Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 час, bioid написа:

То и твоите бивши приятелки разправят, че си импотентен...

Там е работата, че не ги познаваш. 

Що си ме представяте с рога и вила бе, аз ли дърпам децата да живеят в затворническа обстановка? Аз ли се мъча да вдигам данъци?

Или вие, копейките неуки. 

Га ще тръгвате за фронта? Наборите ти лъскат бастонките за път, ама не в вулгарния смисъл. В буквалния. 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

току-що, bioid написа:

Но ти познаваш всички т.нар. копейки, нали?!

Познавам тия де най не трябва, лекета като Ивелин и като Дренчев с държавния пищов и смъртните списъци. Ся квичи като наритана мастия, пръв попадна в списъка за екзекуция. 

Другите не ми трябват. 

Не познавам нито Ивелин, нито Дренчев. Не съм партиен функционер. А ти с какво ги заплашваш? С Божията присъда?! И викаш другите не ти трябват? Нека има една жена примерно, която да се изкаже лошо за теб. Не ти ли трябват мненията на другите?

преди 1 час, bioid написа:

Не познавам нито Ивелин, нито Дренчев. Не съм партиен функционер. А ти с какво ги заплашваш? С Божията присъда?! И викаш другите не ти трябват? Нека има една жена примерно, която да се изкаже лошо за теб. Не ти ли трябват мненията на другите?

Нищо не разбрах. Кого да заплашвам? 

Кво ме интересува някаква пут  засмяна, кво била казала за мен. Квото казвате бесните копейки. Пинтия съм бил, и егоист. Искат за тях да съм мислел. 

преди 8 часа, rado_svet написа:

Запознай се с историята по земите около Киев в смутните времена на гражданска война червени-бели, Батко Махно, разните атамани-гетмани, селски автокрации, немска, австрийска и полска военна колонизация, английски, немски и американски шпионаж през годините 1917-1921, та да видиш, че най-малко по тези земи тогава може да се говори за нещо като нечия държава.

П-счетата от Уикипедията ги остави, освен ако и ти си такова.

Ако коментирате пример мой труд по отминали времена да ви разбере човек, но да си излагате ваше мнение, като официално е меко казано смешно :ski4:

преди 24 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ако коментирате пример мой труд по отминали времена да ви разбере човек, но да си излагате ваше мнение, като официално е меко казано смешно :ski4:

Момче неуко,

просто изброяването на силите, участващи в развитието на събитията, е достатъчно да покаже всякаква липса на държавност по това време.

Просто се запознай (аз съм добре запознат) и за твое добро ти повтарям, че уикипедците са продажна сган, що се отнася до обществено чувствителни въпроси.

преди 9 минути, rado_svet написа:

Момче неуко,

просто изброяването на силите, участващи в развитието на събитията, е достатъчно да покаже всякаква липса на държавност по това време.

Просто се запознай (аз съм добре запознат) и за твое добро ти повтарям, че уикипедците са продажна сган, що се отнася до обществено чувствителни въпроси.

Да, освен симптоми на враждебност, охарактеризиране, надменност, липса на самокритичност е и несъмнено самоизтъкването :ski7:

Днеска четох, че копейката официално е изплатил предсрочно 30 годишната ипотека за 200 бона. Да му е честито и на балъците, които го обичат също!

преди 9 часа, IvanKirov написа:

Кво ме интересува някаква пут  засмяна, кво била казала за мен. Квото казвате бесните копейки. Пинтия съм бил, и егоист. Искат за тях да съм мислел. 

