Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 час, arcovk написа:

Няма да отиде, човека няма време, зает е с ровене в нета и колекциониране на мемета за Възраждане, после трябва да ги пльосне в един коментар, за да може да заспи спокойно, иначе трябва да пие хапчета за сън. :rolleyes:

Няма да отида, още не ми се бута по автобуси, не ми се наливат и 150 лева за бензин. 

преди 3 часа, Toto2 написа:

https://kritichno.bg/ikonomika/es-zabranyava-remont-na-koli-nad-15-g/

ЕС забранява ремонт на коли над 15 години.

Теточков се присъединява към бесните копейки, е не точно в лафката на парламента. 

Пита де сер ат гладните. 

Зъби ми се как ще ме унищожи ИИ. 

Задача за напреднали: вчера Сорос Денков каза, че с Украйна имаме многовековни отношения. Украйна е създадена като държава през 1991 г. Пита се в задачата - колко точно века са минали според Сороса от 1991 г. до 2024 г.?

преди 45 минути, Филипов написа:

Задача за напреднали: вчера Сорос Денков каза, че с Украйна имаме многовековни отношения. Украйна е създадена като държава през 1991 г. Пита се в задачата - колко точно века са минали според Сороса от 1991 г. до 2024 г.?

Ти да видиш, тук пише 1917 ! A премиера е имал предвид сигурно за времето , когато е била с името Киевска Рус!

преди 21 часа, Toto2 написа:

Ти нали имаше таралясник? Мяташ се и отиваш на Шипка соло. Почиташ празника и се връщаш. Къв е проблема?

500 км. е проблема. Като свърши тоя проект пак няма да имам доходи. 

преди 20 часа, Toto2 написа:

https://kritichno.bg/ikonomika/es-zabranyava-remont-na-koli-nad-15-g/

ЕС забранява ремонт на коли над 15 години.

Видно няма да те пробутат за парламента, ще почнеш да питаш де сер ат гладните. 

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Копейкин не се е сетил за таз мизерия, ергенския. Бабите ще пощуреят от кеф. 

Тая неистова омраза, към младите и кадърните, Господ ще им въздаде още преживе. 

Към 350 вече, ни мъкнат най-големите отрепки с бради. Вече дърпат момичета из София, гледайте Добри Божилов. 

Гледайте полк. Марков, май го гласят за следващата копейка. Видяха, че Копейкин няма да мине с неговия соц дето ни мъкне. Пресъхнали баби са има няма 6%, от тук нататък само надолу. 

Пропилявате България, копейки мизерни! Докато грабите парцели по 4 хилки лева декар на първа морска линия, после няма да има на кого да ги продавате. 

Марков седи сам, докато ви плющят ушите в депутатския стол. 

Вас ще изнасилват и колят, аз си правя сметка де ще бягам. 

Пропилявате България, патриоти тип II. Вече съвсем буквално, и ще си получите възмездието преживе. Докато набутате компресора в зад ника на децата, той иде у вашия. 

Не е само към тебе де, към всички копейки е това, дето искат да ми сцепят главата с брадва, да ме стрелят със служебно оръжие, и квото още ми се канят. 

У вашия зад ник иде, аз съм ЕГОИСТ и няма да си мръдна гъза да ви спасявам от собствената ви глупотевина. 

на 28.02.2024 г. в 20:42, JohnTRIVOLTA написа:

Е кък я мислиш, в сайт като kritichno.bg имат инфо от първоизточника ... а то слънцето залязло :ski4:

Чакам с нетърпение потвърждение на новината в сейфнюс, поглединфо и сие :ski7:

Ти пък, действително ли мислиш, че тоя е помислил като я споделя? Важното е храчки по ЕС да се вижда че хвърлят, редовните фенове на партията тук се надяват копейката да им следи работата. Гунчева обясняваше как си имат групи, в които се организират къде и кого да атакуват та работата им онлай е добре смазана и съм сигурен, че гледат да се доказват в преданост на началника си, който се надяват да им поглежда работата и да се забавлява. Най-гледаната тема за копейките в интернет, първа при търсене и без тяхна модерация. Нали не мислиш, че са я оставили без сериозен надзор? Даже кандидат кюфтетоядци се подвизават много сериозно тук. 

преди 13 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Ти да видиш, тук пише 1917 !

"Украинската народна република (на украински: Українська Народна Республіка) е историческа държава, съществувала на част от територията на днешна Украйна между 1917 и 1921 г. Тя се отделя от Руската империя след Руската революция и е поделена между Полша и Съветска Украйна няколко години по-късно."

А, кво?!

Абе вие четете ли това, което цитирате, или даже и да четете, не го схващате?

Може ли такава тъпотия, бе?!

преди 14 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Ти да видиш, тук пише 1917 ! A премиера е имал предвид сигурно за времето , когато е била с името Киевска Рус!

Премиерът е един сапунджия, който нищо не разбира от история. Също като теб и Реджеп и свя остальная сволач...

преди 18 минути, bioid написа:

Премиерът е един сапунджия, който нищо не разбира от история. Също като теб и Реджеп и свя остальная сволач...

Силен в квалификациите, слаб в аргументите :ski4:

преди 29 минути, rado_svet написа:

"Украинската народна република (на украински: Українська Народна Республіка) е историческа държава, съществувала на част от територията на днешна Украйна между 1917 и 1921 г. Тя се отделя от Руската империя след Руската революция и е поделена между Полша и Съветска Украйна няколко години по-късно."

А, кво?!

Абе вие четете ли това, което цитирате, или даже и да четете, не го схващате?

Може ли такава тъпотия, бе?!

Кое е тъпотия, че едни викат , че имало държава след 91ва или че пише че имало такава и 1917та ?

току-що, bioid написа:

Този от Възраждане ли е?

Солташак на Копейкин беше, лично ги познава. За разлика от лумпениата им. 

Зарад шапкарите го донесох, и възрожденците. Косвено им вика мишки и далавераджии. 

преди 47 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Силен в квалификациите, слаб в аргументите :ski4:

Кое е тъпотия, че едни викат , че имало държава след 91ва или че пише че имало такава и 1917та ?

Запознай се с историята по земите около Киев в смутните времена на гражданска война червени-бели, Батко Махно, разните атамани-гетмани, селски автокрации, немска, австрийска и полска военна колонизация, английски, немски и американски шпионаж през годините 1917-1921, та да видиш, че най-малко по тези земи тогава може да се говори за нещо като нечия държава.

П-счетата от Уикипедията ги остави, освен ако и ти си такова.

преди 27 минути, bioid написа:

А защо не питаш бившите си приятелки какво ще кажат за теб?!

Ми от тяхна гледна точка съм пинтия. Не им дадох целия си живот, да го посветя на глупотевините им. 

Клеей кво вика за копейките ...

преди 1 минута, bioid написа:

Не видя ли, че си го пуснал това преди половин час?!

На друг timestamp е първото видео. Оплю ги 2 пъти. Пак казвам, от създателите на гъзраждани е, лично е съветвал Копейкин да си избие тия казарми от главата червена и празна. 

Не тъй ами вика Копейкин да се махат дьонметата дето им видят очите, като не щат компресор в задника. 

преди 35 минути, bioid написа:

Нищо подобно не вика. Това е само в твоята глава.

Кьорав ли си, или глух, или още не си изтрезнял? В съвсем прав текст нарече Копейкин поредното менте, като царя. На секундата съм ти го дал, и пак не разбрал. 

Верно сте повредени, копейките. Или са ти обещали службица и на тебе, и май ка си ще продадеш за което, ако се наложи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.