Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 минута, insec написа:

елементарна мурзилка, пък какъв си въобразяваш, че си - е твое лично извращение, което въобще не ме интересува. Тъй, че си спести малоумните лъжи. Цел живот си гласувал за кухи патреотари и такъв ще си умреш другарю спукан балон.

Аз не лъжа. И въобще не ми дреме тъпак като тебе кво си въобразява за мене. Както ти казах, живей си в розовия балон, не ми дреме на салама. 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 29 минути, Toto2 написа:

Аз не лъжа.

още един от сектата на миро и лойко - ти нали рече, че по негово време си се опаричил: начи все пак си имал и един печеливш избор в кариерата си. Съвсем закономерно е лойковците да си обичкате и копейката, тъй че пак нищо изненадващо: видиш ли колко си прозрачен, мурзилка елементарна.

преди 3 минути, insec написа:

още един от сектата на миро и лойко - ти нали рече, че по негово време си се опаричил: начи все пак си имал и един печеливш избор в кариерата си. Съвсем закономерно е лойковците да си обичкате и копейката, тъй че пак нищо изненадващо: видиш ли колко си прозрачен, мурзилка елементарна.

Прост си като праз. Аз бизнеса си съм го успял благодарение на моите усилия и късмет. И как си ги правиш изводите в кухарката, явно който бръмбар фане топчето е печелифшия. В твоите изречения няма никаква логична последователност и доказателствен материал. Чудно ми е как мозъкът ти успява да ти осигури дишането, камо ли и други важни деятелности. То пилето прост, ма ти май го биеш в класацията.

преди 12 минути, Toto2 написа:

В твоите изречения няма никаква логична последователност и доказателствен материал.

мурзилке нещастна - колко и да папагалстваш, логиката остава нещо съвършенно непонятно и чуждо за болшевишката ти тиква, тъй че не се мъчи. Кажи ся, как копейката ша ни спаси от еврото и ще ни превърне в щастлива руZка губерния, в която да можете да вкарвате по концлагери всеки, който познава логиката.

преди 51 минути, insec написа:

Кажи ся, как копейката ша ни спаси от еврото и ще ни превърне в щастлива руZка губерния, в която да можете да вкарвате по концлагери всеки, който познава логиката.

Защо твърдиш, че Костадинов иска да прави неща, които не е казал, че иска да прави?

Защо намесваш Русия и концлагери? Това ли правите, като стане ясно, не не сте в състояние да кажете нещо смислено - започвате да пишете безсмислени текстове, съдържащи думи, отнасящи се до "страшни" и "ужасни" неща, като концлагери?

И защо казваш "руZка", а не "руска"?

Ти знаеш ли какво е "Z"? Знаеш ли какво е Инсигния? Не, не знаеш. Ако знаеше какво е, щеше да знаеш, че не е нещо, което може да се използва като подигравка.

преди 10 часа, insec написа:

мурзилке нещастна - колко и да папагалстваш, логиката остава нещо съвършенно непонятно и чуждо за болшевишката ти тиква, тъй че не се мъчи. Кажи ся, как копейката ша ни спаси от еврото и ще ни превърне в щастлива руZка губерния, в която да можете да вкарвате по концлагери всеки, който познава логиката.

Едно си баба знае, едно си бае...

преди 2 часа, Toto2 написа:

Едно си баба знае, едно си бае...

Бабо-трол защо баеш тогава, повече копейки няма да изкараш

преди 11 часа, PigMan9GolqmotoPrase написа:

какво е "Z"

Zащо си изостанал соц-бот-фейкомет

преди 20 минути, Филипов написа:

ЦИПсО подпиндосник. Вече ти го написах, да повторя че си трудновдяващ.

Копейков-трол кво си сънувал пак

преди 47 минути, Coco1 написа:

Глад във Мосейково :yanim:

Мне, ядох говедо.

преди 39 минути, Toto2 написа:

Благодаря за видеото. Ти гледа ли го? И какво разбра от него? Разкажи накратко, моля.

Гледам и ми се изправят косите. Кво съм разбрал? Да бегаме с 200 от ЕС, това разбрах.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Гледам и ми се изправят косите. Кво съм разбрал? Да бегаме с 200 от ЕС, това разбрах.

Ти бегай - и без това си безполезен

преди 3 минути, Toto2 написа:

Значи не си го гледал

мацква е на изток - че се забелязва, твърде често губите посоката все къмто на запад.

На къде? Повечето не мислят като теб - справка тези над милион, които са там на където сме тръгнали!

току-що, БаалБек написа:

Значи не си го гледал

Казах че го гледам в момента. И човека го каза точно както и Коце казва - управляват ни роби, дето не разбират от ядрена енергетика, нямат желание да знаят и просто изпълняват. Въобще не им идва да се научат и да се предоговарят. Квото кажат ЕС бюрократите, нашите козируват и се нагъзват. Та така, аз гледам, ти може и да си гледала ама ....

преди 10 минути, Toto2 написа:

Казах че го гледам в момента. И човека го каза точно както и Коце казва - управляват ни роби, дето не разбират от ядрена енергетика, нямат желание да знаят и просто изпълняват. Въобще не им идва да се научат и да се предоговарят. Квото кажат ЕС бюрократите, нашите козируват и се нагъзват. Та така, аз гледам, ти може и да си гледала ама ....

Почти си схванал. Управляват ни некомпетентни и пращат НЕкомпетентни хора в Брюксел, които "подвиват опашка" от незнание, но после за да не им търсят отговорност за неуспехите обвиняват Брюксел. Тази шуро-баджанащина във властта е останала още от социализЪма. А ако пък имаме неблагоразумието да излезем от ЕС още повече ще затънем, защото всичко останало що-годе кадърно в България ще се насочи в страните от ЕС.

Та във видеото, колкото и Карбовски да се опитваше да манипулира госта, стана ясно че всички незгоди у нас са благодарение пак на нас и никой не ни е виновен, че пращаме за преговори НЕкомпетентни хора, а такива с големи "езици". 

преди 4 минути, БаалБек написа:

Почти си схванал. Управляват ни некомпетентни и пращат НЕкомпетентни хора в Брюксел, които "подвиват опашка" от незнание, но после за да не им търсят отговорност за неуспехите обвиняват Брюксел. Тази шуро-баджанащина във властта е останала още от социализЪма. А ако пък имаме неблагоразумието да излезем от ЕС още повече ще затънем, защото всичко останало що-годе кадърно в България ще се насочи в страните от ЕС.

Та във видеото, колкото и Карбовски да се опитваше да манипулира госта, стана ясно че всички незгоди у нас са благодарение пак на нас и никой не ни е виновен, че пращаме за преговори НЕкомпетентни хора, а такива с големи "езици". 

Е ти говориш думите на Коце! Засрами се, не може така...Е и сега да уточним тея дето ни управляват досега все беха евроантлантици... То СДС, то БСП, то Царя, то Боко, то Кирчо и Кокорчо и плеяда други заслужили артисти на народния театър.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.