Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Разбира се, че съм си пил ракията. А утре пак ще си я пия. Но ти по-добре да беше изпил някоя чаша с отрова. Trans penis ми е дали ще има гражданска война. Ако има - всички ще умрете.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Е, к'во утре, аре са. Половин минута ще ти отнеме, покажи тук какво си заснел.😄

преди 2 минути, bioid написа:

Но ти по-добре да беше изпил някоя чаша с отрова. Trans penis ми е дали ще има гражданка война. Ако има - всички ще умрете.

Мене ме мокри дъжда, че да не те пребият и заколят докато спиш. 

Повече ли ме мразиш, от кафевите с брадите?

току-що, Тoни написа:

Е, к'во утре, аре са. Половин минута ще ти отнеме, покажи тук какво си заснел.😄

Не точно. Малко по-сложна е процедурата с ваденето на фотото. 10 мин. ми прави thumbnail, щото са много снимки, телефонът е много стар. Като таралясника.

Снимах мигрантския лагер, протеста, точно до тях има огромна детска градина. Като се разбунят първо децата ще нападнат. Няма нужда да се мъкнат чак до Витошка. 

Ченгелите не ни пуснаха до лагера. Вардят чернилките повече от децата си. Не ни пуснаха и на 100 м. от тях. 

току-що, Тoни написа:

Добре, отдели ни 15 минути. Виж няма още 10 часа. Имаш време, ще ичакам, поне аз. искам да видя.

Мързи ме, казах. Да беше дошъл, да видиш. 

10 тина арабели са ви малко, на всяко дърто дупе тричаво. Децата ще ви спасяват, дето не спира да ги плюе Брейка, че и вие, калпави били. 

Цитат

В МЕХАНАТА

Тежко, тежко! Вино дайте!

Пиян дано аз забравя

туй, що, глупци, вий не знайте

позор ли е или слава!

Да забравя край свой роден,

бащина си мила стряха

и тез, що в мен дух свободен,

дух за борба завещаха!

Да забравя род свой беден,

гробът бащин, плачът майчин, -

тез, що залъкът наеден

грабят с благороден начин, -

грабят от народът гладен,

граби подъл чорбаджия,

за злато търговец жаден

и поп с божа литургия!

Грабете го, неразбрани!

Грабете го! Кой ви бърка?

Скоро той не ще да стане:

ний сме синца с чаши в ръка!

Пием, пеем буйни песни

и зъбим се на тирана;

механите са нам тесни -

крещим: "Хайде на Балкана!"

Крещим, но щом изтрезнеем,

забравяме думи, клетви,

и немеем и се смеем

пред народни свети жертви!

А тиранинът върлува

и безчести край наш роден:

коли, беси, бие, псува

и глоби народ поробен!

О, налейте! Ще да пия!

На душа ми да олекне,

чувства трезви да убия,

ръка мъжка да омекне!

Ще да пия на пук врагу,

на пук и вам, патриоти,

аз вече нямам мило, драго,

а вий... вий сте идиоти!

Ето ви да не сте капо. 

https://fakti.bg/bulgaria/864248-protest-pod-naslov-ovcha-kupel-ne-iska-bejanci

https://www.dnes.bg/sofia/2024/03/12/s-bombichki-i-fakli-protestirat-sreshtu-migrantite-v-ovcha-kupel.601032

Копейки тричави!

Цитат

Анонимен
преди 1 минута
Хората помнят кой доведе копейките в парламента. Вашите протести заедно с маяма, отровното трио и други аниме герои дето искаха да влезнат в схемите ама гербавите не ги пускаха. Напълниха гушите и се покриха, така и с тези след някоя година. А тук наистина може да ескалира с тая злоба и противопоставяне. До 2019 г не беше чак така. Дано не се стига до крайности, само това и липсва на тая бедна държава.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/sofia/2024/03/12/s-bombichki-i-fakli-protestirat-sreshtu-migrantite-v-ovcha-kupel.601032

преди 3 часа, Joss Bomon написа:
Цитат

Възраждане довели в парламента лидерa на забранена в Украйна проруска партия - Юрий Деркач

Така е. Едни късат столетни връзки, а други се опитват да ги възстановяват!

