Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

24_n.jpg.8bca9072f184c8d66246d38c37b6c4c9.jpg28.thumb.jpg.d1a922d00c22d0af84fa31e15a4ceae1.jpg55_n.thumb.jpg.53543b43221f81d4189205e6f8a202d4.jpg27_n.jpg.d4c90762ab80aa9256ad9226e39fc82f.jpg28_n.jpg.d03b9099ea46b56d566e47d65c4bc72f.jpg32_n.jpg.c53254c11af64c9fb087823cc026acf8.jpg44_n.jpg.7283902dd969920ba1dc29ce1382b573.jpg

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

иванке, ти за национален предател ли се имаш? Споко ве, ти не си. Само не ти се плаща няколко процента данък в повече.

Само данъка да беше. С глупостта си ще затриете цялата икономика.

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

А тия неща, които си ги показал, ако не е фалшивка, отдавна социалната медия трябва да ги е изтрила, заедно с бан на акаунта, от който са писани.

Дрън дрън, банват такива като мене, дето ги питам кога да си приготвям бохчичката, за доживотна почивка сред река.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 22 минути, parmobil написа:

Ама как така 3-та? Нали щяха да са 1-ва сила? И анкети имаше в този форум.

И кви са тия анкети? И анкета в тоя умрелия форум значи ли нещо?

преди 16 минути, Toto2 написа:

И кви са тия анкети? И анкета в тоя умрелия форум значи ли нещо?

pyrvaSila.jpg.6a29578926ab20713ca4158027f99f3d.jpg

преди 3 часа, miro20 написа:

А не бе, нищо :laughing4::giggle1:

Я кажи ще си лепне ли на г' за лепенка "чуждестранен агент" , както копейката искаше да копира рашистките закони ??

:giggle1:

ПП Възраждане чуждестранни агенти ли са? Ако да, кажи кой ги финансира. Доколкото знам и мога да докажа, само ГЕРБ и новите коалиции/партии са финансирани от САЩ през Отворено Общество, Америка за България, редица ЕС институции (американски институции - САЩ и ЕС са една и съща корпорация, представена с две различни имена, според географското си разпределение) и вече вградени в държавата НПО-та, фондации и организации, представени като български, без да са такива. Медиите са такъв примери; финансирани отвън, а представени като национални медии. БНТ е пример за такава медия.

Кой "руски закон" имаш предвид? Да не е американския закон за чуждестранни агенти, който Грузия опита да копира, но същия този закон беше подвеждащо представен за руски закон, а ЕС и САЩ извършиха опит за преврат под претекст борба с "руско влияние"?

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

ПП Възраждане чуждестранни агенти ли са? Ако да, кажи кой ги финансира. Доколкото знам и мога да докажа, само ГЕРБ и новите коалиции/партии са финансирани от САЩ през Отворено Общество, Америка за България, редица ЕС институции (американски институции - САЩ и ЕС са една и съща корпорация, представена с две различни имена, според географското си разпределение) и вече вградени в държавата НПО-та, фондации и организации, представени като български, без да са такива. Медиите са такъв примери; финансирани отвън, а представени като национални медии. БНТ е пример за такава медия.

Кой "руски закон" имаш предвид? Да не е американския закон за чуждестранни агенти, който Грузия опита да копира, но същия този закон беше подвеждащо представен за руски закон, а ЕС и САЩ извършиха опит за преврат под претекст борба с "руско влияние"?

Защо си възрожденец?

преди 3 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Финансират се от дарения на про-руски фирми и под масата бе умни ми българино. Тези данъци които Лукойл краде от теб и мен да не мислиш че не отиват за такива "каузи"

преди 1 час, IvanKirov написа:

24_n.jpg.8bca9072f184c8d66246d38c37b6c4c9.jpg28.thumb.jpg.d1a922d00c22d0af84fa31e15a4ceae1.jpg55_n.thumb.jpg.53543b43221f81d4189205e6f8a202d4.jpg27_n.jpg.d4c90762ab80aa9256ad9226e39fc82f.jpg28_n.jpg.d03b9099ea46b56d566e47d65c4bc72f.jpg32_n.jpg.c53254c11af64c9fb087823cc026acf8.jpg44_n.jpg.7283902dd969920ba1dc29ce1382b573.jpg

Само данъка да беше. С глупостта си ще затриете цялата икономика.

