Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 28 минути, ncl написа:

Това съм го пропуснал. Къде ги пишат тези неща?

Ами виж преди да станат депутати вашите депутати какво са работили. Очевиден пролетариат взел властта.

А за мляко, мед, салам... Имам предвид, че това са нещата, с които привличат всички гласуващи, защото обещават връщането на соц порядките и хващат носталгиците, които често свързват периода 44-та 89-та с някакво плюскане на корем и евтина консумация. Остриетата на партията ви говорят само срещу запада, хвалят Русия и Путин и как трябвало да направи блицкриг в Украйна.

За жалост в България си проличаха всички хора с една специфична душевност характерна за хора далеч от Европа, които искат азиатската прегрътка на Путин срещу евтина храна и злобеят срещу онези, които живеят по-добре (европейските пенсионери). Разбирате ли, не става въпрос за по-хубав живот, а за отмъщение към запада. Да ни затворят вратите за тях за тях за назидание, че тук за 30 години са ни виновни не тези, които ни докараха до просешка тояга, а тези които живеят добре и в демокрация. 

Много ми е тъжно, че в народът има една не малка част евразийци по душа, които искат твърда ръка. Някой да ги бие, да ги кастри, да живее добре на техен гръб по резиденции, но салама да е евтин. Най-висша цел.

Надявам се схващаш какво ти говоря. Културните ни разлики с Европа са това благодарение на 79 години промивка на мозъци и възпитаване в комунистическа апатия и покорност по руски образец. Метастазите му се развиват добре щом едно плюскане, биенето на тъпани и воя срещу еврогеевете е сред най-важните ценностти + някаква мутрокултура у баш патриотите. Все едни такива татуирани с революционери, гледат лошо в профилните си снимки сякаш ще те бият, байряци и разни картинки ту с мечка и лъв и руско български трикольори, ту някаква картинка на ВИС и СИК очевидно показващи възхищение от и възхвала на мутро културата. И гледаш, че тоя тип хора поставят смеещи се емотиконки под статиите за загинали деца в Украйна... Отваряш му профила на такъв и гледаш тия картинки, постове и "емблемата на Пежо".

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

на 6.03.2023 г. в 8:47, Coco1 написа:

А кога заминаваш за Унгария

Знаеш ли, че ми даде идея?

Чудех се къде до ходя тази година – крайното Северно Черноморие ли, некое затънтено место в Средните Родопи ли, в културната столица на Европа Пловдив ли? – па що си не фана капата за неколко дена в Буда-Пеща, града голема, беки само с влак съм минавал от тама? Така... по-йовтинко некъде, самостоятелно? Амми!

Палинка ще пробвам, палачинки "Хортобаги", гулаш с токайско, чардаш, музеи-филхармонии, тава-онава... Некоя унгарка ще щипна за... бузката?

А унгарките имат собствен чар, оглеждах ги/облизвах се на Централната гара тогава... В другите народности не съм го виждал.

Благодаря за идеята! :)

преди 44 минути, Гражданин написа:

...

Благодаря за вниманието!

преди 1 час, Аралампи написа:

Ми, кът са пънеш, намерѝ ти и докажи нещо... да речем тъй... навпримерно?

Любопитен и малкоизвестен факт:

На изборите, на които "Атака" влезе с гръм, екзитполовете (доброволно споделяне на току-що гласувалия на лична информация и за кого е гласувал) показаха, че партията има най-висок процент гласували висшисти – 28%. Също така любопитно е, че тази информация веднага бе спряна по новините, скрита, та от следващия ден до днес повече не съм я чувал. Гласувах тогава за "Атака", разбира се, даже бях застъпник в секционна комисия на кандидат-депутата В. Сидеров :D

За първи път обърнах внимание на "Възраждане", когато мой приятел с две висши образования в различни области каза, че ще гласува за тях.

Аз също съм с образование, по-високо от това на "средния" българин; гласувам за "Възраждане".

Моя позната, с висше техническо образование, след като се отврати от гейропей-евроатлантиците, гласува за "Възраждане"; замисли се по въпроса, струва ми се, когато дъщеря ѝ, млад човек с висше хуманитарно образование, твърдо беше решила да гласува за "Възраждане", макар че родителите ѝ, дългогодишни сини парцали, са я убеждавали да не.

Та... статистиката на близкото ми обкръжение показва голям процент висшисти, гласуващи за "Възраждане".

Ти с вишу ли си?

Не. С висше съм. Викаш, като доволен от свършеното от Волен и цялостното му поведение, реши да качиш нивото и да гласуваш за "възраждане"? Иначе, тази информация за най много висшисти от Атака разбирам, че няма къде да се намери, така че трябва да разчитам на честната ти дума. Влизал съм в групи на "Възраждане " и ако пишещите са над средното, България очевадно няма бъдеще.

При сегашното образование, да се фъцкаш че имаш диплома, не е гарант за интелект.

