Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

току-що, Toto2 написа:

Не си гласувал, но си ги подкрепил. Благодарение на теб  тия влязоха в парламента и направиха мнозинство с Герб и дпс. С бездействието си си виновен. Това, че отричаш, не променя фактите и математиката. А и тръбиш, че искаш ес и ценностите и. Еми те ти ги, това е европейството. 

Т.е. вие като се държите като маймуни, пак аз съм виновен?

За вас ли да гласувам бе! 

Аз през нета се пазя, ако дойда при вас ще ми счупите главата, само като ми чуете професията. 

И вие ще теглите, все още имам шанс да емигрирам нейде. 

Вие ще сте дърти и безпомощни, вашите щерки ще дърпат като по турско. 

Като мразите ИТ-та, те ви лекари и ядрени физици от Африка. 

току-що, Sliderum2 написа:

Лошото ми. Вече не мога да позная кога пишеш истината.

Нищо не вдянах. Пиян ли си?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Де да бях, ама не употребявам. 

Ще ми откъснеш ли главата, само щото сме ИТ и се чувствате онеправдани?

Всички имате компютри в къщи, ама нали друг да ви е виновен?

преди 11 минути, Toto2 написа:

Тея двамата верно не знаят на кой свят се намират

Кои двамата?

Кое искаш да ти цитирам, щот се правиш на малоумен. Тъй ти изнася. 

Кажи кое не е вярно, в момента проксито ми що годе става. Ще ти го изровя с цитат. 

Мразите ИТ сектора повече от тая сган, която ще ни коли и мандръса, като по турско. Дядо Иван няма да дойде пак да ни оттърва. 

Като си мразите децата ще ви изглеждат орангутани, като остареете. С хилядите ни ги мъкнат, на някакво пловдивско летище. 

Вие ми се пак дървите тука, колко виновен съм бил. 

Как да съм с вас, като не спряхте със смъртни заплахи, просто щото не ви ща казарми и данъци. Аз съм ги виждал тия неща, повечето от напиканите ви лумпени не са. 

преди 27 минути, IvanKirov написа:

Ще ми откъснеш ли главата, само щото сме ИТ?

Като пробвах бг езиковия модел и установих, че на  ай-ти-та-та ни не може да им се откъсне главата, защото те вече са си я "махнали".

Как ЕДИН не се намери от вас сенилните, да разкаже на копейката проста, той ако е служил като човек, аз бях в ад. 

И не може да товариш едни и същи с безкрайни данъци, щото аз и криенето го помня лично. Добре платен съм бил почти винаги, спрямо нещастниците дето се гърбите на МРЗ. И с прогерсивния като бяхме, пак не сте го видели това, щото винаги сте били мизерници. Почти всички копейки. 

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Като пробвах бг езиковия модел и установих, че на  ай-ти-та-та ни не може да им се откъсне главата, защото те вече са си я "махнали".

Ми заклети убийци и изнасилвачи ви водят, гледа ли Пасков кви клипчета ви показва? Как нападат старци посред бял ден. 

Като сме ви безглави, идат едни лекари и инженери, малко им големи пищовите според слухове, ама женската ви челяд може и доволна да остане. 

Вие като сте като охлювите...

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Кои двамата?

Кое искаш да ти цитирам, щот се правиш на малоумен. Тъй ти изнася. 

Кажи кое не е вярно, в момента проксито ми що годе става. Ще ти го изровя с цитат. 

Мразите ИТ сектора повече от тая сган, която ще ни коли и мандръса, като по турско. Дядо Иван няма да дойде пак да ни оттърва. 

Като си мразите децата ще ви изглеждат орангутани, като остареете. С хилядите ни ги мъкнат, на някакво пловдивско летище. 

Вие ми се пак дървите тука, колко виновен съм бил. 

Как да съм с вас, като не спряхте със смъртни заплахи, просто щото не ви ща казарми и данъци. Аз съм ги виждал тия неща, повечето от напиканите ви лумпени не са. 

Като казах, че не знаеш на кой свят се намираш, имах в пред вид следното:

Харесваш и обичаш да живееш с благините на Ес и всеки, който ти казва, че ес В МОМЕНТА НЕ Е ДОБЪР ИЗБОР го смяташ за враг. В същия момент сега като ти се стоварват на главата последиците от ЕС, които не ти отърват кой ти е виновен? Не ЕС, а тия дето са се обявили против. На всичкото отгоре обвиняваш враговете си че не са направили достатъчно да се противопоставят на ЕС(тоест тия, които поддържаш) Това май се нарича шизофрения. 

