Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Michigan111

Препоръчан отговор

на 19.03.2023 г. в 11:58, Toto2 написа:

Истински ме развесели. В категорията съчинения по картинка биеш иванка, спор няма.

Ми хората ви се смеят. Виж само как валят мемета в интернет с вас. Логика да искаш путиновия режим да сграбчи България и то точно в сегашната международна обстановка, означава че си или някой, който ще облажни добре след като помогне на този режим да дойде тук, или си кръгъл ..., бачкатор от ниско ниво без образование и способност да навръзва елементарни логически причинно следствени връзки. България не е била по-богата преди ЕС, вие ся искате да ни вадите от него. Джендър идеология налагал, с ГМО правил хората гееве и прочее. И НАТО трябвало да изгоним, защото хората много искали да се върне казармата и сами да си защитават рОдината с мотики и пушки на рамо, а не САЩ да имали бази тук.

Значи да обобщим. Искате връщане на България в състоянието ѝ преди 2007-ма, да излезе от тоя ЕС и директно да почне да се конкурира с него. Това е все едно да имаш магазин в мола, да има всякакви привилегии за теб докато си вътре в него (стандарти за качество, продаване без мита и квоти и т.н.) но ти да искаш да изнесеш сергията си извън него, някъде в покрайнините на града и да почнеш да плащаш най-различни данъци и такси само и само за да можеш евентуално и ти да продаваш на хората, които се разхождат в мола и на които по случайност ще им се плаща повече за твоята услуга, а не за същата, която им предлагат в мола. Все пак повече такси означава, че тази тежест от разликата в цената някой трябва да се съгласи да я плаща. Питай ги във Великобриятания много ли по-добре живеят без ЕС и какво се случва със Шотландия и как те искат независимост, за да могат евентуално пак да се включат в ЕС. Представи си, че на турците в България не им се живее извън ЕС и си спретнат референдум за отделяне от България, за да влязат пак в него. И специално за НАТО, защо ни е да разваляме архитектурата на сигурност на страната си и тепърва да строим казарми, за които така или иначе няма пари, освен ако войниците няма да са пластмасови оръжия, лъкове и стрели и ножове? И да се травмират тепърва поколенията, които се спасиха от служба? Да не би да искате за завладяваме Македония, която впрочем е в НАТО? На цялото НАТО ли ще обявим война?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Гражданин написа:

Ми хората ви се смеят. Виж само как валят мемета в интернет с вас. Логика да искаш путиновия режим да сграбчи България и то точно в сегашната международна обстановка, означава че си или някой, който ще облажни добре след като помогне на този режим да дойде тук, или си кръгъл ..., бачкатор от ниско ниво без образование и способност да навръзва елементарни логически причинно следствени връзки. България не е била по-богата преди ЕС, вие ся искате да ни вадите от него. Джендър идеология налагал, с ГМО правил хората гееве и прочее. И НАТО трябвало да изгоним, защото хората много искали да се върне казармата и сами да си защитават рОдината с мотики и пушки на рамо, а не САЩ да имали бази тук.

Значи да обобщим. Искате връщане на България в състоянието ѝ преди 2007-ма, да излезе от тоя ЕС и директно да почне да се конкурира с него. Това е все едно да имаш магазин в мола, да има всякакви привилегии за теб докато си вътре в него (стандарти за качество, продаване без мита и квоти и т.н.) но ти да искаш да изнесеш сергията си извън него, някъде в покрайнините на града и да почнеш да плащаш най-различни данъци и такси само и само за да можеш евентуално и ти да продаваш на хората, които се разхождат в мола и на които по случайност ще им се плаща повече за твоята услуга, а не за същата, която им предлагат в мола. Все пак повече такси означава, че тази тежест от разликата в цената някой трябва да се съгласи да я плаща. Питай ги във Великобриятания много ли по-добре живеят без ЕС и какво се случва със Шотландия и как те искат независимост, за да могат евентуално пак да се включат в ЕС. Представи си, че на турците в България не им се живее извън ЕС и си спретнат референдум за отделяне от България, за да влязат пак в него. И специално за НАТО, защо ни е да разваляме архитектурата на сигурност на страната си и тепърва да строим казарми, за които така или иначе няма пари, освен ако войниците няма да са пластмасови оръжия, лъкове и стрели и ножове? И да се травмират тепърва поколенията, които се спасиха от служба? Да не би да искате за завладяваме Македония, която впрочем е в НАТО? На цялото НАТО ли ще обявим война?

Бъдещото е Индия, Китай и Русия, ако не си се ориентирал. Какво ти НАТО, какво ти ЕС? ЕС освен джендъри друго не може да възпроизведе, отчаено търси кадри, обслужващ евтин персонал в лицето на избягалите уж от ужасния режим в Сирия, в Афганистан. Но 1 афганистанец, след 1 седмица става 1000 афганистанци.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Числа_на_Фибоначи

Сиреч, няма кой да бъ.рше д/петата на немските баби. Много вождове, малко индианци.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Бъдещото е Индия, Китай и Русия, ако не си се ориентирал. Какво ти НАТО, какво ти ЕС? ЕС освен джендъри друго не може да възпроизведе...

Аха, значи искаш азиатски ценности и индийска, руска или китайска пенсия. Щот в ЕС "джендъри"... Нищо ли друго не може да ти възпроизведе съзнанието като аргументи?

