Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 час, Тoни написа:

Не знам какво изобщо пишеш, иди се прегледай. 

Обаче подозирам, че розовите понита ППДБ са активиралибтакива такива като теб, да обясняват кой им с*а в гащите с арабските. Слабо изпълнение, на Евро изборите ще духате супата именно заради това. Слагай големия лигавник още от сега. 

ППДБ са активизирали розовите понита със сигурност, но в случая смятам, че лапландеца не е от тях.

Не мога да сваря да изчета темата. 

Ставайте и идвайте, менте копейки, утре няма да има и на кого да се оправдавате. Ще ви почерпя сандвич със сирини! Може да ме набиете, туй за което копнеете от години. 3 години съм направил в тоя форум, докато се усетя. 

Само елате!

Не слушайте фюрер си, да ни напълнят с най-големия бок лук до изборите, че тогаз да се чудим ние на кого да ги пробутваме. 

https://clubz.bg/147664

преди 18 минути, bioid написа:

Мери си приказките, копе.ленце. ...

Днес имаш дългоочаквания шанс да се видим лично. Изтрезнявай и ела!

току-що, bioid написа:

Кажи къде да дойда.

Искави се и на двамата Мазно каЙве в скута на.............................

току-що, bioid написа:

Кажи къде да дойда.

Метро станция Мизия, 18.30, мигрантски общежития, кв. Овча Купел.

току-що, IvanKirov написа:

Е бре!, той тЪ кани в ПеУрник !

Да. Да ядем пиуе със зеуе...

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Ще ми платиш ли билета?! А ще има ли сандвич със сирине?!

преди 2 минути, bioid написа:

Е ся да ти платя да ме биеш. Айде от мен да мине сандвича!

472662111_Kopejkin(1).png.9154f31895dccfaa78d9f26af4249a70.png1407418063_4.jpg.356b986e714ba659cd189c7b815f09cb.jpg54.jpg.cc97a990099f9ea22f2fe9373a77af13.jpg74n.jpg.899806345cc078d3a9654db10dc911ea.jpg82_n.thumb.jpg.18aef70df298597a7634aa718579d935.jpg3n.png.2f41524ca09fd9eb2385ecd64492504c.png5n.thumb.jpg.c97497c9dccbbe3eebcd6ef90aca1ef8.jpg12_n.jpg.e22c7eeefb475ad7973ff05a6b027cd1.jpg51_n.thumb.jpg.c47b5fb0687ee666136a1eaf203861ed.jpg25_n.thumb.jpg.f1fd09e9cf189b9696886b0c088b6ebe.jpg27_n.jpg.d4c90762ab80aa9256ad9226e39fc82f.jpg28_n.jpg.d03b9099ea46b56d566e47d65c4bc72f.jpg31_n.jpg.4ddf9a75b8e8d176eb5e9c1ed3b85bce.jpg37_n.thumb.jpg.8ab92b1488ed3afb648b587a24f29b0d.jpglarge_0180.jpg.a3bd22a168b501c52000c028a4283dbf.jpglarge.(4).jpg.39d5747ab236ac2f974b84d806a90be8.jpg

преди 35 минути, bioid написа:

Аз за тоя ли народ съм тръгнал курбан да ставам...

large.(4).jpg.39d5747ab236ac2f974b84d806

Някой има ли съмнения защо изрождениците ще бъдат запомнени като продажни антибългари и копейкаджии ??

Цитат

Възраждане довели в парламента лидерa на забранена в Украйна проруска партия - Юрий Деркач

Така е. Едни късат столетни връзки, а други се опитват да ги възстановяват!

преди 8 минути, Joss Bomon написа:

Опитват се да подгъзуват. Заложили са да свирят по вечната тънка русофилска струна в душите на най-тъпите хора от народа, а този извор е тамън 10-12 %. Оркофили тотално сгазени от живота, чувстват себе си баш като орки както в битово, така и в духовно отношение. Обичат да целуват гъз и ръка за торбичка с продукти, много лесно се плашат, вярват че Русия е много силна и трябва да целуват нейното ръководство много много старателно, не се чувстват достойни за свобода, мислят се за руска провинция, а Путин за големия шеф. В страшни делюзии са кое е редно и кое не, искат някой да ги бие с камшика поради чувството си за недостойнство да притежават живота си в собствените си ръце, заради това искат казарми, уравниловка на тъпотата и партийни задници, които да ближат за подаяния. И копейката им се вижда точно като мъжко селско момче, като от тях, което се е издигнало точно покрай специално уважение на едни определени части на Русия. За тях това е перфектния местен диктатор, който с твърда ръка ще наказва народните изедници, които взимат повече от 1500 лв месечно нето.

преди 54 минути, Гражданин написа:

Опитват се да подгъзуват. Заложили са да свирят по вечната тънка русофилска струна в душите на най-тъпите хора от народа, а този извор е тамън 10-12 %. Оркофили тотално сгазени от живота, чувстват себе си баш като орки както в битово, така и в духовно отношение. Обичат да целуват гъз и ръка за торбичка с продукти, много лесно се плашат, вярват че Русия е много силна и трябва да целуват нейното ръководство много много старателно, не се чувстват достойни за свобода, мислят се за руска провинция, а Путин за големия шеф. В страшни делюзии са кое е редно и кое не, искат някой да ги бие с камшика поради чувството си за недостойнство да притежават живота си в собствените си ръце, заради това искат казарми, уравниловка на тъпотата и партийни задници, които да ближат за подаяния. И копейката им се вижда точно като мъжко селско момче, като от тях, което се е издигнало точно покрай специално уважение на едни определени части на Русия. За тях това е перфектния местен диктатор, който с твърда ръка ще наказва народните изедници, които взимат повече от 1500 лв месечно нето.

