Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

КОПЕЙКИ ЗА СМЯХ

Активистите-възрожденци спираха минувачите, подканваха ги, а те, вместо да се подписват, се подсмихваха и отминаваха. За десетина минути не видях нито един гражданин да сложи параф в подкрепа на Копейкин.

Иначе в интервюта сам Костадинов-Копейкин не спира да се хвали,че подписката му е подкрепена от стотици хиляди българи, които не си сменят левчето за еврото. Лидерът на „Възраждане” категорично заявява, че не само ще събере 400 хиляди подписа за предизвикване на референдум за запазване на лева, но и ще спечели този референдум.

Но когато печели Костадинов, дали печели цял народ? Или печели Москва?

kokoktseee.png

Какъв този клоун или смешник ще кажете. Да, но подобни клоуни, лаещи подобни призиви за смърт от Петроград, Москва, Рим и Берлин, донесоха неизмерими беди за човечеството през миналия век! Този имитатор от провинциална величина не е в състояние да повлияе на света. Тук обаче, може да създаде големи нетприятности. Не се заблуждавайте, че пожеланието за смърт е отправено към някакъв си "фашизъм"! Към вас е! Към децата ви! Към всеки, който не е съгласен да целува ботушите на господарите му!
Ако този и чардата му не получат подобаващ отпор от гражданите, ще се почувстват поощрени. Не се ли научим, на всяко тяхно излизане на мегдана, да се събираме три пъти повече хора от тях, няма да има оправия. Градовете и особено Столицата трябва да стане тясна за подобни рублолюбци! Само тогава те ще мируват.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

на 9.03.2023 г. в 14:05, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Името на английски се пише така: "Georgia".

Щом се изговаря "Джорджия", как мога да знам, че е правилно да се изговаря и пише "Грузия", след като произношението на "Грузия" няма общо с произношението на "Georgia"? "Georgia" се чете и изговаря "Джорджия" по принцип.

Няма как да знам всичко.

леле  как си се осрал пак . Откъде да знаеш че има държава Грузия а ?  Особеннокогато се коментират актуалните събития и протести там .

После питаш защо ти викат бот.

Та ти нямаш никаква обща култура и елементарни познания, нито интелект и разсъдък да свържеш две и две

на 9.03.2023 г. в 14:51, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Езиците, които говоря много добре или отлично, са следните:

• Български език
  • Английски език
  • Бинарен език (Двоична бройна система)
  • Pawn

В бъдеще мога да науча и още езици...

много си кух. Кух бот.

гугл транслейт е в пъти по интелигентен ресурс и космически мозък спрямо теб.

По темата

Взето от нета :

Цитат

Абе вие всички презряни русороби, говорите че искате мир, но не КГБ изрода Владолф Путлер да спре огъня, а Украйна да се предаде на окупатора, мародера и изнасилвача си.
А защо вие русофилистични биологични единици, пещерни путинопитеци, комунистически имбицили, соцносталгични зомбита, байтошовистки простаци, както и разни екарисажи на Копейкин от НАСРАждане ВгъZZраждане, не отидете пред посолството на кочината р00сия 💩🇷🇺💩 и не призовете Владолф Путлер да изтегли войските си, да спре обстрела на цивилната инфраструктура, да напусне окупираните територии на една суверенна държава. Отидете помолете му се, нали сте му коленопреклонни роби и лакеи, обещайте му че ще сте слуги на московията до гроб, така и така ви е идиология русофилството. Той такива мекотели харесва.
Boris Terziev

преди 30 минути, miro20 написа:
Абе вие всички презряни русороби, говорите че искате мир, но не КГБ изрода Владолф Путлер да спре огъня, а Украйна да се предаде на окупатора, мародера и изнасилвача си.
А защо вие русофилистични биологични единици, пещерни путинопитеци, комунистически имбицили, соцносталгични зомбита, байтошовистки простаци, както и разни екарисажи на Копейкин от НАСРАждане ВгъZZраждане, не отидете пред посолството на кочината р00сия 💩🇷🇺💩 и не призовете Владолф Путлер да изтегли войските си, да спре обстрела на цивилната инфраструктура, да напусне окупираните територии на една суверенна държава. Отидете помолете му се, нали сте му коленопреклонни роби и лакеи, обещайте му че ще сте слуги на московията до гроб, така и така ви е идиология русофилството. Той такива мекотели харесва.