Само на два три университета в страната се ползва реномето, и като те видят, че си завършил там по дефолт те назначават.

На останалите дипломите, не стават и за тоалетна хартия даже.

Оно не умеее едно изречение да степенува правилно, ама иска държава да управлява 😂

Иначе усмивката му е до небесата, дори и той не може да повярва в това

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Не. С висше съм. Викаш, като доволен от свършеното от Волен и цялостното му поведение, реши да качиш нивото и да гласуваш за "възраждане"? Иначе, тази информация за най много висшисти от Атака разбирам, че няма къде да се намери, така че трябва да разчитам на честната ти дума. Влизал съм в групи на "Възраждане " и ако пишещите са над средното, България очевадно няма бъдеще.

Да, говоря на честна дума, но не лъжа и даже не се лъжа.

Предполагам, че може да се намери из мрежата; една-две години след тези избори реших да я намеря, но набързо не можах... пък и не е чак толкова важно.

Прочее, обърнал ли си внимание, че Гугъл сериозно филтрира подобна информация? Имам опит, доказал съм си го.

преди 29 минути, Аралампи написа:

Прочее, обърнал ли си внимание, че Гугъл сериозно филтрира подобна информация? Имам опит, доказал съм си го.

Нищо не ти филтрират гугъл. Как така все уж ви филтрират западните сайтове, а в същото време използвате именно тях и платформите им да сте инфлуенсъри и непрекъснато трете и цензурирате в тях, за да не се вижда друго освен крясъците тип "да живее България" и "поклон пред вас"?

аре ве, най-бързите сървъри ползват линукс.

Дори и андроид е разработка на гугъл, на база линукс

преди 10 минути, Аралампи написа:

Да, говоря на честна дума, но не лъжа и даже не се лъжа.

Предполагам, че може да се намери из мрежата; една-две години след тези избори реших да я намеря, но набързо не можах... пък и не е чак толкова важно.

Прочее, без заяждане, не си човека с който бих седнал на сладки общи приказки. Та освен твоите лични наблюдения, за някаква висока интелигеност на избирателите ви, които противоречат на моите наблюдения и впечатления някакви доказателства не можеш да представиш. И масово е впечатлението извън вашите си среди, че феновете ви са сред най ниско интелигентната част на обществото ни.

преди 4 минути, RoG написа:

аре ве, най-бързите сървъри ползват линукс.

Дори и андроид е разработка на гугъл, на база линукс

Който е руски? Или? Що го пишеш това, за разводняване ли.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Прочее, без заяждане, не си човека с който бих седнал на сладки общи приказки. Та освен твоите лични наблюдения, за някаква висока интелигеност на избирателите ви, които противоречат на моите наблюдения и впечатления някакви доказателства не можеш да представиш. И масово е впечатлението извън вашите си среди, че феновете ви са сред най ниско интелигентната част на обществото ни.

Който е руски? Или? Що го пишеш това, за разводняване ли.

Що па трябва да е руски.Всяко едно нещо, което ползваме сега в днешно време е открито от различни нации.

Ама да ми разправяш, че всичко идвало от Сащ това е безумие.

Даже ако се замислиш малко, ще ти направи впечатление, че повечето идеи за някои платформи за които говориш,

изобщо не са техни идеи, а чужди.Те просто са ги краднали

преди 24 минути, RoG написа:

Що па трябва да е руски.Всяко едно нещо, което ползваме сега в днешно време е открито от различни нации.

Даже ако се замислиш малко, ще ти направи впечатление, че повечето идеи за някои платформи за които говориш,

Ако е така, защо в момента няма руски смартфони?

Западният свят е създал условия, в които да се популяризират всички модерни изобретения. Причините са обясними. Свобода на идеите и да можеш да ги разгърнеш и на пазара и конкуренция. А не мутрокутлура по евразийски образец. С твърда ръка да възпитаваме "твърди хора", ръбове подходящи за милиционери да охраняват властта дето ше те шамарят, ако вземеш да предложиш някоя капиталистическа идея, която не разбират и ше ти кажат да се връщаш обратно в строя и да внимаваш в картинката. Вижда се по отношението към 5Г, ваксините и т.н. Как може да имаш тотално недоверие към тези неща и да си напредничав в същото време? Естествено, че няма как в такова общество да се стигне до ефективно прозиводство на модерни играчки и изобретения за улесняване на човешкия живот. В такъв случай ще произвеждаш селско стопанство и полезни изкопаеми докато свободният и развит запад ти краде мозъците. Мозъкът (личноста) не е ничия собственост, а си принадлежи към тялото и душата, която ако реши, че не се чувства добре в комунистическия затвор и сред сивите скот маси милеещи повече по бай тошовия салам от колкото по свободата, има правото да избяга в някоя държава, в която няма да се чувства подтисната и ще може да разгърне потенциала си. Компютърът след като уж е "наше изобретение", що тогава нямаме български компютри? Според мен е именно заради хора дето искат повече казарми и милиционери да ги пазят да не се разбягат слуайно докато градят държавата си по руски образец.

