Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 24 минути, Bubbles написа:

Май нещо ме бъркаш с някой, аз просташки думи не използвам, обиди още по-малко. Ако съм казал нещо то е така и директно съм ти казвал още в самото начало като се появи, че имаш афинитета да кривиш като тия които будят само смях с примитивните си брътвежи, няколко пъти ти правих забележки ако си спомняш.
Може някъде нещо в кръга на шегата да съм написал не мога да си спомням всичко, ако си се почувствал засегнат извинявай, не ми е в стила да обиждам и мисля че това е видно.
Съвсем друг е въпроса, че напоследък нещо се поведе по акъла на ония дето не трябва, но твоя си работа, поне разреди копейките и останалите глупости от този род.

Аз ти гарантирам, че не съм се объркал какво съм видял, че говориш по мой адрес, и сега ми е много нелепо да ти чета обясненията как не си ама за всеки случай айде от теб да мине, то може и там някъде нещо да си ама то било там в кръга на шегата... Аз не съм честоюбив за глупости, особено във форум където другите сте на практика NPC-та, така че и да ме обиждате все ми е тая ама наистина не го бях очаквал от теб, пък то се оказа и съвсем не е рядко и по изключение. Жалко за "доброто старо време", ще видим дали ще преценя да рестартирам положението и да си говорим някъде отново пак сериозно.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 18 минути, Гражданин написа:

Аз ти гарантирам, че не съм се объркал какво съм видял, че говориш по мой адрес, и сега ми е много нелепо да ти чета обясненията как не си ама за всеки случай айде от теб да мине, то може и там някъде нещо да си ама то било там в кръга на шегата... Аз не съм честоюбив за глупости, особено във форум където другите сте на практика NPC-та, така че и да ме обиждате все ми е тая ама наистина не го бях очаквал от теб, пък то се оказа и съвсем не е рядко и по изключение. Жалко за "доброто старо време", ще видим дали ще преценя да рестартирам положението и да си говорим някъде отново пак сериозно.

Поне посочи за какво конкретно иде реч, наистина не се сещам.

преди 20 минути, Bubbles написа:

Поне посочи за какво конкретно иде реч, наистина не се сещам.

Няма какво да се хабя да ти ровя в мненията, а и ти бая такива понатрупа с обиди към мен, така че не ми се прави че имаш амнезия. По наична по който се отнасях към теб в дискусиите в началото трябваше да ти прави впечатление, че при това ниво на разговор и старание от отсрещната страна можеше да си имаш винаги интересен събеседник, ако беше запазил съответното уважение. Аз като видя добро отношение и приятен разговор с някого, вярвай ми, не съм луд и не ми прищраква ей така случайно от нищото с лека ръка да развалям отношенията, които съм градил даже и да са онлайн. Просто ти видях истинското лице.

преди 28 минути, Гражданин написа:

Няма какво да се хабя да ти ровя в мненията, а и ти бая такива понатрупа с обиди към мен, така че не ми се прави че имаш амнезия. По наична по който се отнасях към теб в дискусиите в началото трябваше да ти прави впечатление, че при това ниво на разговор и старание от отсрещната страна можеше да си имаш винаги интересен събеседник, ако беше запазил съответното уважение. Аз като видя добро отношение и приятен разговор с някого, вярвай ми, не съм луд и не ми прищраква ей така случайно от нищото с лека ръка да развалям отношенията, които съм градил даже и да са онлайн. Просто ти видях истинското лице.

Нищо не си видял, навсякъде където съм те хапнал съм ти казал истината а ти се пениш. Твой си е проблема.

Безкрайна наглост от страна на Денков и министрите му във вчерашния отчет. ️По отношение на енергетиката в България, без угризения мога да кажа, че правителството на ППДБ-ГЕРБ-ДПС чисто и просто я разпродаде.

1️⃣ Ядрената енергетика на България ⚠️За АЕЦ Козлодуй:

🔹Строежът на 7 и 8 блок на АЕЦ Козлодуй ще се осъществят в пъти по-скъпо от възможното.

🔹Технологията и ядреното гориво ще идват от САЩ (без конкуренция), защото няколко човека бяха на тайна делегация с инструктаж и подаръци.

🔹Досегашните партньори си взимаха отработеното ядрено гориво. Сега това няма да се случва и е проблем на България как и къде ще го съхранява.

