Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 29 минути, Bubbles написа:

И ся последно?
Според @Гражданин-а в Сфия било спокойно.

Ако сме критична бройка полицаите ще ни пуснат.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Нали сте патриоти бе, докато тропате с бастонките да се ежите на Зеленски, внуците ви се бият с емигрантската сган. 

Стига сте философствали, ако се имате за българи ставайте като един. Щото утре ще са 10 тарамбуки срещу детето ти или тебе. и ще си сам. 

Не слушайте фюрер си, до юли няма да смеете да се върнете от кръчмата вечер. По 2 самолета на ден, най-долната сган, правете му сметка колко ще ни домъкнат. И по селата ги разселват, да нападнат май ка ти вечер да се гаврят. И да не я нападнат ще заспива с ужас. 

До кво падение стигна българинът, дедите ни са бранили тия земи с кон. Ся невъоръжени боклуци си я вземат като подарък. 

преди 11 часа, IvanKirov написа:

До Юни ще ни нахлузят  милион тарамбуки бе копейки ненаяли се!

Ставайте и утре 18.30 в Овча Купел!

И с какво Възраждане има вина за положението?!

Костадинов винаги е казвал, че ако властта е във Възраждане, армията ще е по границата и ще се стреля на месо, както беше преди 89-та. Само това е решението да се спрат тълпите ужмигранти.

Ултраси и лумпени правят поразии, но не са фактор, който води до промени!

Консултациите при президента: „Възраждане“ и Радев в спор за референдума за еврото - bTV Новините (btvnovinite.bg)

преди 9 минути, bioid написа:

Кои сте вие?

Дето не сме сиренови патриоти. Ботев са му искали пари за агнето, да си нахрани четата. И такъв народ тръгнал да освобождава. 

Елате да ни набиете, ИТ-тата, като сме ви проблема. Стиснали сте ракията от сабахлем, пак ми се зъбите на мене. 

Утре твойта внучка ще изгаврят. 

Възраждане неглижира проблема, викат чакайте и гласувайте за нас. 

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Възраждане неглижира проблема

Обърни се към другите партии тогава, тези които не го неглижират.

преди 10 минути, bioid написа:

Обърни се към другите партии тогава, тези които не го неглижират.

Нали патриоти се имате бе, само ми се оправдаваш. 

Да сме седели да кротуваме, вика ненаялият се фюрер. Изплати си къщата, ся мисли за хотел. И колата си смени, Форд не било престижно. 

преди 11 минути, bioid написа:

Не сме патриоти. Оправяй се сам. Ходи на някое друго място да хленчиш.

Ментета сте, паразити, аз от кога ви разправям. 

Дано ти разбият твойта къща утре!

преди 1 минута, bioid написа:

Дано умреш сега!!!

А сега изчезни с 200 от тук и повече не се мяркай. Търси патриотите по другите партии.

и ти ли си от израждането. 

Ментета сте и паразити, айде ти може и да си алкохолно заблуден, но шайката около копейката са си обикновенни булшитове.

преди 4 минути, bioid написа:

Чий го дирите тук тогава? Да е.б и боклуците да е.а...

За тва е темата , изразяване народната любофф и Уважение към възродителите на коцето.............

преди 1 час, laplandetza написа:

изразяване народната любофф и Уважение към възродителите на коцето

3-мата глъмпери плюещи и мрънкащи в темата ли са "народната любофф"?! 

Поредните пишманвойводи сте, допринесли за сегашното положение с НЕгласуването си. Аз лично не признавам избори, на които гласувалите са под 40% от имащите право на гласуване. 

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

..Аз лично не признавам избори, на които гласувалите са под 40% от имащите право на гласуване. 

И аз така, по тая причина се стремим да падна на около една трета- 35- 30 процента.Такава е волята на Мнозинството- Нелегитимност на Системата и мъпетите назначени за <артисти> в Шоуто !

За пръв път виждам някой да обвинява опозицията за даден проблем, в случая мигрантските изстъпления. На тоя не му пречат ППДБ, дето с въздушния Шенген се съгласиха да се превърнем в бежански лагер, тръгнал по Възраждане да плюе. ШШ, АЛО, разкара се, че изглеждаш неадекватно. 

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

преди 6 минути, Тoни написа:

За пръв път виждам някой да обвинява опозицията за даден проблем, в случая мигрантските изстъпления. На тоя не му пречат ППДБ, дето с въздушния Шенген се съгласиха да се превърнем в бежански лагер, тръгнал по Възраждане да плюе. ШШ, АЛО, разкара се, че изглеждаш неадекватно. 

Кой е тоя?

Де-лите от израждане веднага се включиха в милиционерското мероприятие. Какво, да не си  помисли , че някой се е хванал на номера със <случайния> бой!?  Тая изражданска измет само бие срещу Национализма в полезнта му форма. Копейкина работи срешу Българщината и националния интерес.

Каква опозиция са тези всеядни червеи, те са Назначени за Уж опозиция, не е нужно академично образование да забележиш тая им роля.

Въобще не ме интересуваш нито ти, нито Възраждане, но съм сигурен, че си някое розово пони. Вие въведохте модата да се протестира срещу опозицията. 

преди 6 минути, Тoни написа:

Въобще не ме интересуваш нито ти, нито Възраждане, но съм сигурен, че си някое розово пони. Вие въведохте модата да се протестира срещу опозицията. 

Ха сега де!, той и Съсела в момента го раздава опозиция, и Мавъра-оня ненаситен разбойник - и той опозиция.Юпитата на ЦарПлъх и те опозиция- срещу тея също протестирам............ и срещу сребролюбците на дългия простак от плевенско.............. и срещу тея паразити. 

Забравих Зеления Чорап Летец-крадец и пътя на копринки, малинки, узунки, тодоровци и пр.

Така е в Мъпет Шоуто........... като изгориш куклата ръката остава и загалва следващия <член>........

Не знам какво изобщо пишеш, иди се прегледай. 

Обаче подозирам, че розовите понита ППДБ са активиралибтакива такива като теб, да обясняват кой им с*а в гащите с арабските. Слабо изпълнение, на Евро изборите ще духате супата именно заради това. Слагай големия лигавник още от сега. 

Редактирано от Тoни (преглед на промените)

току-що, Тoни написа:

Не знам какво изобщо пишеш, иди се прегледай. 

Както казам на жена си - па вземи да мислиш................ няма ефект, никога не се получило.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.