Класическа копейка, дами и господа!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, Joss Bomon написа:

Избора този път е ясен - партиите на войната или партиите на мира и неутралитета.

Какъв избор, нали всичко е решено от Козяк ? Малко се оплете. 

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

Бъдещото е Индия, Китай и Русия, ако не си се ориентирал. Какво ти НАТО, какво ти ЕС? ЕС освен джендъри друго не може да възпроизведе, отчаено търси кадри, обслужващ евтин персонал в лицето на избягалите уж от ужасния режим в Сирия, в Афганистан. Но 1 афганистанец, след 1 седмица става 1000 афганистанци.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Числа_на_Фибоначи

Сиреч, няма кой да бъ.рше д/петата на немските баби. Много вождове, малко индианци.

Кога заминаваш за Индия, Китай или Русия ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, Sliderum2 написа:

Позивни за д.рискане

Е тъй де, то и куфарчето на Путлер е затуй

преди 19 минути, N1K17Y написа:

Аха, за Русия. Той е в Берлин бре, ай цвай драй дрън.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Е тъй де, то и куфарчето на Путлер е затуй

Виж сега един по-млад човек да ти обясни живота. Аз, ако ми е дошло, все пак не дрищя пред цял форум и цял свят.  :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Аз, ако ми е дошло, все пак не дрищя пред цял форум и цял свят.

Щото не си президент на Русия.

Ся, за да сме коректни, Путлер дрищи в куфарче.

Гледа да не го обърка, щото ако се издрищи в ядреното куфарче, няма да му е комфортно да го размахва и да ни плаши.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Реджеп Иведик написа:

Щото не си президент на Русия

Не съм и на пенсионерския клуб президент и никога няма да бъда. Да не би, ти да си? Пенсионер, скандиращ: Да направим от България лгбтиазп+++  комуна! Хи-хи-хи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Да направим от България лгбтиазп+++  комуна! Хи-хи-хи.

Ясно, нямаш аквариум.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, N1K17Y написа:

Решено е, но може и да ви излязат криви сметките! Ти плетеш и се оплиташ, като приемаш желанията си за бъдещето за нещо непроменимо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Реджеп Иведик написа:

Той е в Берлин бре, ай цвай драй дрън.

още един, дето толкова много ненавижда запада, че отишъл да живее там. :biggrin:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, insec написа:

още един, дето толкова много ненавижда запада, че отишъл да живее там. :biggrin:

Преди беше страхотно. Но сега съм на заверено положение. Ако сега идвам в Германия, веднага бих я напускал. Няма такава кочина. Има ли значение, в коя кочина ще бъда.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Преди беше страхотно. Но сега съм на заверено положение. Ако сега идвам в Германия, веднага бих я напускал. Няма такава кочина. Има ли значение, в коя кочина ще бъда.

знам бе знам - то гадно, гадно не се трае, ама ти живееш точно там, у най- гадното. :biggrin:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, insec написа:

знам бе знам - то гадно, гадно не се трае, ама ти живееш точно там, у най- гадното. :biggrin:

Ако ги степенувам на гадно. България е най-гадното.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Joss Bomon написа:

Решено е, но може и да ви излязат криви сметките! Ти плетеш и се оплиташ, като приемаш желанията си за бъдещето за нещо непроменимо.

Дядо споко, соца няма да дойде, но вие защо не отидете при него ?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, N1K17Y написа:

Ползваш иначе китайски продукти? Що не ползваш европейски или американски продукт от САЩ? Ако въобще има такъв.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Изкарай два месеца в Русия, после ела пак да си говорим

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Извикай ерчеп и инцес, да разкарат планините отпадъци. Единия ше дърпа, другия ше бута, а куку1, ше им кукува. Не свършиха ли стачките на работници по чистотата?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Sliderum2 написа:

Извикай ерчеп и инцес, да разкарат планините отпадъци. Единия ше дърпа, другия ше бута, а куку1, ше им кукува. Не свършиха ли стачките на работници по чистотата?

Да са само те, които стачкуват.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Да са само те, които стачкуват.

Не съм следил скоро, пък и нали знаеш за БГ мисирчите медии, че повече спестяват, отколкото информират.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

@Филипов Що не проведохте в пивницата "Селска мъка" тази среща, щеше да е епично! Зададе ли моя въпрос, не можах да дойда , че вадихме скумрии на Долни Цибър! :newspaper:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не искам да ходя никъде. Ни в америчко, ни в немско, ни в руско, китайско или индийско. Бе кви хора сте - гледате къде хората са си подредили къщата, де са си изчистили кенефа и тръхпнете да отидете там, където е най-убаво. Щото сте некадърни да си подредите къщичката, да си почистите кенефа и градинката. Същи кукувици. Егати манталитета....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Toto2 написа:

кви хора сте -

Сърби ги търчат по сички земни кълбета да се подлагат. Кво знаеш ти. За подлагане става дума, не за истинска работа. Който е работен навсякъде ще изкара, който търси лесното обикаля света да търси на кой да оближе подметките, да почисти сакото на господаря от несъществуващи прашинки, да премести куфара от входа на хотела до арансьора и да протегне кунка да изпроси бакшиш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...