Дрън дрън, банват такива като мене, дето ги питам кога да си приготвям бохчичката, за доживотна почивка сред река.

Страх те е от ПП Възраждане и затова цитираш някакви лъжливи и подвеждащи твърдения и екранни снимки, вероятни фалшиви флагове? Интересно как бихме се борили срещу напредналия либерализъм в България, когато либерализма в България напредне, ако няма партия, която да се противопоставя на либерализма. Дай някакви идеи. Примерно, как да се защитим от хората от следните изображения, ако нямаме лидери, като Костадинов, които се противопоставят на неолибералната подривна дейност, нео-колониалния строй на САЩ и колониалната дехуманизация:

IMG-20230329-202607.jpg

main-qimg-60d06e50028f05d0aa74134d78019a

IMG-20230401-224235.jpg

IMG-20230329-202534.jpg

Това, срещу което се бори ПП Възраждане, е подривна дейност, предназначена за унищожаване на държавата.

Гледай това видео, за да разбереш с какво си имаме работа (само имай предвид, че видеото е към 40 годишно и вече процеса на подривната дейност е много по-сложен и усъвършенстван, като има и добавени и променени елементи):

Е, ще ми дадеш ли обяснение как да се борим срещу подривната дейност на Колективния Запад? Нали си против Възраждане и за Западния нео-колониален строй. Подкрепяш неща, които ни погубват, докато си против неща, които ни спасяват. Много умна постъпка.

преди 13 минути, BANKATA написа:

Финансират се от дарения на про-руски фирми и под масата бе умни ми българино. Тези данъци които Лукойл краде от теб и мен да не мислиш че не отиват за такива "каузи"

Лукойл не крадат данъци. Не са плащали данъци в България, а в държавата, където е основана фирмата, тъй като няма закон, който да ги накара да плащат данъци в България.

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Страх те е от оръжия и ПП Възраждане и затова цитираш някакви лъжливи и подвеждащи твърдения и екранни снимки, вероятни фалшиви флагове? Интересно как бихме се борили срещу напредналия либерализъм в България, олкогато либерализма в България напредне. Дай някакви идеи. Примерно, как да се защитим от хората от следните изображения, ако нямаме лидери, като Костадинов, които се противопоставят на неолибералната подривна дейност, нео-колониалния строй на САЩ и колониалната дехуманизация:

IMG-20230329-202607.jpg

main-qimg-60d06e50028f05d0aa74134d78019a

IMG-20230401-224235.jpg

IMG-20230329-202534.jpg

Това, срещу което се бори ПП Възраждане, е подривна дейност, предназначена за унищожаване на държавата.

Гледай това видео, за да разбереш с какво си имаме работа (само имай предвид, че видеото е към 40 годишно и вече процеса на подривната дейност е много по-сложен и усъвършенстван, като има и добавени и променени елементи):

Е, ще ми дадеш ли обяснение как да се борим срещу подривната дейност на Колективния Запад? Нали си против Възраждане и за Западния нео-колониален строй. Подкрепяш неща, които ни погубват, докато си против неща, които ни спасяват. Много умна постъпка.

Тия като тебе няма значение с какво ще ги бием - важното е да изчезнетеЧ

преди 4 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Страх те е от оръжия и ПП Възраждане и затова цитираш някакви лъжливи и подвеждащи твърдения и екранни снимки, вероятни фалшиви флагове? Интересно как бихме се борили срещу напредналия либерализъм в България, олкогато либерализма в България напредне. Дай някакви идеи. Примерно, как да се защитим от хората от следните изображения, ако нямаме лидери, като Костадинов, които се противопоставят на неолибералната подривна дейност, нео-колониалния строй на САЩ и колониалната дехуманизацияю

Защо лидери като Костадинов?

преди 4 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо мислиш така?