Ооо, това обезателно трябва да го прочете другарката @Anneliese и да вдигне малко кръвно! :D

Тагвам я да прочете! 

преди 17 часа, БаалБек написа:

Активистите-възрожденци спираха минувачите, подканваха ги, а те, вместо да се подписват, се подсмихваха и отминаваха. За десетина минути не видях нито един гражданин да сложи параф в подкрепа на Копейкин.

Няма кой да се подписва на глупостите му. Този има физиономия на изпечен мошенник и се харесва най-много в дълбоката провниция, защото там много харесват крясъците му срещу гражданите или както ги нарича той "жълтопаветната измет", по които по правило голяма част от провинцията изпитва някаква жестока ненавист вкоренена дълбоко като комплекс още от соц времената заради гражданството. Не се замислят, че всъщност копейката иска да връша точно бай Тошовото време, което не им позоляваше да дойдат до столицата без разрешение. Но те са вклюбени в цоца поради причината, че мизерията общо взето е била повсеместна и даже и в София се е налагало хората да си варят буркани, за да оцеляват. Но понеже в София гласуват за по-демократични формации, пък и в тяхно лице вижат "гражданчетата", на които завиждат за всичко, те виждат в копейката възможност да си отмъстят на София понеже той обяснява как ще отвори лагерите за демократите и най-вероятно ще почне от София понеже тя е най-синя. Виждат в неговия образ простото момче комунист, дошло да преообрази страната в бай тошов рай с казарми и "да накаже разглезените гражданчетата", които не знаят как да прекопават лехите. Та затова номерата му пред софиянци просто няма как да минат. Как си представяте някой с по-европейска култура да иска страната му да излезе от ЕС и НАТО и да я правят евразийски резерват, а някакъв с невротично писклив глас им обяснява как тва е бъдещето на страната. Да се таковаме на майната си отново от сивата страна от двете страни на желязната завеса, при Русия, с казармите и комунистическите номенклатурномутренски порядки на обществото. Да мълчиш, че ще те бие и ще те шиба здравата евразийска диктаторска ръка. Само тя ще има правото да се разпорежда с живота ти понеже ти не знаеш какво е най-добре за теб! А тоя ще е по резиденциите със семейството си като цар и ще е наредил роднина, милиционер, роднина, милиционер и т.н. на всички важни постове в държавата и всички ще трябва да му се кефят и да му гледат по портретите в учрежденията гадната физиономия като типични комунистически роби. Това лице е символ на края на демокрацията.

Харесва ли ти или не, 450 000 подписа имаме. Това е голият факт. 

преди 4 минути, Toto2 написа:

Харесва ли ти или не, 450 000 подписа имаме. Това е голият факт. 

Факт е чак когато докаже, че има толкова. А ти лично какво ще получиш от политиката?

преди 10 минути, Гражданин написа:

Факт е чак когато докаже, че има толкова. А ти лично какво ще получиш от политиката?

Нищо материално. Получавам осъществяване на идеи и адреналин.

преди 2 минути, Toto2 написа:

Нищо материално.

Е да, ама материално ще има, така че стига глупости. Такива като теб колко колко сме ги чували...

Получавам осъществяване на идеи и адреналин.

Адреналин? Да не си от тия дето щурмуват сгради да свалят украинските знамена?

Искам смислен отговор. Не може само заради "адреналина". Ако е само заради това трябва да те дисквалифицират от състезанието веднага! Опасно е такива като теб да имат власт щом властта им трябва заради адреналина.

Това ти ли? 

преди 4 минути, Гражданин написа:

Е да, ама материално ще има, така че стига глупости. Такива като теб колко колко сме ги чували...

Адреналин? Да не си от тия дето щурмуват сгради да свалят украинските знамена?

Искам смислен отговор. Не може само заради "адреналина". Ако е само заради това трябва да те дисквалифицират от състезанието веднага! Опасно е такива като теб да имат власт щом властта им трябва заради адреналина.

Това ти ли? 

Ми няма, ако щеш вярвай. Във власта ще изкарвам по-малко кинти, отколкото сега..

Адреналин. Много е просто. Когато правиш нещо и успееш да го осъществиш, и дори по пътя на малки стъпки ги правиш и постигаш успех - кефа е по-голям и от секса. Който е предприемач знае за кво говоря. 

