Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Браво на Костадин Костадинов!

Костадинов е един от малкото политици, които се изказаха критично по отношение на поругаването на паметника на граф Игнатиев във Варна. Останалите политици решиха да си мълчат, че да не обидят Глобалистите (евро-атналнитечския елит, който финансира основните партии и медии в България, както и подривната дейност срещу България като цяло... нали същия този елит дава грантове и на самите продажни политици).

Ето какво казва Костадинов по отношение на поругаването на паметника:

"В неделя снимах видео за поредния поруган паметник в държавата ни. Този път не беше кой да е паметник, а паметникът на граф Игнатиев във Варна, най-старият паметник в града. Обещах ви да ви покажа снимка на самото деяние.

Припомням за всички, които са пропуснали историята.

На 3-ти март, националният празник на България, един еничарин от Доносническа България оскверни паметника на граф Игнатиев във Варна. След като го залива с боя, доносникът разбива с чук гранитната плоча до него, на която е изобразена картата на Санстефанска България - символ на българския национален идеал.

Активистът на Доносническа България е хванат и арестуван, но е пуснат след по-малко от 24 часа. Все още не е ясно дали ще му се повдигне обвинение за поругаването на паметника, както не е ясно дори и как се казва. Полицията го крие старателно, именно защото е привърженик на Доносническа България. Нещо повече - това престъпление дори не е споменато в ежедневния бюлетин на МВР.

Само че няма как подобни престъпници да останат скрити. Странно е защо го крият, след като другият престъпник, също поругал и разбил с чук паметник (на съветската армия в София), беше превърнат едва ли не в национален герой от американските медии.

Възраждане настоява името и лицето на еничарския симпатизант на Доносническа България да бъде обявено официално от полицията. Иначе ще го направим ние. Защото вече го знаем."

Източник: Тази Фейсбук публикация на Костадинов

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 3 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Браво на Костадин Костадинов!

Костадинов е един от малкото политици, които се изказаха критично по отношение на поругаването на паметника на граф Игнатиев във Варна. Останалите политици решиха да си мълчат, че да не обидят Глобалистите (евро-атналнитечския елит, който финансира основните партии и медии в България, както и подривната дейност срещу България като цяло... нали същия този елит дава грантове и на самите продажни политици).

Ето какво казва Костадинов по отношение на поругаването на паметника:

"В неделя снимах видео за поредния поруган паметник в държавата ни. Този път не беше кой да е паметник, а паметникът на граф Игнатиев във Варна, най-старият паметник в града. Обещах ви да ви покажа снимка на самото деяние.

Припомням за всички, които са пропуснали историята.

На 3-ти март, националният празник на България, един еничарин от Доносническа България оскверни паметника на граф Игнатиев във Варна. След като го залива с боя, доносникът разбива с чук гранитната плоча до него, на която е изобразена картата на Санстефанска България - символ на българския национален идеал.

Активистът на Доносническа България е хванат и арестуван, но е пуснат след по-малко от 24 часа. Все още не е ясно дали ще му се повдигне обвинение за поругаването на паметника, както не е ясно дори и как се казва. Полицията го крие старателно, именно защото е привърженик на Доносническа България. Нещо повече - това престъпление дори не е споменато в ежедневния бюлетин на МВР.

Само че няма как подобни престъпници да останат скрити. Странно е защо го крият, след като другият престъпник, също поругал и разбил с чук паметник (на съветската армия в София), беше превърнат едва ли не в национален герой от американските медии.

Възраждане настоява името и лицето на еничарския симпатизант на Доносническа България да бъде обявено официално от полицията. Иначе ще го направим ние. Защото вече го знаем."

Източник: Тази Фейсбук публикация на Костадинов

Защо си платен-бот-фейкомет

преди 5 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Фейкомет, кога ще ми отговориш в темата за ИК? Обеща онзи скрийншот преди 2 месеца.

преди 10 минути, Coco1 написа:

Защо си платен-бот-фейкомет

Защо ме наричаш "платен-бот-фейкомет"?

преди 8 минути, Гражданин написа:

Фейкомет, кога ще ми отговориш в темата за ИК? Обеща онзи скрийншот преди 2 месеца.

Защо ме наричаш "фейкомет"?

Колкото се отнася до въпроса, който задаваш, ами, скоро ще е, след като довърша отговора. Още малко остана и ще е готово. Става бавно, тъй като писането на този отговор не е единственото нещо, върху което съм съсредоточен и имам друга работа, която също ми отнема от вниманието.

Нужно е да разбереш, че ти не си център на Вселената, нито искането ти да ти отговарям е център на вселената. Светът не се върти около теб.

преди 3 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо ме наричаш "фейкомет"?

Защото си фейкомет и съм обяснил много подробно много пъти в този форум, за да могат хората да са по-внимателни в отсяването на информация и предпазливи, когато контактуват с теб понеже не си с безобидна цел в този форум.

Куку, пърхаш с крилца и цвъкаш, но те е срам да кажеш ти за кого викаш!

Кажи на новите избиратели за кого да викат, че и ние да се посмеем!

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Куку, пърхаш с крилца и цвъкаш, но те е срам да кажеш ти за кого викаш!

Кажи на новите избиратели за кого да викат, че и ние да се посмеем!

Дядо завидя на началнико ти, за тебе само казаци в интерната

преди 1 минута, Coco1 написа:

Дядо завидя на началнико ти, за тебе само казаци в интерната

Дай твоя началник да видим, не се срамувай дедковото! 

Коко го е страх да каже за кой вика. Щото ще бъде ощавен яко. 

Ха ха, това ли ти роди пилешкия мозък? Ко ко на бо ко ли же мъ ду ри те...

Ко ко ли же мъ ду ри те на дър тия тр ол...Ха ха пи;ешкия мозък бум тряс

преди 11 минути, Toto2 написа:

Ко ко ли же мъ ду ри те на дър тия тр ол...Ха ха пи;ешкия мозък бум тряс

Соц троле за малко копейки, на лиз близ ли те научиха в интерната:yanim:

Каква ужасяваша нищета при тези "българи" от ПП"Възраждане". Да си прост не е грях, но да си страшно прост и да искаш да управляваш България е трагедия! Поредната "възрожденка", която не помни къде вчера си е оставила колата, но помни това:

izperkali.png

преди 22 часа, Гражданин написа:

Защото си фейкомет и съм обяснил много подробно много пъти в този форум, за да могат хората да са по-внимателни в отсяването на информация и предпазливи, когато контактуват с теб понеже не си с безобидна цел в този форум.

Нищо не си "обяснил много подробно". Наричаш ме "фейкомет", но не обясняваш какво ме прави "фейкомет". Кога съм написал нещо, което не е вярно?

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Нищо не си "обяснил много подробно". Наричаш ме "фейкомет", но не обясняваш какво ме прави "фейкомет". Кога съм написал нещо, което не е вярно?

Обяснил съм доста подробно защо си фейкомет. 

преди 32 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Добре.

Какво добре? Нямаш скрийншот от DW, лъжеш постоянно за срокове, че ще го представиш. Чакаш форума да забрави и си продължаваш с копирането на фейк нюза и опити да се набиеш на очи като ПР на възрожденците. Даже си пускаш скрийншотове на собствените си коментари какви неща им пишеш в техните канали във фейсбук, за да вземат ако не там, поне тук да ги забележат... Защо?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.