🔹Обществени поръчки освен за технология и доставчик, нямаше и за строителството, което ще надмине 20 млрд лв., а самите реактори ще струват повече от 35 млрд лв.

⚠️За АЕЦ Белене:

🔹Наложиха решение за прекратяване на проекта за изграждане на АЕЦ Белене.

🔹Взеха решение да продадат оборудването за АЕЦ Белене на Украйна за 1.2 млрд лв (на безценица), докато за сметка на това ще купим ново за 35 млрд.лв. - пъти по-скъпо.

2️⃣Минно-енергийния комплекс Марица-изток

🔹Правителството води комплекса към пълно затваряне, което ще лиши България от единственото производство на електроенергия със затворен цикъл - ние си добиваме въглищата и сами произвеждаме електроенергия. Това ни прави НЕЗАВИСИМИ от външни фактори и обстоятелства.

🔹Не се преговори НПВУ с ЕК за запазване на мощности за енергия от въглища. Не се направи никакъв опит за механизъм за капацитет. Не се спазиха решения в тази връзка на Народното събрание, което е противоконституционно.

🔹90 процента от фирмите в индикативния списък за усвояване на парите, които се дават на България, за да затвори тецовете и мините си са приближени до ППДБ-ГЕРБ-ДПС

🔹Създадоха риск в Старозагорско да се горят отпадъци, вместо въглища.

🔹Създават риск след Евроизборите да започнат колосални съкращения в МЕК Марица-изток

🔹Подават в ЕК документи, в които предлагат терени на мините вместо за озеленяване и земеделие за индустриални нужди. Това отново противоречи на закона - на наредба 26 за рекултивация и на Решение на НС за запазване земите в цялост.

3️⃣Изведоха битовите потребители на свободен пазар.

🔹Сметките за ток ще се повишават първо (за кратко) с малко, после с много.

🔹Националната електрическа компания вече не е обществен доставчик. Заместват я частни ЕРП-та.

🔹За да няма бунт и недоволство в хората, две години ще има гратисен период, в който независимо на каква цена купуват ток ЕРП, ще доставят на крайният потребител на цена определена от КЕВР. Разликата ще се плаща от Фонд сигурност на електроенергийната система. Ако в него има пари. Ако няма ...

🔹В обобщение държавните енергийни дружества ще внасят във Фонда, от който ще се плащат разликите на частните разпределителни дружества за две години.

🔹След това ще плаща директно българският гражданин.

📍Това са големите три, но да не забравяме:

4️⃣Потулването на корупционната сделка между Булгаргаз и БОТАШ, в която България е задължена да плаща 3.8 млрд лв на Турция за капацитет за газ, независимо дали го ползва. Договорът е за 13 години!

5️⃣ПАВЕЦ Чаира - останаха само обещанията за неговото ремонтиране. На практика процесът се бави.

6️⃣Строителството на вятърни електроцентрали в Черно море - прие се закон за това, въпреки че е в ущърб на туризъм, рибарство, природа.

7️⃣Унищожаването на стотици декари земеделска земя и изсичането на горите ни заради строежи на огромни фотоволтаични паркове със собственици, приближени до ухравляващите.

8️⃣Саниране без план за истинска енергийна ефективност - само опаковане на сгради, без инсталиране на съоражения за възобновяема енергия за ток и вода, които да подпомогнат домакинствата и енергийната ефективност.

9️⃣Тотален провал в подпомагането на малък и среден бизнес за енергийна ефективност чрез възобновяеми източници по фасади и УПИ.

🔟България все още няма действаща Стратегия за устойчиво енергийно развитие. Така става възможно всеки Министър на енергетиката да прави каквото си поиска в посока държавната енергетика.

Искра Михайлова

преди 7 минути, Филипов написа:

Безкрайна наглост от страна на Денков и министрите му във вчерашния отчет. ️По отношение на енергетиката в България, без угризения мога да кажа, че правителството на ППДБ-ГЕРБ-ДПС чисто и просто я разпродаде.

1️⃣ Ядрената енергетика на България ⚠️За АЕЦ Козлодуй:

🔹Строежът на 7 и 8 блок на АЕЦ Козлодуй ще се осъществят в пъти по-скъпо от възможното.

🔹Технологията и ядреното гориво ще идват от САЩ (без конкуренция), защото няколко човека бяха на тайна делегация с инструктаж и подаръци.

