Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

току-що, В. Велев написа:

Уча се от вас:

Вие бързо забравихте, че сте най, най, най! Няма как от нищо знаещи да научите нещо :ski7:

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Няма как от нищо знаещи да научите нещо

Е, все нещо знаете. Как например да си слагате лъжицата в устата :)

преди 2 минути, В. Велев написа:

Няма ли да честитиш за придобивката на своя вожд в баровския квартал с дизайнтерски италиански мебели и изглед срещу езерото? Официално ИЗПЛАТЕНА ПРЕДСРОЧНО С 27 години! :yanim::yanim::yanim:

Ти имал ли си някога такива кинти?

преди 9 минути, В. Велев написа:

Аз не знам, вие ако я слагате ... :ski4:

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Политически нагласи в Германия.

Възраждане на 2 място. 20 процента.

https://dawum.de/Bundestag/INSA/

Screenshot-20240301-123627.png

Немците са само 20 процента доволни от канцлер Олаф Шулц.

Рекордно ниско ниво.

https://www.tagesschau.de/inland/deutschlandtrend/deutschlandtrend-3410.html

17 процента са доволни от управлението на коалицията в Германия.

След като спечели в България, вече и в Германия ли отидоха? 

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Ако бяхте заявили, че няма да присъствате можеше и да се съберат и над 100 хил.

Надявам се да са готови с руските знамена. 

на 20.05.2022 г. в 11:55, tonit1968 написа:

Когато обещаха за субсидията, колко процента спечелиха? И обещаха, ако влязат, ма тогава не влязоха. Некви 3 процента мисля че имаха - към 70 000 гласа. Ако ги бяха върнали, щяха да са ебати тъпанарите. Така че, подкрепям че не са ги върнали. Така или иначе никой друг ги не върна. Ама на другите партии одити 2 пъти в годината имат ли - нямат.А прекрасният нов Форд сигурно е врътнал вече над 200 хиляди километра и не мож го продаде за повече от 2 бона. А прекрасният палат човека ще си го изплаща следващите 20 години. Та такива ми ти работи, господине. Акъла няма да ти го коментирам, че пак ще ме спрат за седмица и ще требе да правя още профили. Не ща, мързи ме в момента. 

Няма такова нещо бе, ето че човека има 20 години да плаща ипотеката :) 

В защита на тото, аз също съм излъгал, ето

на 7.02.2023 г. в 19:44, N1K17Y написа:

Копейката с "30 годишният кредит" ще го изплати за 4 години :giggle1:

преди 1 час, Гражданин написа:

Няма ли да честитиш за придобивката на своя вожд в баровския квартал с дизайнтерски италиански мебели и изглед срещу езерото? Официално ИЗПЛАТЕНА ПРЕДСРОЧНО С 27 години! :yanim::yanim::yanim:

Ти имал ли си някога такива кинти?

Имам повечко. И не от ипотеки и заеми. Изкарвам повече от депутатите. Вие му мислете, дето имате две леви кунки.

преди 24 минути, Toto2 написа:

Имам повечко. И не от ипотеки и заеми. Изкарвам повече от депутатите. Вие му мислете, дето имате две леви кунки.

И като имаш ко? Пак им правиш вятър на изпъкналите части на копейката и бандата му. Начи смятай колко си зле.

преди 21 минути, Гражданин написа:

И като имаш ко? Пак им правиш вятър на изпъкналите части на копейката и бандата му. Начи смятай колко си зле.

При соца имаше такъв виц:

"Защо селяните като отидели в града пресичали на червено?

За да ги спре милиционера и да попита:

- @Гражданин-о, защо пресичаш на червено?"

преди 1 час, Гражданин написа:

Смятай колко си кух! Подкрепям ги и съм в партията, щото Коце работи за мен, защитава реално моите интереси. Ти си кух, щото не можеш да имаш хора, които да защитават твоите интереси. Или си гласувал за тия в момента на власт, които излъгаха избирателите си, или не си гласувал и пак си подкрепил лъжците, а и сам не знаеш какво ти е твоя интерес. Само плямпаш кухи фрази и сам не знаеш какво означават те. Веселиш ме.

преди 1 час, Toto2 написа:

Смятай колко си кух! Подкрепям ги и съм в партията, щото Коце работи за мен, защитава реално моите интереси. Ти си кух, щото не можеш да имаш хора, които да защитават твоите интереси. Или си гласувал за тия в момента на власт, които излъгаха избирателите си, или не си гласувал и пак си подкрепил лъжците, а и сам не знаеш какво ти е твоя интерес. Само плямпаш кухи фрази и сам не знаеш какво означават те. Веселиш ме.

И по какъв начин ти е защитил интересите тоя изпечен мошенник? Създадоха го политическите инженери, за да обират вота на русофилите и предимно ниско интелигентни хора от малцинствата, алкохолици, безработни, клошари и всякакви други неудачници без образование и път в живота, които кълват на "патриотизъм". Все проста сган, която явно е изключително тъпа, за да не разбира какво се случва. Един хитрец си изплати предсрочно баровския имот докато те го духат. Още не е започнала масовата конфискация на имущество на айти компании и айтита, за да си получат орангуганите така бленувания безусловен базов доход от 1000 лв и резерват с казарма.

преди 1 час, Toto2 написа:

Смятай колко си кух! Подкрепям ги и съм в партията, щото Коце работи за мен, защитава реално моите интереси. 

