Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Копейка без чужд байрак бива ли?

Къде посрещаме самолетите с бежанците, копейки сиренови?

Или не ви пука, че предават majka balgaria. 350 престъпника са ни домъкнали, и продължават. 

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Копейка без чужд байрак бива ли?

Къде посрещаме самолетите с бежанците, копейки сиренови?

Или не ви пука, че предават majka balgaria. 350 престъпника са ни домъкнали, и продължават. 

Дреме им на копейките за България. Раздали са им сандвичи със сирИнИ. На един от клиповете видях под руските знамена боровански физиономии. Това не е патриотизъм, това си е джангър като при сто метровия кол в Рожен. Кебапчета, коюфтета, сандвичи със сирИнИ напоследък, бира, знамена... като повечето повечето консумативи са покрити от копейковските партии. Тези големи руски знамена, които се веят не вярвам борованците да са си ги купили и да си ги пазят лично по къщЯта, за да ги разпъват гордо всяка година, най-вероятно им ги раздават. Това не е никакъв патриотизъм, това е менте патриотизъм.

Аз напълно сериозно съм разтревожен заради вече стотиците осъдени престъпници и убийци, дето ни ги мъкнат със самолетите. 

Някаква съпротива организира ли се? Марков преди няколко дни седя на летището, сега и толкоз няма. 

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Аз напълно сериозно съм разтревожен заради вече стотиците осъдени престъпници и убийци, дето ни ги мъкнат със самолетите. 

Някаква съпротива организира ли се? Марков преди няколко дни седя на летището, сега и толкоз няма. 

Нищо не се организира. Копейките имат орангутански план само да крещят "Да живее България" и да развеят байряците на ЛНР и ДНР. В акъла им е само да викат Русия да ни освобождава. Фокусирали са се само върху това как айтита ги крадЯт и как копейката, който им е бутиковия избор за политик, ги вдъхновява как с подгъзуване и те могат да хапват депутатски кИфтета или на някоя службица да ги уреди. Дреме им за България, никога не са я обичали. Не им и пука особено, все пак децата си за дьонмета ги гласят, не тук да живеят. Тоя лозунг "Да живее България" си загуби смисъла покрай тях. Сервилни и тъпи орангутани, вместо да мучаха на паметника, да бяха питали президента и председателя на НС какво се случва. Тамън имаха трибуна. Доказаха се като проста аморфна маса отишла да се разходи с автобусите, наяде, напие и освободи на поляните, а вечерта може и някаква торбичка с продукти да получи.

Копейките са ясни, друго питах. 

Продават България, копейките гледат с тъп телешки възторг, някоя друга тема има ли по въпроса?

Няма да има вече и де да бягаме. 

преди 4 часа, Гражданин написа:

Нищо не се организира. Копейките имат орангутански план само да крещят "Да живее България" и да развеят байряците на ЛНР и ДНР. В акъла им е само да викат Русия да ни освобождава. Фокусирали са се само върху това как айтита ги крадЯт и как копейката, който им е бутиковия избор за политик, ги вдъхновява как с подгъзуване и те могат да хапват депутатски кИфтета или на някоя службица да ги уреди. Дреме им за България, никога не са я обичали. Не им и пука особено, все пак децата си за дьонмета ги гласят, не тук да живеят. Тоя лозунг "Да живее България" си загуби смисъла покрай тях. Сервилни и тъпи орангутани, вместо да мучаха на паметника, да бяха питали президента и председателя на НС какво се случва. Тамън имаха трибуна. Доказаха се като проста аморфна маса отишла да се разходи с автобусите, наяде, напие и освободи на поляните, а вечерта може и някаква торбичка с продукти да получи.

Много сте интересни. Преди месеци питаха в парламента. Тогава марков още дума не обелваше. Сега, като колата е в реката и вкарването на престъпниците от европата е законно, кво очаквахте? Това да си в ЕС и шенген си има цена и това е тя. Пък вие кво, почнахте да ривети що Коце не ви спасява от това, дет си надробихте. Ми надробихте го , ще си го сърбате. Това е да сме в ЕС и да споделяме евроатлантически ценности

преди 5 минути, Toto2 написа:

Много сте интересни. Преди месеци питаха в парламента. Тогава марков още дума не обелваше. Сега, като колата е в реката и вкарването на престъпниците от европата е законно, кво очаквахте? Това да си в ЕС и шенген си има цена и това е тя. Пък вие кво, почнахте да ривети що Коце не ви спасява от това, дет си надробихте. Ми надробихте го , ще си го сърбате. Това е да сме в ЕС и да споделяме евроатлантически ценности

Аз нищо не съм надробил. Удобната ви опозиция за апартаменти и други награди и още безброй изненади изплатени предсрочно пръста си не мръдна! 