преди 44 минути, RoG написа:

Бълбукай си , не ми пречиш. Кой ти разправя, че всичко идва от САЩ? Пак не помниш с кой си се напивал. Иначе завършваш курса по тролене с тройка, с това преливане от пусто в празно, без никаква връзка с темата.

преди 1 час, Гражданин написа:

Нищо не ти филтрират гугъл. Как така все уж ви филтрират западните сайтове, а в същото време използвате именно тях и платформите им да сте инфлуенсъри и непрекъснато трете и цензурирате в тях, за да не се вижда друго освен крясъците тип "да живее България" и "поклон пред вас"?

На ударен ли се правиш?

Гугъл филтрира информация, неугодна на западната neдepacтлибералгейоджендър скапана гмеж барабар с лайненоглавите им ръководители.

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Плачѝ, плачѝ.

Правилно усещаш накъде духа ветърът... :D
Поздравявам те с "Run like hell" от "Стената" на Пинк Флоид.

преди 2 минути, Аралампи написа:

На ударен ли се правиш?

Гугъл филтрира информация, неугодна на западната neдepacтлибералгейоджендър скапана гмеж барабар с лайненоглавите им ръководители.

Защо каналите на Възраждане тогава са оставени съвсем спокойно да си съществуват в тези платформи тогава и даже и да могат да събират дарения чрез тях за каузата си?

преди 4 минути, Гражданин написа:

Защо каналите на Възраждане тогава са оставени съвсем спокойно да си съществуват в тези платформи тогава и даже и да могат да събират дарения чрез тях за каузата си?

Мога да задам много доказващи контравъпроси, но тази игричка отдавна съм играл, позната ми е; познати сте ми и вие, децката градина...

Та шмъйзвиняаш, но безсмислено не ми се губи време с вас.

преди 18 минути, Аралампи написа:

Мога да задам много доказващи контравъпроси, но тази игричка отдавна съм играл, позната ми е; познати сте ми и вие, децката градина...

Ми задавай колкото искаш контра въпроси ама аз искам да ми отговориш, а не да ми бягаш с whataboutism-и. Явно не можеш или акълът ти се мъчи. Но нищо, аз знам, че обичаш да лъжеш като не ти се получава. Вече те хванах веднъж в лъжа та от там насетне не залагам надежди на разговорите ни. Няма как да очаквам нещо кой знае какво от човек, който лъже така елементарно. Но мога да го посоча и да покажа какви типове симпатизират на възраждането по евразийски.

преди 27 минути, Аралампи написа:

На ударен ли се правиш?

Плачѝ, плачѝ.

Правилно усещаш накъде духа ветърът... :D
Поздравявам те с "Run like hell" от "Стената" на Пинк Флоид.

Куку, щом ти си над средното, еВа ти и клоаката сте. Не че някой се е съмнявал. Ако си следил в темата за Украйна , научно доказах че руските гейове са и повече и по яки от западните.

преди 2 часа, RoG написа:

При сегашното образование, да се фъцкаш че имаш диплома, не е гарант за интелект.

Само на два три университета в страната се ползва реномето, и като те видят, че си завършил там по дефолт те назначават.

На останалите дипломите, не стават и за тоалетна хартия даже.

Оно не умеее едно изречение да степенува правилно, ама иска държава да управлява 😂

Иначе усмивката му е до небесата, дори и той не може да повярва в това

Стига преливахте от пусто в празно, на вас ви личи от космоса колко сте зле. 

преди 23 минути, Аралампи написа:

Загубено време сте за всички които ви обърнат внимание, но не можем да оставим да ръсите лъжите си без отпор.

преди 10 минути, NewRedDragon написа:

Kъф нокаут, бе? Този плъх говори само глупости. Ама за всеки плъх си има капан. Ще го нокаутираме и тоя болен мозък

Бе "вие" без теб, се опитвате вече 8 години без резултат. Боко му спряха кранчето американците, сега лиже гъзове белким му пуснат някой долар, ама кирчо и кокорчо му дърпат чергата яко...Голям смях сте бе, големи дебили сте...

Костадин Костадинов: Ситият роб е най-големият враг на свободния народ Копирано от standartnews.com

преди 4 минути, Toto2 написа:

Бе "вие" без теб, се опитвате вече 8 години без резултат. Боко му спряха кранчето американците, сега лиже гъзове белким му пуснат някой долар, ама кирчо и кокорчо му дърпат чергата яко...Голям смях сте бе, големи дебили сте...

Tetoчка само така, лай по душманите на Копейката инак глад 

277439150_1300493783689551_8873326531003229781_n.jpg

Докато има пиленца, глад нема. Фърчи яко перушина. Ти заработи ли шепа просо?

преди 13 часа, Toto2 написа:

Докато има пиленца, глад нема. Фърчи яко перушина. Ти заработи ли шепа просо?

Теточка всички ли сме тролове като тебе 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.