Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 11 минути, IvanKirov написа:

Пита ли младите искат ли циг ански банди да ги ритат под кръста, 5 срещу един?

Защо ? Ти да не би да искаш това ?

Дали искат да ядат медузи, като преди това им обясниш какво е медуза на зек-овски жаргон.

Медузата не се яде бре ИТ специалиста.

Иска ли да му прибират още 7 % от брутото, от сегашните 60% ?

Ти данък не плащаш ,не се тревожи ,освен това прогресивния данък е по спраедлив от плоския данък за тези хора с нисък доход ,а те не са малко на минимална заплата у нас.

Иска ли да кибичи пред гръцкото посолство, за виза, да си нагледа имота, или на почивка, че по-близо. 

Нямаш пари за да отидеш в Гърция ,с виза или не пак не можеш да идеш. И ние сме в ЕС което позволява на тези които имат финасова възможност да отидат в Гърция или друга държава в ЕС.

Де ги тия младите, че аз само старчоци и утрепани баби Илийци виждам. На фронта щели да ходят, за Путин да се бият. Да не ти го цитирам пак, че ми омръзна. 

Посети интернет страницата им и ще ги видиш ,в колажи когато търсиш едва ли ще намериш такива.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

току-що, AAUUXX написа:

Защо ? Ти да не би да искаш това ?

Не искам ама го гледах от първо лице, по неволя. Бях с големите шапкари и ме подмина тая участ, ама другарчетата завършили инженери, от ОХР ротата ми, не ги подмина тая нелепа участ. 

току-що, AAUUXX написа:

Медузата не се яде бре ИТ специалиста.

Яде се, Ристу като окраде мръвката, туй дето остава се казва медуза. Сланина, отпадъци и кокали, в сос от повече брашно и по-малко зелен боб. Старите псуваха лелите готвачки преди уволнението, лично съм го гледал. Като вече не им дреме ни за карцер ни за шапкар. 

току-що, AAUUXX написа:

Ти данък не плащаш ,не се тревожи ,освен това прогресивния данък е по спраедлив от плоския данък за тези хора с нисък доход ,а те не са малко на минимална заплата у нас.

Де да имаше как да не плащам данък. 

Като сте с нисък доход си е ваш проблем, не мой!

току-що, AAUUXX написа:

Нямаш пари за да отидеш в Гърция ,с виза или не пак не можеш да идеш. И ние сме в ЕС което позволява на тези които имат финасова възможност да отидат в Гърция или друга държава в ЕС.

Нямам време да отида до Гърция. Аз колкото съм обиколил ти толкоз карта нямаш, на хартия, у вас!

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Аз колкото съм обиколил ти толкоз карта нямаш, на хартия, у вас!

Ай са отишъл си два пъти до СФ на протест и го считаш за обикаляне на света :D

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Ай са отишъл си два пъти до СФ на протест и го считаш за обикаляне на света :D

Ако вие сте застреляни пенсионери, дето не можете да си представите да те пратят командировка на 20 000 км. Аз това го играх още като junior engineer, а до Германия ходех по-често от колкото до родния си край. 

Веднъж ми се застъпиха служебна командировка, с частпром. За малко се размина да сляза от единия самолет, да хвана другия, нямаше време да си отида до нас си в София. 

Знам, че за изтрещял пъдар звучи като фантастика. Никога няма да разберете кадърния човек, и ще ме псувате от няколко ника, като диодния. Мислите си, че ви лъжа!

току-що, IvanKirov написа:

Ако вие сте застреляни пенсионери, дето не можете да си представите да те пратят командировка на 20 000 км. Аз това го играх още като junior engineer, а до Германия ходех по-често от колкото до родния си край. 

Добре, че технологиите предлагат гуугъл мапс за да може да пътуваш безплатно по света :speak:

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Веднъж ми се застъпиха служебна командировка, с частпром. За малко се размина да сляза от единия самолет, да хвана другия, нямаше време да си отида до нас си в София. 

Сигурно самолетите ги спираш с вдигане на ръка у въздуха ,слизаш от единия и се качваш в другия :D

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Добре, че технологиите предлагат гуугъл мапс за да може да пътуваш безплатно по света

Май си взех торбичката с разни билети, касови бележки, снимки на хартия... Едно време нямаше достъпни цифрови камери. Искаш ли снимки?

Ама сте мерзавци, ще кажете, че съм ги изровил от Нета. 

Правя си и нотариална заверка на старите задгранични паспорти, като изтекат. Някой ден може да ми помогне за виза в САЩ.  Тъпия 'кар няма да разбере нашия свят, отдавна съм го разбрал това!

Заорали сте до нужниците без врати, и искате да завлечете младите при вас, в обора!

преди 16 минути, Филипов написа:

Викам събудили сте се, покрай мигрантския център е бъкано с полиция...

те си заврели главите в дупките наоколо! 

преди 7 часа, АСПЕКТ написа:

И какво искаш да кажеш с тия колажи? 

Че е явен трол, заедно с "ГражданинО", те сами се издават, че са такива! 

преди 8 минути, arcovk написа:

Че е явен трол, заедно с "ГражданинО", те сами се издават, че са такива! 

Ко значи трол? Някой ми плаща, да ненавиждам ши бан ите военни, или нови данъци? Никога ли в жалкия си живот, не сте имали собствена позиция, без някой да ви плаща?