🔹Досегашните партньори си взимаха отработеното ядрено гориво. Сега това няма да се случва и е проблем на България как и къде ще го съхранява.

🔹Обществени поръчки освен за технология и доставчик, нямаше и за строителството, което ще надмине 20 млрд лв., а самите реактори ще струват повече от 35 млрд лв.

⚠️За АЕЦ Белене:

🔹Наложиха решение за прекратяване на проекта за изграждане на АЕЦ Белене.

🔹Взеха решение да продадат оборудването за АЕЦ Белене на Украйна за 1.2 млрд лв (на безценица), докато за сметка на това ще купим ново за 35 млрд.лв. - пъти по-скъпо.

2️⃣Минно-енергийния комплекс Марица-изток

🔹Правителството води комплекса към пълно затваряне, което ще лиши България от единственото производство на електроенергия със затворен цикъл - ние си добиваме въглищата и сами произвеждаме електроенергия. Това ни прави НЕЗАВИСИМИ от външни фактори и обстоятелства.

🔹Не се преговори НПВУ с ЕК за запазване на мощности за енергия от въглища. Не се направи никакъв опит за механизъм за капацитет. Не се спазиха решения в тази връзка на Народното събрание, което е противоконституционно.

🔹90 процента от фирмите в индикативния списък за усвояване на парите, които се дават на България, за да затвори тецовете и мините си са приближени до ППДБ-ГЕРБ-ДПС

🔹Създадоха риск в Старозагорско да се горят отпадъци, вместо въглища.

🔹Създават риск след Евроизборите да започнат колосални съкращения в МЕК Марица-изток

🔹Подават в ЕК документи, в които предлагат терени на мините вместо за озеленяване и земеделие за индустриални нужди. Това отново противоречи на закона - на наредба 26 за рекултивация и на Решение на НС за запазване земите в цялост.

3️⃣Изведоха битовите потребители на свободен пазар.

🔹Сметките за ток ще се повишават първо (за кратко) с малко, после с много.

🔹Националната електрическа компания вече не е обществен доставчик. Заместват я частни ЕРП-та.

🔹За да няма бунт и недоволство в хората, две години ще има гратисен период, в който независимо на каква цена купуват ток ЕРП, ще доставят на крайният потребител на цена определена от КЕВР. Разликата ще се плаща от Фонд сигурност на електроенергийната система. Ако в него има пари. Ако няма ...

🔹В обобщение държавните енергийни дружества ще внасят във Фонда, от който ще се плащат разликите на частните разпределителни дружества за две години.

🔹След това ще плаща директно българският гражданин.

📍Това са големите три, но да не забравяме:

4️⃣Потулването на корупционната сделка между Булгаргаз и БОТАШ, в която България е задължена да плаща 3.8 млрд лв на Турция за капацитет за газ, независимо дали го ползва. Договорът е за 13 години!

5️⃣ПАВЕЦ Чаира - останаха само обещанията за неговото ремонтиране. На практика процесът се бави.

6️⃣Строителството на вятърни електроцентрали в Черно море - прие се закон за това, въпреки че е в ущърб на туризъм, рибарство, природа.

7️⃣Унищожаването на стотици декари земеделска земя и изсичането на горите ни заради строежи на огромни фотоволтаични паркове със собственици, приближени до ухравляващите.

8️⃣Саниране без план за истинска енергийна ефективност - само опаковане на сгради, без инсталиране на съоражения за възобновяема енергия за ток и вода, които да подпомогнат домакинствата и енергийната ефективност.

9️⃣Тотален провал в подпомагането на малък и среден бизнес за енергийна ефективност чрез възобновяеми източници по фасади и УПИ.

🔟България все още няма действаща Стратегия за устойчиво енергийно развитие. Така става възможно всеки Министър на енергетиката да прави каквото си поиска в посока държавната енергетика.

Искра Михайлова

Бавачката разбира ли всичко, което е написала? Може ли да я питаме какви точно са мехнанизмите за капацитет в стратегията за устойчиво енергийно развитие на Възраждане и какво ще направи то по повод проблемите, които се констатират в това нейно изказване? Искам да разбера само думички ли подрежда или може да каже нещо по въпроса, заради който уж има тази висока трибуна и заплата вместо да весели пеленачета в някоя шарена кошарка с играчки в мола.

преди 30 минути, Филипов написа:

Ясно, с байряци ш'са оправиме! Гласувайте копейки! Хляб и байряци за всички морски свинчета докато правите фюрера и приближените му могъщи в имотния регистър!