Ех, ако бях Ивелин Михайлов...Ма не. Показвам го като човек, който не е от Възраждане. Но не мисли като боко кирчо кокорчо и всички там други евроатлантически пачи.

преди 24 минути, Toto2 написа:

Ми няма, ако щеш вярвай. Във власта ще изкарвам по-малко кинти, отколкото сега..

Е, и да си някой бизнесмен, ти просто ше си прехвърлиш фирмата на някой роднина или приятел по документи той да я държи вместо теб, ама ти ще си лицето в сянка и пак ще си правиш парите. Едва ли ше се откажеш от кинтите. Освен ако публично не направиш подарък да си дадеш фимата безвъзмездно да прави пари за другите/благотворителност. Но в последнот силно се съмнявам. Все едно да се откажете от субсидиите. Винаги се намира начин хем народът да се излъже в очите, хем агнето да е сито. По-скоро сигурно ше излъжеш хората нещо. Тва е ясно. 

Адреналин. Много е просто. Когато правиш нещо и успееш да го осъществиш, и дори по пътя на малки стъпки ги правиш и постигаш успех - кефа е по-голям и от секса. Който е предприемач знае за кво говоря. 

И къв па ще е тоя кеф? И какво искаш да постигнеш толкова? Една цел дай. И кво искаш да промениш? Ти нищо няма да правиш дето да осъществяваш реално, защото всичко в партията се прави както шефа ви нареди. Явно ти е фикс идея да седнеш там на някое столче и да те викат на микрофоните да те види родата. Ама в останалото време ще трябва да гласуваш както шефа ти нареди. Заради простотията и суеатата си ще вредиш на България понеже тази партия е ясно, че иска да направи геополитическа услуга на Русия и да ни върне в нейната орбита, а ти ше си една безгласна пешка като останалите в отбора дето ви е наредил шефа. Това е основната ѝ цел и после шефът ти да стане диктатор. Твоята цел най-много е да си близко около него, за да може и за теб да изпад нещо. Нямаш нищо против да върнеш цялата държава назад историята, стига да си от привилегированите. А такива ще има.

Ех, ако бях Ивелин Михайлов...Ма не. Показвам го като човек, който не е от Възраждане. Но не мисли като боко кирчо кокорчо и всички там други евроатлантически пачи.

И за кво ми го показваш? 

преди 3 минути, Гражданин написа:

Е, и да си някой бизнесмен, ти просто ше си прехвърлиш фирмата на някой роднина или приятел по документи той да я държи вместо теб, ама ти ще си лицето в сянка и пак ще си правиш парите. Едва ли ше се откажеш от кинтите. Освен ако публично не направиш подарък да си дадеш фимрата безвъзмездно да прави пари за другите. Но това силно ме съмнява. По-скоро сигурно ше излъжеш хората нещо. Тва е ясно.

И къв па ще е тоя кеф? И какво искаш да постигнеш толкова? Една цел дай. И кво искаш да промениш? Ти нищо няма да правиш дето да осъществяваш реално, защото всичко в партията се прави както шефа ви нареди. Явно ти е фикс идея да седнеш там на някое столче и да те викат на микрофоните да те види родата. Ама в останалото време ще трябва да гласуваш както шефа ти нареди. Заради простотията и суеатата си ще вредиш на България понеже тази партия е ясно, че иска да направи геополитическа услуга на Русия и да ни върне в нейната орбита. Това е основната ѝ цел и после шефа ти да стане диктатор. Твоята цел най-много е да си близко около него, за да може и за теб да изпадне. Нямаш нищо против да върнеш назад историята, стига да си от привилегированите. А такива ще има.

И за кво ми го показваш? 

Ивелин не ти го показвам на тебе лично. Тука нали е ясно на всички, че влизат 5 човека на кръст и няма смисъл някой да се хаби да прави пропаганда? Или си мислиш нещо друго? Просто правя като моето куче като го разхождам. Знае си местата дето дружески да се полае с други кучета и после продължаваме. Ако ме разбираш...Ако не ...

Бизнеш не можеш да правиш успешно, ако не си на 100 процента там. Служителите си заминават в 5 часа вечерта и другото време е тяхно. В бизнеса не е така и ако си на заплата няма какво да ти обяснявам, няма да разбереш. 