преди 13 минути, Toto2 написа:

Като казах, че не знаеш на кой свят се намираш, имах в пред вид следното:

Харесваш и обичаш да живееш с благините на Ес и всеки, който ти казва, че ес В МОМЕНТА НЕ Е ДОБЪР ИЗБОР го смяташ за враг.

Лъжа. Ей това най ви мразя на копейките бесни, как лъжете и обвинявате като изоглавени. Някой все да ви е крив, че не стигнало прословутото СИРИНИ. 

ЕС в момента се отърва от тая сган, която продажниците дето изтървахте, ви водят по най-бързата процедура. 

И също такава продажна измет, мъкне подобна измет, прави им паравани, строи им бежански лагери. Българи са. Соросоидни пари, също като на Копейкин благоверната. 

В същия момент сега като ти се стоварват на главата последиците от ЕС, които не ти отърват кой ти е виновен? Не ЕС, а тия дето са се обявили против. На всичкото отгоре обвиняваш враговете си че не са направили достатъчно да се противопоставят на ЕС(тоест тия, които поддържаш) Това май се нарича шизофрения. 

Врагове са ми всички, дето се чудят как да прогонят младите с глупостите си, как се радвате каква още мизерия ще ни направите, заканвате се на който ви види простотията и се отдели от вас. Един го пребихте съвсем реално, може и други да има. 

Нито вас искам, нито боклуците дето в момента правят от България едно нещо, дето няма да става за живеене. Вие ги подкрепяте тия отрепки, пак ли да ти цитирам как гласувахте, то кьорав да беше пак щеше да разбереш. Все ние ви криви, де се осигуряваме на горната граница. Ела ся пак да ми се лендзиш!

Наистина ми е много мъка в момента, губим България съвсем наистина. Тук ще стане арабелско гето. Ще съм жив да го видя. И преди съм го казвал. Ще се изнасяме по пътеките, дето проспахте тая сган де се домъкна. Тия изнасилват и убиват, Аллах им бил докарал тая сгода на тепсия. За единия кеф ще те надупчат, един нападна и закла хазайката си, дето го прибрала. Без пари. 

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Лъжа. Ей това най ви мразя на копейките бесни, как лъжете и обвинявате като изоглавени. Някой все да ви е крив, че не стигнало прословутото СИРИНИ. 

ЕС в момента се отърва от тая сган, която продажниците дето изтървахте, ви водят по най-бързата процедура. 

И също такава продажна измет, мъкне подобна измет, прави им паравани, строи им бежански лагери. Българи са. Соросоидни пари, също като на Копейкин благоверната. 

Врагове са ми всички, дето се чудят как да прогонят младите с глупостите си, как се радвате каква още мизерия ще ни направите, заканвате се на който ви види простотията и се отдели от вас. Един го пребихте съвсем реално, може и други да има. 

Нито вас искам, нито боклуците дето в момента правят от България едно нещо, дето няма да става за живеене. Вие ги подкрепяте тия отрепки, пак ли да ти цитирам как гласувахте, то кьорав а беше пак щеше да разбереш. Все ние ви криви, де се осигуряваме на горната граница. Ела ся пак да ми се лендзиш!

Наистина ми е много мъка в момента, губим България съвсем наистина. Тук ще стане арабелско гето. Ще съм жив да го видя. И преди съм го казвал. Ще се изнасяме по пътеките, дето проспахте тая сган де се домъкна. Тия изнасилват и убиват, Аллах им бил докарал тая сгода на тепсия. За единия кеф ще те надупчат, един нападна и закла хазайката си, дето го прибрала. Без пари. 

Кво има общо Възраждане с това?Само Възраждане се бори и ще се бори и е готова да напуснем ЕС. Това, че ти не вярваш в това ти е грешката. И гледам, бориш се с единствените, дето казват и доказват и могат да спрат тия неща, от които почна да се подпикваш. И пак ние сме само виновните в твоите очи, че не сме направили достатъчно. А ти пръста си не помръдваш по въпроса. Мърлйо си и мижитурка. Това си. Мрънкало и гнида. 

