Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Michigan111

Препоръчан отговор

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Аз не виня Възраждане за това. С "патриотичната" си политика ще удари последния пирон в ковчега на Клета Майка. Младите не са толкоз улави, да предпочетат честта да носят течащи кубинки, и да нямат достъп  до насъщната им по Устав баня, 1 път седмично. Вместо да си гледат живота и семейството. Лично съм го преживял. Презирам всеки нещастник, който иска да върне всичко това. Ама за чуждите синове, него да не закачат!

Кубинките ще ви ги обуят останалите пронатовци и проевроатлантици бре, не се ли усещате малко от малко?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Кубинките ще ви ги обуят останалите пронатовци и проевроатлантици бре, не се ли усещате малко от малко?!

Дядо ей сега ше додат чудовищата да те земат от интерната

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Бабо, нема да ми държиш такъв тон на колегата!

Бабо завивайте се и лягайте сУс колежката ти

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Joss Bomon написа:

Копейката прави наопаки на всичко що говори. Вие не се ли усещате?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Toto2 написа:

Я пак..Дай пример.

преди 15 часа, IvanKirov написа:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И как точно Коце едно говори и друго върши? Обясни ми. Какво от това, че бившата жена на Коце си изкарва хляба с обучение на деца и получава понякога пари от нпо и лидъл? Това не е проблем на Коце, евентуално е "проблем" на бившата. Твоята жена винаги ли е на едно мнение с теб и ти с нея? А ако сте разведени пък въобще как ще пришиваш "греховете" си на бившата ти и обратното?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Toto2 написа:

И как точно Коце едно говори и друго върши? Обясни ми. Какво от това, че бившата жена на Коце си изкарва хляба с обучение на деца и получава понякога пари от нпо и лидъл? Това не е проблем на Коце, евентуално е "проблем" на бившата. Твоята жена винаги ли е на едно мнение с теб и ти с нея? А ако сте разведени пък въобще как ще пришиваш "греховете" си на бившата ти и обратното?

Eми разведени са само фиктивно. У Варна постоянно ги виждат заедно, щастливо семейство, дай Боже всекиму.

Лумпеноидите вярват, че са разведени, пък то си добавят в семейния бюджет - соросоидни пари. Има на видео, как излезе от апартамента на свекър си, Симон ги снима. После му пратиха ТИМ-аджии, да си отмъстят.

Кьорав ли си или на кьорав се правиш?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Toto2 написа:

Я пак..Дай пример.

иванка гледа не пряко, а през кривото си огледало. Някак си не възприемам началник на партия с влияние като пролетарий, а иванка иска да ни внуши, че щом Костадинов не е окъсан кат просяк, значи нещо е нередно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хората се развеждат по разни причини. Основно щото не се онождат, или са онождали други, или не се вясват много много в къщи. Еми щом си гледат децата заедно, евала. Не носят отговорност един за друг в другия си живот, извън децата. Тя си работи нейната работа, той неговата..Нищо необичайно и лошо. Лошото е в главата ти.

Важното е политическото мислене , говорене и изпълняване на Коце и партията. Квото е говорено се гони до дупка за изпълняване. Точка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Кьорав ли си или на кьорав се правиш?

За няколко лева на ден като трол е готов на всичко. Такива не можещи и спрели като него трябват на соца

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

иванка гледа не пряко, а през кривото си огледало. Някак си не възприемам началник на партия с влияние като пролетарий, а иванка иска да ни внуши, че щом Костадинов не е окъсан кат просяк, значи нещо е нередно.

Не ми е проблем количеството на доходите, а произхода им.

преди 2 минути, Toto2 написа:

Хората се развеждат по разни причини. Основно щото не се онождат, или са онождали други, или не се вясват много много в къщи. Еми щом си гледат децата заедно, евала. Не носят отговорност един за друг в другия си живот, извън децата.

Сигур и в дядо Коледа вярваш. Как си обясняваш, че Велина се обзаведе с нов апартамент, платен кеш, малко след развода с Копейкин?

преди 2 минути, Toto2 написа:

Тя си работи нейната работа, той неговата..Нищо необичайно и лошо. Лошото е в главата ти.

Важното е политическото мислене , говорене и изпълняване на Коце и партията. Квото е говорено се гони до дупка за изпълняване. Точка.

Виж за политическото плямпане 2 мнения нямаме. Добър оратор е Копейкин, ама номерата му минават само пред аутсайдери. Дори половината от гадориите в програмата му да ги нямаше, пак щеше да е кофти избор.

Двуличници сте, айде като ще правим данъчните ставки като у Франция, да изравним и праговете на бедност. Под 800 евро месечно - социални помощи, не да ми ги таксува по високата тарифа! Айде като искате казарма първо ти да обуеш кубинките? Не знам по твое време на кво са те научили военните, мене ми вмениха чиста омраза към род и родина. Най-омерзителното беше, че ме и ПРИНУДИХА да се подписвам и кълна под глупостите им!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Toto2 написа:

Какво от това, че бившата жена на Коце си изкарва хляба с обучение на деца и получава понякога пари от нпо и лидъл?

А не бе, нищо :laughing4::giggle1:

Я кажи ще си лепне ли на г' за лепенка "чуждестранен агент" , както копейката искаше да копира рашистките закони ??

:giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, miro20 написа:

Я кажи ще си лепне ли на г' за лепенка "чуждестранен агент" , както копейката искаше да копира рашистките закони ??

