Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Пакистанците от Възраждане ли са бити?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 4 часа, laplandetza написа:

Тото ли си, лото лиси ?.......онея Британци изтеглиха късия тираж !

Що бийте поданиците на Британската Корона?........балкански конекрадци невежи !😀

Ти внменяем ли си? В клипа Деян кво казва? Де видя някой някого да бие? Уж се бараш патриот, а пък кви ги бръщолевиш тука? Въобще наясно ли си със ситуацията в клипа на Деян. Явно не. Оди рупай цианкалий...

преди 2 минути, Toto2 написа:

Ти внменяем ли си? В клипа Деян кво казва? Де видя някой някого да бие? Уж се бараш патриот, а пък кви ги бръщолевиш тука? Въобще наясно ли си със ситуацията в клипа на Деян. Явно не. Оди рупай цианкалий...

И ти не си наясно със ситуацията, но им подгъзуваш все едно са от аристокрацията, а ти техен беден, но верен иконом.

току-що, Гражданин написа:

И ти не си наясно със ситуацията, но им подгъзуваш все едно са от аристокрацията, а ти техен беден, но верен иконом.

Ситуацията е ясна. Събрали са се десетина младежи на 12 13 години в центъра и полицията цъфнала и ги арестувала. Да не би случайно да са отишли да тормозят бедните арабели..Кво не е ясно?

преди 10 минути, Toto2 написа:

Ситуацията е ясна. Събрали са се десетина младежи на 12 13 години в центъра и полицията цъфнала и ги арестувала. Да не би случайно да са отишли да тормозят бедните арабели..Кво не е ясно?

Не, ситуацията ако ти беше ясна, нямаше да продължаваш да си в тази партия. Или ти е ясна, но други цели гониш. Не мога да разбера как имам такива сънародни, които гледат само келепирлъка до такава степен, че за друго по-надалеч в бъдещето не виждат. Ми нали и вие живеете тука бе? Внукът ти може да не е копейка, може да не му харесва да живее в едно умалено копие на Русия с казарми, затоврени граници и т.н.? Как ще уважава дядо си някой ден като чете какво лично му е желаел? Скъсахте се да лъжете и пищите как ни превземат пакистанците с британски паспорти. Всички се изредихте, първо беше Джамбазки, после копейката, после ввашия Деян... Накрая писаха, че се оказа, че от масираната акция срещу мигранти задържали няколко младежа с коз, а мигрантите не били мигранти ми пакистанци с британски паспорти. Как се овълчихте за кокала и покрай евроизборите. Смешна история. 

преди 16 минути, Гражданин написа:

Не, ситуацията ако ти беше ясна, нямаше да продължаваш да си в тази партия. Или ти е ясна, но други цели гониш. Не мога да разбера как имам такива сънародни, които гледат само келепирлъка до такава степен, че за друго по-надалеч в бъдещето не виждат. Ми нали и вие живеете тука бе? Внукът ти може да не е копейка, може да не му харесва да живее в едно умалено копие на Русия с казарми, затоврени граници и т.н.? Как ще уважава дядо си някой ден като чете какво лично му е желаел? Скъсахте се да лъжете и пищите как ни превземат пакистанците с британски паспорти. Всички се изредихте, първо беше Джамбазки, после копейката, после ввашия Деян... Накрая писаха, че се оказа, че от масираната акция срещу мигранти задържали няколко младежа с коз, а мигрантите не били мигранти ми пакистанци с британски паспорти. Как се овълчихте за кокала и покрай евроизборите. Смешна история. 

Ти къде видя да са питани каквито и да е мигранти или пакистанци? Полицията целенасочено със заповед да цивилизоват наште младежи. Не знам ти на къв коз си, ама ....

Относно пакистанците с британски паспорти, тея нямат право да се сбиват с когото и да е. Както и нашенци също. Случаите са различни. Лапетата не са се сбрали да бият някого (12 13 годишни), просто са искали да се чувстват сигурни. Самият факт, че нямаш чувство за сигурност в центъра на столицата говори достатъчно. А господин есеиста колкото и да се упражнява в нещо, дето не го бива хич, няма да задобрее, просто става все по-смешен.

преди 7 минути, Toto2 написа:

Ти къде видя да са питани каквито и да е мигранти или пакистанци? Полицията целенасочено със заповед да цивилизоват наште младежи. Не знам ти на къв коз си, ама ....

Относно пакистанците с британски паспорти, тея нямат право да се сбиват с когото и да е. Както и нашенци също. Случаите са различни. Лапетата не са се сбрали да бият някого (12 13 годишни), просто са искали да се чувстват сигурни. Самият факт, че нямаш чувство за сигурност в центъра на столицата говори достатъчно. А господин есеиста колкото и да се упражнява в нещо, дето не го бива хич, няма да задобрее, просто става все по-смешен.

