Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Фак ю...

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 6 минути, bioid написа:

Фак ю...

Класическа копейка когато я наврат където кучето се облизва ..... :giggle1:

Кефиш ли се че сте приятели с най големите ислямски главорези и нечовешки терористични групировки ?

Тези и тази идеология и религия, които най фанатично са колели българите в Батак , изпепелявали са Добруджа, сливенско и т.н. ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 минути, bioid написа:

А искаш ли да си тяхна мишена?!!!

Ти за да не си тяхна мишена, клякаш и се надупваш ?

Интересна логика...

мнееее... ще пропусна твоите съвети . Все пак съм българин, не ислямистка подлога.

:hush:

Не е нужно да съм ислямист, за да искам да те очистя... Ти си един национален предател. А съдбата на националните предатели е една. Смърт.

преди 2 минути, bioid написа:

Не е нужно да съм ислямист, за да искам да те очистя... Ти си един национален предател. А съдбата на националните предатели е една. Смърт.

Това което пишеш е много тъжно. Делириумът ще те довърши преди някой да успее да ти помогне.

преди 50 минути, bioid написа:

В грешка си. Възраждане са много последователни в политиката, която водят

Така е! Казаха, че ще върнат субсидията, ама си я запазиха. Копейкин по една случайност си купува къща с 30 годишна ипотека, но пък успя да я изплати за 3. Против ковид ваксините са, ама са ваксинирани. Против еврото са, ама спестяванията им в евро. Май пропускам нещо, всеки е свободен да добави още последователности  :giggle1:

преди 19 минути, bioid написа:

На колко чашки си тая вечер? 

току-що, bioid написа:

Това са си твои интерпретации. А казаха ли, че Копейкин е извънземен? Тъпак...

А тъй Матросов, щом е против Вожда, значи не е истина :giggle1:

431167911_122125071098202706_82520948146

преди 9 часа, bioid написа:

Фак ю...

да искам да те очистя...

че Копейкин е извънземен? Тъпак...

Класическо ниво на "високоинтелигентен"  копейкаджия  :giggle1:

преди 9 часа, N1K17Y написа:

Така е! Казаха, че ще върнат субсидията, ама си я запазиха. Копейкин по една случайност си купува къща с 30 годишна ипотека, но пък успя да я изплати за 3. Против ковид ваксините са, ама са ваксинирани. Против еврото са, ама спестяванията им в евро. Май пропускам нещо, всеки е свободен да добави още последователности  :giggle1:

... и яко се вбесяват копейките когато им навреш фактите такива каквито са... и че "националните предатели" , излъгани и водени за носа като шарани от вожда си Късопи6ков , са всъщност те самите. :) 

преди 10 часа, N1K17Y написа:

Квичат от цензура, в каналите и групите си само квичене и тупане в гърдите се допуска. 

Един не дойде, по протестите с/у талибаните. Аз да ходя да мръзна и да се мокря зарад тях, после вика "тебе те мразя повече от талибаните". Те тоя пиянката тука, снощи. 

Сган копейкова!

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Един не дойде, по протестите с/у талибаните. Аз да ходя да мръзна и да се мокря зарад тях

И какво постигна в крайна сметка?! 

Резултата какъв беше?!

И от къде накъде пък "заради тях" ?! Ти за Възраждане ли работиш?!

Аман от дебили!

преди 22 минути, Joss Bomon написа:

Резултата какъв беше?!

Аман от дебили!

Човекът поне нещо е направил, а не като вас диванните патриоти. Опънали шкембето и мечтаещи за депутатските кюфтета. Като ония на задната страница дето копейката им дал плюскане и те вече диви и щастливи. 

преди 6 часа, Joss Bomon написа:

Резултата какъв беше?!

Аман от дебили!

Ще ти кажа какво ще постигнете, като само търсите безплатно сирини. 

Тия дето ни ги мъкнат са най-големите главорези на планетата. За тях човешкият живот е без значение. При тях за наказание режат глави и убиват с камъни, за неща, дето тука дори не будят възмущение. Примерно е в реда на нещата баща да удуши дъщеря си, ако опетни рода, примерно да не е девствена. Убийства на честта се казват. Заравят грешницата до шията, слагат чувал на главата, и цялото село мята камъни, докато умре. 

За тях ние сме по-долу и от добитъка. Да не задълбавам на религиозна основа, прочети какво пише в свещените им книги, за нас. От тяхна гледна точка Аллах ни ги дарява, земята и жените ни, са дар за тях. Седят до дясното им коляно, нещо като робини, в контекст. Тия неща може сам да ги прочетеш. 

Ще се намъкнат някоя  вечер при родителите ти, 10 срещу майка ти самА примерно, и после ще си късаш главата колко ви бил крив Иван Киров, че не си дал цялата заплата на копейките малоумни. Както са свикнали с по 1200 евро месечно джобни, при осигурени режийни, на тукашната мизерия ще издивеят. Те както за задоволени материално, пак убиват и изнасилват, тука не ми се мисли 100 тарамбуки в село с 50 бабички.

Ще се сетите, ама ще е късно. Твоята щерка ще изгаврят, ще ти я върнат парцал, и ще си доволен, че поне не са я убили. Щото по запада има 10 - 15 намушквания с нож, дневно. Без причина, ей тъй щото сме боклуци. 

И верно сте боклуци. Харизвате им на тепсия това райско кътче, не си ходил в северните държави, лош климат да видиш какво е, и студ. Природата празно не търпи. Съвсем целенасочено ни ги мъкнат, да ни изтребят, и после лесно - някой въоръжен и организиран, да придобие територията както в талибанските държави. Управляем хаос се казва. Тия тарамбуки най-лесно се контролират. Племена със знамена. 

преди 1 час, IvanKirov написа:

Без причина, ей тъй щото сме боклуци. 

И верно сте боклуци.

Последно, кой е боклук?!

Не ми отговори - какво точно постигна?! Какъв е резултата?!

Само не ми се оправдавай, че другите са ти криви, щото същите тези обвинения отправяте към Възраждане, от които нищо не зависи за сега. Никой не ви е крив, че не гласувахте а гледате в канчето на Коце, каква кола карал, дивана му що бил за 5 бона...

преди 18 минути, Joss Bomon написа:

Последно, кой е боклук?!

Не ми отговори - какво точно постигна?! Какъв е резултата?!

Само не ми се оправдавай, че другите са ти криви, щото същите тези обвинения отправяте към Възраждане, от които нищо не зависи за сега. Никой не ви е крив, че не гласуванте а гледате в канчето на Коце, каква кола карал, дивана му що бил за 5 бона...

Kaто нападнат родителите ти, ще ми се оправдаваш на дедовия!

преди 31 минути, IvanKirov написа:

Kaто нападнат родителите ти, ще ми се оправдаваш на дедовия!

Имаш много боб да ядеш докато дойде време да използваш "дедовия". 

Ще почакам да те видя ти каква ще я свършиш, след като лично си се заел да ни оттървеш от арабелите... За сега не си я свършил никаква!

Да не би да чакаш помощ от тези срещу които плюеш, А?!

Аз от кога разправям да се обедини протестния вот и да гътнем статуквото?!

преди 13 минути, Joss Bomon написа:

Аз от кога разправям да се обедини протестния вот и да гътнем статуквото?!

Първо, не е лошо да се научите да мислите.

Как да се обединим с вас, като викате за Русия ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.