E, оправи ми вечерта. Тъкмо ми беше нещо гадно и тъпо(настинка и гадна хрема)...ама твоето умно есе ме разсмя. 

На последната (преди години) предизборна надпревара познай кой раздаваше торбички продукти....

Странно как описваш едни дето баш сега са на власт. Мислиш се за голям манипулатор, ма нещо не ти достига, драги....

Наскоро го обвиняваше Коце, че се бил сближил с германците, сега с Путин. След някой ден може и да го обвиниш че се сближава и с китайския газда. А след изборите в щатите може да оревеш орталъка, че става приятелче с Тръмп? Бе имаш фронт за мозъчна дейност, само си остани последователен. Да не стане да одиш да целуваш ръка на Коце и да ни обясняваш на нас, непросветените, колко велик човек се оказал Коце.

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Пра-пра дядо ти, сигурно е разправял това за Ботев и Левски :giggle1:

преди 1 час, Toto2 написа:

На последната (преди години) предизборна надпревара познай кой раздаваше торбички продукти....

Предполагам вие и други подобни на вас. Торбичката с продукти и календарчето с вожда са ви класически похват на всички. С тях ловите бабите. Всеки патриот с календарче с вожда. И да не се окаже, като така и така стана дума, че ти си бил ли преди години от тия дето раздават пликчета с продукти и календарчета с другия вожд? Не би ме учудило. 

Странно как описваш едни дето баш сега са на власт. Мислиш се за голям манипулатор, ма нещо не ти достига, драги....

Е мигар вие не сте ли на власт? Само столчетата ли топлите там? Колко пъти гласувахте с властта и бяхте златен пръст...

Наскоро го обвиняваше Коце, че се бил сближил с германците, сега с Путин. След някой ден може и да го обвиниш че се сближава и с китайския газда. А след изборите в щатите може да оревеш орталъка, че става приятелче с Тръмп? Бе имаш фронт за мозъчна дейност, само си остани последователен.

Мигар не е вярно, че ходите по посолствата? И ченгето го каза, а и снимки имате как се разтапяте от кеф лично до Митрофанова, как ходите в китайското посолство и т.н.. Май той ще се окаже прав куката, че чакате подходящ клиент и усилено си търсите такъв в лицето на тоталитарните държави. Каквито контакти посявате, това ще жъне и България след време, а според мен нищо хубаво в политически план не идва от Азия.

Да не стане да одиш да целуваш ръка на Коце и да ни обясняваш на нас, непросветените, колко велик човек се оказал Коце.

Ха ха! Аз да не съм вас бе, че да целувам гъз и ръка? Знам, че така виждате успеха "целуваш ли правилната ръка и гъз днес, утре на теб ще ти целуват" ама молЯ ти се... На кого си видял да целувам гъз и ръка?

преди 51 минути, N1K17Y написа:

Пра-пра дядо ти, сигурно е разправял това за Ботев и Левски :giggle1:

Ботев и Левски вече са лишени от смисъл. Вече нямат никакво значение. Измислете нещо друго.

преди 46 минути, arcovk написа:

Иванчо пак откачи? :rolleyes:

Представям си, как се е запенил пред монитора, докато сглобява меметата.

Бях на протеста. Мокри ме дъжда. Снимах. 

Копейките боклуци се надяват децата да ги отсрамват. Основно деца имаше няколко стотин. Вие сте изгубено поколение, не заслужавате собствена държава. 

Видях жандармерийски бус с развят БГ трикольор, дори го снимах. 

Явно и полицията съфиресва, че техните щерки ще гаврят, техните май ки ще колят. 

Не заслужавате земята, която газите. И една копейка не видях на протеста. Виж ако имаше 20 г.  сирини щяхте да се изсипете с руския байрак. Като в оная песен на Милена. 

преди 9 минути, bioid написа:

Покажи снимките.

Утре, обещавам. Ел. одеалото ми е стоплило леглото. Мързи ме. 

Полицейският бус е уникална снимка, отдалеч ги щракнах, после заваля и силен вятър, и флагът стана на джванак. Пък и мразят да ги снимат, и те се мокриха с нас. 

Вие си пихте ракийката. 

Няма да има гражданска война, копейки малоумни, 99,99% от народа не ги иска тия боклуци главорези, дето ни ги мъкнат. Фюрер ви лъже за пореден път. 

Като е за мезе сте първи, като тряя ви мокри дъжда скатавате като съсели. Зъбите се на тирана, като изтрезнеете и не помните. Поетът ви го е казал. 

В Украйна щели на фронта да ходят, мързи ги да се довлекат с новото метро...

Последната снимка как се хвалите, че копейкин ви наплюскал. Показва какви сте като останалите, функция на дебелото си черво, дето вика Вацев. 

large.00990099(2).jpg.3f04d9510951a5e7cf9505ef9ce6d81d.jpglarge.012012(13).jpg.08602ef251c68a85730e2c7d22d16add.jpglarge.00990099(60).jpg.a75c1d3a62f2cbeca89b842b3961ba77.jpglarge.00990099(59).jpg.0f72749989d30d96a3756011a4ef5ca7.jpglarge.00990099(26).jpg.fa516176cbbac99c538892be0cbee6a5.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.