преди 5 минути, Toto2 написа:

Кво има общо Възраждане с това?Само Възраждане се бори и ще се бори и е готова да напуснем ЕС. Това, че ти не вярваш в това ти е грешката. И гледам, бориш се с единствените, дето казват и доказват и могат да спрат тия неща, от които почна да се подпикваш. И пак ние сме само виновните в твоите очи, че не сме направили достатъчно. А ти пръста си не помръдваш по въпроса. Мърлйо си и мижитурка. Това си. Мрънкало и гнида. 

Ми айде събирайте се, с вас съм. Тая сган трябва да се спре. И не ти е само ЕС виновен, другите от ЕС почнаха да ги разкарват към такива като нас. Имате примера на Унгария, имате Полша, Румъния ако щеш. Имат някой с акъла си, не като вашия, да ми се зъбите как ще ми откъснеш главата. Щот не ви ща военните и данъците. 

Вече съм се отказал да емигрирам, късно ми е, нямам 1 живот напред да изплащам коптор и да живея като бройлер. Имам си кутийка в София, имам си огромен коптор на село. 3 декара таман, с обработваемата земя. Двата пустеят. 

Аз като ИТ инженер ви разправях каква измама са тия флашки, без броене на хартиени отрязъци. Отмъкват ни изборите под носа. 

Хилите ми се като орангутани, както обикновено. 

Само Възраждане се бори и ще се бори и е готова да напуснем ЕС. 

Каза си го в прав текст, нали? И после кво? Към ароматна Евразия? Да ви е хубавко, в кочинка, с диктатор, казарми и т.н.. и най-големите репресии срещу обикновения човек, за да може на шапкари и блюдолизци около диктатора да им е хубаво. Толкова сте неприятни, тъпите ви кратуни освен да мечтаят как да натикат обикновения човек по концлагери и да направавят униформите задължителни щото имате акъл само за хиляда лева просто... нямам думи. То на теб ще ти е добре без ЕС, ти искаш да си експолататор на хора за по 1000 лв ама скоро ще им светне и на складистите, бавачките, зарзаватчкийте и таксиджиите, че държава така не се управлява. С обратна еволюция, излизане от ЕС може да е само катастрофа за нашата държава ама от акъли като вас какво ли не съм слушал и чел. Може ли да сте толкова тъпи, да нямате никаква икономическа далновидност, виждал съм даже ваши нищоможещи идиоти дето са против валутния борд. Даже не разбират какво е. Да излизаме от международните договори с най-развитата част на света като ЕС и НАТО, за да се набутаме в евразийското блато и т.н., така обслужвате само Ердоган, който ни точи сатъра. Ама вие ще кажете, че армия ще сте направили до тогава, колко удобно. Дай всичкия прогрес на вятъра, да се връща вашата казарма по ваши разбирания за уеднаквяване на тъпотата на всеки комунист като излезе след 2 години мизерия. Искате да ни върнете 30 години назад в най-мрачните времена. Само органгутаните ви се връзват. Интелигентнен човек дето да ви харесва не познавам!

преди 8 минути, Гражданин написа:

Каза си го в прав текст, нали? И после кво? Към ароматна Евразия? Да ви хубаво, в кочинка, с диктатор, казарми и т.н.. и най-големите репресии срещу обикновения човек, за да можена  шапкари и блюдолизци около диктатора да им е хубаво. Толкова сте неприятни, тъпите ви кратуни освен да мечтаят как да натикат обикновения човек по концлагери и да направавят униформите задължителни щото имате акъл само за хиляда лева просто... нямам думи. То на теб ще ти е добре без ЕС, ти искаш да си експолататор на хора за по 1000 лв ама скоро ще им светне и на складистите, бавачките, зарзаватчкийте и таксиджиите, че държава така не се управлява. С обратна еволюция, излизане от ЕС може да е само катастрофа за нашата държава ама от акъли като вас какво ли не съм слушал и чел. Може ли да сте толкова тъпи, да нямате никаква икономическа далновидност, виждал съм даже ваши нищоможещи идиоти дето са против валутния борд. Даже не разбират какво е. Да излизаме от международните договори с най-развитата част на света като ЕС и НАТО, за да се набутаме в евразийското блато и т.н., така обслужвате само Ердоган, който ни точи сатъра. Ама вие ще кажете, че армия ще сте направили до тогава, колко удобно. Дай всичкия прогрес на вятъра, да се връща вашата казарма по ваши разбирания за уеднаквяване на тъпотата на всеки комунист като излезе след 2 години мизерия. Искате да ни върнете 30 години назад в най-мрачните времена. Само органгутаните ви се връзват. Интелигентнен човек дето да ви харесва не познавам!

