Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Абе нещо гледам, странни птици са се събрали тук. Едноок пират, негър с пура и рисунка на интернет тролище с очила, което свети отстрани на дядо Маркс.

с тая лада у 21 век и в ЕС, много неща са ти странни за тебе. 😏

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 3 минути, insec написа:

с тая лада у 21 век и в ЕС, много неща са ти странни за тебе. 😏

Че кво ѝ липсва. Има си четири колела като останалите брички.

преди 19 часа, Toto2 написа:

Кво се напъвате не мога да разбера. Коце го е обяснявал много пъти кво трябва да се направи от нашата държава че да не се караме с макетата...Който иска да търси и ще намери. Не е тук мястото да се занимавам да обяснявам на 2 тиквеника какво що. А и програма, която да обяснява подробно стъпка по стъпка, дата по дата какво как ще се прави няма нито една партия. Тази наша програма показва цели, които се следват. Не как точно с подробности. Дайте ми някоя подробна програма на коя да е партия.

Тоест чист популизъм. Не го знаете ни как ще стане, ни до кога е срока да стане. Ми дай тогава да пишем и "България на 3 морета".

Толкоз за програмата. 

Да, толкоз като не може да ми отговориш как ще присъединяваме Македония, която е в НАТО, а първостепенна точка по значение ви е ние да го напуснем. "Да, явно, малко и ти се объркваш тук по този въпрос, ама глей ся колко хубаво звучи все пак "България на 3 морета!". Дай да го пишеме в програмата и да го оставим тъй! да седи Някой ако е много усетен и земе, че пита как, ти земи му кажи да си затваря устата и го накарай да се чувства виновен, че пита щот, ако са интересува да види, ше види, че няма друга партия дето да би могла да си тури това като цел и да може да му даде срокове. А ние може да го турим щот ... Абе не знам, кой иска да търси ш'си намери причина що сме го турили и как може да стане! Я баста!"

Относно как се случват нещата във Възраждане - ми смейте си се. Но това е истината. Такава е партията - на доброволни начала и личен пример. Няма финансиране от вън. Няма наливане на пари от външни или вътрешни организации. Нещата така се случват трудно, но....резултата е очеваден и много ви дразни. Наричайте ни както си искате, но резултата на Възраждане расте и все повече нараства влиянието и. Което ви кара да скърцате със зъби, да се опитвате да се подигравате, но...Това показва само едно - бръкнали сме в аналните ви дупки и те така. 

И като расте какво е бъдещето? Ще се махнем от НАТО и ше ни схрускат мечките Турция и Русия, а съседите ни само и чакат нашия погрешен завой та да вземат да ни разчекнат. Не сте се концентрирали върху нищо съществено във вътрешната политика, а най-много ви вълнуава излизането от НАТО и "предоговорянето" с ЕС, което са геопоплитически услуги. Това не е в интерес на България. Винаги когато питам това, то се трие от вашите канали. Означава, че сте една фалшива банда герои, които много добре знаят, че приказват глупости и само властта им е важна. А власт може да се печели и от бедни физически и духом хора най-лесно. Невъзможно е да убедиш интелигентния човек, пътувал и видял света, работещ приятна работа и харесващ живота си, че трябва да гласува за изгонването си от западните съюзи и да се прехласне изведнъж по "твърдата ръка на евразийския живот". Имате си една партия, която се върти основно около една личност, която се снима непрекъснато в социалните мрежи и приказва едно и също от ден до пладне обещавайки такава твърда ръка на тия дето милеят по времената на бай Тошо и си мислят, че той е преродения им вожд. В акълите им е точно този образ на вожд и държава, защото поради много причини се чувстват нещастни и озлобени, а някой да дойде и да им говори за отваряне на лагери ги издига. Те смятат, че като дойдат такива хора на власт, настъпва съответно и техния час за разплата и така те ще реализират копнежите си за мъст заради несправедливостта в живота им че са бедни. Тъжно, но факт. До сега всеки възрожденец, с който съм си говорил никога не е давал аргументи какво ще се подобри, как ще се бори мафията и т.н.. ами само плаши какво ще се случва с предателите, когато те дойдат на власт. И разбира се, предатели са всички останали, а те само чакат да управляват сами. Такъв франкренщайн в политиката се ражда в една доста тъжна потънала в тъминината на мутренския свят територия, където масово хората са озлобени и издигат в култ агресията и одобряват страданието на цели народи. Това се видя и сега с войната. Например достатъчно е да отвориш във фейсбук новините как са унищожили някой жилищен блок или убили деца с някой бомбен удар и от долу ще видиш реакците с емотикони. Масово сумати смеещи се емотиконки поставени от автентични хора, които имат на стените или в снимките си неща свързани с вас като клипове на вожда и т.н.. Коментиращите негативно по отношение на страдащите и обясняващи как това било заслужено и т.н. също. Аз имам чувството, че нещо зло се е вселило в тази маса народ, а съжаление след като маските паднаха с тая война съм тотално втрещен, че тая маса хора, както ти казваш, въобще не е малка. Народът много се изроди с тази мутренска демокрация по руски тип. Абсолютно всичко през прехода стана точно по руски образец. Приватизация, банкови фалити, мутри, шоу програми и т.н. за затъпяване. И от време на време активират и крещящи патриоти, които искат да напускаме западните съюзи, а тяхната армия са държаните умишлено в просташки хабитат и бедност огромна маса хора, която поради тази нарочна бедност лесно може да се активира и да блее в транс как ще наказва всички! Това е една неприятна антиутопия, по която за съжаление се увличат понякога и невинни хора. Единственото което може да правим нормалните хора е да се опитваме да водим беседи с тях и да ги събуждаме. Понякога и един текст помага.

