Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 32 минути, Гражданин написа:

Какво му пречи на милиционер да ви симпатизира и да е част от орагнизацията без да е писан, че е партиен член? Партийните назначения в по високите етажи на инструментите отговорни за националната сигурност как стават? Самият факт, че милиционери са ви били сред основателите както тая кука дето я плюете, че ви разкрива доказва до колко пречи връзката със службите да участваш в партия. Тя не само че не пречи, но и помага! Така че тоя закон си го приложете първо на вас. Ивелин дето уж е военен как стана депутат, а?

Ивелин е бил наемник в Камбоджа. Чак след това е станал член на възраждане, преди това е писател и работеше в частна фирма. Оня полицай, дето оревахте света - и той бивш полицай и чак след това член. И така нататък. И последно, ми ако си на служба по закон не моеш да си член на никаква партия - нито на Възраждане, нито на Герб, мерб, пп, дб и прочие. А как ще гласуват си е тяхно право. Явно много ти бърка в мозъчната празна кутия, че има привърженици на Възраждане и в такива среди.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 7 минути, Toto2 написа:

Явно много ти бърка в мозъчната празна кутия, че има привърженици на Възраждане и в такива среди.

Ми то само от тия среди, ще искат да им водят роби, насилствено. 

Нормален човек няма да гласува за орангутани, де само крещят, заплашват, режат приятелката си с макетно ножче. 

От изрод нагоре, се пишат патриоти. Срам да го хване човек. 

преди 19 минути, Toto2 написа:

Ивелин е бил наемник в Камбоджа. Чак след това е станал член на възраждане, преди това е писател и работеше в частна фирма. Оня полицай, дето оревахте света - и той бивш полицай и чак след това член. И така нататък. И последно, ми ако си на служба по закон не моеш да си член на никаква партия - нито на Възраждане, нито на Герб, мерб, пп, дб и прочие. А как ще гласуват си е тяхно право. Явно много ти бърка в мозъчната празна кутия, че има привърженици на Възраждане и в такива среди.

Ами естествено, че ще има в такива среди. Все пак милЮционерите ни как да не ви подкрепят? Та нали благодарение на вас им подарихте менте дрегерите и сега могат да репресират обикновените граждани и гражданки и да питат вторите дали искат да се отпят като опитат от стоп палките им. Най-гадната милиционерска партия сте, баш шапкарите най-много ви харесват, защото те са паразити като вас. Тях най-много искате да устроите и копейката това го знае, че спечелите ли на ваша страна МВР-то и службите, печелите и властта в държавата. Навремето и Бойко тръгна от службите, вие също добре сте сте ориентирали какво ви трябва. Все "бивши" ченгета в редиците ви, а нали знаеш като едно ченге го питаш дали е бивше ченге ти отговаря, че бивши ченгета няма.

преди 13 минути, Toto2 написа:

Ивелин е бил наемник в Камбоджа.

Те това е дьонме. За пари е готов на всичко. Май ка си да продаде. 

Как пък все таквиз продажници са при вас! Един свестен не знам да има! Напускат ви хората, и явно има защо. 

преди 3 минути, Гражданин написа:

Ами естествено, че ще има в такива среди. Все пак милЮционерите ни как да не ви подкрепят? Та нали благодарение на вас им подарихте менте дрегерите и сега могат да репресират обикновените граждани и гражданки и да питат вторите дали искат да се отпят като опитат от стоп палките им. Най-гадната милиционерска партия сте, баш шапкарите най-много ви харесват, защото те са паразити като вас. Тяй най-много искате да устроите и копейката това го знае, че спечелите ли на ваша страна МВР-то и службите, печелите и властта в държавата. Навремето и Бойко тръгна от службите, вие също добре сте сте ориентирали какво ви трябва. Все "бивши" ченгета в редиците ви, а нали знаеш като едно ченге го питаш дали е бивше ченге ти отговаря, че бивши ченгета няма.

Осъзнаваш ли кви малоумщини драскаш? Това е риторичен въпрос.

току-що, IvanKirov написа:

Те това е дьонме. За пари е готов на всичко. Май ка си да продаде. 

Как пък все таквиз продажници са при вас! Един свестен не знам да има! Напускат ви хората, и явно има защо. 

И за тебе същия риторичен въпрос. 

преди 2 минути, Toto2 написа:

Кои са малоумщините? Може ли да се обосновеш? Кажи защо подгъзувахте на каскета? Защо натикахте Пеевски в конституционната комисия?

преди 15 минути, Toto2 написа:

И за тебе същия риторичен въпрос. 

Кое е малоумие бе, ЕДНО конкретно ми напиши, не общи приказки!

Малоумия са вашите, да гоните младите с тъпотиите си сенилни. 21 век, за ИИ ми приказвате, ще ги карате у нужници без врати, и баня без топла вода!

Вие ако сте май муни побеснели, младите не са. И аз не съм, да ми вдигате още данък. Да ми съсипвате бизнеса. 

Почивайте в мир!

Брадвата по вашата глава ще играе, като си изгонихте челядта. Никой не е малоумен да ходи да го ритат под кръста, щото е висшист. 

27_n.jpg.d4c90762ab80aa9256ad9226e39fc82f.jpg

Цитат

Коцето Копейкин от Възраждане
@shokoladbochum

29 абонати

39 видеоклипа
Канал за сенилния олигофрен и маниак Костадинов Костадинов и ВГЪЗРАЖДАНЕ

https://www.youtube.com/@shokoladbochum

Все повече хора ви се подиграват. 

