Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 18 минути, АСПЕКТ написа:

А, ти си нобелов лауреат с 5 висши образование. Висше образование от САЩ, Финландия, Германия, България, Израел.  Професор по физика и разбира се, не си гласувал за Възраждане, защото ти е под нивото и затова си предпочел LGTBQ+ комуната. Защото това е бъдещото. 

Да сме безполови същества, ходещи като маймуните голи по улиците да се съвкупяваме, когато нагона дойде, ходещи с надупчени по ръцете ваксини и антиспайкови течности, защото така са ни казали други като нас умни хора. От нашата партия.

Не става въпрос за вишУ, ста'а въпрос, че някакви маймунски крясъци за "независимост" и как "да живее България" ще стане само като се направи някаква геополитическа свирка на Путин, на мен и пред осъзнатите хора с европейско мислене не минават, направо е излишно да бъде обект на коментар даже. Обидно е да си гласувал за тия, аз какво да направя? 21 век да искаш казарма по руски образец, да се махаме от НАТОто да сме се пазили сами, че така е по-мъжко. Света ше превземем видиш ли... А тоя лидерът им де крещи най-пискливо сред тълпата, мислиш ли, че ще си прати децата в казарма, камо ли пък на фронта, ако Ердоган иска да си ни прибере? Ше са като децата на руските лидери, в злия бездуховен запад в луксозни вили и апартаменти. 

Иначе как мина'а изоборЕте при тебе? Гласува лЕ пак за Слафчу? Ши има пак куку-бенд муку-бенд?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 5 минути, IvanKirov написа:

2 пъти съм обиколил Планетата! Нотариално си заверих задграничните паспорти, да имам доказателство за нови визи до САЩ.

Точно на мене не разправяй, какъв си практик.

Не само аз виждам, но избиратели на Възраждане в чужбина също го виждат. Не само аз. Фактът, че са гласували за Възраждане от ЮАР, даже.

Това ясно говори каква тиня е в ЕС.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Не става въпрос за вишУ, ста'а въпрос, че някакви маймунски крясъци за "независимост" и как "да живее България" ще стане само като се направи някаква геополитическа свирка на Путин на мен пред осъзнатите хора с европейско мислене не минават, направо е излишно да бъде обект на коментар даже. Обидно е да си гласувал за тия, аз какво да направя? 21 век да искаш казарма по руски образец, да се махаме от НАТОто да сме се пазили сами, че така е по-мъжко. Света ше превземем видиш ли... А тоя лидерът им де крещи най-пискливо сред тълпата, мислиш ли, че ще си прати децата в казарма, камо ли пък на фронта, ако Ердоган иска да си ни прибере? Ше са като децата на руските лидери, в злия бездуховен запад в луксозни вили и апартаменти. 

Иначе как мина'а изоборЕте при тебе? Гласува лЕ пак за Слафчу? Ши има пак куку-бенд муку-бенд?

При нас е важно качеството, не количеството. 20 секунди на машината, как да мине. Всичко беше спокойно.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Не само аз виждам, но избиратели на Възраждане в чужбина също го виждат. Не само аз. Фактът, че са гласували за Възраждане от ЮАР, даже.

При нас е важно качеството, не количеството. 20 секунди на машината, как да мине. Всичко беше спокойно.

Ма аз питам кво стана ся? Ши има ли бенд и шоу последно? Нещо май са под бариерата слафчуфците.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Кис кис кис, имах хазаин, работил в ЮАР. Разправя, виждал труп на кръстовище, гол, с отрязана оная работа. Цял ден нямало кой да го прибере.

Тия дето гласуват от чужбина, са пребити от работа парии, нямайки 2 мин. време да пуснат едно търсене. За какви гласуват. Тая тема е номер едно по всички търсачки. Провери, ако не вярваш!

преди 7 минути, Гражданин написа:

Ма аз питам кво стана ся? Ши има ли бенд и шоу последно? Нещо май са под бариерата слафчуфците.