Аз не държа толкова на ЕС вече, ама НАТО е без алтернатива. Тия побъркани дядки си мислят, че имаме армия. 

Аз съм виждал каква тотална поразия е. Идея си нямат колко  е зле. Копейката куха радва бабишкера, като прави лицеви в ефир, и като разправя как станал ефрейтор. 

Идея си нямат тия бански старчоци, колко зле е армията ни. Едни талибани ако дойдат и ще ни опердашат, ако допуснем, че отида да защитавам клета май ка. 

В  момента гледат тъпо, как ни водят с хилядите, дето правят поразии навсякъде по света. 

Аз имам личния мейл на Дренчев, и копейката отговаря на официалния им мейл. В смисъл не отговаря пряко, просто показва, че го чете. И телефона му имам, ама е грубо. 

Някой да му пише бе, да не съм аз. Не ви ли е срам!

Сега е моментът да покажете нещо смислено, копейки бесни. В противен случай тоя срам ще лепне на челата ви СИРИНИясали. Тая сган дето ни я мъкнат трябва да се спре на всяка цена. Вкл. и с вас да тръгна. 

П.с. другия вариант е рязко да издигнем полк. Марков. Ама изборите минаха наскоро, тия сегашните с подкрепата на фюрер ви, са приключили БГ до края на тоя мандат. После ще е късно. 

Кажете аз кво да правя, на работа съм в нов екип, с мен без мен на летището е почти все едно. 

Не мога да си посветя живота, да се боря с поразиите ви, докато трупате имоти на първа морска линия. 

преди 26 минути, IvanKirov написа:

Аз не държа толкова на ЕС вече, ама НАТО е без алтернатива. Тия побъркани дядки си мислят, че имаме армия. 

Точно ти май казваше как никой няма да се засили да ни купува точно нашата стока без "Made in EU" на нея и то точно тези думи в момента я правят конкурентноспособа. ЕС си има всичко, та точно ние ли сме най-цъфнали и възрали да го напускаме и да станем последна дупка на кавала каквато бяхме и преди ЕС? И впрочем, сега даже не сме последни в него, въпреки че копейките много обичат да преувеличават, за да изглежда ЕС зле. А и преди ЕС нямаше сумати регулации и натиск да се очовечи малко системата, беше една мутро кочина. Те копейките затова толкова много ни искат извън ЕС, за да може да настъпи тяхното време на блатното царство и да се върнат годините на соца. Пък и на 90% от тях като им знам мисленето, те виждат 1000 лв като егати парите, ЕС ги дразни, че като отидат някъде усещат, че не им е мястото там за друго освен малиноберачи и тем подобни. ЕС дава възможности най-вече за умните. До някаква степен както влизането ни в НАТО, така и в ЕС бяха причини да се премахне наборната служба. Дядките си мислят не, че ще имаме армия, а от чиста злоба. Видиш ли, да не би те да са били някакви балъци, че така само тях да ги прецакали па сега тея младите жендъри няма да я карат. Ама ха! То това им е мисленето, нищо общо със създаването на някаква армия. Според мен и амеба знае, че армията днес с едно оръжие точно може да бъде изпарена. Армията им е, за да си върнат репресивния апарат и тъпотията на уравниловката. Чавдарче, пионерче, комсомолче и казарма накрая, за да си съвсем полиран и никой да не се различава по тъпота от другия. Те знаят, че са тъпи и искат и другите да станат еднакво тъпи като тях. Който не изпълнява заповедите на партията в списъци и т.н.. Не случайно диктатури има там където армията е силно застъпена като основна национална култура. Символът на тъпотата, на подчинението и безмислената йерархия основаваща се само на старшинство и колко можеш да тормозиш другия са основите на формулата за успех в тъпите диктатури. В ЕС поне всички държави трябва да са демократични. Излезем ли от него, това ще даде мощен тласък на копейкината сган и осъществяването на евразийската им визия за държава на шапкарите.

