Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Че и родата му не е толкова сбъркана да гласува за него.

Все съм виждал самоунижение, ама като това на Денков преди малко по телевизията, да се моли на началника си Борисов да го остави на власт (защото знае, че го очаква управлението на Възраждане), никога не съм виждал. Шест месеца седя тоя човек до мене (в другата сграда на парламента), ама грам политическа култура и принципност не прихвана.

Петър Петров

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Ако искат да направят нещо Правилно, от Израждането -Вън от парламента. На предсрочните избори да обещаят изобщо никакво заклеване на депутати.

Цитат

Николай Дренчев
4 дни  · 
Надявам се най-обикновена глупост и  елементарен популизъм да са причината бившите ми съотборници от Възраждане точно сега да внесат законопроект за  напускане на НАТО.
Но аз, за съжаление, не вярвам, че са чак толкова глупави, затова за мен по-вероятна е другата версия - че това е услуга в полза на сглобката.
Точно когато сглобката бе пред разпадане, партията на Костадинов  любезно им предостави мотиви отново да се прегърнат. Не просто им предоставиха мотиви, а ги развяха пред очите им като червено пред бик, заплашвайки "евроатлантическата ориентация", която за тях е свещена крава и е  единствената допирна точка в порочната им и вредна за страната ни коалиция. Наистина ли на Костадинов до такава степен му липсва тактически усет за моментната политическа ситуация? Тази хипотеза ме съмнява - за Костадинов може да се кажат  всякакви  лоши  работи, но не и  че е глупак. 
Дано не съм прав, но в тези действия виждам как за пореден път Възраждане обслужва интересите на статуквото. Дано причината да е само в личните качества на председателя им - в липсата му на усет; в невъзможността му да  изчака правилния момент, в желанието му всичката пара да иде  в свирката. 
За версията, че Възраждане е купено и продадено за пари и имоти не ми се мисли. Но действията  говорят по-ясно от думите, а рано или късно всичко тайно ще стане явно!

Цитат

Viktor Skoklev
И ТИ И КОПЕЙКАТА СТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ЛА@ НА

Тъкмо реших, че ППДБ са изорали дъното и вече няма накъде повече, и те веднага достигнаха нови висини. Т.е. низини, извинявам се:)

Вчера за пореден път са сложили наколенките и буквално са се молили на ГЕРБ и ДПС да номинират Мария Габриел за мин.-председател, но с мандата на ППДБ. Същата тази Мария Габриел, която според същото това ППДБ е "красивото лице на мафията". Ще повторя още веднъж предложението си към ППДБ - най-добре се саморазпуснете и се влейте в ГЕРБ и ДПС. Защото както сте тръгнали, когато Радев ви даде мандата, ще го дадете на Пеевски и Борисов да ви попълнят имената за министри.

Наистина, все е имало дъно в българската политика, но като това дъно, което представлява ППДБ, никога не е имало.

Ко ми се хилиш ве Теточков, златен пръст е вашия, както Симеонов се кълнеше как ще прати Боко в затвора. Както Сидеров, както Яне. Същият лъжец е. При първа възможност ще му пристане. 

Цитат

Бойко пудел си намери, казва се Валери

. Помниш ли таз частушка?

Същите сте. Само че по-вредни. Толкоз неуки и смотани депутати, парламентът не помни. 

преди 46 минути, IvanKirov написа:

Ко ми се хилиш ве Теточков, златен пръст е вашия, както Симеонов се кълнеше как ще прати Боко в затвора. Както Сидеров, както Яне. Същият лъжец е. При първа възможност ще му пристане. 

. Помниш ли таз частушка?

Същите сте. Само че по-вредни. Толкоз неуки и смотани депутати, парламентът не помни. 

Те не се притесняват от златния пръст, защото носовете им са кафяви. Каквото и да прави златния, те като кучета ще са си завряли носовете където трябва, за да го ухажват и да се надяват на евтиния стол. 

🔴 "Водени сме от целта, България да има свои представители в Европейския парламент, които активно да участват в дебатите за бъдещето на Европа, твърдо отстоявайки българския национален интерес.

Нашите кандидати трябва да могат умело да очертават основните автентични европейски ценности – християнството, националната идентичност и суверенитет и традиционното семейство.

☑️ Нашите евродепутати трябва да разчупят образа на безполезния еврочиновник, който прибира необосновано висока заплата за срок от пет години и е непознат, дори в собствения си избирателен район."

адв. Петър Петров, зам.-председател на Възраждане

Ще си умрем от кеф, да ви се изхрачи в лицето и да стане пудел на Бойко, като предишните му учители. Щял да работи с всички, освен ДПС. И с ДПС ще работи, като Боко в момента. Парите не миришат. 

преди 14 минути, Филипов написа:

Ивелин цъфнал кат гол задник на слънце, Анди гей дето все не разбрал кой иска казарма. Вика на мене тъп. Да дойде да го види!

Много добре я докарват с фотошопа, буля Искра, за малко да се влюбя. Ако не бях я виждал на живо... 

large.2323(18).jpg.573c5bcd0c84767465ab8b9d4cf1f7ec.jpglarge.2323(17).jpg.bdf2466f9df41d721543298fc9f2f96d.jpglarge.2323(16).jpg.0d90cab572f0d85270a605164206bd62.jpglarge.2323(15).jpg.72c6359a9fa1d11420a0bb8baaf3b733.jpglarge.2323(14).jpg.235e88c01ef1cf5169c0e3ee5659f0d5.jpglarge.2323(13).jpg.69426d3b469911cee9322c27c200588d.jpglarge.2323(12).jpg.f90564330dc9aefc48e8bc9fcdd77535.jpglarge.2323(11).jpg.1e5fd342ef4e9ad0ab8787dfd2f0fea8.jpglarge.2323(10).jpg.0122c87dc84b53691679d0e81e03f651.jpglarge.2323(8).jpg.42d39a9a24c8494472a36b213aeb2789.jpglarge.2323(7).jpg.2d1859497968b97e40a9de6cbbc50247.jpglarge.2323(2).jpg.b2988c1d5b567e2391959739ea7ded4d.jpglarge.2323(1).jpg.9571b573d56acc28c65b0241de748f05.jpg

large.2323(6).jpg.9496084566b6cf6960625aceafe52157.jpglarge.2323(4).jpg.70b6faf9b1310f17daac9bfc96d4d964.jpglarge.2323(3).jpg.fecb6962b4f8f406e9b93e4276a59642.jpg

току-що, Филипов написа:

Ще те правят ли депутат при нови избори най-накрая или подозираш вече, че цялото подгъзуване тук е напразно?

преди 1 час, Гражданин написа:

Ще те правят ли депутат при нови избори най-накрая или подозираш вече, че цялото подгъзуване тук е напразно?

Важното е че ПППП ще получат 5 процента вот.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.