преди 2 часа, ncl написа:

С нетърпение чакам да дойдат изборите. С голям кеф ще слушам воя на соросоидните кучки тогава...

Соросоидите и сега реват по социалните мрежи. Опитват да прокарват цензура в полза на неолибералната пропаганда, за да може да прикрият истината.

Ето пример:

2023-02-25-02-30-05-418.jpg

Въпросната медия е финансирана от Отворено Общество и от САЩ, според официални данни.

Същата медия разпространява и фалшива, окарикатуряваща пропаганда срещу ПП Възраждане и Костадин Костадинов.

Една от най-новите им дезинформационни кампании е, че Костадин Костадинов краде пари, за да купува имоти...

Всеки път, когато напиша някакъв коментар, в който оспорвам лъжите им, винаги се появяват хора, които имат украинското знаме (или декорация с цветовете на украинското знаме) в профилната си снимка, и започват да реагират с "Ха-Ха" на коментарите, които пиша.

Използват предимно термини, като "Копейкин" и "рашисти", за да поддържат илюзията за въображаеми заплахи, които реално не съществуват. Като казват "Копейкин", опитват да създадат илюзията, че Костадинов се финансира и контролира от Русия и Путин контролира България чрез Костадинов. Това е същата тази лъжа (РусияГейт), за която Хилъри Клинтън плати пари през 2016г, за да се създадат фалшиви компромати срещу Доналд Тръмп и Републиканците, които са политически опоненти на Демократичната партия в САЩ.

Всеки, който следи политическите събития от последната една година знае, че всъщност вече е ясно, че не е имало руска намеса и руски ботове, които са разпространявали руска пропаганда... всичко е било една добре скалъпена и убедителна лъжа.

Войната на буквите...Сезон 1 епизод 6 минута 50 казва всичко..което иванка сие би трябвало да чуят и осмислят.

преди 5 часа, ncl написа:

С нетърпение чакам да дойдат изборите. С голям кеф ще слушам воя на соросоидните кучки тогава...

брей - откога копейката стана кучка в твоите очи. :speak:

преди 11 минути, insec написа:

брей - откога копейката стана кучка в твоите очи. :speak:

Защо го наричаш "копейка"?

преди 22 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо го наричаш "копейка"?

Е как? Щото така са му казали. Някой, който знае всичко му е прошепнал на ушенце, че Коце взима копейки ....

Ех, да беше истина, не 10, 60 процента щяха да гласуват за нас, ама няма ....

преди 12 минути, Toto2 написа:

Е как? Щото така са му казали. Някой, който знае всичко му е прошепнал на ушенце, че Коце взима копейки ....

Абе копейки, копейки, ама па и на мене нали ми се иска – я депутат да ме изберат, я кмет...

преди 21 минути, Toto2 написа:

Ех, да беше истина, не 10, 60 процента щяха да гласуват за нас, ама няма ....

