Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Аз, понеже съм още с по-ниска интелигентност, не схващам каква ви е драмата. За чий се борите в случая?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

Аз, понеже съм още с по-ниска интелигентност, не схващам каква ви е драмата. За чий се борите в случая?

Няма драма!!! Тя е в твоя мозък, защото си привърженик на: Единство и борба на противоположностите" . ;) 

Квантовото е при други, а кварковото е различно ... :) 

преди 7 минути, dioib написа:

Няма драма!!! Тя е в твоя мозък, защото си привърженик на: Единство и борба на противоположностите" . ;) 

Квантовото е при други, а кварковото е различно ... :) 

Има ли котка в кутията и жива ли е?

преди 20 минути, Sliderum2 написа:

Диод @dioib се гушка с Бойко и си чака поредната партида салам и лютеница. Няма мезе и станал раздразнителен. 

Делото „Суджукгейт”: Бившият депутат от ГЕРБ Живко Мартинов отрича вината си - bTV Новините (btvnovinite.bg)

736530.jpg

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Има ли котка в кутията и жива ли е?

Човек не е "шамандура", която е спусната от някой. ;)

Има живот който го прави смислен или не. 

Ако ти си "закотвен", то от кой капитан??? 

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

се гушка с Бойко

Показва, че си профон... :) Бойко е умен човек, който се вслупа дори в "царя"  ... :) 

п.п. Не знаеш моите взаимоотносение със Симеон ... 

преди 5 минути, dioib написа:

Човек не е "шамандура", която е спусната от някой. ;)

Има живот който го прави смислен или не. 

Ако ти си "закотвен", то от кой капитан??? 

Показва, че си профон... :) Бойко е умен човек, който се вслупа дори в "царя"  ... :) 

Знам ти пристрастията и колко си обичаш ГЕРБ и Бойко. 

Да, много е умен Борисов. Агент Буда.

Чувал съм, че суджука за бойко в никакъв случай не е бил толкова нискокачествен, като мизериите в магазините за бедни? 

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Чувал съм, че суджука за бойко в никакъв случай не е бил толкова нискокачествен, като мизериите в магазините за бедни? 

Е как. Къщата му е зайчарник. Най-качественото месо.

преди 4 часа, Toto2 написа:

Това ако случайно си забелязал е в друга държава и ние все пак за разлика от вас спазваме законите...Тук в България носенето на маски си беше и все още по закон е забранено.

original.png?_=1679650112

Иронично, говориш за Македония, кооято твърдите, че не е държава, а си е България :giggle1:

А ако можеш да покажеш този "македонски закон", който задължил Коцето да носи парцала и да го сравним с това какво пише тук, цена няма да имаш. 

преди 46 минути, N1K17Y написа:

Иронично, говориш за Македония, кооято твърдите, че не е държава, а си е България :giggle1:

А ако можеш да покажеш този "македонски закон", който задължил Коцето да носи парцала и да го сравним с това какво пише тук, цена няма да имаш. 

Иронично, не знаеш какво твърдим за Северна Македония. И няма как да им познавам шибаните закони. Политиците като ходят на посещения си имат хора които да им кажат къв е протокола и дрескода.

Лошо няма, продължавай да търсиш под вола теле, накрая нали знаеш кво ще намериш? На вола програматора..

преди 2 минути, Toto2 написа:

Иронично, не знаеш какво твърдим за Северна Македония. И няма как да им познавам шибаните закони. Политиците като ходят на посещения си имат хора които да им кажат къв е протокола и дрескода.

Лошо няма, продължавай да търсиш под вола теле, накрая нали знаеш кво ще намериш? На вола програматора..

Тото 3, като вътрешен платен-соц-трол, взе ли власта Копейката, Расия удари ли ви едно рамо със Т-55

преди 14 минути, Coco1 написа:

Тото 3, като вътрешен платен-соц-трол, взе ли власта Копейката, Расия удари ли ви едно рамо със Т-55

1окок пиши свързано, не ти се разбира нищо. ква власт кви танкове ти газят по човката?

преди 57 минути, Toto2 написа:

Не знаеш законите, но пък твърдиш, че Костя Копейкин (още чакам да ме съди за авторско право) е с маска, защото такъв е закона :giggle1:

преди 18 часа, Toto2 написа:

На всяка отвпрена среща Коце казва не да му вярваш, а да му гласуваш доверие. И когато не изпълни това, което е казал че ще прави, снемаш доверието. Е, досега не съм си свалил доверието.

Каза, че ще се бори против зеления сертификат - ми няма зелен сертификат. Каза че ще се бори за лева - правим го. Каза че няма да става златен пръст като Волен- ми не стана. А можеше на два пъти в два парламента. Това ми стига. Който му се търси под вола теле, негова си работа. 