И какви са тези столетни връзки ?

Дето руснаците винаги са ни калтили яко, а вас и това ви е все малко и искате още и още ???

:)

преди 1 час, Гражданин написа:

а и снимки имате как се разтапяте от кеф лично до Митрофанова

Тази копейкаджисйка шизофрения най ме кефи ... Гордо се снимат на иснтруктаж при Митрофанова, гордо канят санкционирани престъпници рашистки политици и партии, но реват как някои други все ходели по посолства за инструктаж...

Шизофрения, сър...

преди 23 минути, bioid написа:
преди 26 минути, IvanKirov написа:

Повече ли ме мразиш, от кафевите с брадите?

Да. Много повече!

Щом Митрофанова каже да се надупите пред Хамаз, вие го правите без въпроси .

Митрофанова няма нищо общо. Но си много прост да го разбереш.  А пък какво общо има Хамас, само ти си знаеш...

Нека позная. Така са казали от Посолството...

преди 6 минути, miro20 написа:

Щом Митрофанова каже да се надупите пред Хамаз, вие го правите без въпроси .

Щом Джонджа ви каже да се надупите на зеления боклук вие го правите. Къде е разликата?
Докога едните ще се дупят на едната страна а другите на друга?

преди 3 минути, bioid написа:

Митрофанова няма нищо общо. Но си много прост да го разбереш.  А пък какво общо има Хамас, само ти си знаеш...

Нека позная. Така са казали от Посолството...

Да те светна ако не знаеш защо вие, от Израждане ст толкова меки в момента спрямо ислямисткия тероризъм

- Защото Хамас са първи приятели на Путлю . А който е приятел на путлю ,няма как да е ваш враг.

:)

Затова и слушкате Митрофанова и нейните инструктажи .:hush:

преди 2 минути, Bubbles написа:

Докога едните ще се дупят на едната страна а другите на друга?

Къде видя Възраждане да се дупят на Путин? Марин льо Пен и тя ли се дупи?!

Лоботомиро, стига си лъгал. Всеки твой коментар е лъжа. Ти си Миро Лъжата...

току-що, bioid написа:

Къде видя Възраждане да се дупят на Путин? Марин льо Пен и тя ли се дупи?!

Лоботомиро, стига си лъгал. Всеки твой коментар е лъжа. Ти си Миро Лъжата...

Възраждане са като пинчер, много лай и никакво действие, нещо повече - не са последователни в политиката която водят, имам чувството че са клон на Атака. Като студент познавах доста от тия момчета които тогава следваха Атака а сега Възраждане и се главят патриоти, не са лоши момчета обаче нямат никой в главите, живота им минава само в боища, алкохол и викане по площади...
...е има и изключения но са рядкост.
Всъщност мисля си че ако по някаква случайност Възраждане спечелят избори или участват в правителство, ще са точно като Атака, тоест ще се въртят във всички посоки и ще се чудят къде се намират.
Разбира се вие сте там и знаете по-добре от мен, ни това е което виждам аз оттук.
А ЛьоПен не бих се изненадал също да е наведена, но поне политиката е й не е толкова откачена като тази на макарона.

преди 9 минути, Bubbles написа:

Възраждане са като пинчер, много лай и никакво действие, нещо повече - не са последователни в политиката която водят, имам чувството че са клон на Атака. Като студент познавах доста от тия момчета които тогава следваха Атака а сега Възраждане и се главят патриоти, не са лоши момчета обаче нямат никой в главите, живота им минава само в боища, алкохол и викане по площади...
...е има и изключения но са рядкост.
Всъщност мисля си че ако по някаква случайност Възраждане спечелят избори или участват в правителство, ще са точно като Атака, тоест ще се въртят във всички посоки и ще се чудят къде се намират.
Разбира се вие сте там и знаете по-добре от мен, ни това е което виждам аз оттук.
А ЛьоПен не бих се изненадал също да е наведена, но поне политиката е й не е толкова откачена като тази на макарона.