преди 1 час, IvanKirov написа:

Гражданска война, защото цървул.и като теб, които защитават мигрантите. Винаги е имало предатели, както теб. Ти нали си даваш г.зо на Германия.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Гражданска война, защото цървул.и като теб, които защитават мигрантите. Винаги е имало предатели, както теб. Ти нали си даваш г.зо на Германия.

Кога съм защитавал мигранти бе дьонменце лъжливо. 

Утре съм на протеста в Овча Купел. Заради това оставам в софия. 

Боклуците се изнесли в Германия, мият нужници, плюят от топлата собичка. Аз може и бой да ям утре. Куките ще бият нас, да може утре да му изнасилят дъщерята на същият тоя малоумник роб, да му наръгат сина с ножка, и да е доволен, че не са го убили. Ножът е опрял до кокала. Ти ще седиш и ще ръсиш проклятия. 

Добре,. че паразити копейки се махнахте. Не се връщайте. 

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Кога съм защитавал мигранти бе дьонменце лъжливо. 

Утре съм на протеста в Овча Купел. Заради това оставам в софия. 

Боклуците се изнесли в Германия, мият нужници, плюят от топлата собичка. Аз може и бой да ям утре. Куките ще бият нас, да може утре да му изнасилят дъщерята на същият тоя малоумник роб, да му наръгат сина с ножка, и да е доволен, че не са го убили. Ножът е опрял до кокала. Ти ще седиш и ще ръсиш проклятия. 

Добре,. че паразити копейки се махнахте. Не се връщайте. 

Именно това казва и Костадинов, че може да има гражданска война. Ще се бият помежду си българи, заради някакви арабели, защото властта е на тяхна страна. На страната на арабелите, ако Възраждане бяха на власт, нямаш да бият тебе, а арабелата.

Толкова ли не можеш да разбереш дадената информация?

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Ко не ти е ясно пак? 

Е чакай де, първо да си допиша. Къде бързаш?

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Именно това казва и Костадинов, че може да има гражданска война. Ще се бият помежду си българи, заради някакви арабели, защото властта е на тяхна страна. На страната на арабелите, ако Възраждане бяха на власт, нямаш да бият тебе, а арабелата.

Толкова ли не можеш да разбереш дадената информация?

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

Определено може да има гр. война. 

Само да напомня, че влизам през прокси, заради т.нар. патриоти. Щото всички проблеми виждате в кадърните хора. Как ще ни оберете, набутате по казарми и лагери. 

Фак Възраждане!

преди 2 часа, Toto2 написа:

Ще седиш и ще гледаш отдалеч, а, менте копейка?

https://offnews.bg/sviat/6000-sa-migrantite-koito-avstria-nastoiava-da-varne-v-balgaria-814320.html

https://www.facebook.com/krasimira.vasileva.169/videos/2627978964030873/

https://www.facebook.com/reel/1846430982462857

Цитат

Roman Radkov
Compulsory Purchase Order е Административна заповед за задължително придобиване на имот без съгласието на собственика. Гадничко.

...

https://www.facebook.com/milko.bojankov/videos/1047155479716024/

преди 20 минути, Филипов написа:

До Юни ще ни нахлузят  милион тарамбуки бе копейки ненаяли се!

Ставайте и утре 18.30 в Овча Купел!

99,99 % от народа са против тая сган, вкл. и полицията, дето ги варди. И те деца имат. Нали днес като пребие чуждото дете, утре тарамбуките ще наръгат неговото. 

Ставайте и тоягата, то от друго не разбира! Кирчо и Кокорчо самИ няма да продължат да ни ги носят, при числено превъзходство 10000 срещу 1. 

преди 6 минути, IvanKirov написа:

До Юни ще ни нахлузят  милион тарамбуки бе копейки ненаяли се!

Ставайте и утре 18.30 в Овча Купел!

99,99 % от народа са против тая сган, вкл. и полицията, дето ги варди. И те деца имат. Нали днес като пребие чуждото дете, утре тарамбуките ще наръгат неговото. 

Ставайте и тоягата, то от друго не разбира! Кирчо и Кокорчо самИ няма да продължат да ни ги носят, при числено превъзходство 10000 срещу 1. 

И ся последно?
Според @Гражданин-а в Сфия било спокойно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.