Някога тъй беше с Атака. Същите крясъци, същото менте, същата кончина. 

Само още не сте хукнали да палите храмове на 500 години, ама въпрос на време ви е. 

Най големите лумпени все някой трябва да ги събере. Дали Расате ще е, дали Волен, дали Копейкин. 

Волен само дето има сума ти книги, Копейкин само редактира прословутото родинознание, и излъга, че той го писал. 

Менте на ментето. 

преди 3 часа, Филипов написа:

Вие като пребивате хора от своите след гато ги употребите, многократно по-брутално почупени, Копейкин не квичи. Само заплашва как щял да ги съди. 

преди 52 минути, IvanKirov написа:

Вие като пребивате хора от своите след гато ги употребите, многократно по-брутално почупени, Копейкин не квичи. Само заплашва как щял да ги съди. 

Абсолютни мутри са! Жалко за горките хора, които им гласуват доверие. Човешки материал, който е сведен до ниво говедо. Да мучи от радост като му обясняват за казарми и че от минимална заплата ще взима 1000 лв нето, ако шайката на копейките дойде на власт и накаже жълтопаветните айтита. Само някакви сенилни пенсионери, малцинства и хора с проблеми в менталното развитие могат да гласуват за тия пуяци. Горе ги показват колко са горди, че отишли да предлагат България на руски форум на управляващата партия на диктатора Путин. На единият екскурзиант даже му доверили да е във военната комисия у нас, в която потенциално има достъп до тайни касаещи националната сигурност на страната. Страшни нагляри и гнусяри!

В сряда при мен в парламента беше на посещение Лазар Дерменджи, председател на районния съвет на Тараклийския район в Молдова. Като представител на българската общност г-н Дерменджи поиска и получи за пореден път подкрепата на Възраждане. За съжаление обаче не така стояха нещата с т.нар. български медии. Когато ги попитахме дали не проявяват интерес към проблемите на българите в Молдова, те отговориха, че се интересуват само от посещението на нашата делегация в Москва и ротацията на управлението.

Честно да си призная, това беше един от много редките моменти, когато съм оставал без думи от отвращение и погнуса. Буквално потънах в земята от срам заради поведението на американските медии, които буквално пред лицето на г-н Дерменджи казаха, че той и проблемите на нашите сънародници в Бесарабия въобще не ги вълнуват...

преди 39 минути, Филипов написа:

В сряда при мен в парламента беше на посещение Лазар Дерменджи, председател на районния съвет на Тараклийския район в Молдова. Като представител на българската общност г-н Дерменджи поиска и получи за пореден път подкрепата на Възраждане. За съжаление обаче не така стояха нещата с т.нар. български медии. Когато ги попитахме дали не проявяват интерес към проблемите на българите в Молдова, те отговориха, че се интересуват само от посещението на нашата делегация в Москва и ротацията на управлението.

Честно да си призная, това беше един от много редките моменти, когато съм оставал без думи от отвращение и погнуса. Буквално потънах в земята от срам заради поведението на американските медии, които буквално пред лицето на г-н Дерменджи казаха, че той и проблемите на нашите сънародници в Бесарабия въобще не ги вълнуват...

Давайте ги тези <проблеми> тука в мрежата , ще се разпространят. Има ли текст, готов за побликуване , пусни го в отделна тема и в този форум.

Българите в Молдова 2023-2024 г-н. Дерменджи................

Юрташларъмъз гагаузлар - ески булгарлар! Една мъничка българска автономия в Молдова, към която уж "българската" държава се отнася с престъпна нехайност и небрежност вече повече от 30 години. Не и Възраждане обаче!

преди 49 минути, arcovk написа:

Tроловете налазиха, изкараха че Ангел Георгиев го е съсипал 🤣 Жалки, много жалки и нагли!

Capture.PNG

А от къде сте сигурни, че не е той или някой от вашите орангутани?

"И днес йощ Балканът, щом буря зафаща, спомня тоз ден бурен, шуми и препраща славата му дивна като някой ек от урва на урва и от век на век!" ---

🔔 НАПОМНЯНЕ🔔 🇧🇬 Всички заедно, тази неделя от 09:30 ч. на Паметника на свободата на вр. Шипка.

преди 13 часа, Гражданин написа:

А от къде сте сигурни, че не е той или някой от вашите орангутани?

А дали не си бил ти?!

преди 4 часа, Филипов написа:

"И днес йощ Балканът, щом буря зафаща, спомня тоз ден бурен, шуми и препраща славата му дивна като някой ек от урва на урва и от век на век!" ---

🔔 НАПОМНЯНЕ🔔 🇧🇬 Всички заедно, тази неделя от 09:30 ч. на Паметника на свободата на вр. Шипка.

Има ли автобуси, че аз тогава евентуално може да съм в София...

на 26.02.2024 г. в 14:00, Филипов написа:

Юрташларъмъз гагаузлар - ески булгарлар! Една мъничка българска автономия в Молдова, към която уж "българската" държава се отнася с престъпна нехайност и небрежност вече повече от 30 години. Не и Възраждане обаче!

А за погазените права и тормозени българи в окупираните от рашистите територии , защо думичка не обелвате ?

https://eurocom.bg/new/blgarin-ot-zaporozhie-tuk-rusnatsite-zabranikha-da-se-prepodava-blgarski-v-uchilishchata

преди 7 часа, Филипов написа:

"тоз ден"  не е ли лятото август месец ? Сега знаете ли точно какво "отбелязвате " ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.