Кво праи началнико на троловете-теточки Коце Копейката

преди 1 минута, Toto2 написа:

А съдбата на тия дето вярват в Русия каква е? Възраждане ли?

преди 5 минути, Гражданин написа:

А съдбата на тия дето вярват в Русия каква е? Възраждане ли?

Нямам идея. Интересуват ме хората, които вярват в България. Тея дето вярват в Русия са ми същите, дето вярват в Америка, Германия, Франция и т.н. Една и съща измет.

Чета мненията в темата на Гражданин и на toto2 и ncl и съм отчаян, че неговият глас ще има тежест на изборите, колкото на някой от тия двамата. Мъка.

преди 5 минути, Toto2 написа:

Нямам идея. Интересуват ме хората, които вярват в България. Тея дето вярват в Русия са ми същите, дето вярват в Америка, Германия, Франция и т.н. Една и съща измет.

Тоест ти не вярваш в Русия? Наистина ли? 

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Чета мненията в темата на Гражданин и на toto2 и ncl и съм отчаян, че неговият глас ще има тежест на изборите, колкото на някой от тия двамата. Мъка.

Ми отчаянието е взаимно. И на мен не ми харесв мнението на Митко Вълчев, ма демокрация баце....Като не искаш демокрация, ходи в Русия..

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Тоест ти не вярваш в Русия? Наистина ли? 

Кво да вярвам в Русия. Харесвам американските филми прди 2000 година. Харесвам руснаците... Сега дали Америка, дали Русия, дали Китай - все диви капиталистически хищници, искащи да си хапнат целия свят. Кво да ги харесвам? Това което искам - България да е толкова голяма и хищна, че да не може който и да е да има мераци да я хапне за закуска...Дали може да стане? Не знам, зависи от българите. Били сме хищници някога, сега сме овчички, търсещи си овчарско куче...

преди 16 минути, Toto2 написа:

Ми отчаянието е взаимно. И на мен не ми харесв мнението на Митко Вълчев, ма демокрация баце....Като не искаш демокрация, ходи в Русия..

Това, което се нарича демокрация, е плутокрация зад фасада на демокрация.

Нямаме свобода на словото. Свобода на словото има само във някои форуми, където няма наложена силна цензура. Но останалите медии, които са основни, цензурират информация, която е против официалния наратив.

Иронията е там, че точно тези, които ни говорят, че в момента имаме демокрация, права, свобода, и как сме нямали такива неща по времето на социализма, всъщност са против тези неща и искат да ги забранят.

Партия "Демократична България", която се представя като демократична партия, чиято цел е подкрепяне на правата и свободата, всъщност иска да има силна цензура срещу политическите й опоненти. Същата тази цензура срещу политически опоненти се налага и от останалата част на неолибералната олигархия в България. Ето примери:

FB-IMG-1677611002647.jpg

FB-IMG-1677611061893.jpg

2023-02-25-02-30-05-418.jpg

Във второто изображение се вижда, че има и закани за физическо насилие.

преди 33 минути, Toto2 написа:

Кво да вярвам в Русия. Харесвам американските филми прди 2000 година. Харесвам руснаците... Сега дали Америка, дали Русия, дали Китай - все диви капиталистически хищници, искащи да си хапнат целия свят. Кво да ги харесвам? Това което искам - България да е толкова голяма и хищна, че да не може който и да е да има мераци да я хапне за закуска...Дали може да стане? Не знам, зависи от българите. Били сме хищници някога, сега сме овчички, търсещи си овчарско куче...

Това когато сме били големи и хищни ти помниш ли го? Дядо ти помни ли го? А неговият дядо? Кой народ последните сто години, успя затова, че е голям и хищнически, а не заради това , че имаше правилно функциониращо общество и икономика? Неща на светлинни години, от идеите проповядвани от Възраждане.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Това когато сме били големи и хищни ти помниш ли го? Дядо ти помни ли го? А неговият дядо? Кой народ последните сто години, успя затова, че е голям и хищнически, а не заради това , че имаше правилно функциониращо общество и икономика? Неща на светлинни години, от идеите проповядвани от Възраждане.

Формулирай правилно функциониращо общество и икономика. Кое е правилно и грешно? Природата го е доказала - правилно е когато растеш и процъфтяваш и заемаш все по-голям ареал. Досега поне последните 30 години природата ни казва че правим грешно нещата в България.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.