Именно заради заканите на Копейкин и Дренчев, няма как да ме спечелят. Дренчев директно си заплашва с лагери и разстрел. Копейкин иска да ми вдигне данъка повече от 2 пъти, щото освен с нови 7%, се кани и да махне горната граница на осигуряване. Като ми затворят и инвеститорите от ЕС, директно минаваме в сивата икономика, и ви оставяме на издръжката на който изобщо е толкова улав да си дава над половината от доходите на вас. Откровено паразитна организацийка сте, къде ще си търсите организъм да го инфектирате - аз със сигурност нямам намерение да ви дундуркам. Бабичките може би ще се радват да направят гадно на младите, с нови визи казарма и данъци. Ще ви оставим на само издръжка. Дано се изхранвате с виене по социалните мрежи. Дотам ви е патриотизма.

преди 17 часа, Toto2 написа:

Ако не бяхме ние, досега щеше да сте със зелен сертификат

Ako не бяхте вие - слънцето нямаше да изгрее. Луди ли  сте, или на луди се правите?

Ваксотровителите започнаха да виждат дебелия край и тръгнаха внушенията, че видите ли, било доброволно.
Не им помагайте, моля ви ❤
HE беше доброволно!
Имаше системен медиен терор.
Имаше забрана за излизане, разхождане, даже седене на пейки.
Имаше забрана за пътуване.
Имаше натиск на работното място.
Имаше принуда при страшно много професии.
Имаше забрана да дишаш с парцалите, които бяха задължителни.
Да, в някои държави беше с кадифени ръкавици, в други - с боксови, в трети - направо с железен бокс, но навсякъде ковидяните и ваксинаторите са престъпници.
Не ги оневинявайте, нито вярвайте на милите невинни очи, които започват да правят. Не са искрени.
преди 3 минути, Toto2 написа:
Ваксотровителите започнаха да виждат дебелия край и тръгнаха внушенията, че видите ли, било доброволно.
HE беше доброволно!
Да, в някои държави беше с кадифени ръкавици, в други - с боксови, в трети - направо с железен бокс, но навсякъде ковидяните и ваксинаторите са престъпници.
Не ги оневинявайте, нито вярвайте на милите невинни очи, които започват да правят. Не са искрени.

Че товас от израждане, само системен терор (вкл. физически) ще ви оправи

преди 23 минути, Toto2 написа:
HE беше доброволно!

Половината ви менте възрожденци бяха наваксани. С чужда пита помен правите. Копейкин правилно е подхванал тънката струна на демагогията, ама аз не познавам и един около мене, да му се връзва на простотиите. Нямаме икономика да излизаме от ЕС, нямаме армия да излизаме от НАТО, няма и будали да си дават 70 % от доходите на вас. Щото сега са 33% разлика от бруто до нето, после ДДС винетки ГО данък имоти, такса смет... Ко стана, минаха ли 60 % от брутото, за държавните уроди? Че не стига ви това, ами зяпнали за още. Чиста злоба виждам от постовете ви, ей на това залага фюрер ви. Нищо добро не ни носи. Явно с това забавлява бабите, как ще го за чу ка на младите! Че много разхайтени, я у казармата дето половината рота не може да се подписва... Наистина видях неграмотни ман гали, хич не е приятно да са ти стари войници.

Партия ЗЛОБА най ще ви отива. Никви възрожденци не сте! Копейкин дори за учебника си излъга, не го е писал той. Набирала го е Велина, той само го е редактирал.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Некой българин написал чатбот за малинката. иванке, учи се от човека! Чудя се, дали някои от гейпросащесср трололинките не са именно тоя чатбот. Хи-хи-хи. :)

Нито съм гей, нито съм трол. Просто имам достатъчен интелект за разлика  от менте възрожденците, да се сетя, че всячески се мъчите да убиете частния бизнес, дето ви храни. Копейкин ли дето един ден стаж няма в частния бизнес, или баба ти Искра бавачката ще оправи България? Добре че поне на Дренчев са дали пистолет, да го размахва за щяло и нещяло, и да си събира с него парите за калпавата работа на Братя Градеви.

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Нито съм гей, нито съм трол. Просто имам достатъчен интелект за разлика  от менте възрожденците, да се сетя, че всячески се мъчите да убиете частния бизнес, дето ви храни. Копейкин ли дето един ден стаж няма в частния бизнес, или баба ти Искра бавачката ще оправи България? Добре че поне на Дренчев са дали пистолет, да го размахва за щяло и нещяло, и да си събира с него парите за калпавата работа на Братя Градеви.

Имам предвид по-скоро нещо като гущерчето дето заплашва нормалните хора с терор. Също като скорошните прояви на един друг LLM.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Имам предвид по-скоро нещо като гущерчето дето заплашва нормалните хора с терор. Също като скорошните прояви на един друг LLM.

Тоя дето заплашва с Белене и Н-18 и Н-19 на остров сред река. Сещаш ли се кой е? Туй ако не е терор не знам кое е.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.