преди 5 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Страх те е от оръжия и ПП Възраждане и затова цитираш някакви лъжливи и подвеждащи твърдения и екранни снимки, вероятни фалшиви флагове? Интересно как бихме се борили срещу напредналия либерализъм в България, олкогато либерализма в България напредне. Дай някакви идеи. Примерно, как да се защитим от хората от следните изображения, ако нямаме лидери, като Костадинов, които се противопоставят на неолибералната подривна дейност, нео-колониалния строй на САЩ и колониалната дехуманизация:

Чат ботът ги се ре по-правдоподобни! Стегни се! Знам, че са ти напълнили главата с рашистански булшит. Комсомолците не ги помниш, те такива простотии им наливаха в главите!

преди 2 минути, Гражданин написа:

Защо лидери като Костадинов?

Защото няма кой друг да свърши тази работа. Причината, поради която в момента съм поддръжник на ПП Възраждане е, че в момента само тази партия се опитва да направи така, че България да НЕ робува на външния нео-колониален строй, а да си гледа националните интереси, които така или иначе стават все по-малко и по-малко, заради процеса по денационализацията.

преди 4 минути, Гражданин написа:

Защо мислиш така?

Защото виждам, че ПП Възраждане искат да спрат това, за което на другите, либералните партии им се плаща да налагат против волята на народа и без дори да е проведен референдум.

преди 7 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Лкойл не крадат данъци. Не са плащали данъци в България, а в държавата, където е основана фирмата, тъй като няма закон, който да ги накара да плащат данъци в България.

Има, и се казва "Данъчно и счетоводно законодателство"

Възраждане е, че в момента само тази партия се опитва да направи така, че България да НЕ робува

Zaщо Израждане прави така че България да робува на Расия

Zащо си платен-рашистки-бот

Защото няма кой друг да свърши тази работа. Причината, поради която в момента съм поддръжник на ПП Възраждане е, че в момента само тази партия се опитва да направи така, че България да НЕ робува на външния нео-колониален строй, а да си гледа националните интереси, които така или иначе стават все по-малко и по-малко, заради процеса по денационализацията.

Защо да няма кой друг да свърши тази работа?

преди 2 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защото виждам, че ПП Възраждане искат да спрат това, за което на другите, либералните партии им се плаща да налагат против волята на народа и без дори да е проведен референдум.

И как ще стане, бе? Какво имате в тази бг? Я марш на някъде!

преди 6 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Причината, поради която в момента съм поддръжник на ПП Възраждане

хахаха :)

Защо ли не се учудвам че толкова кух необразован промит комсомолец е фен на Израждане :) :)  

преди 1 минута, Coco1 написа:

Zащо рашисткия-бот PigMan9GolqmotoPrase избяга и не отговори на поставените му въпроси 

Zащо е бот фейкомет?

преди 6 минути, miro20 написа:

Защо ли не се учудвам че толкова кух необразован промит комсомолец е фен на Израждане :) :)  

Кой го казва. Герберджийска калинка.

@PigMan9GolqmotoPrase, защо не ми отговори в темата за ИК? Излъга ме, че си писал до DW и че имаш скрийншот!

преди 3 минути, miro20 написа:

"Комсомолец, комсомолец, комсомолец, комсомолец..."

"Кух, кух, кух, кух, кух..."

Кога ще научиш и други думи, че да не ти се налага да повтаряш едно и също? Аз съм поддръжник на ПП Възраждане не защото съм "кух комсомолец", а защото не искам да живея в държава, в която престъпленията са легализирани, аз бивам потиснат и репресиран, докато престъпни малцинства (и изкуствено създадени радикални групировки) могат да правят с мен и останалите каквото си поискат, но да не носят наказателна отговорност.

Поддръжник на ПП Възраждане съм и защото не искам идеологически подривници да са инфилтрирали правителството, да рушат държавата, да налагат данъци и такси с цел инфлация и обедняване, а парите, които се вземат от таксите, да отиват за "безплатни" джендър операции, разпространение на наркотици (приватизация на трафика на наркотици - "Harm Reduction"), програми за индоктринация по училищата, както и редица други неща, които все още не са се случили, но предстои да се случат.

преди 2 минути, Гражданин написа:

@PigMan9GolqmotoPrase, защо не ми отговори в темата за ИК? Излъга ме, че си писал до DW и че имаш скрийншот!

Не съм те излъгал. Когато имам свободно време ще довърша отговора.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.