Доста си смешен с това подгъзуване. Ще намажеш ли кюфтето скоро или само така ще продължиш да се излагаш? Какъвто и гаф да направят твоите господари в централата, ти все им подгъзуваш. Центърът на София продължава да е едно най-сигурните места. Опитите ви да станем Русия с някакви жалки подклаждания на напрежението са смешни. Жалко че така огладнявате от тия евроизбори. 

преди 12 минути, Гражданин написа:

Доста си смешен с това подгъзуване. Ще намажеш ли кюфтето скоро или само така ще продължиш да се излагаш? Какъвто и гаф да направят твоите господари в централата, ти все им подгъзуваш. Центърът на София продължава да е едно най-сигурните места. Опитите ви да станем Русия с някакви жалки подклаждания на напрежението са смешни. Жалко че така огладнявате от тия евроизбори. 

Аха, то за това тече протест пред МВР ...И забележи, няма знамена на Възраждане. Явно софето е най-сигурното място. И похвално полицията здраво се е впрегнала в работа, стига да проверява основно чужденците кви са и що са. Издишаш отвсякъде, есеистче. Требе ти вазелинче, знаеш за кво.

преди 36 минути, Toto2 написа:

...

Относно пакистанците с британски паспорти, тея нямат право да се сбиват с когото и да е. ...

Айде бе, нямали право. При самозащита срешу олигофрени с татуси на Уевски и късо подстригани...........

Колегите студенти са яли боя съвсем невинни и не са почвали агресия. 

Тва намирисва на дребна плоскочелна милиционерска заготовка. Българската <милиция> в лице на служби, данс, манс са се задръстили с недоклатени тЪпаци.............

преди 25 минути, Toto2 написа:

Аха, то за това тече протест пред МВР ...И забележи, няма знамена на Възраждане. Явно софето е най-сигурното място. И похвално полицията здраво се е впрегнала в работа, стига да проверява основно чужденците кви са и що са. Издишаш отвсякъде, есеистче. Требе ти вазелинче, знаеш за кво.

Не мисля че на мен ми трябва щото не аз подгъзувам на антибългари ганьовци, които трупат имоти и власт. Само антибългарин или полезен олигофрен орангутан може да иска да станем руска или турска територия.

преди 9 минути, laplandetza написа:

Айде бе, нямали право. При самозащита срешу олигофрени с татуси на Уевски и късо подстригани...........

Колегите студенти са яли боя съвсем невинни и не са почвали агресия. 

Тва намирисва на дребна плоскочелна милиционерска заготовка. Българската <милиция> в лице на служби, данс, манс са се задръстили с недоклатени тЪпаци.............

И аз съм чувал едно време за ултрасчета как ходиха на платени протести на Атака. Нищо не се е променило, някой антибългарин е възможно и да е платил на лумпени изключвани от училище да си вземат амфети срещу това да наритат малко британски туристи. 

Нали биле студенти, па сега ги изкара туристи? Като се движат на тълпа и са шумни и агресивни, требе да ядат боя. Точка. По стара българска традиция, като се завреш в дискотеката на друго село си свиваш сърмите иначе ядеш тупалката.

току-що, Toto2 написа:

Нали биле студенти, па сега ги изкара туристи? Като се движат на тълпа и са шумни и агресивни, требе да ядат боя. Точка. По стара българска традиция, като се завреш в дискотеката на друго село си свиваш сърмите иначе ядеш тупалката.

София не ти е селото! Как до ся всичко беше точно и хоп изведнъж някакви ултарсчета се сбиха с чужденците? Очевидно това мероприятие е организирано точно преди европейските избори, за да могат разни антибългари евразийци играейки по тънките струни на уплашената тълпа да наберат преднина и да влязат мръсниците в европейския парламент, за да могат да работят срещу ЕС. Плюя на такива оранизирани простотии и участващите в тях. От акцията до колкото разбрах хванали някакви тийнеджъри със "забранени вещества" (сигурно коз). Поне ултрасите да бяха хванали да видят те кво имат и кой им е дал пари да си купят. Пу и ваща... Вредни сте за България! 

преди 6 минути, Toto2 написа:

Абе тЪпак долен !  Това са студенти по медицина и са пакистанци по произход, а те имат култура и никога няма да бъдат агресивни в държавата в която се обучават, те са гости и е абсурд да са предизвикали някой с нещо.

преди 5 минути, Гражданин написа:

София не ти е селото! Как до ся всичко беше точно и хоп изведнъж някакви ултарсчета се сбиха с чужденците? Очевидно това мероприятие е организирано точно преди европейските избори, за да могат разни антибългари евразийци играейки по тънките струни на уплашената тълпа да наберат преднина и да влязат мръсниците в европейския парламент, за да могат да работят срещу ЕС. Плюя на такива оранизирани простотии и участващите в тях. От акцията до колкото разбрах хванали някакви тийнеджъри със "забранени вещества" (сигурно коз). Поне ултрасите да бяха хванали да видят те кво имат и кой им е дал пари да си купят. Пу и ваща... Вредни сте за България! 

