Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 часа, Филипов написа:

Що не дойдохте на протеста бе! Сирини имаше, на фантастико и на дюнерите. Ама като по соца беше - сириниту е с пари. Като улични кучета сте подкупни, за един сандвич и вече верни до фанатизъм. 

преди 3 часа, IvanKirov написа:

Що не дойдохте на протеста бе! Сирини имаше, на фантастико и на дюнерите. Ама като по соца беше - сириниту е с пари. Като улични кучета сте подкупни, за един сандвич и вече верни до фанатизъм. 

Ти на един скинарски протест отиде и орева орталъка. Ама че е организиран от Герб не те интересува. 

преди 6 часа, Toto2 написа:

Ти на един скинарски протест отиде и орева орталъка. Ама че е организиран от Герб не те интересува. 

Не само, ходих на протеста с/у еврото, на което беше и ти. 

Никви патриоти не сте бе, евтини ментета сте, само приказвате и нищо не правите, освен мизерии и побоища. 

Нормалният човек почва да ги вижда тез работи. 

От ГЕРБ бил организиран - пълнят БГ с най-големите боклуци, обръщат я на сметище, фюрер ви ни се кара, вика да си траеме. 

Нямате очи, имате 2 дупки, те такова безочие. Дори да се добереш до депутатската евтина манджа, фюрер ви прибира заплатите. Не един и двама ви го казаха. 

Защо го правиш?

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Защо си протестирал срещу еврото ,защо не искаш еврото?

Айде ся и на тебе ли да се обясянвам, долнопробен сапункаджия чалгар!

преди 25 минути, IvanKirov написа:

Не само, ходих на протеста с/у еврото, на което беше и ти. 

Никви патриоти не сте бе, евтини ментета сте, само приказвате и нищо не правите, освен мизерии и побоища. 

Нормалният човек почва да ги вижда тез работи. 

От ГЕРБ бил организиран - пълнят БГ с най-големите боклуци, обръщат я на сметище, фюрер ви ни се кара, вика да си траеме. 

Нямате очи, имате 2 дупки, те такова безочие. Дори да се добереш до депутатската евтина манджа, фюрер ви прибира заплатите. Не един и двама ви го казаха. 

Защо го правиш?

Гражданчето да ти обясни, нали знае всичко.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Айде ся и на тебе ли да се обясянвам, долнопробен сапункаджия чалгар!

За мен няма знечение в каква валута ще получавам дохода си ,евро, лева, долари. Ти защо не искаш евро? 

За малко щях да забравя, кога ще заминаваш за Антеп да търсиш Айшегюл?

Няма други проблеми, тръгнали с хвърчила да се занимават!

Копейки ментета!

преди 13 минути, AAUUXX написа:

За мен няма знечение в каква валута ще получавам дохода си ,евро, лева, долари. Ти защо не искаш евро? 

За малко щях да забравя, кога ще заминаваш за Антеп да търсиш Айшегюл?

Не се опитвай да ме заговаряш, дели ни пропаст, дори сме различни животински видове. Не си ми равен, не си ми от ранга, не си достоен да говориш с мен, казал Ердоган на когото там. Не ми се търси цитат. 

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Няма други проблеми, тръгнали с хвърчила да се занимават!

Копейки ментета!

Тва няма да са хвърчила ,а вентилатори ,някой казват че вибрациите им могат да плашат рибата ,а също и ще пречат на птиците които прелитат в близост.

преди 6 минути, IvanKirov написа:

Не се опитвай да ме заговаряш, дели ни пропаст, дори сме различни животински видове. Не си ми равен, не си ми от ранга, не си достоен да говориш с мен, казал Ердоган на когото там. Не ми се търси цитат. 

Ердоган друго каза ли ти ?

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Тва няма да са хвърчила ,а вентилатори ,някой казват че вибрациите им могат да плашат рибата ,а също и ще пречат на птиците които прелитат в близост.

Да бе, мъкнат ни по няколко хиляди главорези на месец, разселват ги под прозорците ви, тръгнали да се занимават с уплашената риба. 

Жалки сте, не е истина чак!

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Да бе, мъкнат ни по няколко хиляди главорези на месец, разселват ги под прозорците ви, тръгнали да се занимават с уплашената риба. 

Жалки сте, не е истина чак!

Какво те притесняват емигрантите ? Едва ли ше ти вземат работното място като ИТ щот ти нямаш такова? Рибата е важна ,тя е поминъка на много хора в този регион.

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Какво те притесняват емигрантите ? Едва ли ше ти вземат работното място като ИТ щот ти нямаш такова? Рибата е важна ,тя е поминъка на много хора в този регион.

Не се опитвай да говориш с мен, не си ми на нивото, ни на образованието, ни на акъла, ни на квото се сетиш... Цяла вселена ни дели. Ако беше нормален форум - тук бих те напсувал мазно. Прибирай ги ти тия престъпници, кат са ти мили и драги. Хили се като изоглавен, под всеки мой пост. Само не ме закачай, махай ми се от главата!

преди 4 часа, Филипов написа:

Всичката ви работа такваз - патриотизъм, ама с пари. По-голямата част е с абонамент в Патреон. 

Искате безплатно сирини, ама като е да давате - искате да ви се плати. 

"Аз за такъв народ ли съм тръгнал да ставам курбан" - патриот тип 1 го е казал, без вила на първа морска линия, и депутатско кюфте. И фиктивно разведен със соросоидка. 

Eто, 6$ иска фюрер ви, да ви облъчва, да крещите като макаци. 

https://www.patreon.com/Martin_Karbowski/posts

преди 51 минути, IvanKirov написа:

Всичката ви работа такваз - патриотизъм, ама с пари. По-голямата част е с абонамент в Патреон. 

Искате безплатно сирини, ама като е да давате - искате да ви се плати. 

"Аз за такъв народ ли съм тръгнал да ставам курбан" - патриот тип 1 го е казал, без вила на първа морска линия, и депутатско кюфте. И фиктивно разведен със соросоидка. 

Eто, 6$ иска фюрер ви, да ви облъчва, да крещите като макаци. 

https://www.patreon.com/Martin_Karbowski/posts

отново не разбрал горкия иванчо. 

Карбовски иска кинти бре. На Коце всичко си е безплатно. То бива, то може, ама чак пък толкоз да блееш глупости не бива...

току-що, Toto2 написа:

отново не разбрал горкия иванчо. 

Карбовски иска кинти бре. На Коце всичко си е безплатно. То бива, то може, ама чак пък толкоз да блееш глупости не бива...

Безплатно? Колко да е безплатно? На Евроком нищо ли не давате?

преди 1 минута, Гражданин написа:

Безплатно? Колко да е безплатно? На Евроком нищо ли не давате?

Айде и гражданчето да се прави на глупав. Какво показва клипа, какво коментира иванчо, па после и гражданчето  от село....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.