преди 7 минути, Гражданин написа:

Точно ти май казваше как никой няма да се засили да ни купува точно нашата стока без "Made in EU" на нея и то точно тези думи в момента я правят конкурентноспособа. ЕС си има всичко, та точно ние ли сме най-цъфнали и възрали да го напускаме и да станем последна дупка на кавала каквато бяхме и преди ЕС? И впрочем, сега даже не сме последни в него, въпреки че копейките много обичат да преувеличават, за да изглежда ЕС зле. А и преди ЕС нямаше сумати регулации и натиск да се очовечи малко системата, беше една мутро кочина. Те копейките затова толкова много ни искат извън ЕС, за да може да настъпи тяхното време на блатното царство и да се върнат годините на соца. Пък и на 90% от тях като им знам мисленето, те виждат 1000 лв като егати парите, ЕС ги дразни, че като отидат някъде усещат, че не им е мястото там за друго освен малиноберачи и тем подобни. ЕС дава възможности най-вече за умните. До някаква степен както влизането ни в НАТО, така и в ЕС бяха причини да се премахне наборната служба. Дядките си мислят не, че ще имаме армия, а от чиста злоба. Видиш ли, да не би те да са били някакви балъци, че така само тях да ги прецакали па сега тея младите жендъри няма да я карат. Ама ха! То това им е мисленето, нищо общо със създаването на някаква армия. Според мен и амеба знае, че армията днес с едно оръжие точно може да бъде изпарена. Армията им е, за да си върнат репресивния апарат и тъпотията на уравниловката. Чавдарче, пионерче, комсомолче и казарма накрая, за да си съвсем полиран и никой да не се различава по тъпота от другия. Те знаят, че са тъпи и искат и другите да станат еднакво тъпи като тях. Който не изпълнява заповедите на партията в списъци и т.н.. Не случайно диктатури има там където армията е силно застъпена като основна национална култура. Символът на тъпотата, на подчинението и безмислената йерархия основаваща се само на старшинство, а не на заслуги е в основата на тъпите на задни части диктатури. В ЕС поне всички държави трябва да са демократични. Излезем ли от него, това ще даде мощен тласък на копейкина сган и осъществяването на евразийската им визия за държава на шапкарите.

Губим България човек, след още 3 г. ще е късно за реакция. Презирам копейките от дън душа.

Те гледай колко принципно различно приказва тоя. Допускам, че е следващия американски проект, шапкар, сегашните менте копейки само най-тъпите не го разбраха. Копейкин скоро ще е по стъпките на учителите си. На отходното на историята, както се мъчи да завлече нас. 

Ритане в бъбреците аз го гледах как разказва, не побеснелия бабиер. Туй ако не е дъното, аз може би щях да им откъсна главите на такива, после каквото ще. Бяха побъркали момчето, само защото е висшист. 

Ей това искат да причинят, те ако не ги знаят тия неща, аз ги видях. Никво военно обучение не получих, само мизерия, и нещо като краста. По-зле от затворници ни държаха. 

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Губим България човек, след още 3 г. ще е късно за реакци

Каква реакция трябва и как се губи, като население да , ама на кой му се слугува на червените кхмери?

преди 5 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Каква реакция трябва и как се губи, като население да , ама на кой му се слугува на червените кхмери?

Само ти ли не разбра, че ЕС си изсира тука всичката сган, дето не е успяла да интегрира?

На вашите глави го носят, аз от кога ви разправям, че тука ще стане негодно за живеене. Мъкнат торбички с партийни сандвичи, веят руския байрак, в момента рашките ни мразят. Тука не сте виновни, ама може да се обърне това.

Тая сган няма кво да я правим, вас ще нападат и колят. И мен, ако не успея да избягам. 

У Виена успели да разтребят от тях, от години слушам, че австрийските полицаи не си поплюват. 

Поплювковците са тукашните копейчета, дето само се чудят кого да ограбят. 

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Само ти ли не разбра, че ЕС си изсира тука всичката сган, дето не е успяла да интегрира?

На вашите глави го носят, аз от кога ви разправям, че тука ще стане негодно за живеене. Мъкнат торбички с партийни сандвичи, веят руския байрак, в момента рашките ни мразят. Тука не сте виновни, ама може да се обърне това.

Тая сган няма кво да я правим, вас ще нападат и колят. И мен, ако не успея да избягам. 

У Виена успели да разтребят от тях, от години слушам, че австрийските полицаи не си поплюват. 

Поплювковците са тукашните копейчета, дето само се чудят кого да ограбят. 

Споко бе, хиляда човека върнали. Те пак ще избягат, кой ще седи тук за петстин лева. Това са глобални процеси, не можеш ги спря. Радвай се, че не им се остава тук! Или пък забрави колко виатнамци, кубинци, араби и т.н. по соца се вля в бг генофонда - русопитеците от гладните краища не ги и броя?