И да са под бариерата, какво от това? Какво значи това? 

Никола Вапцаров - Борбата е безмилостно жестока... (slovo.bg)

Борбата е безмилостно жестока.

Борбата както казват, е епична.

Аз паднах. Друг ще ме смени и...

толкоз.

Какво тук значи някаква си личност?!

току-що, АСПЕКТ написа:

И да са под бариерата, какво от това?

Просто ми е интересно ти за Слави като "защото е Слави" ли гласува, или заради някакви полезни политики, които иска да прокара? Щото  за 2 години нищо не направиха, вкараха цялото общество в спирала от изобри. Ако не бяха те нямаше и копейките да наберат електроат. Щото сега много от таксистите, склададжиите, сервитьорките и т.н.. гласуват за вързражданИ. Иначе гласуваха за Славиту. Поне Слави го играеше НАТОвец, уж мъдър човек, масон и т.н.. па кво стана, сдаде властта в ръцете на копейки и русопитеци. Имаше всичко, беше първа политическа сила... Кво направи? ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО. Просто ми е интересно да кажеш защо си му заел страната, ако ти пука за бъдещето ти? Щото за копейката е ясно, че гласуват изгледнели хора с нисък образователен ценз. Ама кой остана да гласува за Славиту и защо?

Цитат

На трето място се нарежда "Възраждане" с 14.22 на сто, а след тях ДПС - с 13.39 на сто.

https://www.vesti.bg/bulgaria/cik-rezultati-pri-99.06-obraboteni-protokoli-6164990

Хм, малко повече хванахте, от самоопределилите се "турци".

"Еничари", ви каза българският народ!

иванке, знаеш ли какво се получава от статистиката? Висшистите основно са гласували за както ти се иска, за пп и... както не ти се иска, за Възраждане. Хи-хи-хи!

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

иванке, знаеш ли какво се получава от статистиката? Висшистите основно са гласували за както ти се иска, за пп и... както не ти се иска, за Възраждане. Хи-хи-хи!

За Кокорчо не познавам и един гласувал.

Не ми се иска разни плъхове, да определят бъдещето ми.

Който не може да си регулира шкембето - не може да има глас за бъдните поколения. Точно като плъхчета се зъбите от дупката, как точно ще ни направите мизерия!

преди 10 минути, IvanKirov написа:

как точно ще ни направите мизерия!

Така и не разбрахме, кои сте вие. Хайде самоопределете се накрая, за да стане ясно на всички!

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Така и не разбрахме, кои сте вие. Хайде самоопределете се накрая, за да стане ясно на всички!

Ние сме 90% от народа, ние които ще ходим на Н-18 и Н-19, на остров сред река. Тръгнали сте срешу 90% от народа си, наричайки се патриоти.

Ние сме тия, които ще ни избивате, просто защото не сме на вашия акъл.

32_n.jpg.7ec76f26e95aac7f7a0100b0466afba8.jpg

току-що, IvanKirov написа:

Ние сме 90% от народа

Тебе кой те учи на математика бе, пишман ИТ?!

При 65% НЕГЛАСУВАЛИ как се осмеляваш да говориш от името на 90%?! Малоумник! Не ми се коментират щуротиите ти, но с това изплиска всичката вода не от легена, а от океана!

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Добре, ще ти подскажа. Иван през цялото време работеше в полза на Възраждане. По метода на "отрицанието".

току-що, Joss Bomon написа:

Тебе кой те учи на математика бе, пишман ИТ?!

При 65% НЕГЛАСУВАЛИ как се осмеляваш да говориш от името на 90%?! Малоумник! Не ми се коментират щуротиите ти, но с това изплиска всичката вода не от легена, а от океана!

Именно това визирам. Маймуняшките ви орди, са на почти 100% активирани.

НИЕ пасувахме, следователно още по-малък процент от НАС, се явиха пред урните.