Смятам, смятам 257+687-25x76= на куха картуна. Коце знаеш ли кога ще започне да работи за теб? 😂 

преди 30 минути, Кутин написа:

Смятам, смятам 257+687-25x76= на куха картуна. Коце знаеш ли кога ще започне да работи за теб? 😂 

Той сериозно си мисли, че даже и депутатски кюфтета ще нагъва. Виж го колко вятър им прави на в темата непрекъснато, за да се подмазва. Ма нищо чудно, достатъчно се опитаха и получиха късмета да седнат на народната софра. Копейката не ги обича образовани, иска ги прости, тамън оная простата част от народа ще припознава себе си и ще гласува за тях. Това при тях е нещо като всеки да опита късмета си, колко орангутани таксисти, зарзаватчийки, цветарки и бавачки успяха вече. Па що и на него да не му върже? Комарджия е, виж никът му е тото 6 от 49 все пак, що и той а не се пробва? :giggle1: Някакъв автомонтьор беше, фука се че бил експлоататор на хора. Не знам сред копейките кво прави, явно се надява някаква държавна поръчка, далавера или друг келепир да изпадне.

преди 4 минути, Гражданин написа:

Той сериозно си мисли, че даже и депутатски кюфтета ще нагъва. Виж го колко вятър им прави на в темата непрекъснато, за да се подмазва. Ма нищо чудно, достатъчно опитаха и получиха късмета да седната на народната софра. Копейката не ги обича образовани, иска ги прости, тамън оная простата част от народа ще припознава себе си и ще гласува за тях. Това при тях е нещо като всеки да опита късмета си, колко орангутани таксисти, зарзаватчийки, цветарки и бавачки успяха вече. Па що и на него да не му върже? Комарджия е, виж никът му е тото 6 от 49 все пак, що и той а не се пробва? :giggle1: Някакъв автомонтьор беше, фука се че бил експлоататор на хора. Не знам сред копейките кво прави, явно се надява някаква държавна поръчка, далавера или друг келепир да изпадне.

Кво му обръщаш внимание? Костадин работел за него. 😆 Празна картуна само може да го каже това. Знаеш ли как ще го опсува Костадин ако прочете какво е написал за него?😆

Нямам намерение да гледам клипове с копейкин

Ето, днес (вчераа) в Дубай, един расссснак го го дисквалифицираха, за няколко думички на бившия език, наречен рассийски

ПС: Идва визмездието!

преди 11 минути, teo-glavata написа:

Нямам намерение да гледам клипове с копейкин

Ето, днес (вчераа) в Дубай, един расссснак го го дисквалифицираха, за няколко думички на бившия език, наречен рассийски

ПС: Идва визмездието!

Виж как бавноразвиващите му вятърджии пускат пропагандата даже когато той спи. Наял се е с аншоа и си е легнал, а тоя по-горе не спи и продължава да мечтае за депутатските кебапчета. Егати влиянието има явно копейката върху тях, докато си спи човека на лукс в някой от депутатските си лукс имоти, момчето тука не спира да работи и да пуска клипове за шефа си. Надявам се поне да печели по някоя рубла, че иначе е доста жестоко това. Немил, недраг, сам и неразбран и влюбен в копейката е лоша диагноза.

преди 6 минути, Гражданин написа:

момчето тука не спира да работи и да пуска клипове за шефа си.

Не е "момче", но това няма значение. Филипов, най вероятно ми е набор, а и е специалист в работата си!

Просто е заблуден - няма лошо. Ние няма да реставриравме Белене :) 

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Не е "момче", но това няма значение. Филипов, най вероятно ми е набор, а и е специалист в работата си!

Просто е заблуден - няма лошо. Ние няма да реставриравме Белене :) 

Е ако не е момче какво е? И специалист по какво? Клипчета? Чете некфи руски пропаганди и се записва и има много други такива момчета като него. Осигуряват им трафик от бот фермата стига те да четат едни и същи новини в синхрон, когато им ги пуснат и с тях да наводняват ютуб. Тъпа руска пропаганда за бабички. Ако го питаш за някакво лично мнение го е страх, явно много ги е наплашил копейката, че ще ги следи как му вардят имиджа и как неговите началници, които поддържат бот фермата също следят представянето. Тъжно ми е за тия хора, как се излагат и в крайна сметка дори и да добарат депутатския салам камчия на копейката, не им ли става едно такова гадно как са се добрали до това, което имат? Няма ли да помнят цял живот какви плазмодии са били? Това са си бели роби... Но като се замисля, повечето копейки са оркофили, искат си сами да са тъпи роби, да целуват гъз и ръка на други думи копейки, защото целият им живот има само този смисъл. Всичките са за психиатър.

на 1.03.2024 г. в 5:11, JohnTRIVOLTA написа:

Да, освен симптоми на враждебност, охарактеризиране, надменност, липса на самокритичност е и несъмнено самоизтъкването :ski7:

Аз ти говоря да се учиш, ти ми говориш за мен...

Усещаш ли се колко си накриво още по рождението си?

преди 6 минути, rado_svet написа:

Аз ти говоря да се учиш, ти ми говориш за мен...

Усещаш ли се колко си накриво още по рождението си?

Не е нужно да доказвате и затвърждавате постоянно твърденията ми - калъпа е един и същи :ski4:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.