Ще лепне зер, отсега клейми такива като мене, плаши ни с разстрел и затвор до живот. Щото не искам да ми разваля бизнес отношенията с Европа, свободата на пътуване, и да не губи времето на младото поколение.

https://www.facebook.com/ivan.pope.77/videos/650662196592620

Червените изверги, също тъй ползваха химна на републиката, за фон. Да плашат и унищожават опозицията си. Бабишкерът се подмокря от телешки възторг! Баба ми лично я помня, вярваше, че концлагеристите в Белене са криминални престъпници. Слабите умове лесно се промиват, и са твърд резервоар от едни 10-тина %.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, miro20 написа:

Ми не е медия, не е онлайн вестник, списание или квото и да е медийно, че да е нужно да показва кой и плаща заплатата. Не си му чел проектозакона, нито първообраза(американския). 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Като сте заревали за бащица, силна ръка да ви оправя с нея... Гледайте, точно се случва на братушките. В екипа имах колега, лично е работил с избягал от мобилизациите руснак. Вкарват в затвора бащата, за мирна детска рисунка от детето му. Вече започнаха присъдите за отклонение от месомелачката на фронта. От 5 години нагоре им дават.

Туй да ни обявявате с лека ръка за предатели, де юре се води набеждаване, или набедяване както му казват, и се носи наказателна отговорност. Заплашването с убийство директно си е углавно престъпление. Не знам за какви точно патриоти се имате, смятайки за враг останалите 90% от народа, който не е с вас.

Това вземане на страна ли е? Не ми е ясно, за един приятел питам!

https://www.facebook.com/100056943857287/videos/760082555455002

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, IvanKirov написа:

Не ми е проблем количеството на доходите, а произхода им.

Ако беше ги изкопал в някой крипто басейн, захранвайки фермата с крадено електричество, щеше да го хвалиш с ръце и крака, нале. Щото това щеше да е политкоректен бизнес.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Ако беше ги изкопал в някой крипто басейн, захранвайки фермата с крадено електричество, щеше да го хвалиш с ръце и крака, нале. Щото това щеше да е политкоректен бизнес.

Не, не ми приписвай лумпенски занимания. С крипто не се занимавам. Като сме ИТ-та, не значи, че непременно сме улави. Не ти е дадено на тебе, да знаеш, какво съм щял да хваля и какво да не.

Не хваля дето цапате националните светини. Хич не ми харесва, омерзен съм, да си ползвате химна, докато ме набеждавате за предател. Просто защото не искам визи до ЕС.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, IvanKirov написа:

Като сме ИТ-та, не значи, че непременно сме улави.

Май ще се окаже, че сте улави, щото си отрязахте клона на който стояхте с изкуствения интелект...

Накупи си или си произведи разсад за зеленчуците на село, че там е истината!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

Май ще се окаже, че сте улави, щото си отрязахте клона на който стояхте с изкуствения интелект...

Накупи си или си произведи разсад за зеленчуците на село, че там е истината!

Tъй и не разбрахме ти с кво се занимаваш, че не спираш да злорадстваш. Пробивни оправни и умни хора ако останем без работа - ти  къде ще си? Кой ще ти наеме шкембето и мрънкането? Копейкин само такива ви събира.

Един кирлив английски ви мързи да научите, физическа работа не можете... За какво изобщо ви бива? Освен да хейтите, заплашвате и опитвате да набутвате кадърните. За своя облага.

Само се хилиш. Мохабетите как чат ботовете ще ни изядат хляба, ги слушам още от времето на соца. По времето на Правец 8 също имаше чат ботове. А това, как се надяваш да ни сполети лошо, само защото не щем да дундуркаме такива като тебе...

Идва да покаже що за душици сте, и колко ви е патриотизма.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не си в час иванке...Деян е ИТ предприемач, имаме бизнесмени, юристи лекари и всякакви...Как пък всеки, който не мисли като тебе е идиот и изверг? Типично комунистическо мислене.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Toto2 написа:

Не си в час иванке...Деян е ИТ предприемач, имаме бизнесмени, юристи лекари и всякакви...Как пък всеки, който не мисли като тебе е идиот и изверг? Типично комунистическо мислене.

Аз ли ви плаша с Белене и убийства, или вие мене? Инак образовани майкопродавци има навсякъде. Не сте различни.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Аз ли ви плаша с Белене и убийства, или вие мене? Инак образовани майкопродавци има навсякъде. Не сте различни.

Кой те заплашва пък тебе?

Нещо нарушил ли си закона?

Нещо да имаш общо със затваряне на тецове, аец и разни такива важни работи?

Къде се буташ не разбирам.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Иванке, добър вечер. Пак ли параноя те тресе някаква. Стига с тия клишета. Белене това, Белене онова. Да не си си го татуирал?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

32_n.jpg.6b0fc77c602aa8cf6b572d34d7089423.jpg35n.jpg.b1a19e5e80baec32b68f4f56ad14446f.jpg36_n.jpg.8beead44ccece8f555cda91030d143c4.jpg36n.thumb.jpg.2182135f94cf93f3f7b589ef8d2381b7.jpg

преди 7 минути, Toto2 написа:

Кой те заплашва пък тебе?

Нещо нарушил ли си закона?

Нещо да имаш общо със затваряне на тецове, аец и разни такива важни работи?

Къде се буташ не разбирам.

Давам ви цитати на фюрера и Дренчев. Дори вие дето сте му мажоретки, не сте в безопасност. Тъй каза Гьобелс.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...