преди 13 минути, Гражданин написа:

Аз нищо не съм надробил. Удобната ви опозиция за апартаменти и други награди и още безброй изненади изплатени предсрочно пръста си не мръдна! 

И как точно не си мръдна пръста?Дай доказателства. Аз за моята теза имам и то в тази тема. Клипчета колкото искаш.

преди 46 минути, Toto2 написа:

И как точно не си мръдна пръста?Дай доказателства. Аз за моята теза имам и то в тази тема. Клипчета колкото искаш.

И как по-точно ги мръдна? Имаше цялата тази аудитория от орангутани около президента и председателя на НС и не каза нищо. Да каже например "Уважаеми сънародници, имаме възможност да питаме президента, да питаме председателя на НС, без да имат възможност да мръднат, защото сме ги заобградили към 1000 човека, и те със своята охрана от НСО има-няма 50 човека, ги превъзхождаме числено. Имаме възможност да поискаме от тях обяснение, или да не могат да мръднат от тука". Това е революция, плюс това има имунитет, никой копче не може да му каже, ако организира хора с политически изисквания. Но по-важни бяха явно сандвичите със сирИнИ този път да подсигурени, да няма мрънкащи. Смешно да е обясняваш, че тоя прави нещо за родината освен да си изплаща предсрочно баровските имоти. Заел е позицията на удобна контролирана опозиция и всички органгутани после ще осъзнаят как са му правили вятър до следващия проект.

преди 38 минути, Гражданин написа:

И как по-точно ги мръдна? Имаше цялата тази аудитория от орангутани около президента и председателя на НС и не каза нищо. Да каже например "Уважаеми сънародници, имаме възможност да питаме президента, да питаме председателя на НС, без да имат възможност да мръднат, защото сме ги заобградили към 1000 човека, и те със своята охрана от НСО има-няма 50 човека, ги превъзхождаме числено. Имаме възможност да поискаме от тях обяснение, или да не могат да мръднат от тука". Това е революция, плюс това има имунитет, никой копче не може да му каже, ако организира хора с политически изисквания. Но по-важни бяха явно сандвичите със сирИнИ този път да подсигурени, да няма мрънкащи. Смешно да е обясняваш, че тоя прави нещо за родината освен да си изплаща предсрочно баровските имоти. Заел е позицията на удобна контролирана опозиция и всички органгутани после ще осъзнаят как са му правили вятър до следващия проект.

Abe, –––––––, сумати клипове от народното събрание има с изказванията на Възраждане относно шенгенската шитня и като се гласуваше по въпроса. Ти уж ги гледаше и праскаше ехидни усмивчици. Демек много добре знаеш кво е говорено и че е казвано официално, че полушенгена дето ни приеха до какво ще доведе. Казано е, натъртено е, но ни президент мъцна, 160 тиквеника си гласуваха тая гад да ни я вкарат в страната. Възраждане с трийсет и няколко против - това е което можем и това сме направили. Вие тогава се кефехте. Нале. Чак сега почнахте да загрявате на кво сте се радвали. Ми продължавайте да си се радвате. Къв ви е проблема?

преди 46 минути, Гражданин написа:

Дрън, дрън! Каквото и да каже, каквото и да направи, ти пак щеше да плюеш, просто си си такъв, сигурно целият ти монитор е в плюнки!

преди 3 минути, arcovk написа:

Дрън, дрън! Каквото и да каже, каквото и да направи, ти пак щеше да плюеш, просто си си такъв, сигурно целият ти монитор е в плюнки!

Странното е, че гражданчето и иванчо са върли защитници на евроатлантизма. Ерго, това ги задължава да се радват на всичко европейско, на всичко дет идва от ЕС. Обаче сега се възмущават, че Коце не е направил достатъчно плодовете на ЕС да ни падат на главите. Ми ние не сме екстремисти и действаме по закона. Докато сме в опозиция можем само да показваме истината и да гласуваме против. И двете неща са направени. Останалото е на гласоподавателите. Докато има такива –––––– като иванчо и гражданчето, така ще е . Ще гласуват противобългарски неща. Това е положението.

преди 3 минути, bioid написа:

А партията, за която гласува, какво направи по този въпрос?!