Не знам даваш ли си сметка, че бълнуваш некви небивалици. Ако исках да "цоцам" блага на гърба на народа, нямаше ли да ми е перфектно лесно да съм гербаджия? Ми то сега на предстоящите избори на всички е ясно, че герб пп и дб правят правителство. Що да си отлагам просперитета с десетки години и да не цоцам сега? Айде отговори ми адекватно и без емоционални изблици, моля.

преди 12 минути, Toto2 написа:

Ивелин не ти го показвам на тебе лично. Тука нали е ясно на всички, че влизат 5 човека на кръст и няма смисъл някой да се хаби да прави пропаганда? Или си мислиш нещо друго? Просто правя като моето куче като го разхождам. Знае си местата дето дружески да се полае с други кучета и после продължаваме. Ако ме разбираш...Ако не ...

Ако тук влизаха едва пет човека на кръст, както ти казваш, нямаше усилено да се пускат всички тия клипчета, които са политически и са с цел да се популяризират руски тези за войната и какъв път трябва да избере страната ни (евразийски естествено). Нямаше и да има толкова очевидни тролове, които пускат фейк новини, пропаганди и т.н., за да влияят върху общественото мнение тук. Нямаше и ти да следиш темата и да се правиш на любезен.

Бизнеш не можеш да правиш успешно, ако не си на 100 процента там. Служителите си заминават в 5 часа вечерта и другото време е тяхно. В бизнеса не е така и ако си на заплата няма какво да ти обяснявам, няма да разбереш. 

Аз не искам да ми обясняваш нищо за бизнеса си. Исках лично обяснение какво искаш да промениш в страната. Поне една смислена цел да имаш, а не само заради "адреналина" както ми обясни. Това мен не ме оправя като гражданин, че някой иска да се бута в светлините на прожекторите за адреналина. Искам да си кажеш какво обещаваш да направиш. До сега стана ясно, че се буташ в политиката. Трябва да си с нещо полезен там, а не заради "адреналина". Ако ще ставаш острие от тази партия, а пък нямаш цели, значи тази партия прави депутати кой ли не, стига да слуша шефа. Ти идеи нямаш ли или ше си само "шефът квото нареди".

Не знам даваш ли си сметка, че бълнуваш некви небивалици. Ако исках да "цоцам" блага на гърба на народа, нямаше ли да ми е перфектно лесно да съм гербаджия? Ми то сега на предстоящите избори на всички е ясно, че герб пп и дб правят правителство. Що да си отлагам просперитета с десетки години и да не цоцам сега? Айде отговори ми адекватно и без емоционални изблици, моля.

Това не е аргумент от кои си. И от тях ГЕРБ няма да имаш нищо против да си щом единственият ти мотив изтъкнат до сега е "адреналина". То не ти пречи да го получиш от всякаква друга партия. 

преди 14 минути, Toto2 написа:

Ако исках да "цоцам" блага на гърба на народа, нямаше ли да ми е перфектно лесно да съм гербаджия? Ми то сега на предстоящите избори на всички е ясно, че герб пп и дб правят правителство. Що да си отлагам просперитета с десетки години и да не цоцам сега? Айде отговори ми адекватно и без емоционални изблици, моля.

Платен-троле социалистически, няма кой да те вземе колкото и да ти се иска. 

преди 26 минути, Гражданин написа:

Ако тук влизаха едва пет човека на кръст, както ти казваш, нямаше усилено да се пускат всички тия клипчета, които са политически и са с цел да се популяризират руски тези за войната и какъв път трябва да избере страната ни (евразийски естествено). Нямаше и да има толкова очевидни тролове, които пускат фейк новини, пропаганди и т.н., за да влияят върху общественото мнение тук. Нямаше и ти да следиш темата и да се правиш на любезен.

Аз не искам да ми обясняваш нищо за бизнеса си. Исках лично обяснение какво искаш да промениш в страната. Поне една смислена цел да имаш, а не само заради "адреналина" както ми обясни. Това мен не ме оправя като гражданин, че някой иска да се бута в светлините на прожекторите за адреналина. Искам да си кажеш какво обещаваш да направиш. До сега стана ясно, че се буташ в политиката. Трябва да си с нещо полезен там, а не заради "адреналина". Ако ще ставаш острие от тази партия, а пък нямаш цели, значи тази партия прави депутати кой ли не, стига да слуша шефа. Ти идеи нямаш ли или ше си само "шефът квото нареди".

