  прочети поне някаква новина. И щеше да знаеш, каква е разликата. Или по-точно къде е.

преди 6 минути, Гражданин написа:

Тоя соросоид го изгониха.

преди 39 минути, IvanKirov написа:

Едно и също ли да повтарям? Папагал да беше, щеше да научиш поне 1 думичка.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Компютър или изкуствен интелект, соросоиде? Забравих, вие сте с айкю под 80 и не правите разлика. Ми, освен мъже по прашки и носещи перуки,  прочети поне някаква новина. И щеше да знаеш, каква е разликата. Или по-точно къде е.

Бате, ти вчера се оплакваше, че табелите ни по пътищата не били достатъчно патриотични. Изписвали сме били българските наименования освен на кирилица и на латиница и така било непатриотично ми чуждоугодническо. Ядосвало те. От къдЯ на къдЯ, ужас някакъв, че сме си в България и сме слугували на чужденците с тия надписи. Та сега не знам кой какво IQ има, но аз не съм сигурен вече дали ти имаш IQ.

Тоя соросоид го изгониха.

Какво значи соросоид?

преди 9 минути, Гражданин написа:

Бате, ти вчера се оплакваше, че табелите ни по пътищата не били достатъчно патриотични. Изписвали сме били българските наименования освен на кирилица и на латиница и така било непатриотично ми чуждоугодническо. Ядосвало те. От къдЯ на къдЯ, ужас някакъв, че сме си в България и сме слугували на чужденците с тия надписи. Та сега не знам кой какво IQ има, но аз не съм сигурен вече дали ти имаш IQ.

Какво значи соросоид?

Вземи едно огледало и, когато го погледнеш,  ще видиш от задната страна един образ. Това е соросоид.

преди 9 минути, Гражданин написа:

Какво значи соросоид?

Оплакване и възмущение са 2 различни неща. Възмущавах се. Научи български език.

Запише се на курс. Освен да гледаш култура. Трав.естити по прашки, играещи бинго.

Вземи едно огледало и, когато го погледнеш,  ще видиш от задната страна един образ. Това е соросоид.

Много интересен опит да си хитър, но каквото и да приказваш излизат все едни и същи като IQ неща. От задната страна на огледалото не се вижда нищо, Айнщайн!

Оплакване и възмущение са 2 различни неща. Възмущавах се.

Възмущаваше се писмено = оплакване.

преди 14 минути, Гражданин написа:

Много интересен опит да си хитър, но каквото и да приказваш излизат все едни и същи като IQ неща. От задната страна на огледалото не се вижда нищо, Айнщайн!

Възмущаваше се писмено = оплакване.

АЛО, соросоиде сега ще си преподаваме български език ли? Писмено оплакване се нарича жалба. Ето речник. Купи си и учи.

жалба — Речник на българския език (chitanka.info)

Устно или писмено оплакване от нередности с молба да бъдат отстранени; тъжба

преди 34 минути, АСПЕКТ написа:

АЛО, соросоиде сега ще си преподаваме български език ли? Писмено оплакване се нарича жалба. Ето речник. Купи си и учи.

жалба — Речник на българския език (chitanka.info)

Устно или писмено оплакване от нередности с молба да бъдат отстранени; тъжба

Бате, вчера ми обясняваше как си ядосан на надписите на латиница. Трябвало да бъдем българи със самочувствие и който идел тука, да се бил нАучил на български как се пишело.

И мисля, че за всеки адекватен човек е ясно значението на думите според контекста на обстановката. Не, очевидно не сме в съда. Тия глупости дето ми ги вадиш са съвсем нерелевантни към нашата дискусия.

Речник определено не ми трябва в момента, а на теб ти трябва да се поуспкоиш малко. И стига думба думба в гърдите "Булгар - Булгар!", че ставаш нелеп.

преди 11 минути, Гражданин написа:

Бате, вчера ми обясняваше как си ядосан на надписите на латиница. Трябвало да бъдем българи със самочувствие и който идел тука, да се бил нАучил на български как се пишело.

И мисля, че за всеки адекватен човек е ясно значението на думите според контекста на обстановката. Не, очевидно не сме в съда. Тия глупости дето ми ги вадиш са съвсем нерелевантни към нашата дискусия.

Речник определено не ми трябва в момента, а на теб ти трябва да се поуспкоиш малко. И стига думба думба в гърдите "Булгар - Булгар!", че ставаш нелеп.

Що всяко нещо българско веднага се стремите да го омаловажите или веднага го асоциирате с Бай Ганьо. Веднага става пошло, гадно щом се разбере, че е българско.  И какво лошо има да се биеш в гърдите Булгар, Булгар?

току-що, АСПЕКТ написа:

Що всяко нещо българско веднага се стремите да го омаловажите или веднага го асоциирате  с Бай Ганьо. И какво лошо има да се биеш в гърдите Булгар, Булгар?

Очевидно не си чел книгите на Алеко Константинов или не си ги разбрал.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Очевидно не си чел книгите на Алеко Константинов или не си ги разбрал.

Какво да разбера? Всичко българско е пошло, а всичко от чужбина е красиво? Що?

Прованс звучи красиво, романтично, защото е френско, а село, провинция звучи грозно, защото е българско?

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Какво да разбера? Всичко българско е пошло, а всичко от чужбина е красиво?

Абе ти наистина си голямо дърво. Къде казах, че всичко българско е пошло? Казах ти, че пошлия си ти. Обясняваш в 21 век, че при този туристически поток трябвало да покажем характер на чужденците и да си пишем табелите само на български понеже тук се говорило само български. Ей това е Булгар Булгар! Дай да го направим супер неудобно за туристите, да покажем, че сме някакви тъпи шовинисти та сигурно така ще дойдат и друг път, сигурно веднага пак догодина... 

преди 2 минути, Гражданин написа:

Абе ти наистина си голямо дърво. Къде казах, че всичко българско е пошло? Казах ти, че пошлия си ти. Обясняваш в 21 век, че при този туристически поток трябвало да покажем характер на чужденците и да си пишем табелите само на български понеже тук се говорило само български. Ей това е Булгар Булгар! Дай да го направим супер неудобно за туристите, да покажем, че сме някакви тъпи шовинисти та сигурно така ще дойдат и друг път, сигурно веднага пак догодина... 

И какво да покажем на чужденците? Бетон? Хотели? Драг шоу с бинго? Емили тротинетката? Борисов? Нали трябва да покажем нещо българско. Иначе за какво да идват в България? Нали искат да видят България?  И при тях има бетон, асфалт, хотели, драг принцеси и бинго.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.