Май е време отново да пусна тези видеа тук. В тях куката говори и за връзката между копейката и болен. Приятно гледане.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Възраждане са като пинчер, много лай и никакво действие, нещо повече - не са последователни в политиката която водят, имам чувството че са клон на Атака.

В грешка си. Възраждане са много последователни в политиката, която водят. А ти какво очакваш от партия, която е в опозиция? Знаеш ли как работи системата в България? Х8я ми знаеш...

Възраждане са най-малко виновни за случващото се в България, но има хора, които знайно защо отричат това.

Що се отнася до твоя избор Глас народен. Как да ти кажа. Много си назад с материала. ГН в силата си беше около 50-60 хиляди гласа, а сега са една маргинална клика. Светльо е женен за дъщерята на Бриго Аспарухов. Кой е той - оставям ти го за домашно.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Май е време отново да пусна тези видеа тук

Още 1000 пъти ги пусни. Нищо няма да постигнеш.

преди 36 минути, bioid написа:

Да не обърка темата?!

Не, а ти с въпроса си показваш колко ти е акъла че не свързваш очеизвадни неща - как вие, по заръка на Митрофанова следвате линията на Москва и "приятелите" ислямистки главорези от Хамас .

Не ти ли светва лампичката че да симпатизираш на ислямски главорези не е в синхрон с "православните ни ценности" ?

ама де толкова акъл у копейка...

преди 27 минути, Bubbles написа:

имам чувството че са клон на Атака

Това е ясно от създаването им. Сидерович се изхаби, пропи се или се напуши ... все неадекватен ходеше ... понякога с масата си ... трябваше да го заменят.

И "посолството" го замени  с копейкин.

преди 14 минути, bioid написа:

Знаеш ли как работи системата в България? Х8я ми знаеш...

Класическо ниво на копейка. Тотална простащина.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 10 минути, bioid написа:

В грешка си. Възраждане са много последователни в политиката, която водят. А ти какво очакваш от партия, която е в опозиция? Знаеш ли как работи системата в България? Х8я ми знаеш...

Възраждане са най-малко виновни за случващото се в България, но има хора, които знайно защо отричат това.

Що се отнася до твоя избор Глас народен. Как да ти кажа. Много си назад с материала. ГН в силата си беше около 50-60 хиляди гласа, а сега са една маргинална клика. Светльо е женен за дъщерята на Бриго Аспарухов. Кой е той - оставям ти го за домашно.

Хмм никъде не съм казал Възраждабе са виновни, напротив вината за текущата ситуация е на про-турските партии ГЕРБ и ППДБ. Това обаче не променя факта че Възраждане ми напомнят действията на Атака. Да прав си в опозиция е сложно, но пък това не значи чене можеш нищо да направиш.
Да за съпугата на Витков от теб го чувам.

преди 12 минути, bioid написа:

Аз нямам цел, за да постигам нещо. Само посочвам нещата как стоят.

преди 14 минути, bioid написа:

То вече е постигнатои се знае . Както казах - това че сте замяна на изхабения Сидерович не  е никаква тайна.

Май само за вас, копейките :)

преди 3 минути, miro20 написа:

Не, а ти с въпроса си показваш колко ти е акъла че не свързваш очеизвадни неща - как вие, по заръка на Митрофанова следвате линията на Москва и "приятелите" ислямистки главорези от Хамас .

Не ти ли светва лампичката че да симпатизираш на ислямски главорези не е в синхрон с "православните ни ценности" ?

Важното е да е в синхрон с Кремъл и приятелите му. Организацията им е строга, подредена и международна.

J3FDjDv.jpg

току-що, bioid написа:

Лъжец...

Обоснови се.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.