Това не е аргумент от кои си. И от тях ГЕРБ няма да имаш нищо против да си щом единственият ти мотив изтъкнат до сега е "адреналина". То не ти пречи да го получиш от всякаква друга партия. 

Айде не 5 а 50. Не са 200 000 примерно. Просто стар старомоден и никомуй не нужен "форум". Както ти казах, кефът е полайването малко...нито ти ще си промениш мнението, нити аз, нито 15 други, дето поглеждат за малко кой какво е казал...И карабойчев колкото и да си пуска рекламките по официозите, нищо няма да промени. Форумите са отживелица даже и преди 5 години. Нещо като СД в кола. Има ги, ама хората искат мултимедия и в крарен случай да има де да забучи флашка...

По другите точки кво да кажа - нема да поверваш, имаш си мнение. А...кога съм казал че искам да ставам депутат? Много интересно как пък стигна до този "гениален " извод. Бах мааму, измисляте си некви сценалии в главите и ги смятате за истини...Точно по тая причина, освен да ви ръчкам и да ви се подигравам, за друго не влизам в тоя "форум"

Това че съм се правил на любезен просто ме разби....Ми това ми е втори профил, не знам кога ще се наложи и трети профил да си спретна, че може скоро карабойчев да реши нещо....Лесно е и 100 профила да си направи човек и тук и навсякъде. Стига да иска  и да има защо. За тука специално няма смисъл. Ще ви дразня докато ми е забавно, после може и да не си правя труда да го правя. Незначителни сте 

преди 1 минута, Toto2 написа:

Айде не 5 а 50. Не са 200 000 примерно. Просто стар старомоден и никомуй не нужен "форум". Както ти казах, кефът е полайването малко...нито ти ще си промениш мнението, нити аз, нито 15 други, дето поглеждат за малко кой какво е казал...И карабойчев колкото и да си пуска рекламките по официозите, нищо няма да промени. Форумите са отживелица даже и преди 5 години. Нещо като СД в кола. Има ги, ама хората искат мултимедия и в крарен случай да има де да забучи флашка...

По другите точки кво да кажа - нема да поверваш, имаш си мнение. А...кога съм казал че искам да ставам депутат? Много интересно как пък стигна до този "гениален " извод. Бах мааму, измисляте си некви сценалии в главите и ги смятате за истини...Точно по тая причина, освен да ви ръчкам и да ви се подигравам, за друго не влизам в тоя "форум"

А за какво друго си във вързаждане, ако изключим адреналина и това, че уточнихме, че не искаш да ставаш никакъв никъде? Това те питах, нещо полезно вършиш ли там?

преди 1 час, Toto2 написа:

Не знам защо, но този кадър ме кара да редя рими:

"Пристигам със зельонъе беемве,

а моя гласоподавател с Белчо оре!

Орриии Белчо, ори,

белким видиш светли дни!"

преди 41 минути, Гражданин написа:

А за какво друго си във вързаждане, ако изключим адреналина и това, че уточнихме, че не искаш да ставаш никакъв никъде? Това те питах, нещо полезно вършиш ли там?

Нормалните неща - подготовка и осъществяване на изборите - работа с хората в избирателните секции. Трябва да ги намериш примерно на първо време. Събиране на сигнали за нередности в града и общината и терор на кмета да си свърши работата..Плюс чистене на площадки и места за деца от боклуци и обесопасяването им..Къщички с книги...Дарителски кампании...Все скучни неща.

преди 15 минути, Toto2 написа:

Нормалните неща - подготовка и осъществяване на изборите - работа с хората в избирателните секции. Трябва да ги намериш примерно на първо време. Събиране на сигнали за нередности в града и общината и терор на кмета да си свърши работата..Плюс чистене на площадки и места за деца от боклуци и обесопасяването им..Къщички с книги...Дарителски кампании...Все скучни неща.

До тук всичко нормално. Ама после като стане време да се говори за излизане от НАТО и ЕС? Вашият лидер с религиозен плам иска България да напусне НАТО и да "предоговорим" (напуснем) ЕС. Крайната цел е един голям геополитически подарък на Русия. Това е очевидно. Какво ще правим като излезем от западната цивилизация и се върнем назад във времената на визите за Европа? Съседите ни буквално ни точат сатъра, бутат се да са в тия съюзи, а ние ще илизаме и по примера на вашия електорат ще трябва да се гушнем с Русия, за да не вземе да ни се случи нещо лошо понеже масата ваши поддържници са русофили. След като си добоядисате пейките и почистите детските площадки и градинки от боклуци, вие ще ни подарите на Русия. А ако Русия няма нужда от нас сме на милостта на съседите ни. Може и да ѝ писнало на Русия тук да има някаква България и кой знае какъв проект се готви на Балканите след като ние изчезнем с ваша помощ. Няма как да е адекватно да искаш да те затоврят в резерват с изходни визи за света около теб и да искаш да правиш услуги на Русия, която има интерес от слаби сателитни републики в периферията си като всяка империя.

