Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 6 часа, Филипов написа:

Мда, тоя втория клип. Шматката си казва всичко в 1.

Да се вдигали данъците, "казармата", "Ивелин"... Цялата есенция на лъже-възрожденците, всичко в 1 разказ. И що след Галунова няма и един човешки изглеждащ при тях, тоя Ивелин има характерна тъпоидна физиономия на фатмак, а баба ти Искра има визия на продавачка в бакалия.

Айде да проведем референдум за казармата, ама да включим тия, които ги касае. А, мерзавци двулични! Дали ще искат да ядат медузи и квото не е откраднал шапкаря, да слугуват на стари войници циг ани, някои от които дори не можеха да си напишат името. Говоря буквално, лично съм ги виждал. 3-4 военни учения да сме имали, 2 стрелби с няма и половин пълнител, 1 тактика и една граната. Затуй да си отрепя и съобразя живота, с години преди това??? Само искате чуждото, паразити, никви патриоти не сте.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 15 минути, Реджеп Иведик написа:

Подскачаше като заклан петел.

Ех, и ти като Теточков подскачаше, колко непоръбен бил фюрер ти. После се усети, що за измекяри подкрепяш...

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Ех, и ти като Теточков подскачаше, колко непоръбен бил фюрер ти. После се усети, що за измекяри подкрепяш...

Ти разсъждаваш като роб.

Аз съм господаря, политиците са мои слуги. Като ги фана да ме лъжат, спирам да гласувам за тях.

Какво не ти е ясно, Робе ?

току-що, Реджеп Иведик написа:

Ти разсъждаваш като роб.

Аз съм господаря, политиците са мои слуги. Като ги фана да ме лъжат, спирам да гласувам за тях.

Какво не ти е ясно, Робе ?

Малко инфантилно, но поне спря да се държиш като копейков лумпен. Поздравления, израсъл си.

преди 41 минути, IvanKirov написа:

но поне спря да се държиш като копейков лумпен

Лумпен си ти.

Аз имам възгледи, които искам да се изпълняват.

Никога не съм бил лумпен.

Против Корона истерията беше ли ? беше

Е ли против необмислено въвеждане на еврото ? е

Е, аз откъде да знам преди да почне войната, че е ядрена ватенка ?

Аз даже не знаех, че ще има война.

Ти кристална топка ли имаш да четеш в бъдещето ?

преди 3 часа, IvanKirov написа:

Малко инфантилно, но поне спря да се държиш като копейков лумпен. Поздравления, израсъл си.

казано от бивш член на възраждане ...... поражда съмнения, колко си бивш.

https://fb.watch/jz-HCsrRmE/

Истината лъсна! Костадинов казва дали ще пращаме наистина войници в Украйна! Всичко е било театър! Вижте!

преди 28 минути, БаалБек написа:

https://fb.watch/jz-HCsrRmE/

Истината лъсна! Костадинов казва дали ще пращаме наистина войници в Украйна! Всичко е било театър! Вижте!

Е и?

Това което казва, е това каквото са гласували вашите в парламента. Тънкия момент е, че вратичката с тази поправка/допълнение в закона е вече отворена - сега за 50, а утре като "равноправни партньори на нато" - колкото решат ТЕ!

Къде ти е "театъра'', не стана ясно! 

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Е и?

Това което казва, е това каквото са гласували вашите в парламента. Тънкия момент е, че вратичката с тази поправка/допълнение в закона е вече отворена - сега за 50, а утре като "равноправни партньори на нато" - колкото решат ТЕ!

тънкия момент е, че никой не е гласувал и не е приел да бъдат пращани войници в Украйна, защото най- напред никога не е имало такова предложение, че да се обсъжда въобще.

Май някой не иска да има избори в неделя. С толкоз сигнали за бомби по училищата да не вземе Радев да ги отмени пустите избори, ей....

...не може да има по-некадърна дЖурналистка от ,,кокошия г.з"...

таа толку време се блещи в медийното пространство...имам чувството че не заплата и дават,а сякаш тя си плаща да я показват...

преди 6 часа, insec написа:

казано от бивш член на възраждане ...... поражда съмнения, колко си бивш.

Не съм бил член на която и да е партия.

преди 30 минути, IvanKirov написа:

Не съм бил член на която и да е партия.

че нали миналата година разправяше, как те били изгонили от възраждане и за това си влязъл тука, че да им разобличаваш лъжите, на които си бил свидетел. Както и да е - щом не си бил, тъй да е.

преди 4 часа, Toto2 написа:

✍️ 501 000 подписа.✍️
👐 Благодарим ви, българи ‼️

"Възраждане" се проверява за огромна злоупотреба с лични данни

""Целта на "Възраждане" е определени личности да бъдат стигматизирани публично и определени като "врагове" (забранена както от съвременните международни стандарти спрямо дискриминацията, така и от тези спрямо пропагандата), и да бъде разпространявана омраза в обществото. Всичко това е в разрез с принципите на демократичното и цивилизовано общество, в което властва върховенството на закона.""

преди 4 часа, Joss Bomon написа:

Е и?

Подкрепяш "театъра" на Цончо Ганев. Ами да ти припомня:

По време на дебат в bTV Цончо Ганев от "Възраждане" заяви: "В края на миналата година едно от първите решения, които взе 48-ото Народно събрание, беше именно това – да се изпращат военна техника и точка от това решение беше изпращането на военни. Така че към днешна дата реалната опасност ние да сме въвлечени във военен конфликт е огромна". Водещата на дебата прекъсва Ганев с думите, че никъде в това решение не се говори за изпращане на военни в Украйна. Ганев отговаря: "Чакайте малко. Искате да кажете, че ние всички тук грешим, а вие сте права? Така ли?"

Такава ви е предизборната кампания. Само с опорки - изпращаме войници в Украйна. Преди това беше, че с ваксините ще ни чипират, че ще трябва да ядем задължително скакалци и че ще ни забранят розовото масло.

HNZJt7j.jpg

HNZJhXI.jpg

Цитат

Бай Добри Божилов

3 дни  ·

От интервюто на поредния напуснал Възраждане - полицаят Иван Савов, получих потвърждение на едно отдавнашно подозрение - Пеевски финансира и този проект. Отдавна имаше въпрос кое откъде идва, така че това не е изненада.

Но тази новина е добра за мен, и лоша за вас. Добра за мен, защото очевидно всички заплахи на Костадинов и смъртни присъди за "предатели" са просто празни приказки - за да привлича психично-болни избиратели. Т.е. това, че съм със смъртна присъда от него, очевидно не е опасно. Той е човек под контрола на мафията, а тя не разстрелва на политическа основа.

Лошата новина е за вас - защото се надявахте на поредния "честен" политик, дето ще ви спаси...

Да ви кажа - честни политици няма. През цялото турско робство не сме имали нито един политик - нито честен, нито безчестен. И сме се оправили - оцелели сме, увеличили сме се 3 пъти...

Разчитайте само на себе си, българи. Само, и единствено, на себе си...

сутринта го гледах копейкин и нищо съществено не каза. Ако водещия беше водещ щяха да му потънат гемиите. Само "ще", "ще".  Хубаво обещават, ама защо никога не споделят как ще се постигнат целите. Общо взето политиката на копейкин е да се хареса на възможно повече хора, нищо че обещанията му са противоречиви. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.