преди 23 минути, IvanKirov написа:

Ко значи трол? Някой ми плаща, да ненавиждам ши бан ите военни, или нови данъци? Никога ли в жалкия си живот, не сте имали собствена позиция, без някой да ви плаща?

Не е нужно да ти плащат да бъдеш трол.

Wikipedia:

"Един от основните използвани методи на троловете е нападателният стил – агресивното подмятане на клевети, компромати, слухове, задаване на въпроси не по темата"

"Някои тролове демонстрират такова поведение с цел собствено развлечение, получавайки удоволствие от действията си."

"Често троловете имат за цел отклоняване на вниманието от основната тема и превръщането на конструктивното обсъждане в безкрайни спорове, в размяна на нападки, в дрязга"

"Главната цел на троловете е внасянето под някакъв образ на разногласие. Подстрекателското, саркастичното, провокационното или заядливото съдържание на съобщенията на трола са с цел да склонят другите потребители да влязат в безполезна конфронтация със самия него. Колкото по-бурно реагира общността, толкова по-вероятно е тролът да продължи конфронтацията, тъй като тази реакция е знак, че действията му постигат целта му да създаде хаос"

Припозна ли се?

преди 1 минута, arcovk написа:

Aко не се плаща, изобщо не ставам от леглото, освен ако трябва да се "гримира" някой идиот, като тебе

преди 2 часа, arcovk написа:

Wikipedia:

"Един от основните използвани методи на троловете е нападателният стил – агресивното подмятане на клевети, компромати, слухове, задаване на въпроси не по темата"

Виж темата "Форумен новговор", после ще се сетиш кой е нападателен. 

"Някои тролове демонстрират такова поведение с цел собствено развлечение, получавайки удоволствие от действията си."

Много ясно че е развлечение, какъв друг мотив да имам да влизам тук?

"Често троловете имат за цел отклоняване на вниманието от основната тема и превръщането на конструктивното обсъждане в безкрайни спорове, в размяна на нападки, в дрязга"

Много ясно, че безкрайни, не може да обясниш на неудачник, че сам си е виновен за мизерията, в която е затънал. Визирам който няма особено сериозни здравословни проблеми, ама то и по соца щеше да му е точно толкова проблемно. 

"Главната цел на троловете е внасянето под някакъв образ на разногласие. Подстрекателското, саркастичното, провокационното или заядливото съдържание на съобщенията на трола са с цел да склонят другите потребители да влязат в безполезна конфронтация със самия него. Колкото по-бурно реагира общността, толкова по-вероятно е тролът да продължи конфронтацията, тъй като тази реакция е знак, че действията му постигат целта му да създаде хаос"

Припозна ли се?

Как няма да има разногласие, няма сила на света да ме накара да се съглася, че всяко младо семейство, в зората на живота си, трябва да мине през каторжно робско премеждие, без какъвто и да е смисъл. Само за забавление на все още неумрели фосили, от средата на миналия век. Вирусите и паразитите изобщо, може би имат някакъв си техен смисъл на съществуване, но няма как да им вляза в гледната точка, след като са за сметка на мизерията, на цялото ново поколение. 

Изобщо, цитирал си ми особено тъпа статия, дето важи колкото за мене толкова и за тебе. 

Иванчо пак нищо не схванал и пише глупости, нищо ново, той разбира само от мемета и картинки от "фейсбук". Естествено че ще е тъпа статията, понеже се припозна, ако се отнасяше за някой друг, щеше да се радваш.

преди 7 часа, arcovk написа:

Иванчо пак нищо не схванал и пише глупости, нищо ново, той разбира само от мемета и картинки от "фейсбук". Естествено че ще е тъпа статията, понеже се припозна, ако се отнасяше за някой друг, щеше да се радваш.

Абсолютно се отнася за тебе, колкото и за мене. 

Само че има една принципна разлика. Вашата теза за соца е на паразити, на някой, дето иска друг да гърби за неговите малоумни тщения. Почти всичко по соца беше насила. Принудително работиш, служиш, бригадирстваш, ходиш по разпределение, кибичиш по опашки...

Ние свободните хора - мотивът ни е по собствен избор. 

По тая логика ти си 10 пъти повече трол от мене. Аз пиша от лично убеждение, на тебе мотивът ти е да паразитираш в/у останалите.

на 31.03.2024 г. в 17:40, Joss Bomon написа:

Добре че сме леко "окупирани" от НАТО както копейката каза. Представяте ли какво щеше да стане, ако искахме да напуснем СССР или ОДКБ? Танковете щяха да дойдат. А представяте ли си какво щеше да се случи на депутата, който е дръзнал да тегли реч за окупация от СССР или ОДКБ? 

преди 2 часа, IvanKirov написа:

Изконната, неистова злоба, към ИТ-тата. Нас рали сте целия нет!

large.0kaldt1.png.a0ddecf293e67be9a84eca60bf5854f7.png

Е те тоя е същият барабанчик като теб. Мрази некой и толкоз. Между другото, кефя се, че влезе в употреба пустия барабанчик. 

преди 21 минути, Toto2 написа:

кефя се, че влезе в употреба пустия барабанчик

Цитат

skalata_73 - "И превърна се форума в църква-Амин".

Инак бих си припсувал, ама с тая двойната модерация в тоз форум...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.