Че е организирано с участие и на някой с две леви ръце навряни в изодздзе, някой от БГ <служби> и милиция, вижда се дори и от Британски Пакистан😀

преди 58 минути, laplandetza написа:

Че е организирано с участие и на някой с две леви ръце навряни в изодздзе, някой от БГ <служби> и милиция, вижда се дори и от Британски Пакистан😀

И кфо ся излиза, слжбите си нямат друга работа че седнали да организират бой между пишлегари?
Дали пък не е по заповед на Путин?
Аз викам да наложим санкции на Русия по тоя повод м?

преди 4 минути, Bubbles написа:

И кфо ся излиза, слжбите си нямат друга работа че седнали да организират бой между пишлегари?
Дали пък не е по заповед на Путин?
Аз викам да наложим санкции на Русия по тоя повод м?

Стига си правил вакуум на копейките. Нещата са логични, винаги са ползвали футболните агитки, за да правят сбивания и провокации. Или ти си мислиш, че футболът е станал много културен в България? Колко странно, всичко плюеш ама така да мислиш? Хм? Дали не е щото и ти подгъзуваш изибрателно в случая и си като Тото?

преди 1 час, laplandetza написа:

Абе тЪпак долен !  Това са студенти по медицина и са пакистанци по произход, а те имат култура и никога няма да бъдат агресивни в държавата в която се обучават, те са гости и е абсурд да са предизвикали някой с нещо.

Глупости, предателю. Имали култура? Каква култура? Бивша и настояща британска колония.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Стига си правил вакуум на копейките. Нещата са логични, винаги са ползвали футболните агитки, за да правят сбивания и провокации. Или ти си мислиш, че футболът е станал много културен в България? Колко странно, всичко плюеш ама така да мислиш? Хм? Дали не е щото и ти подгъзуваш изибрателно в случая и си като Тото?

Виждаш ли колко си прост, навсяъде търсиш само полит зависимости и пристрастия.

Не съм запознат добре със случая, но от малкото което прочетох, боя е станал щото мигрантите задявали някакво момиче, наите рамбовци тръгнали да я защитават и т.н.
Притеснителното тук е, че това води до ескалация, а лятото като си бях в София, по Жданов беше пълно с бездомни араби, ся се сети ко би станало ако тия почнат да вилнеят по горния повод.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Виждаш ли колко си прост, навсяъде търсиш само полит зависимости и пристрастия.

Не се налага да ги търся, аз ги виждам. А ти си затваряш очите, защото си емоционално пристрастен към всичко, което мирише на другарска намеса. Просто си комуне по закваска и затова. То за теб нищо не може да е, защото копейките го предизвикват, все е по вина на Европа.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Не съм запознат добре със случая, но от малкото което прочетох, боя е станал щото мигрантите задявали някакво момиче, наите рамбовци тръгнали да я защитават и т.н.
Притеснителното тук е, че това води до ескалация, а лятото като си бях в София, по Жданов беше пълно с бездомни араби, ся се сети ко би станало ако тия почнат да вилнеят по горния повод.

Точно, малко си чел и си се вързал точно като простите хора, които се манипулират лесно. София никога не е била по-спокойна за живот.

току-що, Гражданин написа:

Не се налага да ги търся, аз ги виждам. А ти си затваряш очите, защото си емоционално пристрастен към всичко, което мирише на другарска намеса. Просто си комуне по заквасква и затова. То за теб нищо не може да е, защото копейките го предизвикват, все е по вина на Европа.

Точно, малко си чел и си се вързал точно като простите хора, които се манипулират лесно. София никога не е била по-спокойна за живот.

Нищо не виждаш мой, навсякъде търсиш полит конфронтация и изобщо не мие ясно защо, Все копейки, все руснаци, все комунисти... Наистина ли е толкова сложно да си дискутираме като обикновени хора без тия полит глупоости?
Кога ще ти стане яснои на теб а и не само на теб, че мен партии не ме бригат?

преди 1 минута, Bubbles написа:

Нищо не виждаш мой, навсякъде търсиш полит конфронтация и изобщо не мие ясно защо, Все копейки, все руснаци, все комунисти... Наистина ли е толкова сложно да си дискутираме като обикновени хора без тия полит глупоости?
Кога ще ти стане яснои на теб а и не само на теб, че мен партии не ме бригат?