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Споко бе, хиляда човека върнали. Те пак ще избягат, кой ще седи тук за петстин лева. Това са глобални процеси, не можеш ги спря. Радвай се, че не им се остава тук! Или пък забрави колко виатнамци, кубинци, араби и т.н. по соца се вля в бг генофонда - русопитеците от гладните краища не ги и броя?

Гледай Марков бе, донесъл съм ви го на крака, само цъкваш. ю

Тоя път е катастрофа. Имат някакви маркери, ако ги хванат там ще  ни ги върнат обратно. Все едно, че ние ги извикахме, не Меркел. 

Тошко Тодоров вика за 14 000 е първият договор, после още докато ни изколят до крак. 

преди 4 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Това не е глобализация, а това са мъже върнати от тези държави, които няма да имат право да се установят в друга държава от ЕС за следващите пет години. Няма да връщат жени тук, договорката е да връщат тези, които нямат интеграция там. И не си мисли, че им е притрябвало точно сърцето на ЕС, те просто искат да са на бяла територия, а ние се водим бяла държава. След първите безчинства ще видим каква песен ще се запее. Виж в Швеция какво става, гангстерски войни, такова чудо преди точно 20 години в тази прекрасна държава никой не беше и сънувал даже и в кошмар, че е възможно да се случи. Но ето, на. 

На българинът му иде акълът чак като му влезе у гъ за, те тоя път ще е буквално. 

Индианците и аборигените тъй са блели като вас. 

преди 2 минути, Гражданин написа:

Това не е глобализация, а това са мъже върнати от тези държави, които няма да имат право да се установят в друга държава от ЕС за следващите пет години. Няма да връщат жени тук, договорката е да връщат тези, които нямат интеграция там. И не си мисли, че им е притрябвало точно сърцето на ЕС, те просто искат да са на бяла територия, а ние се водим бяла държава. След първите безчинства ще видим каква песен ще се запее. Виж в Швеция какво става, гангстерски войни, такова чудо преди точно 20 години в тази прекрасна държава никой не беше и сънувал в кошмар, че може да се случи. Но ето, на. 

Аз съм ходил в сърцето на ЕС, до евро парламента. 2 квартала до тях режат уши, ако попаднеш в кварталите им. Колко народ избиха талибаните, на 2 спирки от Урсула и фашимерията ѝ. 

Аз съм ги виждал тия работи. 

Освен Добри, и тоя разправя, че ги пренасочили към Пловдив. Добри вика, че вече почнали да нападат млади моми. В София това. Мечката вече играе в двора ни. 

Айде размърдайте се майни, стига се оправдавахте със софиянци!

3 март беше тъжен ден за българските евроатлантици. Българският народ заби звучен шамар, да не кажа юмрук, в мутрата на българските еничари, отпразнувайки с цялата си гордост и радост Освобождението на България от турско робство. Еничарите, не може да им се отрече, направиха всичко по силите си, за да опорочат празника - медиите им не казаха от какво сме се освободили и кой ни е освободил, пак по техните медии дадоха свобода на българомразието си най-отчаяните и долнопробни отрепки, които България е виждала за последните 1400 години, за да храчат по адрес на злокобната за тях дата 3 март. Освен това ППДБ организираха няколко платени провокатори, чиято цел беше да предизвикат скандали и сблъсъци на честванията. Всичко това обаче изтече в канала - никой не обърна внимание на жълто-кафявите "медии", а единствено полицията спаси провокаторите от народната любов.

Един субект обаче надмина всички. Субект, който има наглостта да се появи на Шипка като официално лице. Субект, който години наред изгражда публичен образ като борец за демокрация и защитник на референдуми, но който гласува срещу провеждането на референдума за защита на българския лев. Този субект е Атанас Семов, съдия в конституционния съд - един от тези 11 съдии, изгаврили се с българския народ и изхрачили се в лицето на 604 000 души. Колегите му съдии поне стояха като мишки в дупките си на празника, но този човечец има наглостта да се появи на Шипка и да опорочи свещения връх с присъствието си. Впрочем това лице от известно време е сменило каузата си - вече се бори против фалшификацията на историята ни в българските учебници. Това е много притеснително, защото означава, че в най-скоро време ще се изгаври и с тях, вероятно обяснявайки, че от османското присъствие ни е освободила Украйна.

Нищо. Ние не сме забравили кой погази и потъпка конституцията. Съд ще има както за престъпниците депутати, така и за престъпниците съдии. Крайно време е да има съд и за Конституционния съд!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.