Страшни галоши са, при това миризливи. Днес му изплатили баровската вила, вдругиден ще му изплатят яхтите докато те ядат сандвичи със сирИнИ и мислят че 1000 лв са лукс. Типично оркистанско население, иска да си живеят по оркистански. На някаква мутра да се кръстят и да ѝ целуват портретите, дето светло бъдеще им обещава, със затворени огради, за да си е изцяло техен резервата, патриотизъм им подхвърля под формата на торбичка с продукти за всеки, ако излезем от ЕС, песни им дава да пеят и тъпани да бият, а тъплпата омагьосана сякаш танцува органгутански танци и вади кръста от студената вода след като по главната на селото са приматите са тричали някоя лисица или куче без ЕС да може да им каже копче. И мутрите най-големи първенци, мъжки момчета, с къси причесчици и черни дрехи, татуирани със свобода или смърт. Не като мекоръките айтита, които по цял ден играят компютърни игри! Пуу, народни изедници, не се накрадЯха тез айтита! Като копейката дойде на власт всичките ще ги трича, а за всеки орк по 1000 лв както е по програма. Ако случайно след като излезем от НАТО и ЕС ни нападнат съседите, смелите органгутани с късите причесчици ще покажат първи що е чест и ще бранят резервата и имотите на копейката. Все пак съветска казарма ще са карали, мъже ще са станали, как няма да се справят?

📢 Доказахме, че заедно можем всичко и ще направим отново!

Ние ще бъдем там, нека се съберем 100 000 българи!

📍 Връх Шипка на 03.03.2024 година от 9:30 часа.

Политически нагласи в Германия.

Възраждане на 2 място. 20 процента.

https://dawum.de/Bundestag/INSA/

Screenshot-20240301-123627.png

Немците са само 20 процента доволни от канцлер Олаф Шулц.

Рекордно ниско ниво.

https://www.tagesschau.de/inland/deutschlandtrend/deutschlandtrend-3410.html

17 процента са доволни от управлението на коалицията в Германия.

преди 3 часа, Филипов написа:

📢 Доказахме, че заедно можем всичко и ще направим отново!

Ние ще бъдем там, нека се съберем 100 000 българи!

📍 Връх Шипка на 03.03.2024 година от 9:30 часа.

Ако бяхте заявили, че няма да присъствате можеше и да се съберат и над 100 хил.

преди 8 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Орангутаните им ще налазят паметника, копейката дали ще се състезава да надговори резидента? 

преди 12 минути, JohnTRIVOLTA написа:

преди 2 минути, Гражданин написа:

Орангутаните им ще налазят паметника, копейката дали ще се състезава да надговори резидента? 

Много ви е яд, че има и истински българи-родолюбци.

А не плазмодии като вас :)

преди 22 минути, В. Велев написа:

За пореден път сме силни в квалификациите ... като нямаме аргументи :ski4:

преди 39 минути, В. Велев написа:

Българолюбци друг път! Да си татуиран с революционери орангутан, който трича лисици по улицата на града и после скача пиян в реката, за да вади кръста и се бие във водата с други орангутани да си пробва късмета да го извади първи, та после да се тупа в гърдите не е достатъчно, за да нарека някой родолюбец. А ептен па ако ходи да вее руски байряци и такива с лъвчета на любимата партийка срещу едно пликче с продукти на уж националния си празник, на който благодарение на него и себеподобните му се веят повече такива байряци от колкото нашето истинско знаме. Вечно да правиш поза партер на Москва не е почитане на род и родина. Само дето копейката ви успя да си изплати предсрочно ипотеката въпреки че ви лъжеше, че е пролетариат като вас. Ама как ви изпързаля всичките балъци, а? :giggle1:

JM1dj2I.md.jpg

JM1dXrN.jpg

JM1dVBR.jpg

Толкова пъти питах и никой не даде отговор, а чак сега разбирам , защо искаха да се отложи до 49та година приемането на еврото - тя ипотеката била до нея година :wub:

преди 18 минути, JohnTRIVOLTA написа:

За пореден път сме силни в квалификациите ... като нямаме аргументи :ski4:

Уча се от вас:

преди 10 минути, Гражданин написа:

Да си татуиран с революционери орангутан, който трича лисици по улицата на града и после скача пиян в реката, за да вади кръста и се бие във водата с други орангутани да си пробва късмета да го извади първи

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.