За коя партия

преди 24 минути, Toto2 написа:

Abe, –––––––, сумати клипове от народното събрание има с изказванията на Възраждане относно шенгенската шитня и като се гласуваше по въпроса. Ти уж ги гледаше и праскаше ехидни усмивчици. Демек много добре знаеш кво е говорено и че е казвано официално, че полушенгена дето ни приеха до какво ще доведе. Казано е, натъртено е, но ни президент мъцна, 160 тиквеника си гласуваха тая гад да ни я вкарат в страната. Възраждане с трийсет и няколко против - това е което можем и това сме направили. Вие тогава се кефехте. Нале. Чак сега почнахте да загрявате на кво сте се радвали. Ми продължавайте да си се радвате. Къв ви е проблема?

А като беше на място със своите последователи защо не направи нищо? Там само заради сандвичите със сирИнИ ли бяха отишли? Що не направиха както казах, че могат да направят? Нали трябва да се покаже някъде истинско недоволство. Иначе копейката е майстор на късите речи, това го знаем. Така че няма налЕ, отново се опитваш да оневиниш лидера си, че не е удобната опозиция, която ползват. Много пъти се видяха излагациите ви, особено с упражнението на познатия "златен пръст" с отсъствие от зала при взимане на важни решения като Пеевски в конституционната комисия и т.н.. Вредни сте, не само защото нищо не правите, но и помагате на статуквото. Разбраха ви хората келепирлъка. Апартаменти, имоти, всичко ви лъсва лека по лека.

току-що, Гражданин написа:

За коя партия

А като беше на място със своите последователи защо не направи нищо? Там само заради сандвичите със сирИнИ ли бяха отишли? Що не направиха както казах, че могат да направят? Нали трябва да се покаже някъде истинско недоволство. Иначе копейката е майстор на късите речи, това го знаем. Така че няма налЕ, отново се опитваш да оневиниш лидера си, че не е удобната опозиция, която ползват. Много пъти се видяха излагациите ви, особено с упражнението на познатия "златен пръст" с отсъствие от зала при взимане на важни решения като Пеевски в конституционната комисия и т.н.. Вредни сте, не само защото нищо не правите, но и помагате на статуквото. Разбраха ви хората келепирлъка. Апартаменти, имоти, всичко ви лъсва лека по лека.

Когато можеше нещо да се направи, сде направи. И в парламента и  с президента. Сега, когато е приет закона, какво предлагаш? Да гърмим с пушки ли? Ти наред ли си, четеш ли кво ти отговарям въобще? Не осъзнаваш ли как се излагаш? Колко пъти да ти отговарям едно и също? Неграмотен ли си. На шипка се видя кво стана. Кой беше освиркан, гледа ли? Имаше ли повече хора от предходни години? Това не е ли успех на Възраждане?Не? Я си помисли пак.

преди 3 часа, Toto2 написа:

Кво значи надробил съм бе, не съм гласувал за тая сган. 

Всичко лошо го лепите на грамотните хора, почнахте от нас да нападате, то заплахи за ИТ-та то посещаване по адреси, то счупени носове. Що толкова неистово ни мразите, до ден днешен нямам обяснение. Вчера Брейка вика ИТ не било работа, давали ни големи заплати, за да НИ съсипят. 

Как да гласувам за такава гад, да излизам през тор-ове и проксита, да се вардя от най-големите патриоти уж. Да ми въвеждате всякакви средновековни простотии, да съсипвате живота на младите, да се радвате на компресор в зад ник, да ми приказвате за Белене нонстоп. Само вас да не засяга. 

Другите от ЕС как се отърват малко по малко от извергите, как един от вашите не мъцна на тия тъпани дето ще взривят България отвътре. Уж много се блещи вашия, голямата опозиция бил, само се оправдава че нямал мнозинство. 85% от законите ги е гласувал с ГЕРБ, помогна на Пеевски, гласува за нови 8 самолета на хартия. Жена му турбо соросоидка, купува имоти на името на някаква Еленка. 

А няма нужда, че мислите за клетия народ. Тая сган дето влиза в момента и на вашия гръб се лепи. Имахте куража да очервите евро комисията, нямате куража да съберете 1000 човека на летището, за опозиционна съпротива дума да не се отваря. 

После тая Еленка ще я мандръсат брадатите, ако случайно Копейкин не се врътне и той по островите. Ще си продаде имота докато се усетите как утре БГ става на гето, като Румен Виста ще отиде в Бали. 

преди 1 час, Toto2 написа:

Когато можеше нещо да се направи, сде направи. И в парламента и  с президента. Сега, когато е приет закона, какво предлагаш? Да гърмим с пушки ли? Ти наред ли си, четеш ли кво ти отговарям въобще? Не осъзнаваш ли как се излагаш? Колко пъти да ти отговарям едно и също? Неграмотен ли си. На шипка се видя кво стана. Кой беше освиркан, гледа ли? Имаше ли повече хора от предходни години? Това не е ли успех на Възраждане?Не? Я си помисли пак.