преди 1 час, Toto2 написа:

Събиране на сигнали за нередности в града и общината и терор на кмета да си свърши работата..Плюс чистене на площадки и места за деца от боклуци и обесопасяването им..Къщички с книги...Дарителски кампании...Все скучни неща.

А това, защо не си го правил и преди, ейтака безвъзмездно? Така ли ви е спуснато?

Ясно, дано на разбият икономически, като Германия! Там има най-много и най-големи бази, а хем е бита и фалирала, изплащаща репарации, изпаднала в тотален колапс след ВСВ !

преди 12 минути, Филипов написа:

Следващия път, когато видите някой с табелка "Смърт за фашизма" или смърт на каквото и да било се замислете! Помислете дали не желае Вашата смърт! Припомнете си какво хората с такива табели сториха с един от най-великите български герои!

-------------------------------------------

vlvazow.png

Генерал Владимир Вазов - брат на Иван Вазов.

В 1936 г. английските ветерани канят генерал Вазов, своя най-достоен противник на бойното поле, на конгрес на организацията Британски легион, честващ победата на имперската армия през Първата световна война. Посрещат го с уважение и най-големи почести. На гара „Виктория“ в Лондон българинът е посрещнат от кмета на Лондон. Настанен е в замъка на лорд Харболи, където е отсядал Наполеон. Когато минава, е построен почетен легион със знамена. Генерал Хамилтън, който го придружава, командва: „За почест, мирно!“ На парада участват 3000 военни и 200 бойни знамена. Когато се явява делегацията с българина, лорд Милн заповядва:

"Свалете знамената! Минава ген. Вазов – победителят от Дойран!"

Председателят на Британския легион Майор Готлей го представя с думите:

"Ще дам думата на българския генерал Вазов. Той е от малцината чужди генерали, чието име фигурира в официалната ни история."

Генерал-лейтенант Владимир Вазов е интерниран от комунистическата власт след 9 септември в ловешкото село Рибарица, където умира в дълбока бедност на 20 май 1945 г. Синовете му са осъдени от комунистическия Народен съд и заточени в лагери.

Гробът му е заличен. ЗАЛИЧЕН!

Сега се замислете фашист ли е бил генерал Вазов или български герой, жертва на лицемерна човеконенавист!

преди 10 часа, miro20 написа:

леле  как си се осрал пак . Откъде да знаеш че има държава Грузия а ?  Особеннокогато се коментират актуалните събития и протести там .

После питаш защо ти викат бот.

Та ти нямаш никаква обща култура и елементарни познания, нито интелект и разсъдък да свържеш две и две

много си кух. Кух бот.

гугл транслейт е в пъти по интелигентен ресурс и космически мозък спрямо теб.

По темата

Взето от нета :

Колко пъти да ти казвам, че ако нямаш нещо смислено да ми казваш, по-добре нищо да не ми казваш.

Колкото се отнася до цитата, който е "вземат от нета", той е пълна глупост. Човекът, който го е написал, не знае за какво говори, което става ясно от това, че използва "Z" да прави асоциации между ПП Възраждане и Русия, без да знае, че "Z" няма общо с Възраждане и Русия, нито присъства в руската азбука.

Става въпрос за човек, който не знае какво е Инсигния и за какво се използва. Ако знаеше какво е Инсигния, нямаше да използва "Z" като подигравка.

САЩ също имат Инсигния. Защо тяхната Инсигния не се използва като подигравка? Да не би да е защото подигравките срещу Русия се правят от последователите на фалшивото и нагло вярване Американското Изключение, които нямат идея за какво говорят и мислят, че Русия е имперска държава, която тайно ни манипулира и контролира света? Ахахахахахаха, типично за последователите на Американското Изключение и на Демократичната партия в САЩ, която създаде измамата РусияГейт през 2016г.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.