Ти си комуне, брато. Спри да се правиш. И си страшен лицемер, защото когато културно обсъждахме неща и аз не те обиждах, в един момент видях, че като нещастник ми говориш зад гърба по темите. Цялата яснота по този въпрос и много други съм ти я писал много пъти, но ти все държиш да се конфронтрираш.

преди 5 минути, Гражданин написа:

Ти си комуне, брато. Спри да се правиш. И си страшен лицемер, защото когато културно обсъждахме неща и аз не те обиждах, в един момент видях, че като нещастник ми говориш зад гърба по темите. Цялата яснота по този въпрос и много други съм ти я писал много пъти, но ти все държиш да се конфронтрираш.

Каквото съм написал за теб в която и да е тема ти си бил там, видял си го и е истина, аз за разлика от много пишещи тук никога няма да седна да си измислям, ти си провокативен, винаги търсиш конфронтация и не уважаваш никого, това е, в този смисъл ензнам защо търсиш уважение.
Отново ще ти посоча Тео като един пример, той е ултра САЩ по-краен от повечето
В т.нар. атлантици които плачете за украйна и против Русия, да си ме видял да споря с него? А дали си си задавал въпроса защо?

В началото те давах за пример защото водехме интересни дискусии, но явно и на теб тая глупава война ти повлия зле.
А колкот до комунист, мисля знаеш от какво семейство произлизам, при все това никога не съм приемал всичките идеи на това движение така че не мога да се нарека точно такъв.

преди 17 минути, Bubbles написа:

Каквото съм написал за теб в която и да е тема ти си бил там, видял си го и е истина, аз за разлика от много пишещи тук никога няма да седна да си измислям, ти си провокативен, винаги търсиш конфронтация и не уважаваш никого, това е, в този смисъл ензнам защо търсиш уважение.
Отново ще ти посоча Тео като един пример, той е ултра САЩ по-краен от повечето
В т.нар. атлантици които плачете за украйна и против Русия, да си ме видял да споря с него? А дали си си задавал въпроса защо?

В началото те давах за пример защото водехме интересни дискусии, но явно и на теб тая глупава война ти повлия зле.
А колкот до комунист, мисля знаеш от какво семейство произлизам, при все това никога не съм приемал всичките идеи на това движение така че не мога да се нарека точно такъв.

Не се прави на ни лук ял, ни лук мирисал, защото ти в очите ми не ми ги казваше тези неща, които казваше на другите за мен, а те си бяха чисти обиди. Не съм бил тагнат от теб по темите, в които ми говориш зад гърба пред други, че да кажеш, че не си го крил, в един момент случайно го видях. Ако не беше лицемер, щеше да ми ги кажеш в лицето докато си говорим нормално в онези дълги приятни дискусии, но естествено като ти беше приятно да съм в заблудата от другото ти приятно лице, на културен учител, нямало е как да си прекъснеш фъна, но изведнъж по едно време гледам как в една тема ме обиждаш долно като простак като ме дискутирате с други. И мигам на парцали и си викам тоя що така, кво му стана... И после и на други места видях. Еми брато, кво има да ти уважавам като ти мен се оказа, че никога не си ме уважавал. Казвам ти го да не се чудиш от къде така ти е дошла рязката промяна в отношението ми от мен към теб.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Не се прави на ни лук ял, ни лук мирисал, защото ти в очите ми не ми ги казваше тези неща, които казваше на другите за мен, а те си бяха чисти обиди. Не съм бил тагнат от теб по темите, в които ми говориш зад гърба пред други, че да кажеш, че не си го крил, в един момент случайно го видях. Ако не беше лицемер, щеше да ми ги кажеш в лицето докато си говорим нормално в онези дълги приятни дискусии, но естествено като ти беше приятно да съм в заблудата от другото ти приятно лице, на културен учител, нямало е как да си прекъснеш фъна, но изведнъж по едно време гледам как в една тема ме обиждаш долно като простак като ме дискутирате с други. И мигам на парцали и си викам тоя що така, кво му стана... И после и на други места видях. Еми брато, кво има да ти уважавам като ти мен се оказа, че никога не си ме уважавал. Казвам ти го да не се чудиш от къде ти дошла рязката промяна в отношението ми от мен към теб.

Май нещо ме бъркаш с някой, аз просташки думи не използвам, обиди още по-малко. Ако съм казал нещо то е така и директно съм ти казвал още в самото начало като се появи, че имаш афинитета да кривиш като тия които будят само смях с примитивните си брътвежи, няколко пъти ти правих забележки ако си спомняш.
Може някъде нещо в кръга на шегата да съм написал не мога да си спомням всичко, ако си се почувствал засегнат извинявай, не ми е в стила да обиждам и мисля че това е видно.
Съвсем друг е въпроса, че напоследък нещо се поведе по акъла на ония дето не трябва, но твоя си работа, поне разреди копейките и останалите глупости от този род.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.