Не е успех на Възраждане, ваще дебили са си все толкоз като преди. 

Просто не можем да дишаме тия, и чакаме някой да почне да събира критична маса народ край него. Не неграмотни СИРИНИджии. 

Аз съм в нов проект, друго, че не разбрах за съпротивата на летището. 

Вие не разбрахтре ли, дето по цел ден сте с предателите от сглобката? Тошко се скъса да реве, вашия ни занимава с някакви глупотевини за Македония. 

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Кво значи надробил съм бе, не съм гласувал за тая сган. 

Всичко лошо го лепите на грамотните хора, почнахте от нас да нападате, то заплахи за ИТ-та то посещаване по адреси, то счупени носове. Що толкова неистово ни мразите, до ден днешен нямам обяснение. Вчера Брейка вика ИТ не било работа, давали ни големи заплати, за да НИ съсипят. 

Как да гласувам за такава гад, да излизам през тор-ове и проксита, да се вардя от най-големите патриоти уж. Да ми въвеждате всякакви средновековни простотии, да съсипвате живота на младите, да се радвате на компресор в зад ник, да ми приказвате за Белене нонстоп. Само вас да не засяга. 

Другите от ЕС как се отърват малко по малко от извергите, как един от вашите не мъцна на тия тъпани дето ще взривят България отвътре. Уж много се блещи вашия, голямата опозиция бил, само се оправдава че нямал мнозинство. 85% от законите ги е гласувал с ГЕРБ, помогна на Пеевски, гласува за нови 8 самолета на хартия. Жена му турбо соросоидка, купува имоти на името на някаква Еленка. 

А няма нужда, че мислите за клетия народ. Тая сган дето влиза в момента и на вашия гръб се лепи. Имахте куража да очервите евро комисията, нямате куража да съберете 1000 човека на летището, за опозиционна съпротива дума да не се отваря. 

После тая Еленка ще я мандръсат брадатите, ако случайно Копейкин не се врътне и той по островите. Ще си продаде имота докато се усетите как утре БГ става на гето, като Румен Виста ще отиде в Бали. 

Не си гласувал, но си ги подкрепил. Благодарение на теб  тия влязоха в парламента и направиха мнозинство с Герб и дпс. С бездействието си си виновен. Това, че отричаш, не променя фактите и математиката. А и тръбиш, че искаш ес и ценностите и. Еми те ти ги, това е европейството. 

Когато можеше нещо да се направи, сде направи. И в парламента и  с президента.

Можеше нали, ама някой беше твърде зает да бута менте дрегери, да вкарва закони писани на коляно, за да удовлетворяване на тълпата (популизъм), че все едно кой знае какво са свършили като резултатът естествено е повече репресии и пак същите статистики. Беше зает и с излизане от зала при гласуването на Пеевски да влезе в конституционната комисия, да дава изявления как по държавността било посегнато като пуснаха пиратка по каскета и с кво още бяхте заети? А, да, сетих се! Референдум дето изгоряхте с неясен въпрос, можеше ли да питате в ЕС експерти да кажат, че така и така формулиран въпрос ще е законен? Можеше, ама пак прескочихте експертите, защото бързате да си правите ПР или никога не сте имали намерения за друго освен за предсрочно погасяване на кредити за баровски имоти. 

Сега, когато е приет закона, какво предлагаш?

Може един закон до дупка да се натиска и работи върху него, това ти е държава и управление на хора, никой не изисква от вас нещо невъзможно, просто сте твърде заети да сте в постоянна предизборна кампания.

Да гърмим с пушки ли? Ти наред ли си, четеш ли кво ти отговарям въобще? Не осъзнаваш ли как се излагаш? Колко пъти да ти отговарям едно и също? Неграмотен ли си. На шипка се видя кво стана. Кой беше освиркан, гледа ли? Имаше ли повече хора от предходни години? Това не е ли успех на Възраждане?Не? Я си помисли пак.

Това че някой е бил освиркан не е някакво постижение, можеше въпросите да се зададат от някой, да поеме иниациатива копейката и щеше да получи 100 + рейтинг за деня. Вместо това, думба-лумба, ще се правим на големите патриоти щот сме дошли на Шипка...

преди 7 минути, IvanKirov написа:

не съм гласувал за

Лошото ми. Вече не мога да позная кога пишеш истината.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.