току-що, Sliderum2 написа:

Добре, ще ти подскажа. Иван през цялото време работеше в полза на Възраждане. По метода на "отрицанието".

Тъй ли ти подсказа недооцененото, недоучено, чалгарско... Пф, шкембе обидно ли е в тая църква? Щото сам го каза, затуй тъй го написах.

преди 36 минути, АСПЕКТ написа:

Не ми обяснявай простотии и да ми цитираш някакви цитати извън контекста. Аз съм на терен и виждам нещата, не само на теория. На теория е всичко идеално, в действителност пълни л.айна. Пак сме робите на Европа. Най-ниските заплати, най-бедната държава в ЕС. Феод. Чифлик. Крепостни селяни на Германия и Франция.

Ама доброволно си се съгласил, не насила, нали, кара ли те някой зорлям !?

Всеки кове бъдещето си сам, един път самостоятелно, като личност и втори път като част от дадено общество.

В твоя случай си се съгласил да бъдеш клинър на западни клозети, а в обществен план искаш да докараш чалгар да ни управлява, в култ издигаш тоталитаризъм и чуждопоклонничество /стокхолмски синдром/ или в заключение това кореспондира на 100% с отявлен русопитек.

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ама доброволно си се съгласил, не насила, нали, кара ли те някой зорлям !?

Всеки кове бъдещето си сам, един път самостоятелно, като личност и втори път като част от дадено общество.

В твоя случай си се съгласил да бъдеш клинър на западни клозети, а в обществен план искаш да докараш чалгар да ни управлява, в култ издигаш тоталитаризъм и чуждопоклонничество /стокхолмски синдром/ или в заключение това кореспондира на 100% с отявлен русопитек.

Да се провъзглася за крал ли? Какво значи доброволно? 

Много лесно може да се обясни фактът, че в чужбина вГъзраждане печели много гласове. Това са миячите на чинии и берачи на ягоди, които са тъпи и неквалифицирани, и като виждат как живеят нормалните, образовани и интелигентни западноевропейци, се озлобяват и хоп - бюлетинка за вГъзраждане. Ама не ходят да мият чинии в СССР, защо ли?

преди 5 минути, WhiteHart написа:

Много лесно може да се обясни фактът, че в чужбина вГъзраждане печели много гласове. Това са миячите на чинии и берачи на ягоди, които са тъпи и неквалифицирани, и като виждат как живеят нормалните, образовани и интелигентни западноевропейци, се озлобяват и хоп - бюлетинка за вГъзраждане. Ама не ходят да мият чинии в СССР, защо ли?

Не обобщаваш ли твърде прибързано? Нали всеки глас е от значение и вие умните сте казали, че всеки е равен пред закона. Или има специални закони за берачите и за вас? Според демокрацията - не.

преди 4 минути, WhiteHart написа:

16% не са чак толкова много.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Не обобщаваш ли твърде привързано?

Изобщо. Не мога да си представя някой образован, интелигентен българин, програмист в чужбина, или лекар, или преподавател, да гласува за вГъзраждане. За тези гласуват само завършени дебили.

п.с. Няма лошо и дебилите да гласуват. Лошото е, като започнат да стават мнозинство...

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

преди 3 минути, WhiteHart написа:

Изобщо. Не мога да си представя някой образован, интелигентен българин, програмист в чужбина, или лекар, или преподавател, да гласува за вГъзраждане. За тези гласуват само завършени дебили.

Можеш ли да си представиш, че за ПППП гласуват и ниско интелектуални? Или там е допустимо?

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Можеш ли да си представиш, че ПППП гласуват и ниско интелектуални? Или там е допустимо?

Възможно е, но са много малък процент. Идиотите като цяло гласуват за вГъзраждане, а хипер дебилите - за Слави. 

току-що, WhiteHart написа:

Възможно е, но са много малък процент. Идиотите като цяло гласуват за вГъзраждане, а хипер дебилите - за Слави. 

И това кой го определи? Как? Има тестове ли?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.